Porvoo-lisää jatkettava ja kehitettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Porvoo-lisää jatkettava ja kehitettävä.

Jacob Litenström
Vieras

#1

02.09.2010 07:14

- - Henkinen, ruumiillinen, sosiaalinen...  lapsen kasvu ehyeksi ja luovaksi persoonaksi edellyttää  aina tukea, mittavat näärät; samoin lapsen vanhemmat ja lähellä olevat kasvutuen antajat;

- - Päättäjiltä tuon todellinen ymmärtäminen edellyttää kykyä eläytyä lapsen ja lasten vanhempain osaan. On vakavan lamaannuttavaa poltikointia "säästää" lasten tarvitsemista kasvutekijöistä, -todellisesti siis yhteisönkin inhimillisestä kasvusta ja rikastumisesta edessä olevina vuosina.

- - Aikamme talouden kasvusokeudessa eivät ko. sokeuden  euromääräiset ja tekniset qvartaalimittarit ja q-perusteet sovellu pienen lapsen ja lasten vanhempain "tuottavuuslaskelmiin"; - sen kaltainen olisi suoranaista pilkantekoa ja iskuja vasten lasten kasvoja (ja irvokkainta: -pyhillä, kauniilla mutta tyhjillä sanoilla säestettynä).

- - - Siis: - missä piilee päättäjän kyky eläytyä lapsen ja lapsiperheen osaan: elävänä perusteena kaavailla -ja myös tehdä- todellista tukea antavia päätöksiä; - siis: -myös kiireesti nyt hylätä lapsen kasvun tarvitsemista ravinteista ne kylmät ja satuttavat kasvusokeuden  qvartaalit. 

Raili Sergejeff
Vieras

#2 Tottakai!

24.10.2010 12:32

Tottakai lapsiperheitä pitää tukea! Sehän on selvää! Miten me muuten saisimme itsellemme eläkkeen maksajia!?