Vaatimus julkishallinnon laitoksille yhteistyön lopettamisesta Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen kanss

Kommentoitu viesti

Tiitterä Tino
Vieras

#43 Re: Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle?

07.12.2010 13:39

#42: Hinta ja laatu ratkaisevat - Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle? 

Nettoveronmaksajana minäkin kannatan "hyvän ja halvan" ostamista, vaan kyllä tässä tapauksessa, jossa muun muassa oikeusoppineiden mukaan räikeästi rikotaan työlainsäädäntöä, raha EI saa olla ainoa ratkaiseva tekijä.

Jokin moraalinen raja meillä veronmaksajillakin on, ja se raja tuli nyt tässä vastaan. Se, että Suomessa hankintasopimuksista päättävät tahot tuijottavat "direktiiviuskovaisesti", tsaarinaikaisten menetelmien peruna vain hintaa, ei oikeuta moraalittomuuteen, joka koskee mm. viattomia lapsia ja koteihinsa sidottuja naisia/perheenäitejä.

Pommittakaa/painostakaa esim. sähköpostein ja puheluin kansanedustajianne, Kelaa, tullia ja verohallintoa. - Tämä on sietämätöntä ihmisoikeuksien loukkausta - rakkaassa Suomessamme. Eikä sitä todellakaan voi ignoroida sillä perusteella, että jossakin muualla asiat saattavat olla vielä huonommin.

 

Tämä case on pakko selvittää pohjamutia myöten. Toivotan voimia kaikille uskonnon uhreille. Helppoa tämä ei varmasti tule olemaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle?

2010-12-07 19:19:32

#43: Tiitterä Tino - Re: Re: Re: Re: Mikä perusteeksi palvelusopimuksen purkamiselle? 

Kansanedustajiin tosiaan yhteyttä! Eiköhän ole heidän velvollisuutensa puuttua asiaan, kun kyse on valtion laitoksista, jotka tilaavat Koivuniemen firmalta jatkuvasti palveluja, vaikka negatiivista julkisuutta sataisi firman päälle päätelevisiokanavia myöten.

Ja nyt tosiaankin se herra Koivuniemen jo valmiiksi pelkäämä Supo selvittämään asiaa, hallituksen toimeksiannosta tietenkin. Tällaiset äärilahkot ovat uhka kansalliselle turvallisuudelle. Koivuniemenkin porukka on mennyt aina vain oudommaksi ja nyt kun ulkopuolelta tulee painetta, niin tiedä mitä vielä keksivät. Koivuniemellä kun on vielä ilmeisesti työn puolesta pääsy moniin julkishallinnon tietojärjestelmiin.

En itse edes kannata kristillisdemokraatteja, mutta mielestäni nyt kaikkien vapaa-ajattelijoidenkin kannattaisi ottaa asiassa yhteys juuri heihin. Jos jonkun Päivi Räsäsen kumppaneineen saisi usutettua Koivuniemen kimppuun, niin tulisi selvää jälkeä, Räsänen pystyisi argumentoimaan samoilla sanankäänteillä kuin Koivuniemi itse. Koivuniemen lahkoa on jo valmiiksi kritisoitu kaikenlaisissa valtakristillisissä julkaisuissakin.