Tila ei laajene

Boris Kuznetsov

EINSTEIN

Elämä. Kuolema. Kuolemattomuus

Sivu 173

"Vuonna 1921 Einstein kävi Amerikassa ja piti siellä suhteellisuusteoriaa käsitteleviä luentoja. New Yorkin satamassa häntä odotti valtava väenpaljous. Heti kun laiva oli laskenut laituriin, kansi tulvahti täyteen lehtimiehiä. He piirittivät Einsteinin tiiviinä renkaana. Vaikka Einstein koetti kaikin mokomin välttää haastatteluja, hänen täytyi kuitenkin vastata kysymyksiin. Häntä pyydettiin esittämään suhteellisuusteorian ydin muutamalla sanalla. Einstein sanoi:

"jos lupaatte, ettette ota vastausta liian vakavalta kannalta ja pidätte sitä eräänlaisena leikkinä, niin selitän asian näin. Ennen uskottiin, että jos kaikki kappaleet häviäisivät maailmankaikkeudesta, niin aika ja avaruus säilyisivät. Suhteellisuusteorian mukaan aika ja avaruus katoaisivat kappaleiden mukana".".Otetaan nyt kuitenkin vakavasti hänen väitteensä.

Kuka oikeasti uskoo että avaruus katoaisi kappaleiden mukana?

Aikaa ei tietysti olisi, jos ei olisi koko ajan värähteleviä atomeja joista koostuisi kappaleita jotka liikkuisivat tilassa suhteessa toisiinsa.

Mutta tila itsessään on ei yhtään mitään.

Jos siis kaikki aine ja energia saataisiin pois tilasta, ei jäljelle jäisi yhtään mitään.

Silti ikuinen tila olisi edelleen olemassa, koska tila itsessään ei ole yhtään mitään.

Ei ikuinen tila minnekkään häviäisi, vaikka kaikki aine tilasta häviäisikin.

Eihän se ikuinen energia josta kaikki aine koostuu, tietysti koskaan minnekään häviä, mutta teoreettisestkin ajateltuna: Ei kappaleiden häviäminen saisi ikuista tilaa häviämään, koska eihän tila joka itsessään on jo ei yhtään mitään, voi minnekään edes hävitä, koska se ei ole yhtään mitään.


Jos olet eri mieltä Einsteinin kanssa eli sitä mieltä ettei tila minnekään kappaleiden mukana häviäisi, niin tule mukaan tähän adressiin jonka avulla saamme tieteen takaisin omalle oikealle tielleen, jolloin ainakin sadan vuoden harhapolku voidaan unohtaa ja pääsemme kehittämään fysiikan kaiken teoriaa joka perustuu ikuiseen tilaan joka ei muutu millään tavalla.

Laajeneva tila ja kaareutuva tila ovat uskomuksia joita ei voida tieteellisesti todistaa sen enempää kuin suojelusenkeleitäkään.

Suojelusenkeleillä, laajenevalla tilalla ja kaareutuvalla tilalla ei voida tehdä tieteellisiä kokeita joiden avulla niiden olemassa olo voitaisiin todistaa tieteellisesti.

Väitän että laajeneva ja kaareutuva tila on alkuräjähdysteorian kannattajien ikioma Jumala jonka avulla yritetään selittää esim. valon yleinen punasiirtymä ja valon taipuminen, aivan kuten tavan uskovaiset selittävät Jumalan avulla maailmankaikkeuden olemassa olon.

valon yleinen punasiirtymä ja valon taipuminen voidaan kuitenkin selittää ilman laajenevaa ja kaareutuvaa tilaa.

Kaikki havainnot ja ilmiöt voidaan ajan kanssa selittää ikuisen energian tiheyden vaihteluina ikuisessa tilassa joka ei muutu millään tavalla ja on itsessään ei yhtään mitään.


Kuvitteellinen tarina joka kertoo paljon siitä missä nykysin mennään:

Olipa kerran kaksi uskovaista joista toinen toiselle, katso, Jumala on luonut kaiken minkä voimme havaita.

Siihen sitten tiedemies joka kysyi, voitteko te uskovaiset todistaa tämän Jumalanne tieteellisesti? No eiväthän uskovaiset siihen kyenneet.

Meni monta aikaa, kunnes kaksi alkuräjähdysteorian kannattajaa keskustelivat. Toinen toiselle, katso, laajeneva tila saa valon yleisesti punasiirtymään ja kaareutuva tila saa valon taipumaan.

Siihen sitten savolainen joka kysyi, voittekos te alkuräjähdysteoriaan uskovat todistaa laajenevan ja kaareutuvan tilanne tieteellisesti? No eiväthän alkuräjähdysuskovaiset siihen koskaan kyenneet.

 


Laajeneva tila on alkuräjähdysteoriaan uskovien ikioma Jumala jonka olemassa oloa ei voida todistaa tieteellisen kokeen avulla ja tätä alkuräjähdysteoriaan uskovat eivät itse edes ymmärrä. On aika kertoa se heille. Tule mukaan kertomaan tämä tosiasia niille jotka uskovat tilan muka laajenevan.

Allekirjoittamalla tämän adressin, olet mukana mullistamassa maailmankuvaamme.

 

Laajenevan tilan teoria on keisari alasti ja me "huudamme" totuuden ääneen.

 

Tila ei laajene.

 

Voit allekirjoittaa adressin, vaikka vain epäilet laajenevan tilan olemassa oloa. Kommenttiin voi sitten laittaa vaikkapa: Ehkä laajenee, ehkä ei.

 

Saapa nähdä, kauanko menee ennen kuin tämä totuus hyväksytään kansainvälisessä tiedeyhteisössä.

Lue myös tiede.fi aihe: Pienimmän vastuksen uoma

http://www.tiede.fi/keskustelut/vapaa-sana-f5/pienimman-vastuksen-uoma-t45117.html

.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jukka Savorinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?