Sokli pysäytettävä !

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sokli pysäytettävä !.

Minäki lähin
Vieras

#1 Asioihin ei perehdytä

09.02.2011 17:25

Nuorisopako Lapista jatkuu, Lappia/Suomea myydään halvalla mihin sattuu kenelle sattuu. Kauppiaana asiaan perehtymättömät. Alkaa kyllästyttää tämä hampaattomuus näiden edellä mainittujen asioiden osalta. Ketähän äänestäisi?
Suunnitelmat malmiputken rakentamisesta Suomen puolella ovat olemassa ja reitit tiedossa? Huhu, pitäneekö paikkaansa...Sallan rataakin on jo korjattu. Asiaan on valmistauduttu joten kuka pitäisi Lapin ja Suomen puolia asiassa?
Matti Kyllönen
Vieras

#2 Kansallisomaisuuttamme ei viedä!

22.02.2011 10:38

Malmit ovat kansallisomaisuuttamme. Soklin malmiota ei olisi saanut myydä. Koska malmia ei jalosteta Suomessa, kauppa pitää purkaa tai ostaa malmio takaisin. Vanhasen hallituksen myyntipäätös on edesvastuuton.
Suomen valtion pitää - yksin tai yhdessä yksityisten kanssa - rakentaa malmirata Sallasta Sokliin ja jalostaa malmi Suomessa. Samoin on rakennettava rata Sallasta Kuusamon kautta Taivalkoskelle. Näin saadaan itärata toimimaan ja toimiva yhteys Murmanskiin, ns. toinen tie Venäjälle vaihtoehtona tukkoisen Itämeren väylälle.
Matti Kyllönen
Vieras

#3 Malmirata Sokliin

22.02.2011 10:41

Adressi päättäjille ja asia uuden eduskunnan käsittelyyn. Infra kuntoon Pohjois-Suomessa, Soklin malmirata kuuluu näihin kiireellisiin Mattihankkeisiin.
Maria Ronkainen
Rovaniemi

#4 Pysäyttäkää kaivostoiminta kokonaan.

27.03.2011 23:16

Nuorisopako jatkuu myös, jos ei ekologisesti kestäviä töitä Lapista löydy. Kaikki eivät ole valmiita myymään periaatteitaan pelkästä rahasta.

Vieras

#5 Re: Malmirata Sokliin

28.03.2011 23:30

#3: Matti Kyllönen - Malmirata Sokliin 

 

Ja vitut! Mun tammakovesiä ette pilaa prkl.
joukahainen

#6 Sammon ryöstö nyt

26.06.2011 21:54

Sammon ryöstö tapahtui nykyaikana ja kukaan tyhmä ei tajua asiaa. Mediakin kirjoittaa vain kovia puolustusjuttuja aiheesta. Herätkää nyt ihmeessä suomalaiset, sillä pohjavetennekin meni jo viime hallituksen aikana ulkomaisten keinottelijoiden taskuihin.
Suomi on euroopan suurin kullantuottaja, mitä te kehitysmaa suomalaiset siitä hyödytte. tasaon NOLLa prosenttia rojalteja valtiolle.
missä moraali

#7 Yaran moraali

05.03.2013 14:15

Yara International ASA on nimittänyt kaivosliiketoimintansa johtajaksi herra Halgeir Storvikin, joka on epäiltynä useasta lahjontarikoksesta. Hän yhdessä Yaran entisen pääjohtajan kanssa oli pidätettynä viime kesänä. Syyttäjä ei ole vielä tehnyt syyttämispäätöstä, mutta ongelmat liittyvät Sveitsiin, Intiaan ja Libyaan. Sveitsistä on kaiketi maksettu lahjuksia yli 15 miljoonan dollarin edestä. Tuona aikana yhtiön nykyinen päälakimies toimi Sveitsin yhtiön hallintojohtajana. Organisaatio vaikuttaa täysin mädältä ja tiettyjä h-piirejä suojelevalta.
Tässa moraalia kaivoksen kehittelemiseen.
Onneksi venäjäyhteistyö kariutui. Eurochemhan on Kyprokselta omistetuttu yhtiö- jäljet päättyvät syvemmälle veroparatiiseihin.

Kyllä menee halvalla mutta voi myös kysyä mikä osuus growhown johdolla oli... Ovat toimettomina ilman työvelvoitetta ja odottavat eläköitymistä 60- vuoden iässä. Täydet edut jopa 2008 alkaen. Lexuksella ja Audilla kulkee ja norjalaiset maksavat. Muistrahan ei ole väliä.
AL

#8 kylläpä ihmisiä kiinnostaa tämä puhallus!

04.12.2014 10:45

...vittu mitä lampaita ollaan koko kansa. :(