Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

m-m

#2377 Tasa-arvon vastustaja Päivi Räsänen

24.08.2012 17:49

Ministerin pitäisi osata ajaa myös vähemmistöryhmien asioita. Tasa-arvoisuus ei voi toteutua, jos ministeri omassa ahdasmielisyydessään jakaa rasistisia kommentteja julkisuudessa.

Vastaukset

Arja-Liisa Kangas

#2379 Re: Tasa-arvon vastustaja Päivi Räsänen

2012-08-28 14:15:04

#2377: m-m - Tasa-arvon vastustaja Päivi Räsänen

Olematta rasisti esitän seuraavan kysymykseni Suomen kaikille päättäjille, niin Päivi Räsäselle kuin erityisesti myös pääministeri Jyrki Kataiselle. Miten olette laskeneet maan selviävän aikanaan eläkeläisiksi siirtyvien maahanmuuttajien aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista?

Hallitus vaikertaa jo nykyisin eläkkeelle jäävien suomalaisten suuresta lukumäärästä ja tekee suurisuuntaisia uudistuksia, jotta siitä selvittäisiin. Mutta kuka on kuullut puhuttavat maahanmuuttajien aiheuttamasta tulevasta "eläkepommista"?

Olematta rasisti totean suomalaisten puolesta seuraavan tosiasian. Suurin osa maahanmuuttajista ei tee työtä, eivätkä he näin ollen myöskään maksa veroja Suomalaiselle yhteiskunnalle.

Olematta rasisti totean seuraavaa. Jotta kansalaisten keskuudessa säilyisi uskottavuus hallituksen tapaan hoitaa maahanmuuttoa, tarvitsemme laskelmia ja selontekoa tästä asiasta aivan samalla tavalla, kuten Jyrki Katainen on vaatimassa laskelmia ja selontekoa toisilta puolueilta EU:n kriisin ratkaisuun.