Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

M. Virtanen
Vieras

#291 Suojelua

12.01.2011 15:35

Mikäli Tapio Perttula olisi tarkkaan lukenut nämä kirjoitukset, hän ymmärtäisi että suojelu on jo päätetty asia. Tällä palstalla on jo päätetty että Sorolan perikunnalla ja kunnalla on hyvää tahtoa.Lisäksi valimon alueelle kaavoitetaan muutama kerros lisää Sorolalle ja annetaan Kuohenmaasta hyväkasvuista kuusimetsää 5.8 ha. Käteistä rahaa ei tarvitse käyttää! Kaikki voittavat! Asioista voidaan neuvotella! Laki ei pakota rakentamaan!

Vastaukset

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#292 Re: Suojelua

2011-01-13 11:17:55

#291: M. Virtanen - Suojelua 

 M. Virtaselle onnittelut hyvästä yhteenvedosta yllä.  Siinä on kaikki olennainen. Tosin mitään ei kyllä ole vielä päätetty, mutta valtavan ja alati kasvavan kuntalaisjoukon mielipidettä pitää kunnanvaltuuston kuunnella.  Sitä kutsutaan kunnallisdemokratiaksi. Nähtäväksi jää, miten se Kangasalla toteutuu.  Jos kaikesta huolimatta harju tuhotaan ja rakennetaan, kuntalaisilla on oikeus ja velvollisuus tietää, ketkä henkilöt ja mitkä puolueet olivat tämän historiallisen päätöksen takana.

Miksiköhän Kirkkoharjua ei ole rakennettu täyteen jo aikoja sitten? Onhan se siinä keskeisellä paikalla kököttänyt jo vuosisatoja ja tuhansia.  Ehkä ihmiset kautta vuosisatojen ovat ymmärtäneet, että Kirkkoharju on jotain ainutlaatuista - jotain mihin meillä ei ole moraalista lupaa koskea.  Antamalla nyt v. 2011 lupa tuhota 2.9ha Kirkkoharjun pohjoisrinnettä Kangasalan kaavoituslautakunta ja valtuusto rikkoisivat tätä eettistä koodia mitä törkeimmällä tavalla.