Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

koko kuva auki

#101 Re:

03.12.2014 08:38

#100: -  

 Vähintäänkin yhden kansalaisaloitteen. Ellei useammankin?

Äänestäjä

#102

03.12.2014 09:03

Uskaltaakohan yksikään puolue tai edes kansanedustajavaalien ehdokas ottaa tämän aiheen puheeksi seuravissa vaaleissa? Ennen vaaleja ja vaalien jälkeen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asiaan!


Vieras

#103

03.12.2014 10:08

Vakuutuslääkärit lopettakoon sen ihmisten kyykyttämisen!!!

Vieras

#104

03.12.2014 12:58

Vakuutuslääkärit ovat aivan oma "rotunsa" ja varustettu "teräksisellä" omallatunnolla.
EU tuomioistuin on jo vuosia sitten antanut suomelle tuomion näistä käytännöistä ja niiden korjaamisesta. Mitään ei ole tapahtunut, päinvastoin, asia on vaiettu ja haudattu... koska väärin kohdellut ovat nämä valitukset tehneet ja heillä ei ole mitään resursseja valvoa, saati edistää asioita. Valitettavaa... mutta näissäkin asioissa puhuu rahanvalta ja monilla eri tasoilla. Liityen jopa lakien säädäntöön.
Se miten "heikoilla" olevaa ihmistä,- jonka terveydestä tai vammaisuudesta johtuen pitäisi saada korvaus vakuutusyhtiöiltä, koskien koko hänen elämäänsä,toimeentuloaan, selviytymistä koko elämässä,-
kohdellaan vakuutusyhtiöiden ja vakuutus lääkärien taholta, on aivan käsittämätöntä, vailla ihmisarvoa. Tätä ei ehkä ymmärrä todella, kuin sellainen, joka on sen kohteeksi joutunut tai heidän läheisensä!--- Toivon monien puolesta,- niidenkin vaiettujen itsemurhaan päätyneiden, jotka eivät enää jaksaneet taistella,- että edes jotakin totuutta ja oikeudenmukaista liikahtaisi tässä rahanvallan yhteiskunnassa!!! Todella toivon! Hyvä aloite! Terveisin Tämän kaiken kokenut ja nähnyt

Vieras

#105

03.12.2014 13:32

Vakuutusyhtiöt tekevät alinomaan uusia sääntöjä ja rajoituksia perustellen niitä suojautumiseksi epärehellisten asiakkaiden teoilta. Yhtiöt itse kuitenkin toimivat järjestelmällisesti omien oppiensa vastaisesti pyrkimällä tietoisesti epärehellisin keinoin kohtelemaan asiakkaitaan.

Vieras

#106

03.12.2014 18:11

Olin 8 vuotta vakuutusyhtiön armoilla, kaksi vuotta sitten voitin vakuutusyhtiön lääkärit ja juristit. Vakuutusyhtiöt armottomia, mikään kustannuksia tuottava ei kuulu vakuutusyhtiön korvattavaksi. Jos pää kainalossa, todetaan se lapsuusajan traumaksi /synnynnäiseksi rappioksi.

Oikeudessa todistustaakka uhrilla, ei vakuutusyhtiöllä.
Oikeudenkäyntiprosessit työläitä ja vammautuneille raskaita. Terveys menee, perhe särkyy, elanto menee ja vakuutusyhtiöt porskuttavat suurilla voitoilla.
Joku pieni pyörävarkaus korvataan ikävähennyksin ja omavastuuvähennyksin, totta kai, mutta entä työkyvyttömyyden aiheuttavat onnettomuudet?? Ne kuuluvat sarjaan rappeuma. Olikos legendan mukaan jo 10 vuotiaalla rappeuma, kun kolariin joutui???


Vieras

#107

03.12.2014 23:47

Vihrosta viimen joku on hoksannut tehdä jotain konkreettista tälle asialle! Pieni, mutta tärkeä!

Vieras

#108 Re:

03.12.2014 23:50

#107: -  

 

 

 

 

 

"Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. yli 3700 nimeä."       
                    Keskitetään tähän! 

 

 

 

 

 

 

Kari Mäkisen erottava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#109

04.12.2014 09:39

Erittäin tärkeä asia.

Vieras

#110 Re: Re: Re:

04.12.2014 16:45

#77: - Re: Re:  

 Tuo linkkaus on kyllä mielenkiintoista tietoa tapaturmavakuutus asioista! Osaako joku kertoa, mistä löytyy yhtiökohtaisia tietoja?  Esimerkiksi myönnetyt tapaturmaeläkkeet? Tapaturmiin ja ammattitauteihin eriteltyinä.

Nukkunut matikantunneilla

#111 Ks Finanssivalvonta tilastot

04.12.2014 21:43

#110: - Re: Re: Re:  

 Hei, en osaa tulkita tilastoja, mutta Finanssivalvonta,fi tilastot ja tilikautena 2013 myönnetyt eläkkeet. Tosiaankaan en ymmärrä tilastoa, mutta jollain rivillä TyEl eläkkeelle päässeiden määrä oli 24,  osa numeroista on varmaan rahaa (1000 e x luku), mutta osa lukumääriä, tarkoittanee ihmisten lukumäärää esim 24.

 

Nukkunut matikantunneilla

#112 Re: Ks Finanssivalvonta tilastot

04.12.2014 21:46

#111: Nukkunut matikantunneilla - Ks Finanssivalvonta tilastot 

 Niin joo, en heti löytänyt likkennevahingon vuoksi eläkkeelle päässeiden määrää. Niitähän ei paljon taida olla, vain raastuvan voiton jälkeen. Mistäköhän sellainen tilasto olisi? 

Ruma sana,

#113 Tänä vuonna lain jälkeen kerätty lista 2014

04.12.2014 23:21

 

VARO NÄITÄ LÄÄKÄREITÄ, HE OVAT VAKUUTUSLÄÄKÄREITÄ!!

Vakuutuslääkärit vailla omaa tuntoa!

 

KHO:n mukaan vakuutuslääkärien nimet eivät ole enää salassa pidettävää tietoa siksi, että he ovat työsuhteessa vakuutusyhtiöön tai antavat lausuntoja toimeksiantosuhteen perusteella. Vakuutuslääkäreiden henkilöllisyys ei ole KHO:n mukaan myöskään liike- tai ammattisalaisuus.

 


Vieras

#114 Re: Muutoksenhakulautakuntien riippumattomuus

05.12.2014 07:49

#63: Esko Leipälä - Muutoksenhakulautakuntien riippumattomuus 

 

abcdef

Mielenkiintoista tietoa Teiltä Esko Leipälä. Kiitoksia Teille ja voimia asian eteenpäin saattamiselle.

Pari huomiota. Ensteksi tästä tapaturmalain 41 d pykälästä eivät tiedotusvälineet ole uutisoineet yhtään mitään? Vai onko? Isoja epäkohtia huomannut ja oikeusministeriölle raportoinut henkilö toimii tällä hetkellä yhtenä Suomen laillisuusvalvojista! Onko hän valvonut ja mitä toimenpiteitä tehnyt jotta nuo epäkohdat pysyvät hallituksen ja eduskunnan kiireellisellä korjauslistalla?

><

Perustuslakivaliokunnan mietintö 6/2014 vp
- mikäli eduskunnan linkki lakkaa toimimasta; tee uusi haku asiakirjan tunnistetiedoilla


< Paluu  |  Sivun loppuun
Tarkistamaton versio 1.1 PeVM 6/2014 vp - K 2/2014 vp
Eduskunnan oikeusasiamiehen kertomus vuodelta 2013

JOHDANTO
Vireilletulo

Eduskunta on 18 päivänä kesäkuuta 2014 lähettänyt perustuslakivaliokuntaan valmistelevasti käsiteltäväksi Eduskunnan oikeusasiamiehen kertomuksen vuodelta 2013 (K 2/2014 vp ).

Asiantuntijat
Valiokunnassa ovat olleet kuultavina

 eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen, eduskunnan apulaisoikeusasiamies Jussi Pajuoja ja eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin, eduskunnan oikeus­asiamiehen kanslia

VALIOKUNNAN KANNANOTOT
Perustelut

Yleistä

Eduskunnan oikeusasiamiehen kertomus sisältää oikeusasiamiehen ja apulaisoikeusasiamiesten puheenvuorot, yleiskatsauksen oikeusasiamiesinstituutioon kertomusvuonna sekä jaksot perus- ja ihmisoikeuksien toteutumisesta ja laillisuusvalvonnasta asiaryhmittäin. Kertomuksesta saa selkeän käsityksen oikeusasiamiehen toiminnasta ja laillisuusvalvonnassa esiin tulleista ongelmista.

Perustuslakivaliokunta kiinnittää jälleen erityistä huomiota kertomuksessa olevaan jaksoon, jossa on kootusti esitetty keskeisimpiä puutteita ja parannuksia perus- ja ihmisoikeuksien toteutumisessa. Valiokunta pitää valitettavana, että oikeusasiamiehen kertomuksen tässä jaksossa on jouduttu vuodesta toiseen nostamaan esille samoja asioita. Valiokunta kiirehtii valtioneuvoston ja asianomaisten viranomaisten toimenpiteitä toistuvasti esillä olleiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Kertomuksessa on oma jakso Ihmisoikeuskeskuksesta, jolle kertomusvuosi oli ensimmäinen kokonainen toimintavuosi.

><

KOMMENTTIA
Ja näyttää siltä. että lakisääteiseen vakuutus- ja sosiaaliturvaan liittyvät ongelmat eivät ole tässä raportissa mukana. Vakuutusoikeudesta vihjaisemattakaan.

Joten toivottavasti nyt saa riittää henki leviää tässä asiassa ja tätä adressia levitetään entistä aktiivisemmin.


Vieras

#115

05.12.2014 10:17

Taistelin omasta työkyvyttömyyseläkkeestäni miltei 4 vuotta. Viimein se myönnettiin tämän vuoden lokakuussa 1.12.2013 alkaen. Voin vain sanoa, että paperia lähetin kilokaupalla + sähköpostit. Ei kyllä prosessi ainakaan helpottanut sydämen vajaatoiminnan tilannettani! Älkää hyvät ihmiset antako periksi, vaikka vastapuoli yrittääkin tuota hyväksi havaitsemaansa väsytystaktiikkaa... Nyt kyseessä oli Suomen merimieseläkekassa, jonne maksoin n.11% bruttotuloista vuodesta 1969 lähtien. Varokaa ko. laitosta...

 

Jyrki Järvinen. X-merikapteeni

#116 Re:

05.12.2014 10:21

Taistelussa

#117 Re:

05.12.2014 11:11

#106: -  Olen myös ollut vakuutusyhtiöiden-ja lääkäreiden puristuksessa 11vuotta .- Olenkin miettinyt että pakolliset tapaturma vakuutukset pitäisi jotenkin kyseenalaistaa,- valtavat rahat vakuutusyhtiöille kertyvät juuri näistä,- mutta miten näiden, jotka taistelevat, ovat uhreja, ääni saataisiin kuuluviin.- Kokemus on osoittanut, että jopa työpaikan ja yleensä muutkin lääkärit pelkäävät näitä lausuntojaan suoraan ja totuudenmukaisesti kirjoittaa??? (pois sulkien erikoislääkärit ja muut yksilöt lääkäreistä jotka taistelevat epäoikeudenmuaisuutta vastaan). Kysynkin mikä tämän pelon luo, vaikka he tietävät totuuden???- he kirjoittavat tietoisesti ns. "löysiä lausuntoja", poliitiikon puheet tulevat mieleen, sanovat paljon, vailla todellista kannanottoa ja vastuuta?--- Keskustelua on ollut myös tästä todistustaakan oikeellisuudesta. Pieni ihminen valtavaa koneistoa ja rahanvaltaa vastaan. ---Eikö todistustaakan pitäisi olla vakuutusyhtiöllä vamman tai sairauden suhteen. Vakuutusyhtiö voi ykskantaan ilmoittaa, vaikka vamma- tai sairaus todetaan kiistattomasti, ETTÄ EI VOI JOHTUA TÄSTÄ ?... vaan mistä sitten. Vakuutusyhtiön ei tarvitse sitä sen enempää juurikaan perustella, vaan vaaditaan uhrilta lisä todistusta??? Vakuutusyhtiö kaivaa kaikki vanhat sairautesi ja alkaa pyörittää niitä, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä koko kyseessä olevan asian kanssa. Oma esimerkkini koskee lapsuudessa sairastamaani angiinaa ja korvatulehdusta jne. Tämä rappeuman yhtäkkinen ilmentymä on kyllä huippu ja vakuutusyhtiöiden paljon käyttämä lauseke! Olen myös kuullut tämän 10vuotiaan rappeuman perustelun, hänen loukattuaan itsensä. vain Tämä on yksi, näitä räikeyksiä on paljon ja ne perustuvat vakuutusyhtiöiden toteamukseen että näin vain on, miten sen lähdet todistamaan... Tämän on julmaa vallankäyttöä. Ihmiset ottavat kilvan kaupattavia vapaaehtoisia vakuutuuksia, tapaturman, sairauden, vapaa-ajan ja jos jonkinlaiseen asiaan ja varmuudeksi, ymmärtämättä ollenkaan tätä valtapeliä, sitten kun tosi on kyseessä! Puhumattakaan työnanjien pakollisista vakuutuuksista!                                  Tämä näyttö vastuun siirtäminen vakuutusyhtiöille ja todistustaakan siirtäminen sille jolle se kuuluu, Vakuutusyhtiöille, on mielestäni se selkein tie oikeudenmukaisuuteen! Mutta miten tällainen näkökulma saadaan julkisuuteen ja voimaan. Myös se että vakuutusyhtiö ei saisi olla voiton tuottamis ja pörssiyhtiön kaltainen liikelaitos, joka se nykyään on. Kuka herää tähän todellisuuteen???

 


Vieras

#118

05.12.2014 14:08

Tämä on hyvä hanke. Tiedän itse omasta kokemuksesta asian. Olen ollut entisen vakuutuslääkärin potilaana. En suosittele kellekään.

Vieras

#119 Re: Tänä vuonna lain jälkeen kerätty lista 2014

05.12.2014 14:50

#113: Ruma sana, - Tänä vuonna lain jälkeen kerätty lista 2014 

 Googlatkaa tuolla Varo näitä lääkäreitä - asiokas lista vakuutuslääkäreistä.

ei linkity tänne, koska ruman sanan linkin takana, täällä ei suvaita ihan hyväkin, rumia sanoja.

Hyvää Itsenäisyyspäivää !


Vieras

#120

07.12.2014 08:08

Miten tällaisia lakeja voidaan edes säätää,Suomessa !!!!!
Ällistynyt

#121 vakuutuslääkärit

07.12.2014 10:31

Onhanse nyt yhtä helevettiä että yhtä kansanosaa näin suorastaan johdatellaan lain voimalla epärehellisyyteen,ja vielä lääkäreitä.Hävetkää!


Vieras

#122

07.12.2014 11:43

Tämä on aivan uskomatonta,että Suomessa ollaan tällainen laki joskus hyväksytty. Vakkuuttamalla itsesi/perheesi ei sinulla todellisuudessa ole mitään oikeuksia saada oikeutta,kun lääkärit voi luritella ja kieltää kaikki sairautesi. Vaikka sinulla olisi monien erikoislääkäreiden arviot voi vakuutusyhtiönlääkäri ilman sinua näkemättä kumota kaikki arviot.Hävytöntä.

Vieras

#123

07.12.2014 17:56

Aivan hyvä , on se ihme kun kansanedustajat sallivat tämmöisen vääryyden.

Vieras

#124

08.12.2014 15:49

Ei kai joku kerää rahhaa tällä viestillä?
Kaiken Kokenut Kansalainen

#125

08.12.2014 16:54

Vastaus näihin "lakeihin" löytyy LAHJONNASTA !  Iltalehti 19.2. 2013 "Miljoonien rahavirrat puolueille"; Jorma Heikkinen : "Puolueille ei maksettu rahaa turhaan." ... rahalla on saatu "omanlaista lainsäädäntöä." Eli vakuutusyhtiöt ovat LAHJONEET puolueita vuosikymmeniä vaikuttaakseen LAINSÄÄDÄNTÖÖN !   Härskein tempaus oli "laki 444/2013"; Iltalehti huhtikuu 2012 "Eduksunnassa muhii miljardikaappaus." Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata. ( tapaturmaeläkkeiden LISÄMAKSUT pienytityksiltä.)  Ensin ei välitetä siitä kuinka paljon laki antaa luvan periä näitä YLIMAKSUJA ja sitten, kun ne ovat velkana pienyrityksille "vakuutusyhtiöiden" taseissa ne VARASTETAAN eduskunnan suostumuksella !  Tällainen lahjonnalla saatu "vakuutuslainsäädäntö" on lopetettava Suomessa !   Tiedot kerätty sivustolle www.kimmoleaks.fi