Uutisointi Johanna Tukiaisesta lopetettava

Kommentoitu viesti

Jorma Hirventappaja
Vieras

#3 Kröh.

25.11.2010 17:43

Mielestäni kyseistä henkilöä ei tarvitse sääliä, saahan hän kaikesta itseaiheutetusta julkisuudestaan kohtalaiset tulot. Mediahuoraaminen sinänsä ei ole synti, kunhan vain pysytellään jonkinlaisten moraalisten sääntöjen puitteissa. Esimerkiksi näin Itsenäisyyspäivän lähestyessä, odotetaan jossain Jäpikkäkosken liipaisintehtaan kahvilassa jo kovastikin ns. Linnan juhlia. Kyseinen tapahtuma on hyvä esimerkki sellaisesta mediahuoraamisesta, jossa noudatetaan - ainakin pääsääntöisesti - suhteellisen tiukkaa etikettiä. Tokihan siellä aina joku humalassa toikkaroi, mutta se on normaalia. Sen sijaan "Tuksun" jatkuvassa julkisuushakuisuudessa unohdetaan täysin normaalin elämään kuuluvat pelisäännöt, joista tärkein on se, että mikäli valehdellaan, pyritään tekemään se kanssaihmisiä loukkaamatta. Esimerkki viattomasta valkoisesta valheesta: "Me olemme vain ystäviä." Sen sijaan tämä naisihminen, kaikessa tragikoomisuudessaan, vaikuttaa aina vain psykedeelisemmältä, eikä pelkästään humoristisessa mielessä. Tiedän toki, ettei narsismia lasketa sinänsä mielenterveysongelmaksi, mutta näinkin vakavan persoonallisuushäiriön tapauksessa, voitaisiin todeta: "Ei siellä vintillä ihan kaikki valot taida palaa."

Vastaukset

Vieras
Vieras

#23 Re: Kröh.

2010-11-27 12:46:27

#3: Jorma Hirventappaja - Kröh. 

 Täyttä asiaa ja olen vakaasti sitä mieltä, että nämä roskalehdet saattasivat jopa saada lukijoita, mikäli EDES lehti ymmärtäisi käyttää ns moraalirajoja.

Tuksut eivät tajua, missä menee raja ja mitä saa valehdella ja yleensäkään julkisuuteen tuoda, mutta oletan, että lehtien toimittajat kuitenkin ovat täyspäisiä ihmisiä ja silloin heidän tehtävänsä olisi vetää raja johonkin.On niin monia ylilyöntejä, mutta tämä raskaus-keskemenojuttu on asia, josta EI kenekään, minkäänlaiden median tulisi uutisoida yhtään mitään. On kyse äärivakavasta asiasta monelle tuhannelle pariskunnalle Suomessa, jotka eivät millään onnistu lasta saamaan ja samanaikasesti mediaksi itseään kutsuva p**karyhmä rellestelee asialla, jonka jokainen hiukanmkin järkeä omaava ihminen tajusi alusta asti olevan pelkkää vedätystä ja halua päästä lööppeihin keinolla millä hyvänsä.

Kyllähän Suomestakin löytyy jonoon asti ihmisiä, jotka olisvat valmiit myymään vaikka itsensä/vanhempiensa tai jos on oma lapsi, niin näidenkin kuolemauutisen vain siksi, että taas kerran saisi nähdä pläsinsä lööpeissä. Ja lisää näitä bimboja tulee BB-talojen ym kautta.

Joku vastuu medialla ja myös p***'kalehdillä rulisi kuitenkin olla silloin kun narsistiset ihmiset eivät itse tajua lopettaa.

Mitä tulee tähän naisihmiseen, niin nyt voisi joku lehti tehdä hyvän työn hänen eteensä myös ja UUTISOIDA sitä tappiin asti; Toimittaa hänet katkaisuun ja sitten vaikka joka päivä saisi kirjoittaa päiväkirjaa katkaisussa olosta.

Siitä saattasi jopa joku muukin hyötyä ja ennen kaikkea se olisi ainut teko, jolla tämä daami vielä vuodenkin kuluttua on höpöjuttujaan antamassa p****kalehdille. Ilman mitään hoitotoimenpiteitä saattaa olla niin, ettei kauaa kunto enää kestä!

 

Vieras
Vieras

#34 Re: Kröh.

2010-11-28 18:21:20

#3: Jorma Hirventappaja - Kröh. 

Adressi myös tanja karpela-pois mediasta ja pilaamasta Itsenäisyyspäivää aina muka seksillä- vanha ämmä