VESIOSUUSKUNTIEN PAKKOLIITÄNTÄÄ VASTAAN

Kommentoitu viesti

KakkaJussi

#40 Ja taas ..tuttaa

09.11.2012 11:23

Anteeksi että "spämmään" jatkuvasti mutta on väliin, eli jatkuvasti, purettava itseään jonnekin.
Tuossa vain tuli mieleeni, että se vapautuksen hakeminenkin on väärin, väärin siinä mielessä että kun ei oikein ymmärrä mistä syystä sitä pitäisi hakea. Eikö niiden päättäjien (ELY?) pitäisi ensin tulla todistamaan esim. se, että ko. kiinteistön jätteistä on haittaa yhteisölle. Toinen kummastuttava seikka on vaatimus määräykset täyttävästä talousvedestä, se on kai minun asiani millaista vettä käytän ei ELYn tai kunnan virkamiesten. Ja voidaanko kiinteistö pakottaa liittymään sähköverkkoon, tämä nyt on tosin hyvin teoreettinen kysymys koska eiköhän siihen kuulu miltei 100 %:a kiinteistöistä. Ja eikö kuntalaisia pitäisi kohdella tasa-arvoisesti, se ei tässä pakottamisessa kovin hyvin toteudu.

Vastaukset

Christer Nikander

#41 Re: Ja taas ..tuttaa

2012-11-10 09:29:07

#40: KakkaJussi - Ja taas ..tuttaa

Sipoossa eräs kiinteistö  joka oli toiminta-alueella sai kirjeen että et ole liittynyt etkä hakenut vapautusta. Sitten pantiin 4000 euron uhkasakko ja sitten liityttiin. Porvoon saaristossa on sellainen tilanne että suuri joukko on ollut liittymättä ja hakematta vapautusta. Porvoo ei kuitenkaan ole ryhtynyt pakkokeinoihin. Eräs syy voisi olla se että osuuskunta on jotakuinkin konkurssikypsä.

Niin veden laatu alkaa kiinnostaa vasta kun puhutaan pakosta. Eihän kunta muuten puutu juomavetesi laatuun. Ei käy katsastusmies tarkistamassa. Ihmeellisen tärkeäksi vetesi laatu tulee kun sinua ollaan pakottamassa. Vapaa-ajan asunnolla ei tarvitse olla mitään kaivoa. Voivat elää kaupungista tuodun kanisteriveden varassa.