Pään peittäminen jumalanpalveluksessa rukoiltaessa ja profetoidessa!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.12.2014 12:14


Ylistys!

#77 Jippii - Me tahdomme nähdä Jeesuksen .

21.12.2014 11:34

Ylistys!

#78 Jeesus Kristus on Herra!

21.12.2014 11:36

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2014 09:52


Seurakuntalainen

#80 Yliopisto rohkaisee ilmiantamaan perinteisen avioliiton kannattajat

22.12.2014 13:39

   Yliopisto rohkaisee ilmiantamaan perinteisen avioliiton kannattajat
21.12.2014 08:05 Päivitetty 19:25 | Ristin Voitto | RV Uutiset
 
Avioliittokäsityksen vuoksi voi joutua kurinpitomenettelyjen kohteeksi amerikkalaisessa yliopistossa. Kuva: sxc.hu 
Marquetten yliopiston työntekijät velvoitetaan koulutukseen, jossa heidät opetetaan ilmiantamaan ne kollegat, jotka pitävät avioliittoa miehen ja naisen välisenä. Ilmiannossa ei ole merkitystä sillä, onko mielipiteensä ilmaissut yrittänyt loukata jotakuta – riittää, että joku on kuullut henkilön ilmaisevan vakaumuksensa asiassa.

Yhdysvalloissa Wisconsinin osavaltiossa Marquetten yliopisto on määrännyt työntekijänsä käymään läpi koulutuksen, jossa heidät opetetaan ilmiantamaan työtoverinsa, mikäli saavat heidät kiinni avioliiton pitämisestä ainoastaan miehen ja naisen välisenä liittona.

Koulutus heijastelee Yhdysvaltain liittovaltion vuonna 2012 tekemiä päätöksiä, joiden mukaan esimerkiksi työelämän sovelluksissa on laitonta pitäytyä siihen, että avioliitto olisi vain miehen ja naisen välinen.

Marquetten yliopiston mukaan ilmiantoa tehtäessä ei myöskään ole merkitystä sillä, onko perinteisen avioliittokäsityksen kannattaja yrittänyt loukata ketään. Kurinpitomenettelyyn ryhtymiseen riittää se, että kyseisen vakaumuksen ilmaisee ääneen ja joku sen kuulee.

Marquetten yliopisto on aiemmin syksyllä ollut uutisotsikoissa sen jälkeen, kun eräs sen opettaja oli kieltänyt oppilastaan keskustelemasta etiikan oppitunnilla miehen ja naisen välisen avioliiton eettisestä perustasta. Oppilasta oli kehotettu poistumaan kurssilta, mikäli hän ei hyväksyisi kieltoa.

Marquetten yliopisto on virallisesti roomalaiskatolinen jesuiittayliopisto. Asiasta uutisoi Catholic News Agency.

 

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

22.12.2014 16:49


Lähtekää siitä ulos, te minun kansani!

#82 Viittä pappia uhkaa pappisviran menetys

22.12.2014 21:24

Viittä pappia uhkaa pappisviran menetys
18.12.2014 11:12 Päivitetty 12:47 | Uusi Tie | Matti Johannes Korhonen
 
Markku Sumiala saarnaa Sakkeus-seurakunnassa Porissa. KUVA: SAKKEUS-SEURAKUNTA 
Turun arkkihiippakuntaan kuuluvat papit ovat saaneet tuomiokapitulilta kirjeen, jonka mukaan on perusteltu syy epäillä heidän toimineen vastoin pappisviran velvollisuuksia.

"Tuomiokapitulin on harkittava, että se määrää pastori Markku Sumialan menettämään pappisvirkansa, koska on perusteltu syy epäillä Sumialan toimineen vastoin pappisviran velvollisuuksia ja rikkoneen 2.6.1972 antamansa pappisvalan", Turun tuomiokapituli muotoili Sumialalle lähettämässään kirjeessä.

Perusteena pappisviran menettämiselle kapituli pitää toimintaa Suomen evankelisluterilaisessa lähetyshiippakunnassa, johon kuuluvan Porin Sakkeus-seurakunnan pastorina Sumiala on toiminut usean vuoden ajan.

Sumialan lisäksi samankaltaisen kirjeen ovat saaneet arkkihiippakuntaan kuuluvat papit Sakari Korpinen, Anssi Simojoki, Martti Vaahtoranta ja Miika Nieminen. Tuomiokapituli pyysi papeilta kirjallista vastausta marraskuun 22. päivään mennessä ja on sellaisen heiltä myös saanut. Päätöksen pappisvirasta erottamisesta tuomiokapituli antaa luultavasti ennen joulua.

Nyt jo eläkkeellä oleva pastori Markku Sumiala huomauttaa, että häntä ei ole missään kohdassa syytetty väärän opin levittämisestä eikä myöskään pahennusta herättävästä elämästä.

"Sen sijaan syytökset kohdistuvat evankeliumin julistamiseen väärällä foorumilla. Se on väärä kirjeen mukaan sen tähden, että piispat ovat sen kieltäneet. Mutta tunnustuskirjat toteavat, että missä piispat estävät evankeliumin julistamista, heitä ei ole kuultava. Näin kirkollinen esivalta on ristiriidassa Herran käskyn kanssa julistaa evankeliumia kaikille luoduille", Sumiala sanoo vastauksessaan kapitulille.

"Kirkko ei ole enää sama"
Lähetyshiippakunta perustettiin maaliskuussa 2013. Ev.-lut. kirkon piispat päättivät pian, että hiippakunta ei liity kirkon rakenteeseen ja että sen piirissä toimiminen on vastoin pappislupausta. Taustalla on muun muassa kiista naispappeudesta.

Lähetyshiippakunta pyrkii rakentamaan vanhan virkakannan mukaisia seurakuntia ev.-lut. kirkon sisälle. Naispappeuden vastustaminen ei kirkon mukaan ole harhaoppi, mutta käytännössä jumalanpalvelusyhteistyöstä kieltäytymistä naispapin kanssa piispat eivät ole hyväksyneet.

Markku Sumiala sanoo toisaalta ymmärtävänsä, että lähetyshiippakunnan yhteydessä toimimisella on kirkossa seuraamuksensa, "mutta sen hinnan mielelläni maksan".

- Papinviran voi tuomiokapituli ottaa pois Suomen ev.-lut. kirkossa, mutta sitä pappisvirkaa, jonka Kristus on antanut, ei tuomiokapituli voi viedä, Sumiala kommentoi Uudelle Tielle.

- Kirkko tänä päivänä ei enää ole se sama, johon minut aikanaan kastettiin. Eikä se myöskään ole sama, jolle pappislupaukseni annoin. Se ei itse ole pysynyt kirkkolain tunnustuspykälässä kiinni, vaan on vastoin apostolien opetusta avannut pappisviran naisille, ryhtynyt rukoilemaan homoparien puolesta ja alkanut estää evankeliumin julistamista, Sumiala näkee.

Turun arkkihiippakunnan lakimiesasessori Matti Mäkinen kieltäytyi kommentoimasta keskeneräistä asiaa Uudelle Tielle.

Erottamisia ja varoituksia
Pappisvirasta erottaminen Suomen ev.-lut. kirkossa on melko harvinaista. Lähetyshiippakunnan piirissä toimivia pappeja kohtaan on sen sijaan kohdistettu viime aikoina ahkerasti kurinpitotoimenpiteitä.

Lähetyshiippakunnan dekaani Juhana Pohjola menetti pappisvirkansa elokuussa. Pohjola kuului Oulun hiippakunnan papistoon. Aiemmin pappisoikeutensa olivat menettäneet Lähetyshiippakunnan piispat Matti Väisänen ja Risto Soramies. Lisäksi neljä ev.-lut. kirkon pastoria sai toukokuussa Oulun tuomiokapitulilta varoituksen toimitettuaan papillisia tehtäviä lähetyshiippakunnassa.

LISÄYS 18.12. klo 12:45:

Turun tuomiokapituli piti istunnon 17.12., eikä siinä käsitelty viiden papin erottamisasiaa, vaan se siirtyy ensi vuoden puolelle.

 

 

Suomi suossa!

#83 Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa:

23.12.2014 10:29

Suomi suossa!
Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa:
https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.12.2014 13:58


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.12.2014 08:59


Miksi te huudatte minulle: 'Herra, Herra!'

#86 Suomen Turku julistaa "Nyt on rauha, ei hätää mitään!"

24.12.2014 10:50

   Suomen Turku julistaa "Nyt on rauha, ei hätää mitään!"
 Ekumeeninen joulu: keskiviikko 24. joulukuuta 2014 klo 11.05.00
 YLE Areena Kristillisten kirkkokuntien edustajat vetoavat yhdessä rauhan puolesta Turussa.
 Humanitaarisen viestin tuo kansanedustaja Pekka Haavisto.
 Turun filharmoninen orkesteri, laulusolistina Petteri Salomaa.
 Kaupunki juhlistaa Pride-päivää sateenkaariliputuksella.

Olkaa valmiina!

#87 Re: Suomen Turku julistaa "Nyt on rauha, ei hätää mitään!"

24.12.2014 11:29

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

24.12.2014 11:31


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.12.2014 11:55


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.12.2014 10:49


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.12.2014 12:45


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.12.2014 16:09


Olkaa valmiina!

#93 Nyt etsimme syytä miksi Hesekiel 38 luvussa Venäjä hyökkää Suomeen

25.12.2014 21:21

Olkaa valmiina!

#94 JuhaGabelin esirukouspyyntö

25.12.2014 21:26

Juha Gabelin esirukouspyyntö
Olen jo useamman päivän ajan tuntenut kehotusta kirjoittaa seuraavan esirukouspyynnön.
Veljet ja sisaret, te jotka Herra on valinnut esirukoustehtävään, nyt on aika alkaa todella rukoilla ja jos mahdollista myös paaston kera, että Herra nostaisi lupaamansa profeetan Suomeen.
Aika on lähellä ja se vaatii rukousta, kuten varmasti jokainen sen ymmärtää


Rukoilkaamme kaikki kovasti paastoten että Pohjolan Valon profeetta heräisi ja nousisi !!!

14.7.2014

Luterilainen kirkko edustaa Suomen kristillisyyttä ja sen johtaja on arkkipiispa

  Arkkipiispa Kari Mäkinen avasi Porin Suomi Areena-tapahtuman julkisella anteeksipyynnöllä.
Hän pyysi anteeksi homoilta - "Julma osa suomalaista kertomusta"

Jumala on aina kunnioittanut ihmisten valitsemia johtajia ja tuonut heidät Raamatun lehdillekin vain siksi, koska niiden kautta historia muistaa kaiken paremmin. Mikäli joku rivipappi olisi
pyytänyt julkisesti homolta anteeksi sitä tai tätä, niin asialla ei olisi paljoakaan merkitystä mutta kun arkkipiispa, joka johtaa Suomen kristillistä kansaa, pyytää homoilta anteeksi mitätöiden heidän syntinsä, piittaamatta Jumalan sanasta ja poistaen Jumalan käskyistä homouden haureuden synnin, niin näin ollen Jumala ei enää voi olla hiljaa. Jumalan on pakko ottaa kantaa asiaan, koska kun faarao sanoi Moosekselle ettette te lähden minnekään, vaan jäätte orjiksemme, Jumala kosti sanat välittömästi.
Arkkipiispa tekee myös Jeesuksen ristintyölle pilkkaa, sanomalla ettei homouden harjoittaminen ole syntiä ja kaiken lisäksi koko seksuaalisuutemme on jo syntiä ulkopuolella avioliiton.

Lehti kirjoittaa:
Arkkipiispa Kari Mäkinen avasi Porin Suomi Areena-tapahtuman julkisella anteeksipyynnöllä. Hän pyysi anteeksi homoilta - "Julma osa suomalaista kertomusta"

Mäkinen kehotti puheenvuorossaan keskustelijoita sokeitten pisteitten tunnistamiseen ja itsekriittisyyteen.
Puheensa yhteydessä hän kohdisti anteeksipyynnön homoseksuaaleille ja muille seksuaalivähemmistöille. Arkkipiispa pyysi anteeksi sitä, kuinka julmasti sekä yhteiskunta että kirkko ovat seksuaalivähemmistöjä kohdelleet.
- Kun ajattelen kaikkea ulkopuolelle työntämistä ja kohtelua, johon olemme vuosikymmenien mittaan kirkkona ja yhteiskuntana syyllistyneet seksuaalivähemmistöjä kohtaan, ja miten edelleen niin tapahtuu, minusta tässä on anteeksipyynnön paikka. Selittelemättä ja kiertelemättä, arkkipiispa sanoi.
Arkkipiispan mukaan homoseksuaaliset ihmiset ovat vuosien varrella joutuneet yhteiskunnassa ja kirkossa torjutuiksi sairauteen, rikokseen tai erityiseen syntisyyteen vedoten.
- Se on julma osa suomalaista kertomusta, myös kirkon kertomusta.

Arkkipiispa Kari Mäkisen seksuaalivähemmistöille osoittama anteeksipyyntö on valtavan tervetullut keskustelunavaus, kiittelee Seta-yhdistyksen varapuheenjohtaja Mikko Väisänen.
Arkkipiispan puheella on suuri merkitys kristityille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ihmisille, Väisänen sanoo.
- Monille ihmisille on tärkeää, ettei heidän tarvitse luopua uskostaan ollakseen oma itsensä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.12.2014 10:11


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.12.2014 02:28


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.12.2014 20:33


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.12.2014 13:15


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2014 08:46


Kristillisessä maassa!

#100 Hauskoja kommentteja! : ))

30.12.2014 10:04

Hauskoja kommentteja! : ))

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…