Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#3989 Re: TÄYSKIELTO

03.02.2013 20:10

#3988: HESE - TÄYSKIELTO

kaikki päihteetkö pitäisi antaa rikollisjärjestöjen käsiin?   Johan se alkoholinkin kohdalla on nähty mitä kävi ku kiellettiin kokonaan..

 

Ymmärrätkö sinä että lait eivät poista ihmisten päihteiden käyttöä... Laillistamalla esim. kannabis pystytään ehkäisemään enemmän ongelmia kuin laittomana.

 

ps. kaikki ei halua olla absolutisteja.

Vastaukset

HESE

#3990 Re: Re: TÄYSKIELTO

2013-02-04 01:45:57

#3989: - Re: TÄYSKIELTO 

 En ole absolutisti, vaan alkoholin kohtuukäyttäjä. Mutta asiaan. Jo nyt on nähty ja koettu, että olkoot päihteet kenenkä käsissä hyvänsä, tulos on tuhoisa, koska niin suuri osa Suomalaisista ei hallitse päihteiden käyttöä, eikä varsinkaan itseään käytettyään päihteitä, niin jotainhan tässä olisi tehtävä. Jo pelkästään nykyinen suhteellisen helppo alkoholin saanti aiheuttaa monenlaisia suuria ongelmia kaikkialla Suomessa. Se että saako kannabista laillisesti vai laittomasti ei poista sitä tosiasiaa, että hönössä sattuu ja tapahtuu enemmän kaikenlaista epätoivottavaa ja aineiden helppo saatavuus lisää käyttöä ja ne epätoivottavat tapahtumat vain lisääntyy. Ymmarran, että kannabiksen täyskielto aiheuttaa salakuljetusta ja salakauppaa, mutta pitämällä päihteet ja niiden kauppa laittomina, voi edes se pitää käytön edes tällätasolla tai ehkä jopa vähentää niiden käyttöä, koska jos nuoret eivät edes aloittaisi käyttöä, oltaisiin jo voitolla.