VESIOSUUSKUNTIEN PAKKOLIITÄNTÄÄ VASTAAN

Kommentoitu viesti


Vieras

#48 Re: NYT LAITILASSA ON KIIRE!!!!

21.01.2013 09:29

#47: Christer Nikander - NYT LAITILASSA ON KIIRE!!!!

Tässä menneet Laitilan osalta osuuskunnat keskenään sekaisin. Eli tätä ei kukaan vastusta, kyseessä n. 10 talouden osuuskunta. Näille on nyt vaan tullut kiire, kun tuo iso paha Pohjoiskulman vesiosuuskunta koittaa imaista heidätkin sisäänsä. Pohjoiskulman vesiosuuskunnan toiminta-aluehakemus oli jo nähtävillä, 18.1.2013 asti. Muistutuksia on kuulemma mennyt paljon, nyt vaan odotellaan mitä tekninen toimi niistä tuumaa.

Vastaukset

Christer nikander

#49 Re: Re: NYT LAITILASSA ON KIIRE!!!!

2013-01-21 23:22:29

#48: - Re: NYT LAITILASSA ON KIIRE!!!!

Valitan että kaksi asiaa on sekaisin. Hyvä niin jos Suonteen vesiosuuskunta toimii hyvin ja haluaa puolustaa reviiriään.

Mutta Pohjoiskulman Vesiosuuskuntaan. Nyt on tärkeää että seurataan teknisen toimen tapaa huomioida muistutuksia. Varsin yleinen tapa on että kunta vain kuittaa muistutukset sanomalla että kyseiset kiinteistöt sitten aikanaan voivat hakea vapautusta. En usko että tällainen käytäntö on lainmukainen. Tietenkin kaikki kiinteistöt voivat aikanaan hakea vapautusta, joten vastaus on täysin mitäänsanomaton. Toisaalta on nyt jo tiedossa ettei vapautuksia saa paitsi "mummonmökki"-tapauksissa.

Mikäli kunta näin kuittaa muistutukset, se ei ole ollenkaan kiinnostunut kiinteistäjen mielipiteestä. Jos laki määrää että kiinteistöjä tulee kuulla, niin kyllä se tietää että muistutukset pitää huomioida. Ellei muistutuksia huomioida tulee toiminta-alueen vahvistuspäätöksestä valittaa hallinto-oikeuteen.