Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

janita mertaranta
Vieras

#1 R.I.P Reko! <3

28.12.2010 02:33

Aivan kamalaa mitä tekivät! samanlainen tuomio pitäis saada noillle hölmöille! tämä ei tosiaankaan ole EKA kerta kun tekevät! mutta onneksi rekon ei tarvitse enää kärsiä niiden käsissä!
Keijo
Vieras

#2

28.12.2010 02:39

Eipä taideta oikeudessa päätöksiä tehdä adressien pohjalta. Kyllä on taas tarpeellinen adressi.
Jepu
Vieras

#3 Re: HUOH

28.12.2010 02:45

#2: Keijo -  

Nii mutta toki se aina on parempi ku ei mitään.... Aina kannattaa yrittää, jos oot ikinä sellasta kuullu sulle sanottavan.

Keijo
Vieras

#4 Re: Re: HUOH

28.12.2010 02:51

#3: Jepu - Re: HUOH 

Tässä on näköjään viety taas ns. pässiä narussa. Tunteidensa pohjalta ei auta tällaisiin asioihin vaikuttaa. Eipähän tätä adressia koskaan tulla edes lähettämään asiasta päättävälle taholle, eikä se tule päätökseen mitenkään vaikuttamaan. Toki saat yrittää parantaa maailmaa allekirjoittamalla internet-adresseja, mutta älä sitten ihmettele kun maailma onkin ihan kakka paikka kun avaat oven.

toivo
Vieras

#5 toivo

28.12.2010 03:26

Mutta tämä adressi on oiva tapa mitata kuinka moni on valmis reagoimaan edes nettiallekirjoituksella asiaan. Jos ei yhteisö tuomi, niin ei pian myöskään yksilöt. Saati oikeuslaitos!
Aksu
Vieras

#6 Nää on näitä

28.12.2010 08:19

Säälittäviä kurahousuja, jotka kattovat ninjaleffoja ja lukevat alibia. Ottavat muutaman keskikaljan ja todistavat olevansa kovia, pahoinpitelemällä ja tappamalla muutaman kilon pennun. Eiköhän luonto hoida asian järjestykseen heidänkin kohaltaan.

Vieras
Vieras

#7 Re: R.I.P Reko! <3

28.12.2010 10:52

#1: janita mertaranta - R.I.P Reko! <3  

 Puuttuiko kukaan viranomainen aikaisemmilla kerroilla?

kristiina autio
Vieras

#8

28.12.2010 11:49

Miten helvetissä tommosia ihmisiä voi olla olemassa.Sama kohtelu niille jotka tommosta tekee.Ja vielä omassa naapurissa. Nyt kaikki paistin pannut mukaa.Minä en ainakaa sääli sekunttiakaa ku nään...
Jonna Rautiainen
Vieras

#9

28.12.2010 12:03

Tollasille ihmisille ei emää koskaan eläimiä eikä luultavasti lapsiakaan.Ihan hirveetä touhua!Sama kohtelu heillekin mitä pieni koirakin sai kokea.
Sari Kauppinen
Vieras

#10 eläintenpitokielto

28.12.2010 12:21

Tämä tapahtuma on saanut Suomen kansan todella pahalle päälle.
Nämä ihmiset,jos voi ees ihmisiksi sanoa, pitäisi tuomita vankeusrangaistukseen ja todellakin elinikäiseen eläinpitokieltoon.Mutta kuka sitä pystyy kontrolloimaan?
Tämä ei mene varmasti kenenkään ymmärrykseen,hakataan paistinpannulla,kuristetaan hihnalla ja joku yhtä "viisas" aamulehden kommenteissa kertoo että jokainen saa oman koiransa tappaa jos haluaa....Ei kannata ottaa koiraa tai muutakaan lemmikkiä jos ajatusmaailma on noin sairas.
Mutta me jotka rakastamme lemmikkejämme, pidetään niistä huolta, ovathan ne perheenjäseniä siinä missä ihmisetkin.
Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2011 Kaikille Eläinten Ystäville <3
Henna Järvinen
Vieras

#11

28.12.2010 12:30

:/
Huge Shell
Vieras

#12 !!!!!

28.12.2010 12:39

lukkojen taakse tommoset sairaat mulkut!
Arja Salmela
Vieras

#13 Julmuus

28.12.2010 12:46

Oli järkytys kuulla miten nuoret olivat kiduttaneet eläin parkaa ja mietin miten kolmen ihmisen aivotoiminta antaa tuollaiseen tekoon käskyjä eikö kellään tullut mieleen lopettaa mieletön hirmuteko?
Pistää miettimään millaisia ihmis hirviöitä keskuudessamme on eikö ajatus lähimmäisten tuskasta ja häpeästäkään antaisi aihetta olla tekemättä moista tekoa miten lähimmäisten häpeä ja yleensäkin oleminen tässä yhteisössä tule olemaan vaikeaa.
Onko kaikilla tekoon osallistuneilla jonkinlainen psyykkinen tausta jolloin voisi ajatelle että ovat syyntakeettomia?
Vieras
Vieras

#14 Re: Re: Re: HUOH

28.12.2010 12:48

#4: Keijo - Re: Re: HUOH 

Minkä takia tulet tänne arvostelemaan ihmisiä jotka haluavat ottaa kantaa asiaan jonka kokevat tärkeäksi. Itse kyllä tiedän tasan tarkkaan miten paha paikka maailma on. Mikäköhän Sinun mielestäsi olisi Tärkeä adressi? Voi olla että adresseja kirjoittamalla ei maailmaa muuteta mutta asia ei kuulu sinulle pätkääkään mikäli ihmiset niitä haluavat allekirjoittaa.  Äänekoskelaisten todennäköisesti moniongelmaisten idioottien päihtymyksen alaisena tekemä teko oli lainvastainen, moraaliton ja raukkamainen. He ansaitsevat siitä mahdollisimman kovan rangaistuksen sekä ikuisen eläitenpitokiellon.     

adasdadsasa
Vieras

#15 sairasta

28.12.2010 13:00

ei tähä muuta voi sanoa.
HUOH, ihmiset.
RaineJ
Vieras

#16 Joukkoärtymys

28.12.2010 13:06

Ymmärrän kyllä, että teko on julma ja raukkamainen.

Suomessa tehtyyn rikokseen sovelletaan silti vain ja ainoastaan Suomen lakia. Ei mitään joukkohysterian aikaansaamaa anarkialynkkausta.

Ja sanotaanko näin, että oletteko ihan oikeasti valmiita maksamaan veroja enemmän sen vuoksi, että tuollaiset koiranrääkkääjäidiootit mätänevät vankilassa?

Eli ottakaa nyt ihan rauhallisesti ja hengittäkää syvään. Ymmärrän kyllä tällaisen joukkoärsyyntymisen, mutta eiköhän tämä asia ole nyt saanut ihan liian isot mittasuhteet!?

Poliisin tutkinnan perusteella oikeuslaitos varmaan antaa näille tekijöille Suomen laissa määritellyn rangaistuksen eläinsuojelurikoksesta.
Vieras
Vieras

#17 Re: Joukkoärtymys

28.12.2010 13:17

#16: RaineJ - Joukkoärtymys 

 aivan....teette kyllä liian ison jutun tästä asiasta.vaikka tottakai on iso ja vakava asia sinäänmsä'... maailmassa on paljon ihmisiä jotka tappaa ihmisiä kiduttamalla ja samanlailla eikä kukaan reagoi näin. nyt kun koiralle tapahtuu jotain niin teillä on maailmanloppu.... ei millään pahalla mutta voi vit tu teijän elämää, puolustakaa näin omaa rotukantaanne... poliisit tietää mitä tekee ja saavat kuitenkin rangaistuksen..... se on kuitenkin eläin mutta ajatelkaas tosiaan lapsia ja aikuisiakin ihmisiä joille tehään noin.... tää adressihomma olis tulvillaan jos myös muutkin käyttäs aivoja ajattelemalla ihmisistä samaa.

niin ja tottakai jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen en sitä mene sanomaan, mutta kukaan ei ole ollut edes paikan päällä. kiitos nam.

Vieras
Vieras

#18 Re: Joukkoärtymys

28.12.2010 13:18

#16: RaineJ - Joukkoärtymys 

RaineJ: Siitä, että Suomen lain mukaiset nykyiset eläinsuojelurikosten tuomiot eivät ole riittäviä, vallitsee melko laaja yksimielisyys. Tämä adressi voi vaikuttaa osaltaan asian muuttamiseen oikeudenmukaisempaan suuntaan.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.12.2010 13:19


Vieras
Vieras

#20 Re: toivo

28.12.2010 13:26

#5: toivo - toivo 

Samaa mieltä. Julkinen kiinnijääminen ja tuomitseminen on usein tehokasta. MOnasti tällaiset tyypit ovat niin paatuneita, ettei yks tuomio tunnu missään, mutta kun joutuu ns näkösälle, nin se tekee usein tehtävänsä


Vieras

#21

28.12.2010 13:47

Luulenpa, että tämä tapaus kuohuttaa myös varsinkin sen takia, koska tämä kyseinen koira oli pentu ja todellakin puolustuskyvytön ja aivan harmiton. Ei tämä todellakaan oikein ole. Kyllä Suomeen pitäisi saada isommat rangaistukset eläinsuojelurikoksien varalle..

Vieras

#22 Seuraukset

28.12.2010 13:47

Kyllähän kaikki me tiedämme,ettei koiran kiduttajille tule vankeutta. Mutta joitain seurauksia näilläkin teoilla on oltava ! Miten muuten kukaan oppii tekemisistään. Ja eiköhän tälläinen teko tarkoita sitäkin,ettei kyseisillä ihmisillä ole paljon tavaraa korvien välissä. Uskon että tämän kaltaisilla nuorilla, voi tulla tulevaisuudessakin jotain vähintään yhtä idioottimaista mieleen.
On vain sääli,että Suomessa annetaan paljon eläintenpitokieltoja,mutta niiden valvonta on lähes mahdotonta. Joten uskon että tämän adressin kirjoittajat haluavat parantaa sitäkin asiaa.
Jokainen saa minusta pitää erilaisia asioita tärkeinä, mutta me jotka allekirjoitamme tämän adressin,emme varmastikaan tee tästä maailmasta pahempaa paikkaa !
RaineJ
Vieras

#23 Re:

28.12.2010 13:57

#21: -  "kyllä Suomeen pitäisi saada isommat rangaistukset eläinsuojelurikoksien varalle.."

Jos maksat veroja, niin oletko oikeasti valmis maksamaan enemmän veroja siksi, että joku koiran rääkkääjä mätänee vankilassa. Yksi vankilassa mätänevä vanki maksaa Suomen valtiolle noin 130 000 euroa. Tulee siinä pienelle koiranpennulle hintaa. Ja sanotaan näin, että vaikka teko on kuinka tuomittava ja ällöttävä, niin en ole valmis veroissani sitä maksamaan. 

Sakkoja? Yhteiskuntapalvelusta? Ne voisivat olla hyviä rangaistuksia. 

Ja kyllähän se totta on, että vaikka kuinka eläintenpitokieltoja määrätään, niin ei niitä kukaan valvo. 

Sitä mä en ymmärrä, että te hiippalakit haluatte julkaista tekijöiden nimet internetissä ja sitten ette itse kehtaa allekirjoittaa tätä adressia omalla nimellänne! Onko vähän outoa?


Vieras

#24 seuraukset

28.12.2010 14:02

täysin samaa mieltä "vieras" kanssa! teko on saanut netti yhteisöjen ja adressin kautta paljon tietoa ja tekiöiden nimet ja ulkonäkö on ihmisillä tiedossa. en tarkoita että kenenkään täytyisi ottaa lakia omiin käsiinsä ja "kostaa" tekoa, mutta se etteivät he välttämättä kehtaa enää naamaansa näyttää saati tehdä enään väärää on jo hyvä tulos. näillä tavoilla on tavoitteena saada asioille julkisuutta. toivottavasti ihmiset miettivät toisen kerran ennen kuin alkavat eläintä kiduttamaan, kun riskinä on että naama ja nimi menee yleiseen tietoon. eikä kukaan varmaan oleta että kaikki paha loppuu tähän. ihmiset tekevät sen mitä parhaaksi näkevät auttaakseen asioissa jotka heille on tärkeitä, eikä siinä pitäisi olla mitään pahaa?
kati puurtinen
Vieras

#25

28.12.2010 14:26

sakkoja ja elinikäinen eläintenpito kielto!!!