VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti


Vieras

#355

07.07.2012 17:40

Tässä on asiaa, Katainen ei huomaa kuinka suomalaiset voivat pahoin, mm. perhesurmissa jo se tulee esille. Uskon että vielä pahempaa on tulossa tätä menoa, rahat ulkomaille ja me kärvistellään joka päiväisestä leivänkannikasta. Jakais nekin rahat työttömille ja tahtomattaan ylivelkaantuneille.

Vastaukset

Veli K.

#356 Re: Tämä hallitus ajaa orjuutajien etuja, he itse orjuuttavat meitä

2012-07-07 17:58:46

#355: -

Tämä hallitus ajaa oman edun lisäksi , politiikaa joka rikkoo kaikkea moraali käsitystä vastaan ja ihmisoikeuksia ei kunnioiteta sitten yhtään, he ajavat politiikkaa joka orjuutaa ihmisen heidän ylimielisen vallan alle. tämä puolue ei kunnioita ketään eikä halua , vain luokka erot kasvavat sen parempi heille, että pääsevät mielisairaudessaan pätemään. valta pois kokonaan tämän kaltaisilta

 

Kokoomus rest in pain

#369 Re:

2012-07-07 21:03:45

#355: -

Nämä perhesurmat ovat yksinomaan Kokoomuksen ja kokoomuslaisen kansaa kusettavan roskapolitiikan ansiota. Ei suinkaan videopelien ja "mielenterveysongelmien" kuten nämä kansankuristajat, perusturvan ja palkkojen alentajat haluavat meille uskotella.

 

Viimeeksi kun Kokoomus oli päähallituspuoluen 1980-luvun lopulla, Suomi ajautui monivuotiseen taloudelliseen lamaan. Tällöin tapaus vieritettiin keskustapuolueen ja Esko Ahon niskoille. Seuraavan kerran kun Kokoomus astui päähallituspuolueeksi v. 2007, Suomi ajautui syvään lamaan, jossa ei loppua näy eikä myöskään tule näkymään ennenkuin vaihdetaan koko hallitus sekä täysjärkiset + vastuuntuntoiset ihmiset päättämään maamme tulevaisuudesta. Tällä kertaa Kokoomus varmasti vyöryttää mielellään vastuun tekemisistään Urpilaisen ja SDP:n niskaan kun viimeeksi tekivät sen kepulle ja Aholle.

 

Aina löytyy vika muualta ja se vieritetään, jos ei muuten onnistuta, oman lehdistön ja valtamedian kautta muiden niskoille.