sosiaaliviranomaiset aiheettomista huostaanotoista vastuuseen

Kommentoitu viesti

ota rohkeasti yhteyttä: Ani Leikonniemi

#34 Re: faktaa

28.01.2011 09:31

Surullista tämä ihmisten tietämättömyys ja laput silmillä eläminen!

Kunnioitetava Jussi J.  Toivon todella, että sinä tiedät mistä kirjoitat eli itse työskentelet näiden lasten ja perheiden kanssa, joilta on lapsi sijoitettu / huostaanotettu ja, että olet kuunnellut ja sivusta seurannut tapahtumia. Niin vakuuttavasti olet mielipiteesi luonut, etten voi sitä muuten käsittää kuin, että koet tietäväsi mistä puhut.

Olet varmastikkin puhunut lapsen kanssa - lapsen, joka on mieluummin elää laitoksessa tai sijoitettuna kodin ulkopuolelle. Varmastikkin olet tavannut lapsia, jotka ovat tästä mahdollisuudesta kiitollisia.

Minä taasen väitän, ettei Suomen kansa tiedä miten törkeästi viranomaistaho tutustumatta perheeseen, tapaamatta edes lasta voivat omiin virheellisiin, valheellisiin ja mielikuviin perustuviin kirjauksiinsa tukeutuen tehdä huostaanottohakemuksen hallinto-oikeudelle. Unohtaen täysin yhteistyön perheen kanssa. Mitäs tähän sanot? Kiistät tietysti näin tapahtuvan vedoten siihen, että "eivät viranmaiset näin toimi". MUTTA, KUN TOIMIVAT! Kumpa näitä viestejä kirjoittavat ihmiset avartaisivat maailmankuvaansa siten, että oittaisivat asioista selvää ja vasta sitten kirjoittaisivat kommenttejaan!!

 

Vastaukset

asioista tietävä

#36 Kanssasi samaa mieltä Re: Re: faktaa

2011-10-22 14:19:22

#34: ota rohkeasti yhteyttä: Ani Leikonniemi - Re: faktaa

Mieltä lämmittävää että joku muukin on oikeasti asiasta kiinnostunut ja näkee myös tämän asian toisen puolen. Olisi mukavaa keskustella enemmän kanssasi tästä. itsekkin paljon näitä vierestä katsonut ja järkyttää kuinka näin asiat Suomessa on. Kiitos kommentista. vastausta odotellen...