Pään peittäminen jumalanpalveluksessa rukoiltaessa ja profetoidessa!


Vieras

#51

12.12.2014 12:27

Nyt se on varmaa! Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain 12.12.2014, tämä on upea historiallinen päivämäärä.


Vieras

#52

12.12.2014 12:56

.On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.

Sentähden Jumala on hyljännyt heidät....

#53 Re: Nyt naulattiin viimeinen naula arkkuun!

12.12.2014 13:18

#52: -  Roomalaiset 1:luku:

 Nyt naulattiin viimeinen naula arkkuun!  Sentähden Jumala on hyljännyt heidät....

Nyt se varmistui: eduskunta hyväksyi lopullisesti tasa-arvoisen avioliittolain
 
12.12.2014 14:00
 
Eduskunta hyväksyi tasa-arvoisen avioliittolain ääni 101-90.

Yksi edustaja äänesti tyhjää. Poissa oli seitsemän edustajaa.

Asiaa koskevan mietinnön hyväksymisestä tai hylkäämisestä äänestettiin nyt viimeisen kerran.

Ensimmäisessä käsittelyssä toissa viikolla avioliittolain uudistus eli avioliiton salliminen myös samaa sukupuolta oleville pareille sai eduskunnan tuen äänin 105–92.

Lakialoite tuli äänestykseen, koska James Hirvisaari (m11) esitti avioliittolain muutoksen hylkäämistä ja Mika Niikko (ps) kannatti Hirvisaaren esitystä.

Lakimuutosten läpivienti jää seuraavalle hallitukselle.

IS

 


Vieras

#54

12.12.2014 13:57

KAIKKI TÄNÄÄN JUHLIMAAN !!!

 

On juhlan aika. Kiitos  101-90


Kohti yhdenvertaisempaa Suomea. Tahdomme kiittää kaikkia tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänestäneitä kansanedustajia! Laki astuu voimaan maaliskuussa 2017. Kiitos.

ps. Tänään rakkauden rakettishow kansalaistorilla klo 18.

Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen....

#55 Niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta!

12.12.2014 17:18

2.Tessalonikalaiskirje:
2:1 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2:2 ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
2:5 Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
2:6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saa/tanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä 
2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
2:13 Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.
2:14 Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden.
2:15 Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.
2:16 Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon,
2:17 lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.


Vieras

#56 Re:

12.12.2014 18:24

#54: -  

 KAIKKI TÄNÄÄN JUHLIMAAN !!!

Jumalan sana

#57 Hakuehdolla - Jumalan sana - löytyi 53 jaetta

14.12.2014 19:08

1.Samuelin kirja:
9:27 Kun he tulivat alas kaupungin laitaan, sanoi Samuel Saulille: "Sano palvelijalle, että hän menee meidän edellämme" - ja tämä meni edelle - "mutta pysähdy sinä hetkeksi tähän, niin minä julistan sinulle Jumalan sanan."


1.Kuningasten kirja:
12:22 Mutta Jumalan miehelle Semajalle tuli tämä Jumalan sana:


1.Aikakirja:
17:3 Mutta sinä yönä tapahtui, että Naatanille tuli tämä Jumalan sana:
25:5 nämä ovat kaikki Heemanin, kuninkaan näkijän, poikia, sen Jumalan sanan mukaan, että hän on korottava korkealle hänen sarvensa: Jumala oli antanut Heemanille neljätoista poikaa ja kolme tytärtä.


2.Aikakirja:
36:16 Mutta he pilkkasivat Jumalan sanansaattajia ja halveksivat hänen sanaansa ja häpäisivät hänen profeettojansa, kunnes Herran viha hänen kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut.


Sananlaskut:
30:5 Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.


Saarnaaja:
5:6 Älä anna suusi saattaa ruumistasi syynalaiseksi, äläkä sano Jumalan sanansaattajan edessä: "Se oli erehdys"; miksi pitäisi Jumalan vihastua sinun puheestasi ja turmella sinun kättesi työt?


Hesekiel:
1:3 tuli Jumalan sana pappi Hesekielille, Buusin pojalle, Kaldean maassa Kebar-joen varrella, ja hänen päällensä tuli siellä Herran käsi.


Matteuksen evankeliumi:
15:6 Ja niin te olette tehneet Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissääntönne tähden.


Markuksen evankeliumi:
7:13 Te teette Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissäännöllänne, jonka olette säätäneet. Ja paljon muuta samankaltaista te teette."


Luukkaan evankeliumi:
3:2 siihen aikaan kun Hannas oli ylimmäisenä pappina, ynnä myös Kaifas, tuli Jumalan sana Johannekselle, Sakariaan pojalle, erämaassa.
5:1 Kun kansa tunkeutui hänen ympärilleen kuulemaan Jumalan sanaa ja hän seisoi Gennesaretin järven rannalla,
8:11 Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
8:21 Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Minun äitini ja veljeni ovat nämä, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sen mukaan tekevät."
11:28 Mutta hän sanoi: "Niin, autuaat ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sitä noudattavat."


Johanneksen evankeliumi:
8:47 Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sentähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta."
10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli - ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin -


Apostolien teot:
4:31 Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla, ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja puhuivat Jumalan sanaa rohkeasti.
6:2 Niin ne kaksitoista kutsuivat kokoon opetuslasten joukon ja sanoivat: "Ei ole soveliasta, että me laiminlyömme Jumalan sanan toimittaaksemme pöytäpalvelusta.
6:7 Ja Jumalan sana menestyi, ja opetuslasten luku lisääntyi suuresti Jerusalemissa. Ja lukuisa joukko pappeja tuli uskolle kuuliaisiksi.
8:14 Mutta kun apostolit, jotka olivat Jerusalemissa, kuulivat, että Samaria oli ottanut vastaan Jumalan sanan, lähettivät he heidän tykönsä Pietarin ja Johanneksen.
11:1 Ja apostolit ja veljet ympäri Juudeaa kuulivat, että pakanatkin olivat ottaneet vastaan Jumalan sanan.
12:24 Mutta Jumalan sana menestyi ja levisi.
13:5 Ja tultuaan Salamiiseen he julistivat Jumalan sanaa juutalaisten synagoogissa, ja heillä oli mukanaan myös Johannes, palvelijana.
13:7 Hän oleskeli käskynhaltijan, Sergius Pauluksen, luona, joka oli ymmärtäväinen mies. Tämä kutsui luoksensa Barnabaan ja Sauluksen ja halusi kuulla Jumalan sanaa.
13:44 Seuraavana sapattina kokoontui lähes koko kaupunki kuulemaan Jumalan sanaa.
13:46 Silloin Paavali ja Barnabas puhuivat rohkeasti ja sanoivat: "Teille oli Jumalan sana ensiksi puhuttava; mutta koska te työnnätte sen luotanne ettekä katso itseänne mahdollisiksi iankaikkiseen elämään, niin katso, me käännymme pakanain puoleen.
16:32 Ja he puhuivat Jumalan sanaa hänelle ynnä kaikille, jotka hänen kodissansa olivat.
17:13 Mutta kun Tessalonikan juutalaiset saivat tietää, että Paavali Bereassakin julisti Jumalan sanaa, tulivat he sinnekin yllyttämään ja kiihoittamaan kansaa.
18:11 Niin hän viipyi siellä vuoden ja kuusi kuukautta opettaen heidän keskuudessaan Jumalan sanaa.


Roomalaiskirje:
9:6 Mutta ei niin, että Jumalan sana olisi harhaan mennyt. Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista, ole silti Israel,


1.Korinttolaiskirje:
14:36 Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut?


2.Korinttolaiskirje:
2:17 Sillä me emme ole niinkuin nuo monet, jotka myyskentelevät Jumalan sanaa; vaan puhtaasta mielestä, niinkuin Jumalan vaikutuksesta, Jumalan edessä, me Kristuksessa puhumme.
4:2 vaan olemme hyljänneet kaikki häpeälliset salatiet, niin ettemme vaella kavaluudessa emmekä väärennä Jumalan sanaa, vaan julkituomalla totuuden me suositamme itseämme jokaisen ihmisen omalletunnolle Jumalan edessä.


Efesolaiskirje:
6:17 ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.


Filippiläiskirje:
1:14 ja että useimmat veljistä, saaden Herrassa uskallusta minun kahleistani, yhä enemmän rohkenevat pelkäämättä puhua Jumalan sanaa.


Kolossalaiskirje:
1:25 jonka palvelijaksi minä olen tullut Jumalan armotalouden mukaan, joka minulle on annettu teitä varten, täydellisesti julistaakseni Jumalan sanan,


1.Tessalonikalaiskirje:
2:13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte.


1.Timoteuksen kirje:
4:5 sillä se pyhitetään Jumalan sanalla ja rukouksella.


2.Timoteuksen kirje:
2:9 jonka julistamisessa minä kärsin vaivaa, kahleisiin asti, niinkuin pahantekijä; mutta Jumalan sana ei ole kahlehdittu.


Tiituksen kirje:
2:5 olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä, miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.


Hebrealaiskirje:
4:12 Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
11:3 Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä.
13:7 Muistakaa johtajianne, jotka ovat puhuneet teille Jumalan sanaa; katsokaa, kuinka heidän vaelluksensa on päättynyt, ja seuratkaa heidän uskoansa.


2.Pietarin kirje:
3:5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta


1.Johanneksen kirje:
2:14 Minä olen kirjoittanut teille, isät, sillä te olette oppineet tuntemaan hänet, joka alusta on ollut. Minä olen kirjoittanut teille, nuorukaiset, sillä te olette väkevät, ja Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet sen, joka on paha.


Ilmestyskirja:
1:2 joka tässä todistaa Jumalan sanan ja Jeesuksen Kristuksen todistuksen, kaiken sen, minkä hän on nähnyt. >> Jakeen lisätiedot
1:9 Minä, Johannes, teidän veljenne, joka teidän kanssanne olen osallinen ahdistukseen ja valtakuntaan ja kärsivällisyyteen Jeesuksessa, minä olin Jumalan sanan ja Jeesuksen todistuksen tähden saaressa, jonka nimi on Patmos.
6:9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli.
17:17 Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät.
19:9 Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat."
19:13 ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.


Hakuehdolla - Jumalan sana - löytyi 53 jaetta.

Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä!

#58 Toisessa käsittelyssä 90 vanhurskasta!

14.12.2014 19:24

 

Äänestystulos
     Äänestysjakauma » 
 
Äänestys 14 klo 13.51     Istunto 129/12.12.2014   klo 13.00  6 Kansalaisaloite eduskunnalle avioliittolain, rekisteröidystä parisuhteesta annetun lain ja transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta annetun lain muuttamisesta (KAA 3/2013 vp) 
  Toinen käsittely
Asiakirjat: M 10/2013 vp  | SuVM 2/2014 vp  | LaVM 14/2014 vp  | 
Puhemiehenä toimi puhemies Eero Heinäluoma /sd. Puhemies ei osallistu äänestykseen.

Äänestysasettelu: 1. lakiehdotus, hyväksyminen / hylkääminen
Jaa: 101
Ei: 90
Tyhjiä: 1
Poissa: 7
Yhteensä: 199

 

 

Ahvenjärvi Sauli /kd Ei   Mäkinen Tapani /kok Jaa
Alanko-Kahiluoto Outi /vihr Jaa   Mäkipää Lea /ps Ei
Alatalo Mikko /kesk Jaa   Mäkisalo-Ropponen Merja /sd Poissa
Anttila Sirkka-Liisa /kesk Ei   Männistö Lasse /kok Jaa
Arhinmäki Paavo /vas Jaa   Mäntylä Hanna /ps Ei
Autto Heikki /kok Ei   Mäntymaa Markku /kok Poissa
Backman Jouni /sd Jaa   Mölsä Martti /ps Ei
Blomqvist Thomas /r Jaa   Nauclér Elisabeth /r Jaa
Brax Tuija /vihr Jaa   Niikko Mika /ps Ei
Donner Jörn /r Jaa   Niinistö Jussi /ps Ei
Eerola Juho /ps Ei   Niinistö Ville /vihr Jaa
Eestilä Markku /kok Jaa   Nylander Mikaela /r Jaa
Elomaa Ritva /ps Ei   Nylund Mats /r Jaa
Eloranta Eeva-Johanna /sd Jaa   Oinonen Pentti /ps Ei
Feldt-Ranta Maarit /sd Jaa   Ojala-Niemelä Johanna /sd Jaa
Filatov Tarja /sd Jaa   Orpo Petteri /kok Jaa
Gestrin Christina /r Jaa   Paasio Heli /sd Jaa
Grahn-Laasonen Sanni /kok Poissa   Paatero Sirpa /sd Poissa
Gustafsson Jukka /sd Jaa   Packalén Tom /ps Ei
Guzenina Maria /sd Jaa   Palm Sari /kd Ei
Gästgivars Lars Erik /r Ei   Palola Mikael /kok Ei
Haapanen Satu /vihr Jaa   Paloniemi Aila /kesk Ei
Haavisto Pekka /vihr Jaa   Pekkarinen Mauri /kesk Ei
Hakkarainen Teuvo /ps Poissa   Pekonen Aino-Kaisa /vas Jaa
Harkimo Leena /kok Jaa   Pelkonen Jaana /kok Jaa
Hautala Lasse /kesk Ei   Peltokorpi Terhi /kesk Ei
Heikkilä Lauri /ps Ei   Peltonen Tuula /sd Jaa
Heinonen Timo /kok Jaa   Piirainen Raimo /sd Ei
Hemmilä Pertti /kok Ei   Pirttilahti Arto /kesk Ei
Henriksson Anna-Maja /r Jaa   Puumala Tuomo /kesk Jaa
Hiltunen Rakel /sd Jaa   Raatikainen Mika /ps Ei
Hirvisaari James /m11 Ei   Rajamäki Kari /sd Ei
Holmlund Anne /kok Ei   Rantakangas Antti /kesk Ei
Hongisto Reijo /ps Ei   Rauhala Leena /kd Ei
Huovinen Susanna /sd Jaa   Ravi Pekka /kok Ei
Hänninen Katja /vas Jaa   Rehula Juha /kesk Ei
Ihalainen Lauri /sd Jaa   Reijonen Eero /kesk Ei
Immonen Olli /ps Ei   Risikko Paula /kok Ei
Jalonen Ari /ps Ei   Rossi Markku /kesk Tyhjää
Jaskari Harri /kok Jaa   Rundgren Simo /kesk Ei
Jokinen Kalle /kok Ei   Ruohonen-Lerner Pirkko /ps Ei
Joutsenlahti Anssi /ps Ei   Räsänen Päivi /kd Ei
Jungner Mikael /sd Jaa   Saarakkala Vesa-Matti /ps Ei
Jurva Johanna /ps Ei   Saarikko Annika /kesk Jaa
Juvonen Arja /ps Jaa   Saarinen Matti /sd Jaa
Jääskeläinen Jouko /kd Ei   Salolainen Pertti /kok Jaa
Jääskeläinen Pietari /ps Ei   Salonen Kristiina /sd Jaa
Kaikkonen Antti /kesk Jaa   Sankelo Janne /kok Ei
Kalli Timo /kesk Ei   Sarkomaa Sari /kok Jaa
Kalliorinne Risto /vas Jaa   Sasi Kimmo /kok Ei
Kalmari Anne /kesk Ei   Satonen Arto /kok Ei
Kanerva Ilkka /kok Poissa   Savola Mikko /kesk Ei
Kantola Ilkka /sd Jaa   Sinnemäki Anni /vihr Jaa
Karhu Saara /sd Jaa   Sipilä Juha /kesk Ei
Kari Mika /sd Jaa   Skinnari Jouko /sd Jaa
Karimäki Johanna /vihr Jaa   Soini Timo /ps Ei
Katainen Elsi /kesk Ei   Soininvaara Osmo /vihr Jaa
Kataja Sampsa /kok Jaa   Soukola Ismo /ps Ei
Kauma Pia /kok Jaa   Stubb Alexander /kok Jaa
Kerola Inkeri /kesk Ei   Suutari Eero /kok Jaa
Kettunen Pentti /ps Ei   Taimela Katja /sd Jaa
Kiljunen Anneli /sd Jaa   Tainio Hanna /sd Jaa
Kiuru Krista /sd Jaa   Tiainen Eila /vas Jaa
Kiuru Pauli /kok Jaa   Tiilikainen Kimmo /kesk Jaa
Kivelä Kimmo /ps Ei   Toivakka Lenita /kok Jaa
Kiviranta Esko /kesk Ei   Toivola Jani /vihr Jaa
Kokko Osmo /ps Ei   Tolppanen Maria /ps Ei
Komi Katri /kesk Ei   Tolvanen Kari /kok Ei
Kontula Anna /vas Jaa   Torniainen Ari /kesk Ei
Kopra Jukka /kok Ei   Tossavainen Reijo /ps Ei
Korhonen Martti /vas Jaa   Tuomioja Erkki /sd Jaa
Korhonen Timo V. /kesk Ei   Tuppurainen Tytti /sd Jaa
Koskela Laila /kesk Ei   Turunen Kaj /ps Ei
Koskinen Johannes /sd Jaa   Tuupainen Kauko /ps Ei
Kurvinen Esko /kok Jaa   Tynkkynen Oras /vihr Poissa
Kuusisto Merja /sd Jaa   Tölli Tapani /kesk Ei
Kymäläinen Suna /sd Jaa   Uotila Kari /vas Jaa
Kärnä Jukka /sd Jaa   Urpalainen Anu /kok Jaa
Kääriäinen Seppo /kesk Ei   Urpilainen Jutta /sd Jaa
Lapintie Annika /vas Jaa   Vahasalo Raija /kok Ei
Lauslahti Sanna /kok Jaa   Wallin Harry /sd Ei
Lehti Eero /kok Ei   Wallin Stefan /r Jaa
Lehtomäki Paula /kesk Jaa   Wallinheimo Sinuhe /kok Jaa
Lepomäki Elina /kok Jaa   Vapaavuori Jan /kok Jaa
Leppä Jari /kesk Ei   Vehkaperä Mirja /kesk Ei
Lindström Jari /ps Ei   Vehviläinen Anu /kesk Ei
Lindtman Antti /sd Jaa   Wideroos Ulla-Maj /r Jaa
Lintilä Mika /kesk Ei   Viitamies Pauliina /sd Jaa
Lipponen Päivi /sd Jaa   Viitanen Pia /sd Jaa
Lohela Maria /ps Ei   Vikman Sofia /kok Jaa
Lohi Markus /kesk Ei   Virolainen Anne-Mari /kok Jaa
Louhelainen Anne /ps Ei   Virtanen Erkki /vas Jaa
Maijala Eeva-Maria /kesk Ei   Virtanen Pertti /ps Ei
Matikainen-Kallström Marjo /kok Jaa   Vähämäki Ville /ps Ei
Mattila Pirkko /ps Ei   Väätäinen Juha /ps Ei
Modig Silvia /vas Jaa   Väätäinen Tuula /sd Jaa
Mustajärvi Markus /vr Jaa   Yrttiaho Jyrki /vr Jaa
Myller Riitta /sd Jaa   Zyskowicz Ben /kok Ei
Myllykoski Jari /vas Jaa   Östman Peter /kd Ei
Mäkelä Outi /kok Jaa  
Juhani Starczewski

#59 Finlandiasta homolandiaksi 28.11.2014 ja 12.12.2014!

14.12.2014 19:54

Juhani Starczewski

#60 Presidentti Kyösti Kallionajankohtainen rukous

14.12.2014 19:55

eroakirkosta. fi/eroakirkosta

#61 http://eroakirkosta.fi/eroakirkosta

14.12.2014 20:09

Päivittäiset erot 2014

#62 Re: http://eroakirkosta.fi/eroakirkosta

14.12.2014 20:13

#61: eroakirkosta. fi/eroakirkosta - eroakirkosta.fi/eroakirkosta

 

2014-01-01 199
2014-01-02 523
2014-01-03 178
2014-01-04 95
2014-01-05 119
2014-01-06 135
2014-01-07 180
2014-01-08 155
2014-01-09 145
2014-01-10 102
2014-01-11 79
2014-01-12 117
2014-01-13 109
2014-01-14 104
2014-01-15 113
2014-01-16 92
2014-01-17 80
2014-01-18 85
2014-01-19 71
2014-01-20 70
2014-01-21 88
2014-01-22 98
2014-01-23 69
2014-01-24 62
2014-01-25 54
2014-01-26 64
2014-01-27 75
2014-01-28 83
2014-01-29 79
2014-01-30 60
2014-01-31 63
2014-02-01 56
2014-02-02 65
2014-02-03 73
2014-02-04 71
2014-02-05 85
2014-02-06 65
2014-02-07 73
2014-02-08 41
2014-02-09 54
2014-02-10 91
2014-02-11 64
2014-02-12 69
2014-02-13 58
2014-02-14 44
2014-02-15 48
2014-02-16 52
2014-02-17 56
2014-02-18 53
2014-02-19 45
2014-02-20 78
2014-02-21 72
2014-02-22 41
2014-02-23 50
2014-02-24 49
2014-02-25 59
2014-02-26 66
2014-02-27 44
2014-02-28 48
2014-03-01 40
2014-03-02 46
2014-03-03 62
2014-03-04 53
2014-03-05 58
2014-03-06 50
2014-03-07 47
2014-03-08 39
2014-03-09 50
2014-03-10 58
2014-03-11 60
2014-03-12 68
2014-03-13 54
2014-03-14 53
2014-03-15 54
2014-03-16 36
2014-03-17 73
2014-03-18 56
2014-03-19 58
2014-03-20 64
2014-03-21 51
2014-03-22 43
2014-03-23 70
2014-03-24 87
2014-03-25 70
2014-03-26 145
2014-03-27 106
2014-03-28 104
2014-03-29 60
2014-03-30 52
2014-03-31 107
2014-04-01 98
2014-04-02 104
2014-04-03 112
2014-04-04 94
2014-04-05 70
2014-04-06 73
2014-04-07 104
2014-04-08 106
2014-04-09 153
2014-04-10 165
2014-04-11 136
2014-04-12 85
2014-04-13 97
2014-04-14 182
2014-04-15 161
2014-04-16 188
2014-04-17 163
2014-04-18 144
2014-04-19 84
2014-04-20 83
2014-04-21 106
2014-04-22 132
2014-04-23 141
2014-04-24 123
2014-04-25 92
2014-04-26 75
2014-04-27 92
2014-04-28 72
2014-04-29 86
2014-04-30 85
2014-05-01 62
2014-05-02 79
2014-05-03 90
2014-05-04 108
2014-05-05 103
2014-05-06 76
2014-05-07 94
2014-05-08 84
2014-05-09 67
2014-05-10 59
2014-05-11 65
2014-05-12 88
2014-05-13 79
2014-05-14 102
2014-05-15 98
2014-05-16 49
2014-05-17 42
2014-05-18 54
2014-05-19 50
2014-05-20 78
2014-05-21 70
2014-05-22 75
2014-05-23 46
2014-05-24 46
2014-05-25 61
2014-05-26 78
2014-05-27 49
2014-05-28 75
2014-05-29 93
2014-05-30 70
2014-05-31 47
2014-06-01 63
2014-06-02 50
2014-06-03 43
2014-06-04 54
2014-06-05 58
2014-06-06 61
2014-06-07 38
2014-06-08 54
2014-06-09 72
2014-06-10 63
2014-06-11 79
2014-06-12 66
2014-06-13 66
2014-06-14 41
2014-06-15 63
2014-06-16 59
2014-06-17 64
2014-06-18 48
2014-06-19 44
2014-06-20 38
2014-06-21 35
2014-06-22 45
2014-06-23 77
2014-06-24 73
2014-06-25 103
2014-06-26 110
2014-06-27 71
2014-06-28 50
2014-06-29 97
2014-06-30 100
2014-07-01 74
2014-07-02 111
2014-07-03 78
2014-07-04 53
2014-07-05 47
2014-07-06 56
2014-07-07 56
2014-07-08 55
2014-07-09 54
2014-07-10 56
2014-07-11 51
2014-07-12 52
2014-07-13 57
2014-07-14 109
2014-07-15 80
2014-07-16 70
2014-07-17 74
2014-07-18 54
2014-07-19 45
2014-07-20 71
2014-07-21 66
2014-07-22 67
2014-07-23 83
2014-07-24 58
2014-07-25 75
2014-07-26 47
2014-07-27 67
2014-07-28 74
2014-07-29 68
2014-07-30 65
2014-07-31 57
2014-08-01 64
2014-08-02 49
2014-08-03 129
2014-08-04 83
2014-08-05 90
2014-08-06 87
2014-08-07 87
2014-08-08 86
2014-08-09 68
2014-08-10 66
2014-08-11 120
2014-08-12 100
2014-08-13 100
2014-08-14 95
2014-08-15 103
2014-08-16 55
2014-08-17 62
2014-08-18 120
2014-08-19 114
2014-08-20 110
2014-08-21 115
2014-08-22 84
2014-08-23 73
2014-08-24 92
2014-08-25 97
2014-08-26 94
2014-08-27 140
2014-08-28 101
2014-08-29 116
2014-08-30 55
2014-08-31 89
2014-09-01 113
2014-09-02 108
2014-09-03 121
2014-09-04 118
2014-09-05 130
2014-09-06 130
2014-09-07 102
2014-09-08 197
2014-09-09 178
2014-09-10 162
2014-09-11 149
2014-09-12 102
2014-09-13 78
2014-09-14 109
2014-09-15 156
2014-09-16 157
2014-09-17 140
2014-09-18 125
2014-09-19 93
2014-09-20 86
2014-09-21 87
2014-09-22 118
2014-09-23 102
2014-09-24 92
2014-09-25 109
2014-09-26 102
2014-09-27 98
2014-09-28 102
2014-09-29 109
2014-09-30 128
2014-10-01 111
2014-10-02 108
2014-10-03 90
2014-10-04 94
2014-10-05 87
2014-10-06 107
2014-10-07 147
2014-10-08 116
2014-10-09 103
2014-10-10 139
2014-10-11 86
2014-10-12 94
2014-10-13 158
2014-10-14 156
2014-10-15 243
2014-10-16 197
2014-10-17 159
2014-10-18 106
2014-10-19 157
2014-10-20 189
2014-10-21 194
2014-10-22 224
2014-10-23 209
2014-10-24 152
2014-10-25 145
2014-10-26 962
2014-10-27 1882
2014-10-28 1536
2014-10-29 646
2014-10-30 841
2014-10-31 511
2014-11-01 381
2014-11-02 302
2014-11-03 341
2014-11-04 281
2014-11-05 250
2014-11-06 256
2014-11-07 223
2014-11-08 207
2014-11-09 429
2014-11-10 535
2014-11-11 363
2014-11-12 277
2014-11-13 246
2014-11-14 228
2014-11-15 155
2014-11-16 208
2014-11-17 205
2014-11-18 204
2014-11-19 322
2014-11-20 445
2014-11-21 274
2014-11-22 188
2014-11-23 233
2014-11-24 268
2014-11-25 299
2014-11-26 344
2014-11-27 642
2014-11-28 2612
2014-11-29 5144
2014-11-30 5428
2014-12-01 3436
2014-12-02 1672
2014-12-03 906
2014-12-04 690
2014-12-05 597
2014-12-06 676
2014-12-07 427
2014-12-08 404
2014-12-09 365
2014-12-10 323
2014-12-11 359
2014-12-12 427
2014-12-13 327

Paljonko tänään?

#63 Re: Re: http://eroakirkosta.fi/eroakirkosta

14.12.2014 22:04

#62: Päivittäiset erot 2014 - Re: http://eroakirkosta.fi/eroakirkosta 

 Palvelun kautta on eronnut 464669 henkilöä. Eilen erosi 430.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.12.2014 13:15


Raamattu kunniaan

#65 Re: KD:lle luvassa rökäletappio

15.12.2014 18:09

#16: - KD:lle luvassa rökäletappio 

 Luulo ei ole tiedon väärtti,varmasti juuri Päivi Räsäsen ansiosta ääniä tulee paljon enemmän. Ihmiset jotka luottavat Raamatun sanaan,äänestävät KD:n edustajia,koska tämä puolue on ainut joka kunnioittaa Raamattua Jumalan sanana.Ei jumalattomat ihmiset ole tähänkään mennessä äänestäneet  KD:tä 

Psalmit 85

#66 Herra lupaa rauhan kansalleen

16.12.2014 07:38

Psalmit 85 
Herra lupaa rauhan kansalleen
 
1 Veisuunjohtajalle; koorahilaisten virsi.(85:2) Herra, ennen sinä olit suosiollinen maallesi, sinä käänsit Jaakobin kohtalon.
1 Laulunjohtajalle. Korahilaisten psalmi. (85:2) Herra, sinä olet ollut maatasi kohtaan hyvä. Sinä käänsit Jaakobin suvun kohtalon,
1 Koran lasten Psalmi, edelläveisaajalle. (85:2) Herra, sinä kuin (muinen) olit armollinen sinun maakunnalles, ja Jakobin vangit lunastit,

2 (85:3) Sinä annoit anteeksi kansasi pahat teot ja peitit kaikki heidän syntinsä. Sela.
2 (85:3) sinä annoit anteeksi kansasi synnit, pyyhit pois kaikki sen rikkomukset. (sela) [Ps. 32:1]
2 Sinä anteeksi annoit kansas pahat teot, ja kaikki heidän syntinsä peitit, Sela!

3 (85:4) Sinä panit kaiken kiivastuksesi pois ja lauhduit vihasi hehkusta.
3 (85:4) Sinä taltutit suuttumuksesi, sammutit vihasi hehkun.
3 Sinä lepytit kaiken vihas, ja käänsit sinuas vihas julmuudesta.

4 (85:5) Käänny taas meidän puoleemme, sinä pelastuksemme Jumala, älä ole enää tuimistunut meihin.
4 (85:5) Käänny jälleen puoleemme, Jumala, pelastajamme, älä enää ole meille vihoissasi!
4 Käännä meitä, meidän autuutemme Jumala, ja pane pois vihas meistä.

5 (85:6) Oletko ainiaaksi vihastunut meihin, pidätkö vihaa suvusta sukuun?
5 (85:6) Kestääkö sinun vihasi iäti, jatkuuko se polvesta polveen? [Ps. 77:8-10+]
5 Tahdotkos siis ijankaikkisesti olla vihainen meidän päällemme? eli vihas pitää sukukunnasta sukukuntaan?

6 (85:7) Etkö virvoita meitä eloon jälleen, että sinun kansasi iloitsisi sinussa?
6 (85:7) Kunpa jälleen kääntyisit puoleemme ja virvoittaisit meidät, niin kansasi saisi iloita sinusta.
6 Etkös käänny, ja meitä virvoita, että kansas sinussa iloitsis?

7 (85:8) Herra, suo meidän nähdä sinun armosi, anna apusi meille.
7 (85:8) Herra, osoita, että olet uskollinen, pelasta meidät!
7 Herra, osoita meille armos, ja sinun autuutes anna meille.

8 (85:9) Minä tahdon kuulla, mitä Jumala, Herra, puhuu: hän puhuu rauhaa kansallensa, hurskaillensa; älkööt he kääntykö jälleen tyhmyyteen.
8 (85:9) Minä kuuntelen, mitä Herra Jumala puhuu. Hän lupaa rauhan kansalleen, omilleen -- älkööt he enää eksykö mielettömyyteen!
8 Jospa minä kuulisin, mitä Herra Jumala puhuu, että hän rauhan lupasi kansallensa ja pyhillensä, ettei he hulluuteen joutuisi.

9 (85:10) Totisesti, hänen apunsa on lähellä niitä, jotka häntä pelkäävät, ja niin meidän maassamme kunnia asuu.
9 (85:10) Hän antaa apunsa niille, jotka häntä palvelevat, ja niin meidän maamme saa takaisin kunniansa.
9 Kuitenkin on hänen apunsa niiden tykönä, jotka häntä pelkäävät, että meidän maallamme kunnia asuis;

10 (85:11) Armo ja totuus tapaavat toisensa täällä, vanhurskaus ja rauha antavat suuta toisillensa, 10 (85:11) Laupeus ja uskollisuus kohtaavat, oikeus ja rauha suutelevat toisiaan.
10 Että laupius ja totuus keskenänsä kohtaisivat: vanhurskaus ja rauha toinen toisellensa suuta antaisivat;

11 (85:12) uskollisuus versoo maasta, ja vanhurskaus katsoo taivaasta. 11 (85:
12) Uskollisuus versoo maasta ja oikeus katsoo alas taivaasta.
11 Että totuus maasta vesois, ja vanhurskaus taivaasta katsois;

12 (85:13) Herra antaa meille kaikkea hyvää, ja meidän maamme antaa satonsa.
12 (85:13) Herra antaa kaiken hyvän, maa antaa satonsa. [3. Moos. 26:3,4]
12 Että myös meille Herra hyvin tekis, ja meidän maamme hedemänsä antais;

13 (85:14) Vanhurskaus käy hänen edellänsä ja seuraa hänen askeltensa jälkiä.
13 (85:14) Herran edellä kulkee oikeus, se valmistaa Herralle tien.
13 Että vanhurskaus sittenkin hänen edessänsä pysyis ja menestyis.

 

Minkä jumalan sanaa Räsänen kunnioittaa?

#67 Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio

16.12.2014 07:49

#65: Raamattu kunniaan - Re: KD:lle luvassa rökäletappio 

#16: - KD:lle luvassa rökäletappio Luulo ei ole tiedon väärtti,varmasti juuri Päivi Räsäsen ansiosta ääniä tulee paljon enemmän. Ihmiset jotka luottavat Raamatun sanaan,äänestävät KD:n edustajia,koska tämä puolue on ainut joka kunnioittaa Raamattua Jumalan sanana.Ei jumalattomat ihmiset ole tähänkään mennessä äänestäneet  KD:tä

 Räsänen tyrmäsi: Isänpäivästä ei tule virallista liputuspäivää
Maanantai 15.12.2014 klo 20.11
Ministeri Päivi Räsänen tyrmäsi kansanedustajan esityksen.

Reijo Tossavaisen mielestä isänpäivä olisi muutettava viralliseksi liputuspäiväksi. (JARNO JUUTI)

Päivi Räsänen katsoo, ettei isänpäivän liputuspäivän virallistamiseen ole erityisiä syitä. (ATTE KAJOVA)OTA KANTAA
Pitäisikö isänpäivästä tehdä virallinen liputuspäivä?
86%14%Ääniä 828OTA KANTAA!

KESKUSTELEPitäisikö isänpäivästä tehdä virallinen liputuspäivä?
Kansanedustaja Reijo Tossavaisen (ps) mielestä isänpäivä olisi muutettava viralliseksi liputuspäiväksi äitienpäivän tapaan.

Tossavainen perustelee esitystään miesten ja naisten tasa-arvoisella kohtelulla, kun nykyään eri yhteyksissä jatkuvasti peräänkuulutetaan tasa-arvoisuutta.

Hänen mielestään yksi konkreettinen ja helposti toteutettavissa oleva teko tasa-arvoisuuden parantamiseksi olisi isänpäivän muuttaminen viralliseksi liputuspäiväksi. Se lisäisi Tossavaisen mielestä yhdenvertaisuutta ja sillä olisi "muutoinkin positiivinen vaikutus".

Isänpäivä on nykyään niin sanottu vakiintunut liputuspäivä, mutta ei virallinen. Tossavaisen mielestä se ei olekaan samassa kategoriassa äitienpäivän liputuksen kanssa.

Hän teki asiasta kirjallisen kysymyksen, jossa kysyi, mitä hallitus ja ministeriö aikovat tehdä, jotta isänpäivä luokitellaan viralliseksi liputuspäiväksi.

Ei syytä

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd) torjui esityksen.

- Kun sekä äitienpäivänä että isänpäivänä liputetaan jo vakiintuneen käytännön mukaan yleisesti, sisäministeriö katsoo, ettei liputuksen osalta ole erityisiä syitä miesten yhteiskunnallisen tasa-arvon korostamiseen määräämällä myös isänpäivä viralliseksi liputuspäiväksi, Räsänen vastasi.

Tossavainen on pettynyt ministerin vastaukseen.

- Olen siitä harmissani ja pahoillani. Kyse on kuitenkin asiasta, jonka voisi helposti korjata, jos vain olisi tahtoa, hän sanoo Iltalehdelle.

Tossavainen korostaa, ettei isänpäivän muuttaminen viralliseksi liputuspäiväksi olisi keneltäkään pois eikä maksaisi ekstraa.

- Tämä on puhtaasti periaatteellinen kysymys. Siitä syystä en ymmärrä ministerin kantaa lainkaan, hän sanoo.

Tossavaisen mielestä isät ovat ansainneet virallisen liputuspäivänsä siinä kuin äiditkin.

- On hyvä ja pitkä perinne, että äideillä on virallinen liputuspäivä, mutta samalla lailla myös isät ovat arvostuksensa ansainneet. Yksi osa arvostuksesta on, että myös isänpäivä olisi virallinen liputuspäivä, kun tänä päivänä muutoinkin pyritään kaikessa tasa-arvoon, hän huomauttaa.

Valtion virastot ja laitokset on velvoitettu liputtamaan virallisina liputuspäivinä.

JARMO LUUPPALA

Aika USKOmaton juttu!

#68 Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio

16.12.2014 07:51

#67: Minkä jumalan sanaa Räsänen kunnioittaa? - Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio 

 Aika USKOmaton juttu!
Mutta niinkuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. Ef 5:24
Mies on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia. 1. Kor. 11:7
Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset;niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää. 1 Pietari 3:6

Mikä tuli todistettua?!

#69 Re: Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio

16.12.2014 07:54

#68: Aika USKOmaton juttu! - Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio 

 Mikä tuli todistettua?!
...ja naiset sitä hallitsevat virallisesti! : ))
http://www.liputus.fi/liputus14.html

Jesaja 3 
 12 Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.
12 Kansani valtiaat ovat lapsia, ja naiset hallitsevat sitä. Kansani, sinun opastajasi vievät sinut harhaan, he ovat hämmentäneet askeltesi suunnan. [Jes. 9:15; Jer. 50:6]
12 Lapset ovat minun kansani vaivaajat, ja vaimot vallitsevat heitä. Minun kansani, sinun lohduttajas häiritsevät sinun, ja turmelevat tien, jota sinun käymän pitäis.

Äänestä!

#70 Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio

16.12.2014 08:06

#67: Minkä jumalan sanaa Räsänen kunnioittaa? - Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio 

ÄÄNESTÄ!

Pitäisikö isänpäivästä tehdä virallinen liputuspäivä?

KYLLÄ 86%

EI 14%

Ääniä 1037

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014121518928842_uu.shtml

PÄIVItys:

#71 Re: Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio

16.12.2014 10:15

#70: Äänestä! - Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio 

 

Pitäisikö isänpäivästä tehdä virallinen liputuspäivä?

KYLLÄ 87%
EI 13%
 

Ääniä 2435
Naiset sitä hallitsevat!

#72 Mistä luopumus johtuu?!

17.12.2014 09:18

Naiskansanedustajien verkosto
Eduskunnan kaikki naiskansanedustajat muodostavat verkoston, joka kokoaa naiskansanedustajat yli puoluerajojen keskustelemaan erityisesti naisia koskettavista poliittisista kysymyksistä.
Naiskansanedustajien verkostoa johtaa työvaliokunta.
http://web.eduskunta.fi/.../kan.../naisverkosto/index.htx...
Esimerkiksi homolakia naisista kannatti 85 naisesta 57 = 67,1 %
115 miehestä lakia kannatti 48 = 41,8 %

Olisihan se hienoa, kun miehetkin olisivat virallisia!

#73 Re: Re: Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio

18.12.2014 13:20

#71: PÄIVItys: - Re: Re: Re: Re: KD:lle luvassa rökäletappio 

Pitäisikö isänpäivästä tehdä virallinen liputuspäivä?

KYLLÄ 92%
EI 8%
 
Ääniä 4580
 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.12.2014 19:23


Raamattujuhlatoimikunta

#75 Re: Tarkoitus hukassa

19.12.2014 20:26

#74: - Tarkoitus hukassa 

 Kannattaa lukea adressin etusivulta:
http://www.adressit.com/raamattu_ei_voi_raueta_tyhjiin

 

Jeesus sanoi:
"Niin, autuaat ovat ne, jotka kuulevat Jumalan sanan ja sitä noudattavat."

Olet sydämellisesti tervetullut tukemaan Raamatun arvovaltaa!

Raamattujuhlatoimikunta

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…