Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#209

12.04.2012 23:42

Kyllä ihmisillä on luja usko omiin mitättömiin tietoihin! Jos jokainen opettaja saisi alkaa toimia Jurin tavoin, luovan taiteellisesti, olisi piru irti. Mitähän tämä tarkoittaisi esim.liikunnan opetuksessa. Jo nyt tulee kotoa viestiä curlingvanhemmilta jotka valittavat lastensa kipeytyneistä jaloista liikuntatunnin jälkeen kun ollaan pelattu tunti polttopalloa (käytännössä max.20 minuuttia), muuhun kun nämä nykypallerot eivät oiken pysty tai jaksa tai muuten vaan ei huvita, johon opettaja ei saa puuttua, koska lapsella on oikeus olla huvittamatta liikuntatunnilla ja kaikilla muillakin tunneilla. Voi nimittäin olla niin, että lapsella on luova ja taiteellinen hetki just meneillään kesken liikuntatunnin.

Vastaukset


Vieras

#210 Re:

2012-04-13 00:08:33

#209: -

Mitättömillä tiedoillakin pärjää ja voi sanoa että ongelman ratkaisija roolissa olleet (rehtori ja muut ) ovat tässä kyllä täysin epäonnistuneet jos eivät yhtä hyvää opettajaa saa kuriin. Potkut heille ! Vaikka Jurissakin saataa olla vikaa niin ei hyvän opetajan taitoja saa noin vaan heittää roskiin. Se kaikki on lapsilta pois, heidän etuaan ajateltava ensin, säännötkin voi joustaa.  Tiukka kuri on ainoastaan hyvä kurittomien lasten maailmassa !

Kaipa sitä muitakin keinoja on kuin pysyvä erottaminen, vaikkapa vain määräajaksi ensin! Kyllä sitä ylpeäkin mies nöyrtyy jos pari kuukautta on ilman palkkaa !