Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Selvitä pääsi ja ota sen jälkeen kantaa

#423 Re: Re: Re: Re: Re:

27.08.2012 20:29

#422: - Re: Re: Re: Re:

Täällähän on jollakin puurot ja vellit seonneet. Ainakin viestin 422 kirjoittajalle näyttäisi käyneen siten.

Viestissä 412 joku kirjoittaa, että "sieltä löytyy niitäkin maahanmuutajia jotka tekevät oikeasti työtä ja maksavat elämisensä sillä" .................. ja viestissä 418 joku kirjoittaa että " tervetuloa kaikki työperäiset maahanmuuttajat" .................

mutta nähtävästi joku yksisilmäinen "vieras" ei osaa lukea, tai ei muuten vain kykene ymmärtämään, että viesteissä 412 ja 418 puhutaan selvästi maahanmuuttajien kahdesta erilaisesta ryhmästä. Siis on maahanmuuttajia ja erilaisia maahanmuuttajia.

Tosin kannanotto 422 on sikäli tervetullut, että se avaa syvällisempää keskustelua rasismista ja siitä, miten rasismi eroaa siitä syväsätä huolesta, jota suomalaisten etua ajavissa puolueissa tunnetaan maamme kantaväestön puolesta tämän maahanmuutto-muotibuumin keskellä.

Siis veromme eivät riitä huolehtimaan kantaväestön tarpeista jos Suomeen muuttaa ihmisiä jotka eivät tee työtä, vaan syövät suoraan valtion pussista. Työn tekeminen, maahanmuuttajankin työ, tuo veroja yhteiseen kassan ja antaa hänelle oikeudenmukaisesti mahdollisuuden saada aikanaan eläkettä. Maahanmuuttaja ei elä silloin suomalaisten kustannuksella vaan omalla työllään.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-08-27 21:28:07