4 raitaa vapaaksi! //// Freedom 4 stripes!

Kommentoitu viesti

Anonyymi Iso Vitsi

#25 Re: Re: Yllätys?

11.12.2012 16:00

#24: Ville Virjo - Re: Yllätys?

Kiitos asiallisesta vastauksesta Ville!

Eikös tämä koko soppa alkanut nimenomaan siitä, että West Coast- tuotteet rikkovat Adidaksen tavaramerkkiä. Tämä tarkoittaa, että ne näyttävät samalta. Eikös tällöin kuvat riitä perusteluiksi? Vai olisiko minun kenties tullut tunnustella molempien osapuolien kenkiä käsissäni?

En ole kiinnostunut treffeistä tai muistakaan, joten nimelläni ei ole tuon taivaallistakaan väliä. Olisi varmasti sinunkin etujesi mukaista, että vastailisit asiallisesti etkä suorastaan vi***ilisi. Sitä kuitenkin usein pidetään osana hyvää liiketoimintaa. Tarkoitukseni ei kuitenkaan todellakaan ollut tehdä muuta kuin antaa oma näkemykseni asiaan, joka luultavasti olikin yksi tämän adressin tarkoituksista. Vai onko asia niin, että vain sinun näkemystäsi tukevat kirjoitukset on OK, ja muita vastaan hyökätään ala-arvoisesti.

En sen enempää jaksa asiasta saivarrella, joten ei muuta kuin hauskaa ja rauhallista joulun odotusta!

Terveisin,

Anonyymi Iso Vitsi

 

P.S. Vilpittömästi toivon teille kaikille pelkkää hyvää vuodelle 2013!

Vastaukset

Ville Virjo

#26 Re: Re: Re: Yllätys?

2012-12-11 16:32:34

#25: Anonyymi Iso Vitsi - Re: Re: Yllätys?

Minä en veetuile mitään, kunhan totean sen faktan että Adidas on todennut West Coastin 4 raidan kenkien loukkaavan heidän 3 raidan tavaramerkkioikeuttaan, ei olevan kopioita. Tässä on niin iso ero että se on sanottava ääneen. Kopio ei vain näytä samalta - se on sama.

 

P.S. Vilpittömästi kaikkea hyvää sinulle, kuka oletkin.

Ville Virjo