Tila ei laajene

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tila ei laajene.

Neuvoja
Vieras

#26 Einstein

04.08.2010 15:56

Einstein  epäili, mutta juuri hän paljasti absoluuttisen pysyvän tilan mahdottomuuden. Tieteeseen kuuluu aina epäilys, mutta jotkin asiat ovat vain paljon vähemmin epäilyksen alaisia kuin toiset. Jos fyysikko sanoo, "ei ole järjellistä syytä epäillä", hän takoittaa asian olevan niin varma kuin se tieteessä varma voi olla. 100 % varmuus kuuluu uskontoihin. Tieteellisen koulutuksen saaneet ovat jopa liiankin varovaisia sanonnoissaan, jolloin maallikko kuvittelee asian olevan jotenkin epävarmalla pohjalla.

Tilan laajenemisesta ei ole epävarmuutta. Kannattaisi sinunkin kiinnittää huomiosi johonkin hedelmällisempään aiheeseen. Nyt taistelet aivan turhaan tuulimyllyjä vastaan.

Tietäjä
Vieras

#27 yhden miehen "karavaani" porskuttaa

05.08.2010 10:39

Teidän on aivan turha yrittää väittää että tila laajenee.

Ensin teidän pitäisi edes osata kertoa miten tila laajenee. Jos ette kerro, olette vain uskonlahko joka uskoo laajenevaan tilaan.

 

Minä osaan kertoa miten ja miksi atomien ytimet laajenevat ja miten ne kontrolloivat toistensa paikkaa kiinteissä aineissa ja miksi ne muodostavat molekyylejä. Osaan kertoa miksi nesteiden molekyyleistä ei synny kiinteitä aineita, jos ulkoapäin tulee riittävästi systeemiä häiritsevää energiaa jne.

 

Kaikki mitä voidaan havaita, koostuu energiatihentymistä.

Energiatihentymiä on eri kokoisia ja eri tiheyden omaavia ja niillä voi olla eri varaus.

Osaan kertoa mihin energiatihentymän varaus perustuu ja miksi varaus säilyy.

Tiheys, tilavuus ja varaus.

Siinä oleelliset asiat.

Yksi voima = Työntävä voima.

 

Vetävän voiman käsitteen takia nykyiset fysiikan teoriat ovat niin monimutkaisia ja siksi on keksitty mm. sellaisia  uskomuksia kuin laajeneva tila, kaareutuva tila, pimeä aine ja pimeä energia.

 

Ensin pitäisi todistaa vetävän voiman olemassa olo. Eli pitäisi kyetä selittämään miten vetävä voima syntyy, toimii ja välittyy. Jos ei kykene, silloin uskoo vetävän voiman olemassa oloon ja silloin kaikki teoriat joissa käyetään vetävän voiman käsitettä, ovat uskonlahkon uskomuksia.

 

Minä TIEDÄN miten TYÖNTÄVÄ voima syntyy, toimii ja välittyy.

 

.

Asiaa
Vieras

#28 Atomin ytimen laajeneminen

05.08.2010 10:45

Jokaiseen kvarkkiin tulee joka suunnasta erittäin pieniä hiukkasia. paljon fotoneja pienempiä.

 

kvarkit absorboivat itseensä tuota energia ja siksi ne laajenevat ja siksi niihin kohdistuu ulkoinen paine joka saa koko ajan laajenevat kvarkit säteilemään energiaansa toisiaan kohti ja tällä energialla koko ajan laajenevat kvarkit kontrolloivat toistensa paikkaa ja saavat toisensa loittonemaan toisistaan samassa suhteessa kuin laajenevat.

 

Nyt jos joku uskoo laajenevaan tilaan, niin voisi kertoa miten ja miksi tila laajenee.

Se olisi reilua, koska minä pystyn kertomaan miten ja miksi atomien ytimet laajenevat.

Tietystä suunnasta jokaiseen kvarkkiin, fotoniin ja kaikkiin näkyvän maailmankaikkeuden energiatihentymiin tulee koko ajan enemmän ja enemmän työntävää energiaa ja näin niiden vauhti kiihtyy, jolloin vastaan tulevan energian vaikutus kasvaa ja laajeneminen kiihtyy jne.

 

Kertokaapa miten ja miksi tila laajenee ja miksi se laajenee kiihtyvällä vauhdilla.

 

Niin, ette pysty siihen eli olette vain uskonlahkon jäseniä jotka uskovat laajenevan  tilan olemassa oloon.

.

Niinpä
Vieras

#29 Hyvä kun myönsit.

05.08.2010 16:37

"Jos www.onesimpleprinciple.com malli kuvaisi maailmankaikkeutta väärällä tavalla, jäisi tämän adressin allekirjoittajien määrä pieneksi, mutta koska onesimpleprinciple malli kuvaa maailmankaikkeutta oikealla tavalla, tämän historiallisen adressin tulee allekirjoittamaan miljoonat ihmiset ajan kanssa, jahka saamme sen englanniksi englannin kielisille adressisivuille."

 

Tiedettä ei tehdä huutoäänestyksellä.

Mutta hyvä kun myönsit. Jos kirjoittajia tulee vähän, mallisi on väärä. Nyt niitä on tullut 24 allekirjoitusta 17 päivässä. Tällä menolla kymmeneen tuhanteen tarvitaan lähes 20 vuotta. Kun huomioi allekirjoituksien määrän kasvun pysähtymisen, tuskin 50 tulee ikinä täyteen. Sinun logiikkasi mukaan mallisi kuvaa siis maailmankaikkeutta väärin.

Kerrankin olet oikeassa väitteessäsi.

Totuus voittaa aina lopulta
Vieras

#30 Lue historiaa

07.08.2010 06:46

Äläpä hättäile.

 

Kopernikuksen ajatuksia alettiin puolustamaan vasta 60 vuotta ajatusten julkaisun jälkeen Galileo Galilein toimesta.

 

Montako kuperkeikkaa lupaat tehdä siinä vaiheessa kun tässä adressissa on yli 10 000 nimeä?

Tai siinä vaiheessa kun ajatuksestani on juttua tieteellisissä julkaisuissa?

 

Alkuräjähdysteorian kannattajat ovat suuruudenhulluja jotka luulevat että kaikella on olemassa alku.

 


Ei kaiken alkua ole olemassa.

On vain alku / loppu tilanne jossa energia on hajaantuneena tasaisesti ikuiseen tilaan joka ei muutu.

Jokaisen uuden luodun maailmankaikkeuden energia aina lopuksi hajaantuu alku / loppu tilanteen omaavaksi energiakentäksi jossa on erillisiä saman tiheyden, saman tilavuuden ja saman varauksen omaavia energiatihentymiä joihin edelleen tulee ulkoapäin muista energiatihentymistä energiaa joka saa aikaan ulkoisen paineen joka saa energiatihentymät säteilemään edelleen energiaansa toisiaan kohti ja näin ulkoinen paine jokaiseen erilliseen saman tiheyden, tilavuuden ja varauksen omaavaan energiatihentymään säilyy jne.

Energiatihentymien energia vaihtuu ajan kanssa kokonaan, niiden välillä liikkuu informaatiota jne.

Tästä alku / loppu tilanteesta me hän eli ikuinen energia voimme luoda uuden maailmankaikkeuden omasta ikuisesta energiastamme ikuiseen tilaan joka ei laajene.

Ensimmäinen tieteellinen luomis (ALKU / LOPPU) ajatus

http://bubblare.fi/movie/ensimmainen_tieteellinen_luomis_teoria_

 

.

 

Aina lopulta löydämme itse itsemme ja ymmärrämme olevamme ikuinen energia ikuisessa tilassa joka ei laajene.

Ensimmäisinä totuuden ymmärtäviä ei tietysti uskota, koska mehän luomme aina uuden maailmankaikkeuden jotta voimmeunohtaa itse itsemme. Emme siis halua muistaa totuutta itsestämme. Lopulta totuus kuitenkin aina voittaa, sille emme minkään voi.

.

Pro Logos
Vieras

#31 Kymmenestätuhannesta

07.08.2010 15:25

Voisin heitellä kuperkoikkoja.

Lupaatko sinä, että jos vuoden loppuun ei ole yhtä prosenttia koossa kymppitonnistasi, lopetat jargonisi kirjoittelun tiedepalstoilla.

 

Oman sanomasi mukaan:"Jos www.onesimpleprinciple.com malli kuvaisi maailmankaikkeutta väärällä tavalla, jäisi tämän adressin allekirjoittajien määrä pieneksi..."

 

Kun se nyt on jäämässä pieneksi, niin oma ltodistuksesi kaataa "teoriasi".

Seurataan uusia havaintoja
Vieras

#32 Uusi havainto

12.08.2010 13:25

Tämä uusi havainto kertoo karua kieltään siitä miten galaksien keskusten jättimäisistä energiakeskittymistä ( joita mustiksi aukoiksikin kutsutaan) säteilee energia-aaltoja joilla on atomien luonne ja tätä kautta uusien tähtien luonne.

 

Kun galaksit kohtaavat eteenpäin menevän liikkeen aikana eli kun niiden liikeradat kohtaavat ilman vetävää voimaa, ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa ja niihin  syntyy uusia tähti nopeasti.

 

Tämä siksi että ulkoapäin tulevan riittävän energisen energiapulssin hiukkaset vuorovaikuttavat galaksin keskustan jättimäisistä energiatihentymästä säteilevien hiukkasten kanssa, syntyy uusia atomeja ja sitä kautta uusia tähtiä jne.

 

http://www.physorg.com/news200757794.html

 

.

Mielikuvitusta
Vieras

#33 Valitan

13.08.2010 11:59

Ei kerro mitään tuon suuntaistakaan.

Mr. Pressure
Vieras

#35 Re: Seuraa tilannetta

24.08.2010 08:18

#34: Mr. Pressure - Seuraa tilannetta

Nykyinen fysiikka käyttää käsitteitä joita voidaan verrata Jumaliin.

 

 

Tässä usea tiedeyhteisön Jumala

 

Laajeneva tila

Kaareutuva tila

Vetävä voima

Pimeä aine

Pimeä energia

jne jne

 

 

Onesimpleprinciple malli ei käytä yhtään sellaista käsitettä jota ihminen ei voi ymmärtää

 

Energiatihentymä säteilee energiaansa ulkoisen paineen takia joka puristaa energiatihentymästä ulos sitä itseään mistä energiatihentymä koostuu. Nyt ulos puristuu energiaa joka kohtaa jossakin vaiheessa toisen energiatihentymän, jolloin siihen kohdistuu ulkoinen paine ja nyt siitä puristuu ulos energiaa jne.

Ulkoisen paineen aikaan saavasta energiasta absorboituu energiaa energiatihentymään, josta puristuu ulos energiaa ja näin energiatihentymän energia vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

 

Kaikki perustuu hyvin yksinkertaiseen mekanismiin jonka ihminen voi ymmärtää ilman Jumalia.

 

Tässä adressissa ollaan kyseenalaistamassa kaareutuvan tilan käsitettä eli yhtä nykyfysiikan Jumalista.

 

Alkuräjähdysteoria on uskonlahkon uskomus.

 

Onesimpleprinciple malli on tiedettä.

 

Sorry nyt vaan, mutta niin se on.

 

.

Marja Tyrni
Vieras

#36 Härskiä

30.11.2010 18:19


Härskiä Savorisen nerokkuuden julkista, verovaroin tapahtunutta syrjimistä.

Kuopion kaupungista on poistettu valtiovallan toimesta viimeisetkin varusmiehet, joita olisi voitu käyttää puolueettomasti Kuopion torilla käpristelemään vuosituhantemme ehkä merkittävimmän (ja ehkäpä ainoan) käpristelemisteorian muodostajan, Mr. Savorisen, sanottakoon "kosmisen käpristelyn" empiiriseksi te
Tämä on sangen halveksittavaa, ja ehdotankin, että toinen, koe-eläimiin perustuva empiirinen käpristelykoe voitaisiin vielä toteuttaa Kuopiossa, esimerkiksi strykniinillä motivoiduilla hamstereilla.

Mr. Savorinen ansaitsee empiriansa.

Vieras

#37

10.05.2020 17:49

EN TIIIÄ MIUSTÄ ON KYSE MUT SE ON SALETTI ET IHMISET TARVII ELIN TILAA JOTEN SUOMI TAKAS EU !