'Kiitos, herra kenraali!' - Suomen kansan avoin kiitosadressi

Kommentoitu viesti


Vieras

#121 Re: Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

13.06.2012 12:44

#118: JEE JEE JEE JEEEE....... - Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

Just. Ei kaveri mikään messias ole, vaan yksi tavallinen tutkiva journalisti. Voisit suhtautua häneen vähän avoimmin. Katsopa esimerkiksi linkittämäni Aaron Russon haastattelu (lyhennetty versio, löydät kyllä kokoversionkin): http://www.youtube.com/watch?v=7gwcQjDhZtI

Eivät toimittajat ole missään salaliitossa. Sen sijaan uutistoimistot (esim AP) ovat muutamien elitistien omistuksessa, jolloin he pystyvät kontrolloimaan medialle välittämäänsä uutisvirtaa. Uutistoimistothan toimittavat asiakkailleen noin 2% niille tulevasta informaatiotulvasta. Sieltä on helppo poimia pois kaikki tietyille tahoille epämiellyttävä tieto.

Näiden uutistoimistojen johto myös osallistuu suurimpien mediapomojen ohella esimerkiksi Bilderberg-kokouksiin, joten näiden osalta jonkinnäköisestä salaliitostakin voisi puhua. Toimittajien osaltahan homma toimii niin, että johto ei hyväksy tiettyjä epämiellyttäviä aiheita. Muutenkin journalimsi on mennyt enemmän ja enemmän copy-paste journalismiksi, jolloin varsinaista tutkimusta ei edes tehdä, vaan vain kopioidaan muiden uutisia. Näin toimittaja ei edes välttämättä tiedä mitään uutisoimistaan asioista.

Vastaukset


Vieras

#122 Re: Re: Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

2012-06-13 14:52:09

#121: - Re: Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

...ja koska hän sanoo (huutaa) sen mitä haluatte uskoa, hän on se ainoa joka on oikeassa, ja kaikki muut illuminaatin talutushihnassa. Tämäselvä.

Suomen Presstituoidut

#127 Re: Re: Re:Suomen Media#uorat

2012-06-13 16:04:44

#121: - Re: Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

Olen täysin Samaa Mieltä....Tätä Ihmiskuntaa johdetaayn Kyllä.."ValtamediaKoneiston" avulla..Todella Salakavalalla ja Sikamaisella Tavalla...Maailmaa johtavan $ika€liitin Talutus/ValeUnessa.

Ja kun siihen Heräsi.....Menetti kyllä Uskonsa Ihmisyyteen..Suurimmalta osin. Ja Kun on ymmärtäny..Kuinka Harvassa .Ne Rehelliset ja Uskaliakkaat Toimittajat Ovat.. Niin Se on  Vielä...Pahentanut Asiaa... Ja sitten Kun on Auennut Se...Mitä Se $IKA€LIITTI Tekee....Niille....Jotka Uskaltavat Tulla Esiin...On Syntynyt  Semmoinen Raivo...Jonka Voimalla Tässä Nyt Istun....

Ja Se Asia..Joka Eniten Otta Kaaliin...On Näitten Suomalaisten Toimittajien....Epärehellisyys....Kun Ne Kavaltavat.. Omaa Maataan...Ilman....Mitään....Synnin Tuskia..