Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!.


Vieras

#26 Re: Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

02.12.2014 17:11

#23: Hedvig af Vingummi - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 

Eduskunnassa torstaina esittämiensä älyttömyyksien jälkeen Hauveli-Oinonen hävisi perjantaina äänestyksen ja vetäytyi nuotion ääreen makkaraa paistamaan. Liika suola nostaa verenpainetta.

Kristityn vastuu

#27 Re: Re:

02.12.2014 17:26

#25: Luonnonlaki - Re:  

 

Ameen! Juuri näin tulee tehdä. Päivi Räsänen, johda sinä meidät kohti Jumalan Lakia toteuttavaa valtiota!

EnTahdo

#28 Lukemisen arvoinen ja silmiä avaava kirjoitus

03.12.2014 10:05

Tasa-arvoinen avioliitolaki on petos. Tässä ei ole kysymys tasa-arvosta, eikä ihmisoikeuksista.

Löysin silmiä avaavan kirjotuksen netistä: Googlaa 

http://www.kotipetripaavola.com/

kohdassa adoptio sukupuolineutraali avioliittolaki

ja kirjoitus sukupulineutraalin avioliitolain seuraamukset

 

Surullista

#29 Ottakaa yhteyttä päättäjiin valittakaa ja raivostukaa!

03.12.2014 10:07

Päättäjät ei välttämättä lue adresseja ottakaa heihin suoraan yhteyttä!!

Lääkäri

#30 Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

03.12.2014 11:17

 

On asioita joista ei puhuta ja joista vaietaan, koska ne ovat kiusallisia ja paljastavat luonnottomuuden mukanaan tuomat haitat. On otettava rohkeasti esille homoudesta johtuvat fyysiset haitat. Tunnettu tosiasia on että anaaliseksin harjoittamisen kautta leviää paljon enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Tämä on terveydellinen haitta, joka näkyy myös yhteiskunnassa esim. terveydenhuollossa.

Homomiehistä noin kaksi kolmesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa riippumatta suojavälineistä ja suojatoimenpiteistä. Peräaukko on suunniteltu toimimaan työntämään ulos ulostetta, ei niin että sen sisälle työnnetään jotakin edestakaisin hangaten. Tämä aiheuttaa sen, että peräaukon sulkijalihas vahingoittuu ja rikkoutuu helposti. Muita haitallisia seurauksia ovat peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät, paikkojen rikkouduttua ja repeydyttyä bakteerit pääsevät verenkiertoon, peräaukon syöpä.

Välihuomautuksena tuon esille, että heteroseksissä anaaliyhdyntä on yhtä vaarallista kuin homoseksissä. Anaaliseksi ei kuulu luonnolliseen heteroseksuaalisuuteen.

Homoseksi sisältää hyvin usein sekä anaalisen että oraalisen seksiaktin, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun sekä elimistöön, jossa ne aiheuttavat ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia, myös peseytymisen jälkeen. Homoudesta seuraa mittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, jotka näkyvät myös terveydenhuollossa.

Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen (kirjan julkaisu) mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa. (Lähde: Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs])

On selvää, että fyysisten haittavaikutusten myötä mukaan astuu myös henkinen kuorma sekä ahdistus. On selvää ettei homoseksuaalisuus lisää ihmisen fyysistä ja henkistä terveyttä ja onnellisuutta, vaan päinvastoin kuormittaa niitä kovasti.

Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin. Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimukset osoittavat sen että homoseksuaalisuuden yleisestä hyväksymisestä huolimatta homoseksuaaleilla on masennusta sekä itsemurha yrityksiä. Tässä valossa on nähtävä ettei ole perusteltua täysin väittää, että homouden vastustaminen ("homofobia") synnyttäisi masennusta ja itsemurha riskiä.

Laajat Hollantilaistutkimukset osoittavat ettei "homofobia" ole syy homojen ja lesbojen masennukseen, ahdistukseen sekä itsemurha riskiin. Hollantilaistutkijoiden mielestä tutkimus tuo esille todisteet, että homoseksuaalisuus on syy suurempaan riskiin sairastua psykiatrisiin sairauksiin homojen keskuudessa kuin "homofobian" aiheuttamat syyt.

Näyttää selvästi siltä myös tutkimusten valossa, että homoseksuaalien henkiset ongelmat kuten masennus, ahdistus ja itsemurha riski johtuvat luonnottomasta seksuaalisesta suuntautumisesta.

On myös selvää, että homoseksuaalisuus on luonnotonta seksuaalisuutta sekä luonnollista huonompi vaihtoehto. Ihmisen minäkuva voi paljon paremmin, jos hän voi toteuttaa itseään luonnollisen järjestyksen mukaisesti.

On täysin käsittämätöntä, että homoseksuaalisuutta koitetaan yhteiskunnassa kaikin tavoin tukea, vaikka se on ihmiselle haitallista kuten edellä olevat terveyshaitat ja tutkimukset selkeästi osoittavat. Mielestäni homoseksuaalisuuden tukeminen on mitä pahinta manipulaatiota, jossa nuoret ihmiset ohjataan vakavien terveyshaittojen tielle.

 

Hedvig af Vingummi

#31 Re: Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta

03.12.2014 11:22

#21: - Re: Jouko Pihon Profetiasivuilta 

 Povirukoilu kunnon pushupeilla ens kerralla!


Vieras

#32 Re:

03.12.2014 12:34

#10: Juumoi -  

 Mene hoitoon.

Huoh..

#33 Re:

03.12.2014 13:23

<p>Juumoi: Vanhempas teki synti&auml; kun sut nussi alulle..</p>
Val (transsukupuolinen)

#34 Re: Re:

03.12.2014 16:23

#22: Hedvig af Vingummi - Re:  

 Tästä adressista ei ole mitään hyötyä, suuren valiokunnan äänestystulos 17 kyllä ja 8 ei.


Vieras

#35

03.12.2014 17:08

Kun kerran Sodoma, Gomorra, Adma ja Seboim tuhottiin Korkeimman mielipiteestä irstailua kohtaan, miksi hän nyt jättäisi näyttämästä mitä saastaisille syntisille tehdään.
faari 69 ja risat

#36 Re: Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista!

03.12.2014 17:13

#30: Lääkäri - Lääkäri tietää anaaliseksin haitoista! 

Se on tuo "tohtorin" lausunto ihmisen epäluonnollisuudesta erittäin asiallinen, kiitos! 

faari 69 ja rista

#37 Re: Ottakaa yhteyttä päättäjiin valittakaa ja raivostukaa!

03.12.2014 17:14

#29: Surullista - Ottakaa yhteyttä päättäjiin valittakaa ja raivostukaa! 

Hyvä vastaus, muitetaan ensi eduskuntavaaleissa! 


Vieras

#38

03.12.2014 18:08

Luoja itse loi miehen ja huomasi että hänen ei ole hyvä olla yksin. Joten hän teki miehen kylkiluusta eevan ja teki hänestä avun joka oli miehelle sopiva.Hän itse on vihkinyt ensimmäiset ihmiset.

Vieras

#39 Re: Lukemisen arvoinen ja silmiä avaava kirjoitus

03.12.2014 18:08

#28: EnTahdo - Lukemisen arvoinen ja silmiä avaava kirjoitus 

 

Petri Paavola jaksaa mainostaa noita päättömyyksiään.

 

 

Hurahuhhahhei

#40 pojat on poikia ja tytöt tekee toisia

03.12.2014 20:03

Nyt miehet hyvät pitäkää puolenne, ettei naiset karkaa toisten naisten matkaan. Sanonta kuuluu. että naista ymmärtää parhaiten toinen nainen. Tämä on mennyt valitettavasti niin pitkälle, että mieheltä näyttävät karskin näköiset naiset ovat kovaa huutoa..eikä millään muotoa voi mainostaa heidän olevan edes komeita. Liekö herkkyyden kaipuu ajanut naiset tähän. Torilla tavannut väkikin näkyi suurimmaksi osaksi olleen lävistettyä vihreää, ehkä juuri niitä jotka eivät kelpaakaan vastakkaiselle sukupuolelle. Vaan eipä sillä, Pekka Haavistoa minä arvostan, komea, asiallinen ja siisti mies. Myös hänen puolisonsa Antonio on vallan miellyttävän oloinen. Ei minulla mitään myöskään Teuvo Lomania ja hänen Nikoansakaan vastaan ole, mutta hehän ovatkin julkkiksia eivätkä tavallisia rivikansalaisia. Eivät ole homoudellaan itseään arvottaneet vaan muilla meriiteillä. Jotkut tavalliset pulliaiset sen sijaan taistelevat kiihkomielisesti homouden puolesta ja tuntuvat pitävän itseään parempina ihmisinä kuin perinteitä kunnioittavat.

Kuulostaa muuten todella irvokkaalta kun nainen sanoo olevansa vaimonsa kanssa liikenteessä. Sanookohan mies samoin omasta miespuolisesta siipastaan? On vaikea ymmärtää mikä maailmaan on mennyt. Vihkipallillakin seisoo kaksi morsianta aivan kuin pienten tyttöjen riidassa hääleikeissä.. ja ehkä kaksi miespuolista neitiä vierekkäin. Oujee! Karmea tulevaisuuden kuva. Ja sitten alkaa poikien kotileikki kun saavat viehkeän tyttövauvan hoidettavakseen. Huh huh. Ja voi hyvää päivää sitä muinoista lesboristeilyä, jolle vahingossa perheeni kanssa jouduin.. sitä julistavaa parijonossa käsikädessä kulkemista, pääasiassa rakastavaiset olivat lihavia, kaljuja ja lävistettyjä.. ehkä he halusivat ollakin miehiä, tiedä häntä.

lxfkboxc

#41 Re: .

03.12.2014 20:04

#13: -  

 Ja minun mielestä sinun kaltaiset ihmiset tulisi lähettää Siperiaan. Kaikesta ei tarvitse tykätä, mutta jos toivoo pahaa toiselle niin on kyllä kaikkea muuta kuin yhteiskuntakelpoinen yksilö. 


Vieras

#42 Re:

04.12.2014 00:50

#6: T L -  

 

Muistutus, emme äänestä teitä, jotka sanoitte/sanotte kyllä uudelle avioliittolaille!   1165 ääntä

Allekirjoita adressi

 

 

 

 

"Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. yli 3900 nimeä."       
                

 

 

 


Vieras

#43

04.12.2014 07:45

raamatun vastainen. Turmioks meille koko kansalle,muuta ei voi kuin ihmettellä hallituksen päätöksiä. HE EIVÄT TIEDÄ MITÄ TEKEVÄT.

Vieras

#44

04.12.2014 08:11

Tässä parisuhdelaissa käydään heikointa eli lasta vastaan, koska lapsen on hyvä kasvaa isän ja äidin kanssa perheessä. Hän saa mallin äidiltä jos on tyttö ja mallin isältä, jos on poika. Eli näin suku jatkuu ja Jumala siunaa avioliittoja, jossa on mies ja nainen. Tätä Jumalan säätämää lakia ei saa rikkoa.
kotkatti

#45 Re: Re: tutkimus

04.12.2014 09:21

#33: Huoh.. - ReAmerikalaisten tutkimus:se on sairaus,geeni virhe,....


Vieras

#46

04.12.2014 09:25

Kirkkoon liitytty perjantain jälkeen tavallista vilkkaammin

 

Torstai 4.12.2014 klo 10.20 (päivitetty klo 10.36)

 

  

Kirkkoon on liitytty tavanomaista vilkkaammin viime perjantain jälkeen.

Perjantaina eduskunta äänesti tasa-arvoisen avioliittolain muuttamisesta.

Liitykirkkoon.fi-sivuston kautta kirkkoon oli liittynyt eiliseen puoleenpäivään mennessä 620 ihmistä, kertoo kirkon viestintäjohtajaTuomo Pesonen.

Liittyneiden todellinen määrä on kuitenkin tätä suurempi, sillä liittymishalukkuudesta voi ilmoittaa myös suoraan seurakuntaan.

 

STT

Vieras

#47

04.12.2014 09:55

Jumala oli, Jumala on sama tänään aina ja iankaikkisesti muuttumaton. Avioliitto on Jumalan asettama naisen ja miehen välillä, sitä , joka muuttaa sen saa kirouksen päälleen ja se kirous kulkee neljänteen sukupolveen asti. Jumala on minun auktroniteetti ja hänen lakinsa on valo jalkaini lamppu ja valo minun tielläni. Toivon, että se on myös Suomen kansalle aina ja ikuisesti.

Vieras

#48

04.12.2014 10:25

Mitä Raamattu sanassaan sanookaan; "Niinkuin oli Lootin päivinä, niin on myös Ihmisen Pojan tulemuksen päivänä". Mitä Jumalan mies, David Wilkerson, sanoo 1974 Näky kirjassaan sivu 47 "Sodoman synti toistuu meidän sukupolvemme aikana". Sivulla 48 "Tulvaportit ovat auki, ja homoseksualisteja rohkaistaan jatkamaan synnissään. Näyssäni olen nähnyt, että nämä kaksi estettä pyyhitään pois tieltä, ja kun ne otetaan pois, seuraa kaaos". Rohkaisen lukemaan Wilkerssonin Näky kirjan ja rukoilemaan että Kaikkiavaltias Jumala armahtaa Suomen kansaa Sodoman ja Gomoran kohtalolta.

Vieras

#49 Re:

04.12.2014 12:07

#11: -  

 "Pienen vähemmistön diktatuuri on väärin demokraattisessa yhteisössä."  Miksi kiihkouskovaiset saavat sitten määrätä toisten asioista, jotka eivät kuulu heille tippaaakaan?


Vieras

#50

04.12.2014 12:11

Adressi on suljettu eikä sitä luovuteta kenellekään eikä mihinkään. Ei siis enää allekirjoituksia, kiitos.