Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Panu Mäkelä
Vieras

#317 Sanailua

27.01.2011 13:29

Tällaisella liikkeellä on sellainen huono puoli, että kukaan ei voi valtuuttaa ketään neuvottelemaan tai sopimaan mitään kenenkään tai minkään kanssa. Nyt vain kirjoitellaan nettiin että jonkun pitäisi neuvotella, esitellä asiota, antaa vaihtomaita jostain, kaavoittaa lisää johonkin ja estää uusia ihmisiä pääsemästä ladulle. Muiden pitäisi tehdä näin. Sitten kun ei toimita kuten kirjoitettu, ihmetellään että miksei, vaikka MINÄ näin kirjoitin. Kenenkä pitäisi toimia kirjoittajien tahdon mukaisesti ja miksi? Siksi koska "kirjoitin minkä kirjoitin"? Huuhaata tällaiset vaatimukset. Pitää myös huomata, että yksikään virkamies tai päättäjä ei ole julkisesti kannattanut suojelua. Miksikö? Siksi, että heillä on laaja näkemys ja kokemus siitä miten kunnan asioita hoidetaan ja mihinkä rahkeet riittävät. Nyt kun minäkinolen saanut enemmän tietoa asioista, huomaan  että Kannus on, jos ei nyt huijannut, niin ainakin antanut ymmärtää ja vihjaillut asioita suorastaan epäilyttävästi. Ei saa rakentaa koska uudet asukkaat saattaisivat rikkoa latuja. Lähestyy rasismia tai ainakin ylenpalttista itsekkyyttä. Ja jos joku käyttää samalla tavalla "ylisanoja" ja liioittelua kuin puolustajat, huudellaan sieltäkin salaa nimimerkin takaa. Kannus hienosti nimellään, mutta retoriikkansa on yliampuvaa, se on eri asia kuin terävää. Rakentamista tarvitaan ja tämä on hyvä paikka siihen. Eikä 5%:n kannatus ole tosiaan paljon. Ehkä verrattuna muihin vastaaviin liikkeisiin, mutta nekin ovat enimmäkseen huuhaata. Ja yksimielinen tarkoittaa yksimielistä; kukaan ei ole vastaan. Vielä, ei tarvitse perustaa nettiadressia "Kerrostaloja Kirkkoharjuun", koska ei ole mitään syytä epäillä etteikö sinne rakenneta.

Vastaukset

Vastaus
Vieras

#319 Re: Sanailua

2011-01-27 15:13:08

#317: Panu Mäkelä - Sanailua 

 Panun mukaan vain puolustajat ampuvat yli, mutta itse vihjailee jo rasismista. Kukahan tässä nyt vähän yliampuu? Virkamiehet eivät uskalla sanoa asiasta halaistua sanaa, koska pelkäävät, että oma mielipide ei olekaan pomon näkemyksen mukainen. Kun ei tee mitään, ei tee virkavirhettäkään. Valtuustohan nämä asiat lopulta päättää, mutta kaikilla on oltava oikeus sanoa mielipiteensä, myös niillä, jotka haluavat rakentaa muualle kuin kauniiseen harjuun.   

Jos harjun säästämisen kannattajia on 5%, niin rakentamista on julkisesti kannattanut siitä noin sadasosa eli 0.05%. Näin menee oikea matematiikka. Tarkat luvut saa, jos perustaa oman nettiadressin, ei se niin vaikeaa ole. Taitaa vaan pelottaa ettei tule allekirjoituksia.