Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

elu
Vieras

#26 humble

28.12.2010 15:17

Poks ja Onnea heille, vi tun ääliöt... kyl sitä on tyhmii ihmisii!!

Ja ymmärrän mielipiteenne, että miksi ihmisistä ei tehdä samantyylisiä adresseja: Ihmisten kiduttajat ja murhaajat saavat kyllä kohtuullisen linnakeissin suhteutettuna tekoihin.. Eli teidän jotka puoltavat tätä ovat siis sitä mieltä,että esim. juuri viattomien, puolustuskyvyttömien koiran pentujen tappajat voivat selvitä sakoilla, saanko kysyä logiikkaanne ? Miettikäähän nyt tapat ihmisen --> Pääset istumaan linnaan moneksi vuodeksi, ehkä loppuelämäksi, tämä on todellakin kohtuullinen tekoihin nähden! Mutta viattoman LEMMIKKIeläimen voi siis tappaa millon haluaa, että joutuu maksamaan vain sakkoja, ehkä adressin kirjoittajat vaativatkin juuri todella tuntuvia sakkoja teosta, ja kyllä linnatuomiolla olisi hyötyä, pitkään he saisivat miettiä, kannattaako ensi kerralla.. Tiedän itse ainakin, että tällä eitulevaan tuomioon mitään merkitystä luultavasti ole, mutta toivon että tulevaisuudessa eläinsuojelurikkomuksiin saataisiin kovemmat tuomiot tälläisissä tapauksissa!

Miettikääp te veroista kitisijät: entä jos nämä sankarit laitettaisiin nyt linnaan miettimään tekojaan, he voisivat saada muuttaa ajatusmaailmaa, mutta entä jos nyt heitä katsotaan sormien välistä ja he myöhemmin tekevät jotain paljon pahempaa, jopa liittyen ihmisiin, he saavat 20x kovemman tuomion, kyllä sillon harmitellaan, kun aikasemmin oltiin veroja vastaan niin mitättömässä asiassa suhteessa siihen.

Vieras
Vieras

#27 Re: Re: Joukkoärtymys

28.12.2010 15:54

#17: Vieras - Re: Joukkoärtymys 

 Voi V...u sun elämääs. Oikeessa olet kuitenkin siinä että jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Mitenköhän eläinten julma kohtelu parantaa ihmisten oikeuksien toteutumista maailmassa. Kokemukseni perusteella voin sanoa että eläimiä julmasti kohtelevat ihmiset kohtelevat kaltoin myös muita ihmisiä. Eiköhän normaalin järjen ja omantunnon omaavat ihmiset pysty tuntemaan myöstätuntoa sekä ihmisiä että eläimiä kohtaan.  Eläimet eivät vain puhua puolestaan.

 

Mutta niinhän se on että kun on lusikalla  annettu ei voi kauhalla vaatia...

sari susanna hänninen
Vieras

#28 hei

28.12.2010 16:15

ihmiste osaa olla täysiä kusipäitä kun tekee tämmöistä vijatomalle luontokappeleele täytyy olla aivoton ihminen voiko olla enään tyhmempään tekoa mitä ihminen pystyy tekemään vijatomalle koiralle on korven väli täynä

Vieras

#29 ja jatkuu ja jatkuu

28.12.2010 16:18

olen valmis puollustamaan eläinten oikeuksia ja auttamaan eläimiä hädän alla, silti ottaa päähän ihmisten lyhytnäköisyys... täällä jo TAAS kuristetaan, hakataan ja teurastetaan ihmisiä ja fb tuo heidän kuvansa ja osoitteensa julki. ymmärrän kyllä että suomen lakia täytyy muuttaa ja rangaistukset tällaisille kaistapäille saada kovemmaksi.

mietin vaan että tuossa maantiellä kun vahingossa ajan naapurin kissan yli ja poden huonoaomaa tuntoa ja itken yöni niin komeileeko pärstäni silloin fb:ssä nimeni ja osoitteeni kera ja saan tuollaisia tappouhkauksia?
ihmisten kannattaisi silti miettiä millä tavoin maailmassa asioita hoitaa ja miettiä että mitä jos asia sattuisi omalle kohdalle...

muutetaan maailmaa oikeilla keinoin eikä usuteta ketään ottamaan lakia omiin käsiin, kyllä me siinä niinkin onnistumme!
Raija Julkunen
Vieras

#30

28.12.2010 16:23

En hyväksy eläinrääkkäystä missään muodossa! Ei koskaan eläimiä näille koirantappajille!

Vieras

#31

28.12.2010 16:25

Joo, ei ole mitään inhimillisyyttä tuollaisessa eläimen kiduttamisessa. Jos kerran ovat halunneet koiransa hengiltä, olisivat voineet lopettaa edes jollain vähän kivuttomalla tavalla, eikä tartteis noin rääkätä. Ja tuolla esiintyneeseen mielipiteeseen, saako oman koiransa tappaa, on pakko vastata, että kyllähän sen saa, mutta kai sen pitäisi tapahtua mahdollisimman kivuttomasti ja jostain syystä, kuten vaikka nälkään.
Sami
Vieras

#32 Re: Re:

28.12.2010 16:30

#23: RaineJ - Re:  Yksi vankilassa mätänevä vanki maksaa Suomen valtiolle noin 130 000 euroa. Tulee siinä pienelle koiranpennulle hintaa. Ja sanotaan näin, että vaikka teko on kuinka tuomittava ja ällöttävä, niin en ole valmis veroissani sitä maksamaan.

130 000 € missä ajassa?

Minä taas tässä tapauksessa olisin erittäin valmis maksamaan sen muutaman sentin, jonka kolmen hengen vuoden vankilakeikka kustantaa omalta osaltani. Voisin jopa vipata vaikka kokonaisen euron!

Ja kun tuota Suomen valtion velankasvuakin katsoo, niin ei tämä nyt todellakaan ole mikään rahakysymys. Kertoo aika paljon ihmisestä, jos yrittää tällaisesta tapauksesta sellaisen tehdä.

 

vieras
Vieras

#33

28.12.2010 16:34

Kyllä näillä vetoomuksilla saattaa olla vaikutusta, mikäli ne toimitetaan esimerkiksi Suomen eläinsuojeluyhdistykselle tai maa- ja metsätalousministeriöön tai jollekin viranomaistaholle, jolla on valtuuksia viedä asiaa eteenpäin.

Te äänekoskelaiset! Ilmoittakaa poliisille tai lähimpään eläinsuojeluyhdistykseen, mikäli näette tai edes kuulette, että jollakin näistä kolmesta tekijästä on jatkossa jokin lemmikki. Painakaa nimet ja naamat mieleenne ja varoittakaa muita. Älkää myös päästäkö näitä tyyppejä lähelle omia lemmikkejänne.
Paula
Vieras

#34 Viattoman koiranpennun puolesta!

28.12.2010 17:09

Hirveätä oli kuulla tästä tapauksesta!!
Atte
Vieras

#35 Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

28.12.2010 17:15

Kenelle tai minne tämä adressi on tarkoitus toimittaa ja koska?
mia salakka
Vieras

#36

28.12.2010 17:19

olisko nyt jo aika saada aikaseks jotain kunnon tuomioita tällasille tapauksille?????
Näinkö lapsille opetetaan nykyäään miten kohdellaan eläimiä.....

Vieras

#37

28.12.2010 17:27

Ikuinen eläintenpitokielto tuollaisille ihmisille.
elu
Vieras

#38 Re: ja jatkuu ja jatkuu!!

28.12.2010 17:37

#29: - ja jatkuu ja jatkuu 

 

Mielestäni olisit hiukkasen paremman esimerkin voinut heittää, jos ajat autolla naapurintädin kissan päältä, veikkaan, että tekosi ei ollut tahallinen ja tämän vuoksi nimeäsi ei julkaista missään, etkä myöskään saa tappouhkauksia,  joten turvallisia kilometrejä ilman naapurin kissoja! =)

 

Toisekseen tämä tilannehan saa  aivan toisenlaiset mittakaavat kuin sinun kissan päältä ajosi,  julmuuden ja  hirvittävien tekojen takia!! Nämä arvon herrat ja rouvat, tappoivat koiranPENNUN sen takia, kun hän oli huimuuksissaan keksinyt kaukosäätimelle muutakin käyttö tarkoitusta! Tämän vuoksi koiran täytyi  siis saada paistinpannusta.. ? Aivan, ei todellakaan!  Nainen joka omisti koiran selitti tilannetta:"Sen koiran vintissä vain jotenkin vinksahti." Selitys saa minut itkemään ja  nauramaan yhtä aikaa kuinka tyhmiä ihmisiä täällä on! En tiedä vinksahtiko näiden luusereiden päässä, vaiko sit koiran, päätelkää te...Ise ainakin olen äänestän ensimmäistä, syy: teot!!! yksinkertaisesti..

 

Mutta jos nämä henkilöt luulevat, että he voivat aina lyödä paistinpannulla, hakata ja heitellä seinille ja lopuksi kuristaa, jos jollakin "vinksahtaa" päässä.. Kerro mulle milloin heidän mielestään heidän omalla lapsellaan "vinksahtaa" päässä ja on aika ottaa jälleen kerran paistinpannu ja talutushihna esiin...! Tämän takia mielestäni tähän tilanteeseen on herättävä ilman,  että ajatellaan eläimen kohtaloa, täytyy myös ajatella nokkaansa pidemmälle ja mietittävä tulevaa, kuinka käy jos ja jos ja jos.. Vaarallisia tälläiset henkilöt, jotka voivat itse päättää milloinka jollakin heidän mielestään vinksahtaa päässä ja näin ollen päättää heidän kohtalostaan.. Tämän vuoksi minäkin olen valmis heittämään muutaman lantin valtion kirstuun enemmän!

Leila Rantanen
Vieras

#39 Koiralle

28.12.2010 17:38

Sinä luotit ihmiseen, jonka piti sinua rakastaa ja pitää sinusta huolta. En ymmärrä miksi ihminen tekee tälläistä eläimille ja toisille ihmisille...tämä on niin surullista, etten osaa edes vihata..vaan säälin tälläisiä ihmisiä. olen vihainen tapauksesta ja toivon että kyseiset ihmiset saa rangaistuksen. Tämä koiran pentu ei joudu kärsimään..ja toivon todella, ettei nämä ihmiset saa enää mitään eläimiä vastuulleen!
Juho Hiljanen
Vieras

#40 Plääj

28.12.2010 17:41

Sairasta , serious shit man.
RaineJ
Vieras

#41 Re: Re: Re:

28.12.2010 17:55

#32: Sami - Re: Re:  "130 000 € missä ajassa?"

Ja kun tuota Suomen valtion velankasvuakin katsoo, niin ei tämä nyt todellakaan ole mikään rahakysymys. Kertoo aika paljon ihmisestä, jos yrittää tällaisesta tapauksesta sellaisen tehdä.

Vuodessa. 

Mitä oikeasti luulet, että se kertoo ihmisestä? Jo tällä hetkellä joka neljäs valtion käyttämä euro on lainattu. Se ei oikeasti kiinnosta ketään, niinkö!? 

Samaan aikaan vanhukset makaavat paskoissaan ja syövät kylmää ruokaa. Eikun laitetaan vaan eläinten kiduttajat vankilaan, se on tärkeämpää. Juujuu...

Se kertoo jotain ihmisestä, että yhtyy tällaiseen joukkohysteriaan. 

Helge Aspholm
Vieras

#42

28.12.2010 18:00

Tuollaiset hullut pitäisi salvaa!
jasmin lahti
Vieras

#43

28.12.2010 18:04

nimiä adressiin heti!!!!
shitt
Vieras

#44

28.12.2010 18:06

SAUNAN TAAKSE TOMMOSET IDIOOTIT JA SAMA KOHTELU !! pitää olla pikkusen päästään vajaa että pystyy tekemään jotain tollasta. Jos ei vankilaan ni mite ois hullujenhuone..
Liisa Lehto
Vieras

#45 Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

28.12.2010 18:11

Toivon mukaan oikeus pistää niin kovat rangaistukset kaikille, 7kk:n ikäinen pentu..hakattu hengiltä kolmen ihmisen voimin.
NYT EI SAKOT ENÄÄ RIITÄ;EHDOTON eLÄINTENPITO KIELTO JA EHDOTON VANKEUSRANGAISTUS! Sama kohtalo olisi oikein tekijöille, kunnolla turpaan joka iikalle niin ettei kotiaan osaa.
Riku Antila
Vieras

#46 Juu

28.12.2010 18:13

Kyllä olen samaa mieltä tässä, rangaistuksen pitäisi ehkä olla vakavampikin, mutta näin mennään.
Lispe
Vieras

#47 Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

28.12.2010 18:13


Vieras

#48

28.12.2010 18:30

Hienoa että naamat ja nimet tuli julkisuuteen. Niillä menee makiasti kasvot suomessa. Nui se pitäs mennä kaikkien ton tyyppisten rikollisten kanssa. Täälä joku valitti että "nyt on kyllä käsittääkseni tämä juttu saanu hieman liian suuren mittakaavan" Mitä mitä? Ja sanottiin että me hiippalakit ei uskalleta sanoa omaa nimeä, mutta rikollisten nimet voi laittaa esille. Mieti tota lausetta hetki pääsä, että kuin helvetin tyhmältä se kuulostaa. Se joka voi millään tavalla vähätellä tapausta ja ihmettelee tätä ihmisten reaktiota nii on aika helvetin surullista. Täysin puolustuskyvytön ja omistajiensa armoilla oleva pentu, joka varmaan häntä heiluen ootti äiskää ja iskää kottii et pääsee ulos. Nii äippä ja iskä tempaseeki turpaan ja kiduttaa. Here is a newsflash: pennut tuhoaa, varsinki jos ei oo leluja. Mutta nää on just näitä juttuja et jotku tajuaa ja jotku ei.
-Mira

Vieras

#49 muah

28.12.2010 18:31

oho niillähän on jo lähes 1800 "kaveria"
Vieras
Vieras

#50 Re:

28.12.2010 18:34

#36: mia salakka -

 juurikin näin.