Vantaan säilytettävä kotihoidontuen kuntalisä 1,5-2-vuotiailla.

Kommentoitu viesti

Kunnallisvaaliehdokas Anssi Aura

#3 Kotihoidontuen leikkaaminen on tulevista valtuutetuista kiinni

12.09.2012 14:10

Allekirjoitettu!

Minkä takia meidän kaupungille ja erityisesti nykyisille valtuutetuille on tärkeämpi panostaa esimerkiksi Kehä III:n tulevaan kakkosvaiheeseen yli 50 miljoonaa euroa? Mm. tämän kaltaisten hankkeiden takia joudumme säästämään nykyisten kuntalaisten hyvinvoinnista ja peruspalvelut viedään valtion sakkouhan rajamaille.

Vastaukset

Timo Uppala (valtuutettu vuoden loppuun)

#8 Re: Kotihoidontuen leikkaaminen on tulevista valtuutetuista kiinni

2012-09-13 10:31:48

#3: Kunnallisvaaliehdokas Anssi Aura - Kotihoidontuen leikkaaminen on tulevista valtuutetuista kiinni

Kehä III kakkosvaihe ei tosiaan ole niin kriittinen, kun saatiin pahimmat tasoristeykset pois siitä keskivaiheilta, jotka ruuhkauttivat koko väylän.

Jaamme myös kaikenmaailman avustuksia suut silmät täyteen eri ryhmille. Näitä ryhmiä ovat mm. ammattitaiteilijat, maahanmuuttajien omat, ei-avoimet järjestöt jotka lisäävät yhteiskunnan jakautumista eri ryhmiin. Vuonna 2011 jaoimme lähes 100 000 euroa avustuksia maahanmuuttajajärjestöille, kaiken muun tuen lisäksi.

Tuemme poliittisia nuorisojärjestöjä yli 100 000 eurolla vuodessa (kokonaisavustuspotti on n. 400 000 euroa eli 25% menee poliittisin perustein), tuemme puolueiden valtuustoryhmiä jne.

Olemme mukana Helsingin ikiomassa World Design Capital hankkeessa 1,1 miljoonalla eurolla, tuemme laihoin tuloksin Innovaatioinstituuttia vuosittain 1,3 miljoonalla eurolla jne. Kyllä sitä perattavaa muualtakin löytyy!

Vantaa Lasten puolesta

#9 Re: Kotihoidontuen leikkaaminen on tulevista valtuutetuista kiinni

2012-09-14 16:11:00

#3: Kunnallisvaaliehdokas Anssi Aura - Kotihoidontuen leikkaaminen on tulevista valtuutetuista kiinni 

Niin ja kun ottaa senkin vielä huomioon että kehäratojen ylläpito tulee maksamaan vuositasolla paljon enemmän mitä 1.5 - 2vuotiaiden kotihoidon tukeen menee. Aivan älytön säästökohde. Enemmän kiusantekoa kuin säästöä!