Eläkkeiden verotus korjattava heti!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Eläkkeiden verotus korjattava heti!.

Urmas Mikkonen
Vieras

#51 Riistoverotusta

12.11.2010 09:31

Eläkeläiset pantiin Lipposen hallituksen toimesta edellisen laman maksumiehiksi KURJISTAMISINDEKSILLÄ (=taitettu indeksi) ja ylimääräisellä raippaverolla, jolloin silloinen valtiovarainministeri Viinanen totesi:"Kun lyödään niin lyödään kunnolla!"
Sekä veron että KURJISTAMISINDEKSIN piti olla väliaikaisia, mutta niistä on demarien suulla sanottuna tullut maan tapa.
Seuraavissa vaaleissa on eläkeläisten herättävä antamaan äänensä Senioripuolueen ehdokkaille. Vain eduskunnassa näihin asioihin voidaan vaikuttaa.
yksi monista
Vieras

#52

12.11.2010 09:42

Hyvä kun joku jaksaa olla vielä aktiivinen epäoikeudenmukaisen asian korjaamiseksi!!
Anitiita
Vieras

#53 perperistä

12.11.2010 10:21

Meillä on näiltä broilripolitiikoilta unohtunut se, että eläkeikä on heilläkin lähempänä kuin uskovatkaan. Muuenkin tuntuu, että rehellisyys ja vastuullisuus täysin on heillä tuntematon käsite. Uusiksi koko porukka
Anitiita
Vieras

#54 uskomatonta

12.11.2010 10:26

Miten on mahdollista että meidän päättäjät on ihan pihalla normaali ihmisen elämästä. Suurin aika heillä menee miettiessä miten media heihin suhtautuu.Tämä politiikkojen asioitten hoitaminen on päälaellan.Työnkuva on kaikilta hukassa. Peräänkuulutan sosiaalista omaatuntoa ja vastuuta. Parasta olis koko porukka vaihtoon ja ainakin sata vuotta olleet pellolle
Keijo Alén
Vieras

#55 eläkkeet/vaalit

12.11.2010 10:33

Näihin aikoihin meille kyllä riittää ymmärtäjä, mutta tunteet haihtuvat vaalien jälkeen
Sitkein muistaja on ollut Raimo Ilaskivi - hänen columninsa IS:n sivuilla on mukavaa luettavaa "Köyhät kyykkyyn"!
Vieras
Vieras

#56 Re: eläkkeet/vaalit

12.11.2010 10:34

Erkki P.J. Niskanen
Vieras

#57 Eläkkeensaaja maksaa veroa enemmän, koska vähennykset verotuksessa ovat vähäiset.

12.11.2010 13:00


Eläkkeensaajat ovat maksaneet kunnan ja osa myös valtionveroa enemmän kuin palkansaajat. Eläkkeensaajalla on vähennyksia verotuksessa vähemmän kuin esim. palkansaajalla, yrittäjillä. -Mitä isompi on tulo palkansaajalla, vähennykset korvaavat niin , ettei vero% samasta tulosta nouse eläkkeensaajan verotuksen tasolle.
Pirkko Liikanen
Vieras

#58 Eläkkeiden verotuksen korjaus

12.11.2010 16:55

Jo vuosia olen huomannut, että eläkeläisenä maksan raskaampaa veroa kuin palkkatuloa saavat. Kiitos jos senioripuolue pystyy korjaamaan asian. Ei ikärasismia verotuksessa!
tussarit esiin ja toimiin.
Vieras

#59 Re: Oikeutettuja vaatimuksia & suuria vääryyksiä!

16.11.2010 11:45

#42: Liisa Salmenkylä - Oikeutettuja vaatimuksia & suuria vääryyksiä!

Jo -90 luvulla alkanut eläkeläisten röyhkeä ryöstö,,Ahon ja Manun pöllöt toimenpiteet ovat jatkuneet ja jatkuvat edelleen. Kaikissa vaaleissa on valtapuolueet luvanneet parantaa eläkeläisiin kohdistuvaa vääryyttä, mutta AIVAN KAIKKI on jääneet lupaukseksi. MUISTAKAA hyvät ihmiset ensikevään vaaleissa SDP ,KESKUSTA ja KOKOOMUS  älkää vain äänestäkö jos meinaatte vaikuttaa eläkkeiden korjaamisen puolesta. Eläkepomot korottaa itse boonuksiaan sadoilla tuhansilla euroilla meidän jo eläkkeillä olevilla rahoilla. Tämän päivän kustannustasolla käteen jäävä osuus pitäisi olla jo vähintään 1350 €/kk ja ensivuonna 150-200 € enemmän. Ei ...kele riitä mitkään 02,6 % korotus koska silloin jää käteen 100 € vähemmän kuin aikaisemmen ja hinnat nousee kilpaa 15--30 %/vuosi.

Nytkin lehdessä (taas kerran) miljonäärit nostaa maataloustukia n200 000--350 000 €/vuosi. eivätkä varmaan ole talikkoakaan paskaa heittäneet pellolle. Sitä paitsi he tienaavat kymmeniä miljoonia /v ja saavat boonuksia satoja tuhansia /v .  Lopetetaan tällaiset kirjoittelut ja ruvetaan toimimaan,,

järjestäydytään ja liikenteeseen heti.

Senioripuoluelainen
Vieras

#60 Re: Eläkkeiden verotuksen korjaus

16.11.2010 14:43

#58: Pirkko Liikanen - Eläkkeiden verotuksen korjaus 

 

Senioripuolue voi vaikuttaa asiaan kun äänestät meidän ehdokkaitamme! Vain tarpeeksi ääniä saaneet pääsevät päättäjien pöytiin ja kabinetteihin, joissa asiat viime kädessä päätetään. Nyt eivät pelkät sanat riitä, nyt on tartuttava toimeen. Äänestä meitä ja vaadi muitakin äänestämään!
Sepi
Vieras

#61 Oikeutta

18.11.2010 20:40

Eläkeläisten veroprosenntti on aikoja sitten luvattu korjata samalle tasolle ansitulojen verotuksen kanssa. Tässäkin on taas nähty politikkojen lupausten luotettavuus, kun asia on hoitamatta. Tämä on vääryys, joka on saatava oikaistua.
Seija Niemelä
Vieras

#62 Kokoomus

24.11.2010 23:31

Nyt olisi aika toimia eikä sössiä, muutoin keskusta teidät pistää kyykkyyn.
Veijo Niskanen
Vieras

#63 Yhdenvertaisuus?

13.12.2010 13:29

Oli ilo huomata, että asiaan on jo kiinnitetty huomiota, kun joskus olen pohtinut tätä samaa asiaa. On ihmeellistä, että"Me ihmiset", eläkeläiset ollaan niihin vanhoihin puolueisiin sidoksissa, ettei meillä ole jo omaa kansanedustajaa ajamassa asioita puolestamme. Kukaan nykyisistä ei ota meitä tosissaan. Olemme Unohdettu Kansa.
Eikä joku voisi ryhtyä puuhaamaan ryhmäkannetta EU-tuomioistuimeen. Olisko sillä jotain saavutettavissa.
Hyvää Joulua Itsenäisen Suomen kansalle.
Hannes
Vieras

#64 Kantelu Euroopan neuvostolle

09.01.2011 20:55

Adressin aloittaja voisi tehdä saman tien kantelun Euroopan neuvostolle. Uskon, että sillä on saatavissa parannus adressin aiheeseen monin verroin nopeammin. Tämä adressi, niin pelkään, vaikka olenkin sen allekirjoittanut, ei johda konkreettisiin toimiin. Sen sijaan kantelu Euroopan neuvostolle saattaisi hyvinkin johtaa konkretiaan.
Hirmu Himassa
Vieras

#65 Re: Verot pois alle 1500 euron eläkkeistä !

12.01.2011 11:58

#16: anita - Verot pois alle 1500 euron eläkkeistä ! 

Jos tietävät asia ei päättäjiä kosketa eikä kiinnosta!

eläkeläinen
Vieras

#66 VAALIT 2011

19.01.2011 18:42

Äänestäjät ratkaisevat, kannattaa olla tarkkana. Nyt vallassa olevilla puolueilla on ollut aikaa parantaa eläkeläisten väärä kohtelu. Eipä ole kiinnostanut. Kotimaan asiat eivät puhuta, kun pitää nöyristellä EU:hun. Kansalaisilta ei kysytty, kun vietiin Suomi EU:n, kansa oli silloin vastaan. Nyt on turha uskoa lupausiin heidän taholtaan. Rahaa jaetaan ulkomaille kaksin käsin, mutta kun suomalainen mummo tai pappa tarvitsee apua niin rahaa ei ole. Kyllä asia on niin, että suomalaisten on saatava tarvittavat palvelut ensisijaisesti. Vuosikymmenet työtä tehneinä ja veronsa maksaneina ihmisinä, on saatava turvattu vanhuus.

Käyn omantunnon vaalikampanjaa Persut vai Seniorit ?

siniliisi
Vieras

#67 eläkkeiden verotus korjattava pian

10.02.2011 11:08

Vuoden 2011 eläkeläisten verotus on taas noussut. Jos nousemme kapinaan eduskunnan portailla ja tai eduskunnan lehteriin täys istunnon aikana. Saisimme jotain edes aikaan. Ei se auta,että jokainen eläkeläinen yksinään kapinoi.
Aletaan porukalla syömä lakkoon.Jolleivat laske tämän vuoden pidätysprosenttia eläketulosta.
Katainen ja kumppanit ovat taas ajamassa
rahaa eu kerjäläisille. Tanska on seuraava kohde mihin meidän eläkeläisten veronkorotukset menee. Tai sinne mennä pienpalkkalaisten verot. Mutta porvarit ottavat kaiken mitä saa itselleen.
Ihmisestä tulee ahne rahalle kun sitä on liikaa. Mikään ei ole mitään jos et ansaitse 40.000,00€ vuodessa. Aina vaan pitää saada lisää rahaa.Työläiset ja porvarit lakkoilevat. Miksi me emme eläkeläiset tee samaa. Nälkä-lakkoon vaan.Silloin meidän verotus asioihin puututaan. Ja vielä rankalla kädellä.
siniliisi
Anja Koivistoinen
Vieras

#68 Eläkeläisten mielenosoitus?

14.02.2011 02:37

Me Senioripuolueessa olemme pohtineet tätäkin, mutta onko eläkeläisiä tulossa mukaan jos sellainen järjestettäisiin???????
Meitä pitäisi olla todella paljon, muutama 20-30 ihmistä ei näy eikä vaikuta missään.
Kaikki 1.4 milj, eläkeläistä eduskunnan eteen, edes puolet?
Matti Hölsä
Vieras

#69 Re: Kantelu Euroopan neuvostolle

14.02.2011 23:34

Kiitos vihjeestä. Olemme muutaman Senioripuolueen eläkeläisen kanssa tehneet eduskunnan oikeudasiamiehelle kantelun siitä, että eläkkeiden verotus rikkoo perustuslain yhdenvertaisuuden periaatetta. Saimme pitkiä ja monipolvisia vastauksia, joka minulle tulleessa kirjeessä päättyy seuraaviin sanoihin:

"Tuloverolaki ja ennnakkoperintälaki sekä verotusmenettelystä annettu laki ovat eduskunnan säätämiä lakeja. Eduskunnan oikeusasiamies ei hänelle kuuluvan laillisuusvalvonnan puitteissa voi puuttua eduskunnan lainsäädäntötoimintaan eikä sen taustalla olevaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Edellä olevan perusteella apulaisoikeusmies katsoo, ettei asiassa ole ilmennyt hänen toimenpiteitää edellyttävää lainvastaista menttelyä tai velvollisuuden laiminlyöntiä".

Eli verotuksen muuuttaminen on eduskunnan ja kansanedustajien käsissä. He säätävät myös verolait, ja lait on tarkoitettu noudatettaviksi!

10 vuotta eläkkeellä
Vieras

#70 Kansaneläkkeen pohjaosan poisto

20.02.2011 22:12

Muistatteko tämän !
Kansaneläkkeen pohjaosa piti tulla kaikille työeläkettä saaville, työeläkkeen määrästä riippumatta. Se kuitenkin poistettiin samalla , kun taitettu eläkeindeksi otettiin käyttöön.
Se summa olisi ollut mukava lisä pieneen työeläkkeeseen.Pientä työeläkettä saavaa on siis todella kuritettu.
Sini Hirvonen
Vieras

#71 Tästähän täällä on yritetty rautalangasta vääntää

06.03.2011 20:43

ja jostain syystä en löydä omaa nimeäni listalta!!
Nyt kun vaarana on vielä muiden puolueiden myyminen omat rahastomme pienliikenteisten ja routaisten teiden korjaamiseen, on hätä entistä suurempi!
Valtakirjaa siihen en ainakaan minä ole antanut!
Pekka Hirvonen
Vieras

#72 Taitetun indeksin vaikutus tuntuu ja näkyy

06.03.2011 20:50

Eläkeläiset on lakaistu maton alle liian pitkään, on aika näyttää eläkeläisten voimat epäkohtien korjaamiseksi. Korjaus ei ole nuoremmilta pois!
Kauko Hirvonen
Vieras

#73 Vaikka ikää on kohta 90 -vuotta..

06.03.2011 20:54

Enkä ole ollut niitä pienimmillä eläkkeillä eläviä, nyt eläkkeiden jälkeenjääneisyys on jo tuntunut. Miten käy pieneläkeläisten kohdalla, jos saatte elää yhtä vanhaksi. Ei ole tasa-arvoista kohtelua!
Elina Hirvonen
Vieras

#74 Työkyvyttömyyseläkkeelle voi joutua kuka vain ja koska vain..

06.03.2011 20:56

silloin tajuaa, missä tilanteessa on ja tulevaisuus pelottaa.
pirkko35
Vieras

#75

29.03.2011 10:32

Kansaneläkkeen osuuden vähentäminen valtion eläkkeestä on korjattava.
Lisäveroleikkuri indekseineen on poistettava.