Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Gavriblock

#3551 PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat,

09.01.2013 23:38

PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat, joka valvoo Al-Aksan moskeijan dokumentteja, väittää Palestine lehdelle, jolla on yhteyksiä Hamasin terrorijärjestön kanssa, antamassaan haastattelussa 04.01.13, että Israel pyrkii juutalaistamaan Temppelivuoren rakentamalla sinne juutalaisen Temppelin. ”Väärän Temppelin rakentaminen Temppelivuorelle on lähempänä kuin koskaan”, hän sanoo lehden artikkelissa. Hän on täysin oikeassa siinä, että Temppelin rakentaminen on lähempänä kuin koskaan, mutta täysin väärässä siinä, että se olisi väärä Temppeli, kuten myös siinä, että Temppelivuori tarvitsee juutalaistamista, koska se on juutalainen ilman mitään lisätoimia. Muslimien rakennelmat eivät kuulu sinne.




BREIKAT väittää haastattelun yhteydessä, että analysoitaessa Jerusalemin kehittämis-suunnitelmia ilmenee, että niiden tarkoituksena on juutalaistaa Al-Alsan moskeija ja sen jälkeen suunnitelman kehysten mukaan rakentaa sen raunioille juutalaisten kolmas Temppeli. Toiseksi hän väittää, että suunnitelmaan kuuluu arabiasukkaitten vähentäminen kaupungissa.

Voidakseen vähentää ”tämän vaaran” vaikutusta Breikat kehottaa muslimeja lisäämään käyntejä Al-aksa moskeijassa ja lisäämään opetuksellisia ohjelmia siitä sen lisäksi, että tulee lisätä PR-toimintaa, joissa selvitetään moskeijan ja Jerusalemin muiden islamille pyhien paikkojen merkitystä muslimeille ja pääkaupungille.

Muutama päivä sitten Jordaniassa väitettiin Israelin suunnittelevan kolmannen Temppelinsä rakentamista Temppelivuorelle.




PA:N johtajat ovat toistuvasti väittäneet Israelin juutalaistavan Jerusalemia ja tämän vuoksi rakentamaan asuintaloja ja palvontarakennuksia juutalaisille Jerusalemin itäosiin.

Temppelivuorelle johtavan aiemman jalankulkurampin perustusten vahingoittuessa maan-järistyksessä, se purettiin ihmisille vaarallisena, ja sen tilalle pystytettiin tilapäiseksi tarkoitettu puinen ramppi. Uusi pysyvä ramppi suunniteltiin ja hyväksyttiin kaupungin rakennusviran-omaisten toimesta, mutta kun sen perustusten rakentamisen yhteydessä aloitettiin lain vaatimat ”pelastuskaivaukset”, PA:n johtajat ja saarnaajat aloittivat valtavan vastustus-operaation väittäen kaivausten vahingoittavan Al –Aksa moskeijan perustuksia, vaikka kaivauksia tehtiin kymmenien metrien päässä moskeijasta ja muurista. He jopa väittivät, että Israel käytti kemikaaleja moskeijan perustusten heikentämiseksi, kuten artikkelissa todetaan.




GAZASSA toimiva ”Kansan Vastarintakomiteat” niminen terrorijärjestö julkisti varoituksen, että ”Al-Aksa moskeijan vahingoittaminen avaa ”helvetin portit” sionistista vihollista vastaan”.

Israel vapautti Jerusalemin itäosat kuten myös Juudean ja Samarian Jordanian miehityksestä 1967 puolustussodan yhteydessä. Lähinnä Moshe Dayanin painostuksesta Temppelivuoren päivärutiinin hoito annettiin Jordanian valvoman wagfin, muslimisäätiön, vastuulle, mutta vuoren hallinta kuuluu Israelille. Varsin pian PA asetti vuorelle omat valvojansa pyrkien poistamaan Jordanian valvonnan kokonaan. Israelin poliisi rakensi poliisiaseman Temppeli-vuoren lähelle siten, että poliiseilla on mahdollisuus nopeasti puuttua järjestyshäiriöihin, joita vuorella ja sen läheisyydessä usein tapahtuu muslimisaarnaajien kiihotusten vuoksi.

Jerusalemin poliisi on ottanut täysin käsittämättömän asenteen siinä, ettei se puutu ollenkaan wagfin suorittamiin antiikki- ja temppelien ajasta kertovien esineitten tuhoamiseen suorittaessaan laittomia rakennus- ja kunnostustöitä vuorella huomioimatta, että muslimien tarkoituksena on hävittää kaikki juutalaisuudesta muistuttavat löydöt Temppelivuorelta. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/164007#.UO0CNWJHT-k

Vastaukset


Vieras

#3553 Re: PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat,

2013-01-10 08:22:36

#3551: Gavriblock - PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat,

 

 

 

Ns. kolmas temppeli, jota ääriuskonnolliset juutalaiset ovat jo pitkään valmistelleet teettämällä mm. kaikki eläinten uhripalvelukseen kuuluvat kalut

(Vain teurastettujen eläinten verenpoistosysteemi puuttuu vielä, sitähän ei ollut vanhan testamentin aikana, vaan veri sai vuotaa maahan. Nyky-Jerusalemissa sellainen ei terveys- ja hygieniäsyistä kyllä onnistu. Kolmena suurimpana juhlana eläimiä teurastetaan tuhansittain, tai sadoin tuhansin, jos kaikki juutalaiset alkaisivat toimia Vanhan Liiton mukaisesti. Siis 1 eläin per perhekunta.)


Raamatun mukaan Kolmas  Temppeli ON väärä temppeli.


Kun Jeesus Kristus kuoli ja vuodatti verensa, yhden ainoan kerran aikain kuluessa, se samalla lopetti uhrieläinten teurastamisen. Pyhä, puhdas Uhrikaritsa Jeesus uhrattiin meidän edestämme.


Jeesus todisti myös itse itsestään, että Hän oleva Uusi Temppeli.

19 Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Hajottakaa maahan tämä temppeli, niin minä pystytän sen kolmessa päivässä".
20 Niin juutalaiset sanoivat: "Neljäkymmentä kuusi vuotta on tätä temppeliä rakennettu, ja sinäkö pystytät sen kolmessa päivässä?"
21 Mutta hän puhui ruumiinsa temppelistä.

 

On vastoin uutta liittoa ja vastoin raamattua, että Jumala olisi rakentamassa Kolmatta temppeliä jotta kansa alkaisi taas uhrata Hänelle eläinuhreja.


Hän on antanut kansalleen Yeshuan, Messiaan, jossa kaikki uhraaminen ja syntien sovittaminen Jumalalle on kertakaikkisesti täytetty. Eläinuhrit Hänen Poikansa uhrin rinnalla ovat Jumalalle vain iljettävä kauhistus.

 

1 Sillä koska laissa on vain tulevan hyvän varjo, ei itse asiain olemusta, ei se koskaan voi samoilla jokavuotisilla uhreilla, joita he alinomaa kantavat esiin, tehdä niiden tuojia täydellisiksi.
2 Sillä eikö muutoin olisi lakattu niitä uhraamasta, koska näillä, jotka jumalanpalvelustaan toimittavat, kerran puhdistettuina, ei enää olisi ollut mitään tuntoa synneistä?
3 Mutta niissä on jokavuotinen muistutus synneistä.
4 Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä.
5 Sentähden hän maailmaan tullessaan sanoo: "Uhria ja antia sinä et tahtonut, mutta ruumiin sinä minulle valmistit;
6 polttouhreihin ja syntiuhreihin sinä et mielistynyt.
7 Silloin minä sanoin: 'Katso, minä tulen-kirjakääröön on minusta kirjoitettu-tekemään sinun tahtosi, Jumala'."
8 Kun hän ensin sanoo: "Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt", vaikka niitä lain mukaan uhrataankin,
9 sanoo hän sitten: "Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi". Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen.
10 Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan.

 

 

Näin Jeesus on siis poistanut ensimmäisen, pystyttääkseen toisen.


Kun Jeesus kuoli sovitusuhrina, Toinen Temppeli kävi tarpeettomaksi, ja sen tuhossa Jumala samalla myös rankaisi Israelia, joka oli kieltäytynyt Jumalan tarjoamasta Messiaasta, ja valinnut oman tiensä, erossa Jumalasta.


Ne ketkä ottivat vastaan Jeesuksen pelastajanaan ja lunastajanaan, saivat Pyhän Hengen sinetiksi. Aiemmin Pyhä Henki oli vain Temppelissa, Liitonarkin yllä, kerubien välissä. Kun Jeesus kuoli, väliverho Kaikkein Pyhimpään repesi, ja Jeesuksen Lunastamat saivat avoimen tien käydä Isän luo Jeesuksen veren kautta. Myös Pyhä Henki sai avoimen tien kulkea jokaisen Jeesuksen lunastaman opastajana ja puolustajana:

 

Jeesus sanoo:

26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.

 

Temppeliä ei enää tarvita. Jeesus on Temppeli, ja kaikki Hänen lunastamansa ovat "pieniä temppeleitä", Pyhän Hengen asuinsijoja tässä maailmassa. Jeesuksen lunastamat YHDESSÄ ovat Jumalan seurakunta ja Kristuksen ruumis, Pyhän Hengen temppeli.


Eläinten uhraamista ei enää tarvita, koska Messias on jo uhrattu.

 

Kolmannen temppelin pystytyksen aloitus tulee olemaan pikemminkin huono merkki: lopun aikain merkki.

 


Vieras

#4700 Re: PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat,

2016-06-13 14:35:44

#3551: Gavriblock - PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat, 

 SE on miehitetty alue ja miehitys on poistettava.

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…