Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Jukka Kuusi
Vieras

#1 H1N1 rokote steriloi

30.11.2010 22:51

One other issue with squalene is that it inhibits the production of sperm especially in young males who have not reached adolescence . (spermatogenesis)
http://www.silicongarden.bc.ca/squalene.htm

"Polysorbate 80 In Swine Flu Vaccines = Infertility In Humans"
http://organichealthadviser.com/archives/polysorbate-80-in-swine-flu-vaccines-infertility-in-humans

"According to the World Intellectual Property Organization, which is part of the United Nations, scientists from the organization are developing vaccines specifically to damage fertility as a method of contraception. A suggested ingredient for the vaccine is tween 80 (polysorbate 80):

"In a preferred embodiment the vaccine comprises oil, preferably a biodegradable oil such as squalene oil. Typically, the vaccine is prepared using an adjuvant concentrate which contains lecithin in squalene oil. The aqueous solution glycoprotein is typically a phosphate-buffered saline (PBS) solution, and additionally preferably contains Tween 80."
http://infertility.suite101.com/article.cfm/polysorbate_80_causes_infertility

The immune system squalene-attack also goes after developing sperm in adult males. This results in either sterilization or alteration of sperm DNA, the latter of which leads to offspring birth abnormalities, as evidenced by the high incidence of children born to Gulf War veterans with missing limbs/eyes and death at birth.
http://community.babycenter.com/post/a13617345/flu_vaccines_toddlers

Squalene also attacks male sperm production, resulting in either sterility or offspring birth defects (most frequently in the form of missing limbs, as evidenced in the offspring of Gulf War veterans.)
http://www.ageofautism.com/2009/07/bloombergcom-on-h1n1-vaccine-adjuvant-safety-concerns.html

Dangers of squalene have been known since 1956 when Dr. Jules Freund, creator of this oil-based adjuvant, warned that animals injected with his formulation developed terrible, incurable conditions: allergic aspermatogenesis (stoppage of sperm production), experimental allergic encephalomyelitis (the animal version of MS), allergic neuritis (inflammation of the nerves that can lead to paralysis) and other severe autoimmune disorders.
http://www.novaccine.com/vaccine-ingredients/results.asp?sc=27
Simo Lunki
Vieras

#2 Järjetöntä koskemattomuuden/oikeustajun loukkaamista

30.11.2010 23:18

Jokaisella ihmisellä on oikeus OMAN ruumiin koskemattomuuteen. Poliitikoilla EI ole OIKEUTTA KOSKAAN toisen ihmisen koskemattomuuden kajoamiseen. Alkaa muistuttaa Natsi-Saksan touhuja. En ole ottanut yhtään piikkiä armeijan (6/1980-2/1981) jälkeen ja ei ole vakavia sairastumisia ollut, tunnen monia lähipiiristä piikkejä ottaneita ja ovat sairastuneet "pahemmin". Päätelkää itse näistä "mittatilauspandemioista". Aito vastustuskyky TULEE sairastamalla, ei synteettisillä myrkyillä, joita EI ole RIITTÄVÄSTI tutkittu. KOKO HOMMA HAISKAHTAA.
Suomentajalajalajalainen
Vieras

#3 Suomennosta tulee pätkittäin

30.11.2010 23:22

Suomennan jukka kuusen tekstiä nyt.

Yksi toinen juttu skvaleenista on se että se estää sperman syntymistä erityisesti nuorilla miehillä jotka eivät ole saavuttaneet/saapuneet vielä murrosikää/murrosikään.

(Tämä siis tarkoittaa steriloimista eli ei pysty enään lisääntymään)
outoa
Vieras

#4 Tehosteaineen vaikutusmekanismit

30.11.2010 23:27

- Tehosteaineen vaikutusmekanismit (skvaleeniemulsiossa) eivät ole kaikilta osin tunnetut, luki eräässä tutkimuksessa??:

”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”

lähde:
"Squalene-based oil-in-water emulsion adjuvants perturb metabolism of neutral lipids and enhance lipid droplet formation."

--> Lucie Kalvodova, a Infectious Disease Research Institute, 1124 Columbia St., Suite 400, Seattle, WA 98104, USA,
Received 19 November 2009. Available online 16 December 2009.
[url]http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6WBK-4XY5DVF-4&_user=953156&_coverDate=03%2F12%2F2010&_alid=1561370932&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_cdi=6713&_sort=r&_st=13&_docanchor=&view=c&_ct=3012&_acct=C000049240&_version=1&_urlVersion=0&_userid=953156&md5=2a86f2a43fa6bab061e9989263b63421&searchtype=a[/url]
outoa
Vieras

#5 Suomi muiden mukana on allekirjoittanut

30.11.2010 23:40

"194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista.

SAGEn kokoonpanon ollessa nykyisen kaltainen, pandemiamääräys on helppo antaa. Liian helppo."

Mikä olikaan yleinen pandemialuokitus ja muuttuiko se sikainfluenssan aikana ?????

Kuka, ketkä olivat luokitusmuutoksen takana? MIKSI?
Mika Sarkkinen
Vieras

#6 Mikä tarkoitus näillä touhuilla on?

30.11.2010 23:43

Jep.On kyllä sellasta paskaa koko touhu.Ensimmäinen sössöttäjä joka tulee ovesta piikkinsä kanssa saa kirveestä ja seuraavat saavat susihaulit naamaansa.
Tervetuloa vaan.Ammattia saa vielä vaihtaa ennen meille tuloa.
No, ennemmin kannattaa miettiä mikä paska tämän kaiken takana on?
Mitä näillä kaikilla ihmeellisillä päätöksillä haetaan?
Omia mielipiteitä on jokaisella, tuokaa niitä ilmi!!!!
Pidän valitettavasti suurinta osaa Suomalaisista lampaina.
Keskustellaan päivänkakkaroita ja vähän tuhistaan!
voi vi--u!
Tekoja.Että jotain edes tapahtuisi.
Julkkisten tisseistä ja kaikesta pintapuolisesta paskasta media kyllä hehkuttaa....
mutta missä mediassa olette nähneet juttua tästä asiasta?
Eikö mediaa kiinnosta?
Luulevatko HE, ettei ihmisiä kiinnosta?
Vai onko JOTKUT kieltäneet uutisoimasta?

JOKUHAN se asiasta aina tekee päätöksen!
Keskustelua, vaikka miten kieroksi menisi.
-Kiitos
rokote
Vieras

#7 Muistin virkistykseksi! Sikainfluenssarokotteen sisältö:

30.11.2010 23:45

" Suomessa käytettävän Pandemrix-sikainfluenssarokotteen sisältö sekoittamisen jälkeen.

3,75 ug inaktivoitua, pilkottua influenssavirusta, joka sisältää kananmunissa tuotettua antigeenia A/Kalifornia/7/2009 (H1N1)v-kaltaisesta viruskannasta (X-179A)

vaikuttava aine:
- 10,69mg skvaleeni =tehosteaine
- 11,86mg DL-alfa-tokoferoli (E-vitamiini) =tehosteaine
- 4,86 mg polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti (polysorbaatti 80) =tehosteaine
- 5,00 ug tiomersaali (elohopeayhdiste) =säilöntäaine
- ovalbumiini
- formaldehydi
- gentamysiinisulfaatti
- natriumdeoksikolaatti
- oktoksinoli-10
- natriumkloridi
- dinatriumvetyfosfaatti
- kaliumdivetyfosfaatti
- kaliumkloridi
- magnesiumkloridi
- vesi
---

Formaldehydi:

Suomessa käytettävä Pandemrix-sikainfluenssarokote sisältää formaldehydiä. Formaldehydiä on käytetty rokotteen valmistuksessa influenssaviruksen inaktivointiin. Yksi annos Pandemrix-rokotetta sisältää sekoittamisen jälkeen formaldehydiä enintään 50 mikrogrammaa.

- Formaldehydi (tosin missä pitoisuuksissa?) on ihmisessä syöpää aiheuttava aine, mikäli sille altistuu pitkäaikaisesti tai toistuvasti. Toistuva altistuminen formaldehydille voi aiheuttaa myös silmien ja nenän kroonista ärsytystä, alempien hengitysteiden ärsytystä ja astman kaltaisia oireita. Toistuva ihoaltistus voi aiheuttaa allergista ihottumaa.
Lyhytaikaisen altistumisen vaikutuksia ovat muun muassa silmien ja hengitysteiden ärsytys. Hengitysteissä formaldehydi aiheuttaa polttavaa tunnetta, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia ja hengenahdistusta. Formaldehydin hengittäminen voi aiheuttaa myös kurkunpään turvotusta, keuhkoputkien supistumista, keuhkotulehdusta, maksa- ja munuaisvaurioita sekä keuhkopöhön. Formaldehydin vesiliuosten roiskeet silmään aiheuttavat polttavaa tunnetta silmässä. Väkevä formaldehydin vesiliuos voi aiheuttaa sarveiskalvon samentumisen tai sokeutumisen. Formaldehydiliuos voi aiheuttaa ihon kihelmöintiä, kuivumista ja punoitusta.

Gentamysiinisulfaatti:

Suomessa käytettävä Pandemrix-sikainfluenssarokote sisältää gentamysiinisulfaattia, joka on vain sairaalakäyttöön tarkoitettu aminoglykosidiryhmän antibiootti.

Gentamysiinisulfaatin on todettu aiheuttavan ototoksisia ja nefrotoksisia haittavaikutuksia. Ototoksiset haittavaikutukset ilmenevät sisäkorvavaurioina ja nefrotoksiset haittavaikutukset munuaisvaurioina. Vaurioille herkkiä ovat erityisesti sikiöt ja vastasyntyneet, etenkin keskoset, sekä potilaat, jotka kärsivät munuaisten heikosta toiminnasta, nestetasapainon häiriöstä tai aliravitsemuksesta.
Gentamysiinisulfaatilla on havaittu myös seuraavia haittavaikutuksia: ihottuma, kutina, kuulohäiriöt ja sisäkorvavaurio, johon liittyy pahoinvointi, huimaus ja tasapainohäiriöt. Valkuaisvirtsaisuus, seerumin kreatiniini- ja ureapitoisuuden nousu, nokkosrokko. Poikkeavia maksa-arvoja ja verenkuvan muutoksia, jotka voidaan todeta ainoastaan verikokeesta.
Gentamysiinisulfaatti saattaa aiheuttaa huimausta ja pyörrytystä. Tämän vuoksi on syytä välttää autolla ajamista tai tarkkuutta vaativien koneiden käyttöä gentamysiinisulfaattilääkityksen aikana. Gentamysiinisulfaattia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, koska aineen vaikutusta sikiöön tai pieniin lapsiin ei tunneta.
Gentamysiinisulfaattia, kuten kaikkia ototoksisia antibiootteja, saa käyttää vain pakottavissa tilanteissa.

Lähteet:
GlaxoSmithKline (Suomen rokotetoimittaja)
Työterveyslaitos
Maailman terveysjärjestö WHO
Euroopan lääkevirasto EMEA
--- "
rokote
Vieras

#8 Rikoslain 44 luvun 2 §: Terveydensuojelurikkomus

30.11.2010 23:58

Lainaus:

"Joka tahallaan tai törkeästä huolimattomuudesta

1) terveydensuojelulain tai sen nojalla annetun säännöksen vastaisesti jättää säädetyn ilmoituksen tekemättä taikka rikkoo viranomaisen antamaa kieltoa tai yleistä tai yksittäistapausta koskevaa määräystä tai

2) tartuntatautilain tai sen nojalla annetun säännöksen vastaisesti jättää noudattamatta yleisvaarallisen tartuntataudin leviämisen estämiseksi annettua säännöstä tai yleistä tai yksittäistapausta koskevaa määräystä,

on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, terveydensuojelurikkomuksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi kuukaudeksi."
rokote
Vieras

#9 "Eli tarkoittaako tämä, että jos vastustaisin pakkorokotusta saisin sakkoa tai vankeutta?"

01.12.2010 00:11

"Eli tarkoittaako tämä että jos vastustaisin pakkorokotusta saisin sakkoa tai enitään kolme kuukautta vankeutta? SIIS MITÄ?? miten tämä on mahdollista"

"Tuo on peloittelutaktiikkaa.

Sikainfluenssan alla oli ihan oikea uhkaus Irlannissa, että jos ei ota rokotetta, niin voi joutua vankilaan ja saada isot sakot.

Miten sitten kävikään, kun ihmiset vain eivät tottele lampaina viranomaisten käskyjä, niin eivät he käytännössä mitän voi tehdä.

Jos taas tulee joku pandemia, joka on muuten satavarmasti tahallaan laitettu liikkeelle jos sellainen nyt taas kohta tulisi, niin pysykää rauhallisina, ignooratkaa valtamedioden propaganda ja painostus, älkää menkö ottamaan mitään rokotteita", jos ette halua.
kansalainen
Vieras

#10 Henkilökohtaisen koskemattomuuden suoja

01.12.2010 00:16

Yksi tärkeimmistä valtion velvollisuuksista on kuitenkin sen kansalaisten henkilökohtaisen koskemattomuuden turvaaminen, mikä mainitaan myös perustuslaissa (PeL 7 §). Henkilökohtaista koskemattomuutta tulee suojata sekä valtiovallan että toisten kansalaisten tekemiltä oikeudettomilta loukkauksilta. Tärkeimmät suojamekanismit sisältyvät rikoslainsäädäntöön ja oikeudenkäyntimenettelyyn, mutta ihmisen henkilökohtaista koskemattomuutta ja itsemääräämisoikeutta turvataan myös lääkintäoikeudellisella lainsäädännöllä.

Tässä on kanssa laki ja tää pakkorokotus lakialoita rikkoo tätä lakia vastaan.
PLF
Vieras

#11 Toinen adressi aiheeseen liittyen

01.12.2010 00:27

http://www.adressit.com/selvitysvaatimus_kansalaisturvallisuudesta

Vaatimus kansalaisturvallisuuden selvityksistä ja nostamisesta

Tämä on kansalaisturvallisuutta koskeva kiireellinen kansalaisadressi, jolla vaaditaan välittömiä toimenpiteitä hallitukselta ja eduskunnalta seuraavien asioiden selvittämiseen:

1. Ketkä ja mitkä tahot ovat ehdottaneet sekä ketkä ja mitkä tahot ovat olleet valmistelemassa Sosiaali- ja terveysministeriön vireillä olevan lakiehdotuksen, joka mahdollistaisi lasten osallistumisen jopa salaa vanhemmilta lääketieteellisiin tutkimuksiin?

2. Mikä on Pandemrix-rokotteen kaikkien ainesosien hiukkaskoko, siitä huolimatta vaikka EU:n 1.6.2007 voimaan tullut REACH-lainsäädäntökokelma jättää tämän aineen ominaisuuden huomioimatta.

Miten tästä päivästä alkaen kansalaiset voivat saada monikansallisista lääkeyhtiöistä riippumatonta ja läpinäkyvää tietoa täysin riippumattomalta suomalaiselta taholta kansallisista lääketieteellisistä suosituksista, erityisesti rokotuksista, sisältäen tarkat tiedot mm. rokotteen kaikista ainesosista painoineen, hiukkaskokoineen ja lyhyt-ja pitkäaikaissivuvaikutuksineen sekä vääristelemättömän että suhteellisuudentajun sisältävän tiedonkulun koko maahamme kansallisesti tärkeissä asioissa.

3. Miten kansalaiset ovat suojattuja mahdollisia bioaseita vastaan, esimerkiksi vaarallisten virusten ja nanoteknologian myötä.
Haluamme kuulla oleelliset toimenpiteet, joita tällä hetkellä on aktiivisessa käytössä ja miten kansallista turvallisuutta näiltä osin voidaan lisätä.

4. Mikäli Pandemrix-rokote tai mikä muu tahansa tuleva rokote on sisältänyt tai tulee sisältämään missä tahansa erässä nanokoon hiukkasia tai liuosta; onko mahdollista, että rokotetut ihmiset voivat tartuttaa rokottamatonta lähipiiriä tai aiheuttaa heille sivuvaikutuksia. Tartuntaryppäät seurasivat koko maassa rokotusten alkamista taudin toisessa vaiheessa.

5. Kenen tai keiden henkilöiden päätöksellä Pandemrix-rokotetta on suositeltu tutkimattomana alle 3-vuotiaille ja raskaavaoleville ja millä tosiasiallisilla perusteilla. Miksi ihmisiä ei informoitu rokotusten aloituksen yhteydessä, että suojatehoa voi joutua odottamaan 42 päivää tämän ollessa viranomaisten tiedossa.

6. Haluamme riippumattoman selvityksen WHO:n kaikista rahoittajista


Me allekirjoittaneet kansalaiset koemme kansalais- ja kansallisturvallisuuden uhatuksi valtion hallintomme toimintakyvyn heikkouden ja läpinäkymättömyyden vuoksi sekä median aiheuttamien tietovääristymien ja suhteettoman kuolemanpelon lietsomisen johdosta.

Vaadimme valtion hallintoon monikansallisista yhtiöistä ja valtapoliittisista tavoitteista riippumatonta väliaikaista kontrolloivaa elintä, jossa mukana on myös sitoutumattomia kansalaisaktivisteja sekä kansalaisjärjestöjen että pienpuolueiden edustajia.
Suomentajalajalajalainen
Vieras

#12 Pätkä 2

01.12.2010 00:32

Polysorbaatti 80 sikainfluessarokotteissa = Aiheuttaa lisääntymiskyvyttömyyttä ihmisissä.

(Sterilaatiota eli ei pysty lisääntymään)

Tiedollisen omaisuuden organisaation mukaan, mikä on osa yhdistyneitä valtakuntia, tiedemiehet/naiset tekevät rokotteita jotka vahingoittavat erityisesti hedelmällisyyttä syntyvyydensäännöstelyn vuoksi. Ehdotettu aine rokotteissa on tarkoitettu esiteineille (9-11 vuotiaat) on 80 (polysorbaatti 80):

"Suositeltu rokotteen ainesosa sisältää öljyä, joka on luonnossa hajoavaa kuten skvaleeni öljy. Tyypillisesti, rokote on valmistettu käyttämään apuaineen tiivistettä joka sisältää lesitiiniä skvaleeni öljyssä. Vetinen ratkaisu glykoproteiinille on tyypillisesti fosfaatti-puskuroitu suola (En ole varma mutta PBS on public broadcast eli julkinen media, mutta saattaa olla myös rokotteen ainesosa lyhyesti) ratkaisu, ja ylimääräisesti mieluisesti sisältäen esiteini 80:tä."

(Jos oikein ymmärsin niin tämä rokote on tehty vaikeuttamaan glykoproteiinien tehtäviä, jota yritetään tuhota fosfaatti-puskuroidulla suolalla ja sen lisäksi käyttäen myös 80:tä siinä "ylimääräisenä lisäaineena", joka aiheuttaa lisääntymiskyvyttömyyttä. Eli melkoinen myrkkypakkaus yhdessä paketissa, joka ei tiedä hyvää elimistölle)
Kansine
Vieras

#13 Re: Järjetöntä koskemattomuuden/oikeustajun loukkaamista

01.12.2010 00:47

#2: Simo Lunki - Järjetöntä koskemattomuuden/oikeustajun loukkaamista 

 "Jokaisella ihmisellä on oikeus OMAN ruumiin koskemattomuuteen. Poliitikoilla EI ole OIKEUTTA KOSKAAN toisen ihmisen koskemattomuuden kajoamiseen. Alkaa muistuttaa Natsi-Saksan touhuja."

Tämäpä tämä!!! Minä en edes kaipaa perusteluja, miksi jokin rokote olisi kohtuuttoman vaarallinen tms: pääasia, että minulla on oikeus siitä kieltäytyä, vaikka sen harmittomuutta olisi miljoonaan otteeseen todisteltu! Se nyt vaan kerta kaikkiaan kuuluu perus ihmisoikeuksiin!

Minua ei yli kuolleen ruumiini väkisin rokoteta >:(

Hannu Hoo
Vieras

#14 Muistakaa LISSABONIN DIILI

01.12.2010 01:00

Eduskunta hyväksyi sen, mitä helvettiä se sitten sisältääkään, eihän siitä kansalaisille mitään kerrottu. Varmaan tuon sopimuksen voimaantulo selittää aika paljon tätä selittämätöntä, vammaista ja psykoottisneuroottista himorokottelu-vimmaa. Hornan perukkaan vaan kaikki s...anan lintu-, sika-, kausi-, sikakausi, pneumokokki-, hepatiitti-, punkki- ja sen sellaiset hp-rokotteet
Suomentajalajalajalainen
Vieras

#15 Pätkä 3

01.12.2010 01:03

Immuunisysteemin skvaleeni-hyökkäys jatkuu myös sperman kehittymiseen aikuisissa miehissä. Tämä näkyy joko sterilaationa tai muutoksena sperman dna:ssa, jälkeenpäin jälkikasvussa epänormaalina syntymisenä, kuten todistettu suurina tapauksina lapsista jotka ovat syntyneet Gulf sodan veteraaneille, ilman raajoja tai silmiä ja jotkut ovat kuolleet jo syntyessään.

(Tämä on aika kova pala, tuo tapaus että lapset ovat saattaneet syntyä ilman raajoja/silmiä tai jopa kuolleena ei kyllä kuulosta miltään mukavalta korvaan. Sperma kun se on kaiken alkulähde ja jos sitä mennään sekoittamaan, seuraavien generaatioiden päivät on luetut)
PLF
Vieras

#16 Yhdysvaltojen hallitus on pyytänyt anteeksi 40-luvun lopulla tekemiään lääketieteellisiä kokeita

01.12.2010 01:22

"2.10.2010 02.09 - STT (Päivitetty 2.10.2010 18.29)

Yhdysvaltojen hallitus on pyytänyt Guatemalalta anteeksi 40-luvun lopulla tekemiään lääketieteellisiä kokeita, joissa sadoille guatemalalaisille tartutettiin sukupuolitauteja.

Yhdysvaltojen hallituksen ohjelmassa guatemalalaisille vangeille, sotilaille ja mielenterveyspotilaille tartutettiin kuppa ja tippuri. Tutkijat yrittivät selvittää, voisiko penisilliini ehkäistä sukupuolitartuntoja tautien parantamisen lisäksi. Penisilliini oli tuolloin lääkkeenä uusi.

Kokeeseen osallistui noin 1500 guatemalalaista. Ainakin yksi kuoli kokeiden aikana, vaikkei kuolinsyystä ole selvyyttä. Sairastuneita hoidettiin antibiooteilla, mutta kaikki eivät ilmeisesti parantuneet.

Joissakin tapauksissa miesvangeille sukupuolitauteja tartuttivat prostituoidut, joille maksettiin seksistä vankien kanssa, kertoo New York Times.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sanoi perjantaina olevansa syvästi pahoillaan lääkekokeen uhrien puolesta. Obama välitti pahoittelunsa puhelimitse Guatemalan presidentille Alvaro Colomille, joka puolestaan tuomitsi tutkimuksen rikoksena ihmisyyttä vastaan."
PLF
Vieras

#17 Kuuluisia esimerkkejä eettisiä kysymyksiä herättäneistä ihmiskokeista

01.12.2010 01:23

" Kuuluisia esimerkkejä eettisiä kysymyksiä herättäneistä ihmiskokeista ovat muun muassa natsien keskitysleireillä teettämät lääketieteelliset kokeet, sekä jotkut kuuluisat sosiaalipsykologian alaan kuuluvat kokeet 1950- ja 1960-luvuilla kuten Stanfordin vankilakoe ja Milgramin sähköshokkikoe. Myös sotateollisuus on käyttänyt tutkimuksissaan läpi historian ihmiskokeita, ja usein näin kokeeseen osallistuvien tietämättä. Tällaisia väitteitä on esitetty esimerkiksi Yhdysvaltojen tekemistä ydinkokeista Nevadan autiomaassa ja Tyynellä valtamerellä.[5] Tällaisissa kokeissa tieteellistä tietoa tavoitellaan riippumatta fyysisestä tai psykkisestä vahingosta, joita kokeisiin osallistuneisiin ihmisiin kohdistuu, mikä tekee tutkimuksesta eettisesti hyvin kyseenalaista.

Näiden varoittavien esimerkkien takia niin eläin- kuin ihmiskokeitakin valvotaan tiukasti useimmissa oikeusvaltioissa, ja ihmisiin kohdistuvaa tutkimusta tehdessä pyritään noudattamaan selkeitä eettisiä ohjeita.

Tästä huolimatta vakavia eettisiä kysymyksiä herättävät koeasetelmat ovat tieteen arkipäivää."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tieteen_etiikka
Vieras
Vieras

#18 Re: Yhdysvaltojen hallitus on pyytänyt anteeksi 40-luvun lopulla tekemiään lääketieteellisiä kokeita

01.12.2010 01:23

Suomentajalajalajalainen
Vieras

#19 Pätkä 4

01.12.2010 01:43

Skvaleeni hyökkää myös miespuolisen sperman kehittymiseen, joka näkyy joko steriloitumisena tai jälkikasvussa virheinä (usein raajojen puuttumisena, kuten todistettu Gulf sodan veteraanien jälkikasvussa)

Skvaleenin vaarat on tiedetty 1956 vuodesta lähtien milloin Dr. Jules Freund, tämän öljypohjaisen lisäaineen tekijä, varoitti että eläimet jotka tällä rokotettiin kohtasivat kauhistuttavia, parantumattomia tiloja: Allergisia aspermatogenesis (tukkeutunut/pysähtynyt sperman tuotanto), kokeellisia allergisia encephalomyelitis (Eläinversio MS:stä), allergisia hermotulehduksia (Hermojen tulehduksia jotka voivat johtaa halvaantumiseen) ja muita rajuja autoimmuunisia häiriöitä. (Autoimmuunisairaus on sairaus, jossa elimistön immuunijärjestelmä hyökkää elimistön omia soluja vastaan pyrkien tuhoamaan niitä)

(Tätä ollaan sitten pakkorokottamassa lapsille sekä aikuisille, tai sitten ovat tehneet vielä myrkyllisempää jytyainetta kun tammikuu 2011 koittaa)
DAFGROF BUOHUZAD
Vieras

#20 TAUTIEN MÄÄRÄ LISÄÄNTYY JA TEHOSTUU PAKOLAISVIRRAN MUKANA AFRIIKASTA

01.12.2010 14:13

LÄÄKETEOLLISUUS LAAHAA JÄLJESSÄ TAI PYRKII KEHITTÄMÄÄN RAHAA TUOTTAVIA ROHTOJA.PARAS KEINO ON VÄLTTÄÄ JA SUOJAUTUA TAUDEILTA LUONNOLLISTA TIETÄ.LUONTO KEHITÄÄ OIKEANSUUNTAISEN JA LÄÄKKEILLE TAUTIA VASTAAVAN SUOJAN.ELINYMPÄRISTÖ VAIKUTTAA TÄHÄN.JOS AFRIIKASTA TULEE SUOMEEN AIDSINEN IHMINEN TAI SUOMALAINEN KÄY THAIDISTA TARTUTTAMASSA TAUDIN,NÄIN LEVIÄÄ JA KEHITTYY TAUDIN TULEVA KUVA.SILLÄ EI OLE MERKITYSTÄ MITEN TAUTIA PARANNETAAN,SILLÄ LUOTO ON TEHNYT SIIHENKIN OMAT MEKANISMINSA.
Totinen ihminen
Vieras

#21 Selän takana tehty

01.12.2010 17:32

Tämän lain nojallahan sitä on helppo laittaa ties mitä viruksia jakoon kun heidät viedään rokotettavaksi pakolla jos eivät muuten ota. Sitten kun oireita tulee niin se ei ole rokotteessa annetun aineen vika vaan se on...

Mutta rokotehan sanoi että... ei ei, ei rokote sanonut mitään vaan se oli jo alunperin myrkkyä, mutta henkilöt jotka rokotetta jakoivat sanoivat ettei siitä mitään haittaa ole.

Kun virkavalta ja sotilaspoliisit tulevat ihmisten kotioville, ihmiset miettii että milloin tämmöinen sopimus on oikein tehty ja jos nämä poliisit ja sotilaspoliisit yrittävät ottaa ihmisiä kiinni käsiotteilla ja viedä rokotettavaksi, tästä syntyy sota.

Tammikuussa nähdään kuka on pirujen palvelijoita ja kuka ei. Jos kukaan ei suostu tälläiseen nöyryyttämiseen niin silloin se on sen merkki että Fail tuli tälle lakisopimukselle kun kukaan ei sitä halua noudattaa sen psykopaattisuuden ja sairaallisen ideologian vuoksi, joka jo nähtiin natsisaksan aikana natsisaksassa.

Harmillista mutta totta, tälläisen ideologian kannattajia vielä löytyy jotka tottelevat jokaista käskyä vaikka se rikkoisi ihmisoikeutta ja nöyryyttäisi ihmisrotua vielä entisestään laittamalla ne myöhemmin nuolemaan likaiset kengänpohjat valtiaalta kuka lie hän tai he ovat. (Kengänpuhdistajia on ollut keskiajasta lähtien) Joten osa poliiseista ja sotilaspoliiseista käy kotiovella tammikuussa 99% varmuudella. Nämä ovat niitä ihmisiä jotka luulevat tekevänsä hyvää ja luulevat olevansa rehellisiä mutta tekevät karhunpalveluksen oikeasti paholaiselle, joka vaatii ihmisten päitä pistettäväksi giljotiinin väliin ja splash jotta olisi vähemmän vahdittavana.

Tämä on sairasta mutta totta.

Vieras

#22 Nimenomaan PITÄÄ uskaltaa! Nyt erityisesti enemmän kuin koskaan

01.12.2010 18:50

"Mikä on vaihtoehto? Olla hiljaa ja antaa asioiden mennä aina vain pahempaan suuntaan, puhumattakaan minkälaisen yhteiskunnan jätämme lapsillemme! Eihän se ole vaihtoehto!

Pitää muistaa että "meitä" on miljardeja, ja näitä fasisteja ja heidän kätyreitään on vain joitain tuhansia! Valta on kansalla jos näin valitsemme. Kyse on valinnasta. Pelko on huono tekosyy. Kannattaa muistaa mitä tapahtui natsisaksassa: jos kaikki olisivat vastustaneet Hitlerin toimia, juutalaisten joukkotuho ei olisi ollut mahdollinen. Mutta kun siellä ajateltiin juuri kuten sinäkin kirjoitit. Jälkiviisaus ei sitten ole kovin ylevää kun todetaan että "tein vain kuten muutkin" tai että "noudatin vain käskyjä".

Ei Hitlerkään valtaan tullessaan pistänyt täystuhoaan päälle samantien vaan asteittain. Juuri siitäkin on nyt kyse. Ihmiset huomaamattaa luopuvat sananvapaudestaan ja hyväksyvät näitä fasistisia poliisivaltion lakeja.

Historia pelottavalla tavalla toistaa itseään. Meistä on kiinni mikä on lopputulos! Tietoa on saatavilla netistä, tutustu vielä kun sensuuri ei ole todenteolla iskenyt!"

Tällä hetkellä lakeja muutellaan, aselakia tiukennetaan, poliisin valtaa lisätään,
Eu:n hallinto keskittyy ja tiukentuu, Europolin valtuudet kasvaa, Sormenjälkiä kerätään, NETTISENSUURIA tiukennetaan vielä USA:n yms. TIETOTURVAMURTOJEN VARJOLLA...

http://annakontula.blogspot.com/2010/02/kuka-tata-maata-oikein-johtaa.html
Tuossa blogissa aiheesta:

"Viime viikolla YLE uutisoi, että valtioneuvoston kanslia on pestannut amerikkalaisen konsulttiyhtiön McKinsey&Company ideoimaan Suomelle seuraavaa hallitusohjelmaa.

Tiettävästi kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomessa hallitusohjelmaan käytetään konsulttia. Yleensähän kai ajatellaan, että poliittiset päätökset tekee kansa, vaaleissa valitsemansa hallituksen välityksellä. Eikä siis edellinen hallitus konsulttifirman välityksellä."

VAALIT 2011!!!!
Leena
Vieras

#23

01.12.2010 18:58

Joo ei kiitos mitää pakkorokotuksia... Pelkään piikkei, ja mun käsi on aina ihan perkeleen kipee rokotuksen jälkee, oli mikä rokotus tahansa. Mä sairastun tosi harvoin, mitää sikainfluenssaakaa saanu, tai ees normaalii, jotai pienii nuhii sillon tällön, siinä se.
Aika Herätä
Vieras

#24 Miksi media ei uutisoi?

01.12.2010 20:28

Onko kukaan tiedustellut medialta miksi tästä asiasta ei uutisoida? Asia on kyllä sen verta vakava, että kaikkien kansalaisten pitäisi saada tietoa tästä lakivalmistelusta.
Heikki H Attila
Vieras

#25 Pakkovaltaa

01.12.2010 20:51

Jos Suomeen tulee pakkorokotuset, jätän maan ja etsin poliittista turvapaikkaa Venäjältä, joka on vapaa.
Muuten olen sitä mieltä, että jossakin menee järjen menetysen raja ja päättäjillä tulee olla vastuuntuntoa, jos edustavat kansaa. Asia voidaan panna eduskuntavaalikampanjaan.
Emmehän me halua kansanedustajiksi hysteerikkoja?
Tällä menolla tiede kaivaa oman hautansa ennen aikojaan. Sillä voisi olla paljonkin annettavaa, jos palattais juurille takaisin.