NAAPUREIDEN HÄIRINTÄÄ VASTAAN

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista NAAPUREIDEN HÄIRINTÄÄ VASTAAN.


Vieras

#1


Suomessa on olemassa maaseudulla luonnonrauhaa ja erämaitakin on vielä jäljellä. Maaseudulle saa muuttaa. Lapissa on ainakin hiljaista, johtuu varmaan ihmisten vähyydestä. Keski-Suomestakin löytyy tosi hiljaisia kyliä.


Anonyymi

#2 eläminen yhteisössä


Metsät ja erämaat sopivat paljon paremmin niille häiriköille, joilta puuttuu ymmärrys siitä, että eläessään yhteisössä, joutuu kunnioittamaan myös muita kuin itseään. Jos siihen ei halua sitoutua, niin ehdottomasti erämaa on heille sopivampi paikka.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)ES
Vieras

#5


Asun omistuspohjalle perustuvassa osaketalossa. En tiennyt asuntoa ostaessani, että naapurissa on Y-säätiön asunto, josta on sittemmin aiheutunut monenlaista haittaa. Neljä vuotta kesti, ennen kuin pahin häirikkö saatiin häädetyksi. Hän kuskasi asuntoon ison määrän kaupungin juoppoporukkaa ja meteli ja örinä oli ympärivuorokautista. taloyhtiön hallitus, joista kenenkään asunto ei ollut häirikön naapurina, hyysäsi miestä, koska hän oli selvin päin "mukava mies". Lopulta silläkin suunnalla myönnettiin tosiasiat ja häätöä ruvettiin puuhaamaan aktiivisesti.
 
Myös nykyisestä asukkaasta on aika ajoin häiriötä, josta olen käynyt hänelle muutaman kerran ystävällisesti sanomassa. Minusta ei ole oikein, että minut pakotetaan holhoamaan naapuria ja kontrolloimaan häntä, haluaisin vain asua rauhassa. Minusta ei ole oikein, että naapurini hallitsee minua. Joudun varmasti jossain vaiheessa muuttamaan tästä pois.
 
Eikö asumisrauhan eteen voitaisi tehdä muutakin kuin allekirjoittaa adressi, josta en edes tiedä, minne se menee? Emmekö mitenkään voisi sitä muulla tavoin edistää? Minä ja monet muut olisivat varmaan valmiita tulemaan mukaan aktiivisempaankin toimintaan.

Kiitos sinulle, joka perustit adressin!
 


Vieras

#6


Musliminaapureiden (alakerta) järjetön häirintä. Jos tämä adressi jotenkin auttaisi, ettei heitä asutettaisi kerrostaloihin.
pokama

#7


Todella hyvä adressi! On täysin järjenvastaista, että hiljaisten ja huomaavaisten pitää muuttaa häiriköiden vuoksi. Sehän on verrattavissa esim siihen kun ei uskalla liikkua ulkona myöhään yksin, esim lenkkipoluilla, koska joutuu pelkäämään raiskatuksi tai ryöstetyksi tulemista. Kiusaajat, häiriköt, rikolliset, ajattelemattomat ihmiset kuriin!

Lisää näkyvyyttä tälle adressille?! Fb??


Vieras

#8


Vaatimuksiin pitäisi lisätä erikseen koirien aiheuttamat häiriöt naapurissa, kuten jatkuvasti haukkuvat ja ulisevat koirat. Miksi niitä joutuu kuuntelemaan kuukausikaupalla/loputtomasti vaikka isännöitsijälle tekee valituksen??? Miksi eläintensuojelua ei kiinnosta??

kotirauha

#9


Todella hyvä adressi. Asun uudehkossa vuokra kerrostalossa. Tänne yläkerrasta kuuluu kaikki äänet  kun lapset juoksevat, tiputtelevat leluja lattiaan koko ajan, huonekaluja siirellään päivittäin vetäen lattiaa pitkin. Laminaattilattiat tuntuvat kaiuttavan äänet moninkertaisesti varsinkin kun askeläänieristys on heikointa mitä voi olla. Tätä ei millään jaksa ja olenkin hakemassa toista asuntoa täysin yläkerrasta näiden kokemusten vuoksi. Toisin harvoin asuntoja vapautuu että joutuu kestämään tätä siihen saakka. Korvatulppia käytän koko päivän ja niidenkin lävitse tulevat varsinkin nuo tavaroiden tiputtelut lattialle. Ja näitä tuntuvat tiputtelevan jatkuvasti. Tällä hetkellä eletään yläkerran mukaisesti täysin. Nukkumaan voi mennä vasta kun he menevät ja herätään kun siellä herätään tiputtelemaan tavaroita lattiaan. Kyllä lapsiperheidenkin pitäisi ottaa kerrostalossa huomioon toiset asukkaat miksi monet kuvittelevat jotta kun on lapsia saa meluta mielin määrin. 


Vieras

#10


Siksi,että naapurissani on ollut meluhäiriköitä ja jouduin hakemaan tilapäisesti nukkumapaikkaa,ennenkuin meteli saatiin vaimennettua ja sitä kesti yli 2 kk, aivan helvetillinen tilanne oli

Vieras

#11


Meluajille ja rauhaa rakastaville ja toisia häiritsemättömille maan hiljaisille pitäisi olla eri asuinrakennukset.

 


Vieras

#12


En hyväksy ihan kaikkia asioita tässä addressissa, mutta kannatan ehdottomasti lakimuutosta, jossa myös päiväsaikaan asetetaan melurajoituksia varsinkin musiikin soittamisen ja juhlimisen osalta. Lisäksi, kahden naapurin vaatimus valituksen tekemisessä on kohtuuton, koska usein musiikin bassoäänet ja musiikki muutoinkin kuuluu parhaiten alakerran naapurille. Muutos lakiin on ehdottoman tärkeä, koska melulla on hyvin haitallisia terveysvaikutuksia.
Hilja Haihtuva

#13 Re:


Minusta ei ole oikein, että minut pakotetaan holhoamaan naapuria ja kontrolloimaan häntä, haluaisin vain asua rauhassa. Minusta ei ole oikein, että naapurini hallitsee minua.#5: ES -  

Juuri näin! Huolenpito tavalla tai toisella epävakaista ja/tai muista, ympärillä asujista piittaamattomista häiriköistä ei kuulu yksittäisille asujille tai yhden rapun asukkaille.

On helppo puhua elämän äänien sietämisestä, jos itse asuu rauhallisessa talossa ja/tai on varallisuutta lähteä parempaa niin tarvittaessa.

Ja sosiaalikustannuksia tullaan aina ja ikuisesti karsimaan vain lisää, joten heikot hoitavat vielä heikompiaan tulevaisuudessa yhä enemmän kunnes hermo menee, lopullisesti :(


Vieras

#14 Re: Yläkerrassa


#6: -  

 valitettu 5 kertaa ,espoon asunnot ei reagoi,sanotaan että sana sanaa vastaa.

Kommentoi adressia