Jyrkkä EI Turun Palloseuran logonvaihdokselle!

Omat tuntoni olen alle kirjannut, mutta en suinkaan ole asialla yksin. Alla olevan linkin takaa löydätte videon, joka tiivistää mistä tässä on kyse. TPS-kannattajien kanta on tämä:

http://www.youtube.com/watch?v=wY8NoyoG2qE

Videosta kiitos kuuluu maanmainiolle herralle, joka tottelee nimeä Tumpero. Kiitos sinulle!

 

Mutta sitten asiaan näin kirjallisestikin!

Turun Palloseuran kannattajana on hankalinakin aikoina voinut olla ylpeä edes yhdestä asiasta. Rakas seuramme kunnioittaa perinteitään. Nyt siihenkin on tulossa muutos, enkä minä aio vain katsoa vierestä.

Tuo perinteikäs "pallologo" on tavattoman suuri osa seuran historiaa. Se on se logo, johon olemme samaistuneet. Kultalehvin tai ilman, niin tuo nimeomainen "pallologo" on se AINOA oikea TPS-logo. Moni varmasti muistaa sen 80-luvun soikiohirvityksen. Kaikki olivat huojentuneita, kun alkuperäinen palautettiin pelipaitaan. Mikään ei ole muuttunut.

Itse olen todella vihainen, surullinen ja ennen kaikkea pettynyt, että tällaista edes harkitaan. Varsinkaan kauden jälkeen, jolloin hallitseva Suomen mestari koki historian kovimman mahalaskun.

Näinkö TPS elvytetään? Ja vielä 90-vuotisjuhlien kynnyksellä? Heittämällä hukkaan niitä perinteitä, tai oikeammin niiden perinteiden samaistuttavimman tunnuksen, jolla se 90-vuotinen tarina on rakennettu? Tämäkö on tosiaan se tärkein asia, mitä TPS:n toimistolla mietitään?

Tärkeintä on kuitenkin se, että perusteita vaihdolle ei ole, tätä ei kai kukaan voi haluta Ruissalon ulkopuolella, eikä kukaan kysynyt asiaa kannattajilta.

Tai kysytäänhän meiltä. Eteemme laitettiin kolme toinen toistaan huonompaa ehdotusta, joista pitäisi nyt se vähiten silmään sattuva valita. Niin kuin TPS on muutaman vuoden ilmoittanut, "Joukkue olemme me". Jos näin tosiaan on edes jollain tasolla, miksei alkuperäinen logo ole vaihtoehtojen joukossa? Silloin otettaisiin todellisesti huomioon seurasta välittävien mielipide.

Jos jaat kantani siitä, että tämä on typerintä ja anteeksiantamattominta, mitä seura voi historialleen ja kannattajilleen tehdä (jään ulkopuolella), niin allekirjoita tämä adressi ja pistä sana kiertämään!

JOUKKUE OLEMME ME!

 
Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?