Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä

Kommentoitu viesti

PerttiP
Vieras

#210 Tämä addressi on vain väärässä

01.02.2011 20:30

Kaikessa yksinkertaisuudessa jokainen kuka näitä oppeja pitää jotenkin julmina niin ei tiedä koirista mitään. Koira tarvitsee johtajan ja paikan maailmassaan. Ei niitä voi koskematta kouluttaa. Ne ei tajua hevon helvettiä teidän puheista.

Jos se teidän tasapainoinen hauveli on oppinut kotosalla nameilla jotakin niin hyvä teille. Sen sijaan suojasta pelastettu koira joka ei ole käyttäytymismalleja oppinut pitää ensin alistaa, ja sitten vasta voi miettiä muita juttuja. Koiraa ei ruualla lahjota.

Melkein toivon, että tämänkin keskustelun koiralle puhuja joutuvat joskus kokeilemaan miltä tuntuu jutustella koiralle jolla on LUONNETTA. Kai siitäkin uusi addressi tulisi.

Allekirjoittajat on ääliöitä. End of discussion.

Vastaukset

Koiran ehdoilla
Vieras

#211 Re: Tämä addressi on vain väärässä

2011-02-01 20:42:54

#210: PerttiP - Tämä addressi on vain väärässä 

 Tässä lainaus aikaisemmasta kommentistani, joka on kokonaisuudessaan yllä:

"Oma koirani tuli minulle aikuisena - erittäin arka, jonkin verran uroksille aggressiivinen, ei sisäsiisti, ei osannut mitään käskyjä, huonosti sosiaalistettu pentuna, tarhakoira... Nyt meillä on hyvinkäyttäytyvä, itsevarma, aktiivinen ja reipas koira jonka kanssa harrastetaan erinäisiä lajeja, mm. metsästystä ja agilityä. Koira on koulutettu ja opetettu elämään kanssamme vain positiivisen ehdollistamisen metodeja käyttäen."