Jaloviina 3 litran pahvisiin hanapakkauksiin

Onse kumma kun *Jaloviinaa ei myydä tämän kokoisissa pakkauksissa, mielestäni asiaan täytyy saada muutos! Ajatelkaa nyt esimerkiksi festivaaleja, puolen litran muovipullo ei riitä mihinkään, lasipulloja ei saa viedä alueelle, lisäksi pahvipakkaus palaisi mukavasti grillissä illan päätteeksi. Lisäksi on paljon helpompi kantaa 3 litran pahvipakkausta kun useampaa puolen litran muovipulloa. Lisäksi pahvipaketin valmistus on halvempaa kuin lasipullon ja muovipullon, niin viinan hintaa voisi jopa laskea roimasti. Lisäksi pahvipakkauksiin voisi kehitellä jonkin näköisen pantti systeemin, kaupatkin olisivat hauskemman näköisiä kun olisi erillinen palautus järjestelmä pahvi tuotteille.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jallu Viinanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lapsilisää korottaa?