Eläinkokeet helvettiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Eläinkokeet helvettiin.

Niina Ohanen
Helsinki

#76 kakkanaama

04.11.2009 17:15

Minkä takia ihminen on tekopyhä jos omistaa lemmikin ?
Tosiaan tekopyhyys menee siinä että jos eläintä kohtelee huonosti, mutta kaikkihan eivät näin tee, älä yleistä.
Reeta Laine
Helsinki, vuosaari

#77

05.11.2009 20:05

Minäpä keksin oivan ratkaisun. Maailma on täynnä sellaisia ihmisiä, jotka ovat itsemurhan partaalla (Suomikin on hyvin masentunut maa) ja laittaa ne eläinten sijasta niihin kokeisiin. Ne ihmiset haluavat kuolla muutenkin, ja silloin pelastettaisiin monen eläimen henki. Minusta Ihmisen henkeä ei voi verrata rotan henkeen, sillä en niinkään niitä rotia suosi, mutta jos vain olisi parempi tapa testata lääkkeitä/meikkejä, pelastaisin nuo rotat mielelläni. Eikä ainoastaan rottia käytetä eläinkokeissa. Niissä käytetään apuna myös hiiriä, kissoja, koiria, kaneja ja kädellisiä. Katsoppa nyt lemmikkiäsi. Kuvittele se eläinkokeissa. Kuvittele kissasi ilman silmiä, koirasi ilman jalkaa, kanisi happoon kastettuna, rottasi tungettuna pieneen häkkiin, jonka ilma on myrkyllistä, hiiresi jossain pesuaineessa kuolleena lillumassa. Allekirjoitan.
Matti Jortikka
Perseenreikä

#78 Huh?

07.01.2010 22:06

Hassua, kun nämä adressit ovat usein naisvaltaisia, eikö juuri meikkejä testata eläimillä? :D

Kuinka moni on teistä on saanut pidettyä terveytensä lääkkeellä, mikä on testattu eläimillä? Usea...

Kuinka moni käyttää turkiksia? Ok... toivon mukaan ei kukaan TEISTÄ kannattajista.

Pahin on kuitenkin se, että moni teistä haluaisi korvata nämä elikot IHMISILLÄ, ja varsinkin joillakuilla toisilla ihmisillä (viittaus ed.), miksette itse mene sinne testattavaksi, saisitte vielä rahaakin?

Sisso pahin on vasta edessä: joskus päivällisellä, juhlissa taikka pikaruokalassa miettikää, mitä juuri pistitte suuhunne...

Sigh*
Elina Pelkonen
Kouvola

#79

08.01.2010 16:16

Vastauksia edelliseen viestiin.
On olemassa meikkejä, joita ei testata eläimillä, mutta on myös paljon niitä, joita testataan eläimillä ja joissa on eläinperäisiä ainesosia. Se sitten on jokaisen oma valinta mitä itse haluaa käyttää. Eläinkokein testaamattomista kosmetiikkatuotteista löytyy Animalian sivulta.
Vain pieni osa eläinkokeista liittyy vaarallisempien sairauksien tai kansantautien parannuskeinojen kehittämiseen. Monia eläinkokeita tehdään jo markinnoilla olevien tuotteiden testaamiseen. Nykypäivänä yleisimmät sairauden Suomessakin ovat ihmisten itse aiheuttamia, kuten sydän-ja verisuonisairaudet, jotka pääsääntöisesti johtuvat epäterveellisistä elämäntavoista. Elämällä itse terveellisesti voimme taas säästää muutaman eläimen hengen.
Ihminen ja eläin ovat kuitenkin niin erilaisia keskenään, olipa mikä eläin hyvänsä kyseessä, ettei eläinkokeisiin pystytä edes luottamaan täysin. Esimerkkinä tästä tupakka. Tupakka tiedetysti aiheuttaa ihmisillä syövän riskiä, mutta tupakkaa päivittäin polttavalle koiralle ei synny mitään sivuvaikutuksia.
En itse haluaisi, että ihmiselläkään mitään tuotteita tai raaka-aineita testattaisiin. Ihminen on kuitenkin minulle yhtä tärkeä kuin ullakollani asustelevat hiiret. Mielestäni paras tapa testata tuotteita olisi kudoksien luovutus. Eli ihmiset kirjoittaisivat kudostenluovutus-kortin ja heidän kuoltuaan kudoksia käytettäisiin lääketieteen auttamiseen.
Matti Jortikka
Perseenreikä

#80 reply

08.01.2010 18:04

http://www.oikeuttaelaimille.net/www2/lang-fi/tietoa/elaeinkokeet/yleistae-elaeinkokeista

Kudosluovutus on ratkaisu, muttei ratkaise koko ongelmaa, testeissähän haetaan jotain eläinten reaktioihin liittyvää, käytetään esim. ärsykkeitä?
Maucer M
forssa

#81 Eläimet vai ihmiset?

10.01.2010 04:26

"Ihmiset voisivat rakentaa jonkun "hököttimen" jolla niitä voi testata :D."

Toivotan sinulle onnea hököttimen luomisessa, joka vastaa kemiallisesti nisäkkään jokaisen erikoistuneen solun tehtävää, aineenvaihduntaa, aistimis ja ärsyketoimintoja, ja biologista evoluutiota sekä muuta fyysistä rakennetta.

Keksimäsi hökötys tulee varmasti myymään kuin kuumille kiville.
Pena kaljulaki
tapanila

#82 jeshh

01.03.2010 19:17

jjeppjepp pelastakaa rotat, testatkaa vauvoilla!
rotallakin on tunteet
Aino Lyytikäinen
Leppävesi

#83 Haloo!!

02.03.2010 23:58

Kuka hullu ny vauvoilla testais? Eiks ois helpompi vaa keksii jotai että esim. vapaaehtoset ihmiset antais testata itellään niitä meikkejä ja lääkkeitä joita testattas tavallisesti eläinkokeilla. Siis jotkut jotka tahtoo säästää eläimiä vaikka mieluummin siten että ite kärsis sen mitä niitten pitäs kärsii. En usko että kovin moni ois halukas toho. Mutt eiks ihmiset vois ite vaikka lopettaa niitte meikkien ja lääkkeiden käytön joista tietää ett ne on testattu eläinkokeilla?? Olis niinku esimerkiks mä eli ei käyttäis mitää meikkejä joista ei tiedä että niitä ei oo kokeiltu eläinkokeilla. Mä luulen ett aika moni suostuis siihe. Ku ei meikit oo kumminkaa mikää välttämättömyys. Ai nii, kuka hullu keksi eläinkokeet??

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.03.2010 08:59


..._
Vieras

#85 NONII

23.08.2010 12:47

on oikein että eläimille testataan jotain syöpälääkettä ja siinä kuole pari eläintä mutta ihmisiä pelastuu! mutta meikit on ihan turhaa! raukkoja jotku kanit ku testataan jottai puuteria korvaan ja koko korva syöpyy!!!!!!! ihan tyhmää tuo


Vieras

#86 ei.

25.08.2010 18:42

mun mielestä eläinkokeet on kamalaa turhan kärsimyksen ja kivun tuottamista viettomille eläimille

Erkka Tuppurainen
Tampere

#87

06.09.2010 20:57

käsi ylös ne jotka eivät halua eläinkokeita? hyvä, lienette valmiita uhrautumaan söpöjen pikku rottien ja muiden vastaavien koe-eläinten puolesta ja menette heti huomisaamuna L'Orealin tehtaalle vaatien päästä koe-eläimeksi.

Pertti
Vieras

#88

01.10.2010 21:30

@#79 Elina
Aika hyvin referoit tota eläinaktivistien argumenttia. Ei tullut tosin mieleen että periaatteessa - siis toisin sanoen - mitä sanoit on sama kuin "jätetään kuolevat kuolemaan, itse ovat hautansa kaivaneet"?

Onkos ketään täällä muuten oikeasti nähnyt miten eläinkokeita hoidetaan, vai oletteko vain tutustunut asiaan PETA:n sivuilla? Tai kenties kuullut kaverilta? Olisi mukavaa kuulla näitä näkemyksiä vähän. Mites tämä prosessi itse asiassa oikeasti hoidetaankaan? Taisi olla jotain että eläimiä sullotaan muovisäkkeihin ja puhkotaan silmät päästä. Vieläpä sen jälkeen grillataan, leikellään ja runkataan mällit päälle. Niinköhän se meni?

Ei vaisinkaan! Mutta kyllä eläinkokeet ovat tarpeellisia. Jos löytyy hyvä korvike niille niin hyvä - ei siis mikään PETA:n propaganda tietokone scifi roska. Mutta kun ei löydy niin pakko on turvautua eläinkokeisiin.

En kyllä kannata meikkien testaamista eläimillä. Enkä muuten syö lihaa.
-.-
Vieras

#89

04.11.2010 16:43

JÄRKYTTÄVÄÄÄ! On muitakin tapoja testata kuin eläimet, ehkä yhden rotan henki jää aika lailla ihmisen varjoon mutta rottia kuolee TUHANSIA. Ihmiset ja eläimet ovat erilaisia ja ei vaikutusta voida todistaa sen perusteella mitä se on ihmisellä ollut !
Vierasnomoi

#90 Re:

05.11.2010 11:19

#3: Sanna C:C:C: -  

 Näin!

Kaikkea muitakin turhia hököttimiä on keksitty, niin miksei tollasta, jolla vois estää eläinkokeet?!?!?!? :D

Mut oon tosi kyllästyny muutenkin kaikkiin eläinkokeisiin. JA TURKISTARHAUKSET HELVETTIIN!!!!!!

eläimistä pitäjä

#91

08.08.2011 13:54

jokaislla elämän muodolla on oikeus elää!

Vieras

#92 Re:

18.08.2011 15:06

#1: Tanja Heikkilä -

mm. sian elimistö ja perimä ovat ihmisen kanssa hyvin läheiset, ja niillä saadaan tuloksia. jos ei kelpaa nii saa rouva
astua ite testipöydälle..


Vieras

#93 Re: Re:

18.08.2011 15:07

#90: Vierasnomoi - Re:

miten ne suhun vaikuttaa? just asking...

Poor sweet inecent thing

#94 Re: Järki käteen

24.09.2011 17:58

#26: Anna Lehtonen - Järki käteen 

 Ei niitä lääkkeitä kokeilla kymmenellä rotalla. Ja nykyään kaikki lääkkeet eivät ole edes niin tärkeitä, mutta silti niitä kokeita tehdään.

nimimerkki

#95 Re: Re: Turkistarhaukset helvettiin?

04.10.2011 19:31

#90: Vierasnomoi - Re:

Katoaako turkistarhaus jos sen paikkaa vaihtaa?

Tesla Saaga

#96 Re:

15.10.2011 23:13

#71: Michail Jaction -

Vittu painu helvettiin jos kerta rakastat eläinkokeita! Jos 30 koiraa kuolee yhtä yskänlääkettä testatessa niin mielummin makaisin viltin alla 5viikkoa!!!

imekää

#97 .

19.10.2011 16:37

Mun mielestä on aika vit*n väärin että kaikkee helvetin turhaa esim. meikkejä pitää testata eläimillä? vois joku einstein keksii jotain hyödyllisempää ku jonkun kävelevän imurin ja rakentaa jotain mistä oikeesti olisi hyötyä ! ESIMERKIKSI SEN VITU* "KONEEN" JOTA VOI KÄYTTÄÄ ELÄINKOKEIDEN PUOLEST, jos tää ei kelpaa nii voisi tämä eläinkokeiden tekijä tunkea vaikka kynsilakkaa silmään ja kattoo että onko vaarallista. se että 1 hiiri kuolee siihen että sillä testataan jotain lääkettä millä vois oikeesti pelastaa monen ihmisen hengen nii on ihan ok, mut jos tosiaan pitäis tapppaa niitä reppanoita parin erilaisen ripsrarin takia nii vois kokeilla niitä sitten ihan itteensä!

Vieras

#98 Kuvittele

15.11.2011 18:48

sun omaa perheenjäsentä. Otetaan vaikka tyttäresi(jos sattuis olee) tai äitisi vakavaan sairauteen. Tiedetään, että parannuskeinoa ei ole, mutta siihen ei kuole, jos hoitaa hyvin. Esimerkkinä vaikka diabetes. Monen miljoonan diabeetikon henki on kiinni siitä, että niille saatais hyvä lääke ja insiliineja on monia, jotka sopii eri diabeetikoille. Koska diabetesinsuliinissa on aineita, joita ei voi käyttää normaalille ihmiselle(ihmiselle jolla ei ole sairautta, ei jää kuin vaihtoehdoksi kokeilla eläimille, koska se on turvallisempi tapa testata tuotetta. Varmaan moni ihmettelee, että miksi ei voi testata tavalliselle ihmiselle, niin syyn löydätte esim. lukemalla suomen vaarallisimmasta sairaanhoitajasta, joka murhasi insuliinilla vanhuksia. Moni niistä vanhuksista oli ei-diabeetikoita. Jos sellainen aine joutuu tavallisen ihmisen elimistöön, se kuolee.

Kuvittele edellämainitut henkilöt siihen tilanteeseen, jossa he ovat joutuneet käymään läpi elinsiirron. Antaisitko tärkeiden ihmistesi kuolla ilman hyviä lääkkeitä? Jotkut lääkkeet on testattu turhaan elämillä, joten sitä en kiellä, mutta kun kyse on hoidon kehittäminen ja henki, niin testaisin eläimellä turvallisuussyistä.
haa kokkelis niminen henkilö

#99 Vain

28.11.2011 09:45

Iltaa arvoisa yleisö, minun nimeni on Kokkelis, ja Me kaikki olemme hjomoja <3

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

05.01.2012 17:01