Joukkokanne: nykyhallitus ja k.edust. syytteeseen maanpetoksesta!

Angélica Skywolf

#51 Re: TERVETULOA MIELIOSOITUKSEEN! -> 10.03!

28.02.2011 02:19

zäpzäp
Vieras

#52 jepjep koko hallitus uusiks! !!!

01.03.2011 00:22

eikö valtio luotu palvelemaan kansaa eikä toisin päin??? mietin vaan ku seuraa vierestä ja näkee kuinka pahasti kusee asiat jaloille odotan vaan kauanko kansa jaksaa kattoo sormienläpi... ja kaikki jotka puhuu toista kattokaa uutisia ja ettikää internetistä ja seuratkaa mitä ympärillä tapahtuu ja mitä mailmalla tapahtuu joka maan hallitus on korruptoitunu olisko aika skeptisetki ihmiset avaan silmänsä ennen ku jää kansan jalkoihin tallattavaks siinä missä hallituski. ja missä on SANANVAPAUS ku poliisit hakee pois ku ilmaset mielipitees ääneen esim eduskuntatalon edessä, asioista mistä ne ei suostu jutteleen kansalaisten kanssa mutta kyllä kaikkien uutisten ja sovit-tujen aamu tv.n kanssa hengaa ja kukaan ei kysy oikeita kysymyksiä ja eikös eduskuntaan kuuluis olla kansalaiset jotka haluaa vaikuttaa ja jokasella pitäis olla paikka ja ääni millä vaikuttaa sinne ja se kuuluis olla vapaaehtoista koska kansan eteen siinä tehään töitä eikä toisia vastaan enemmän ihmisiä on jotka välittää ku ahneita porsaita mitä eduskunta nyt on täynnä... luulis et köyhät ihmiset/perheelliset ja kodittomat tietäis paremmin mitä kansa tarvii ku raha possu joka tekee 5000-10.000e.n tilin kuukaudes kansan rahoilla istumalla tärkeenä pukupäällä eduskunnas ja jauhaa PASK.. aina ku pitäis vastata totuudella ja sit tekee töitä vielä yksityis yritykselle josta saa tuhansia euroja lisää ja nämä päättää kansan asioista no jepjep ja tuo on alkua ja lisää löytyis niin paljon etten edes tiedä mistä jatkais ja voin jatkaa loputtomiin mut siinä vähän mitä miettiä ja jos tarvitaan niin kyllä se kaikki txt irtoo esiin "tietoa on voimaa" esim pieni vihje kattokaas huvikseen mitä tapahtu pien kouluille,pien tarhoille,pien terveyskeskuksia, poliisilaitokset esim nykyään on pohjanmaan poliisilaitos joka sijaitsee Vaasas ja tähän kuuluu mukaan vöyri,mustasaari,s-joki, kristiinankaupunki ja muita ja kansalaiset sano heti perään et tuntuu turvattomalta ku soittaa poliisit voi mennä vaikka kuinka kauan ennen kuin saapuvat paikalle ja tämä kaikki kansan hyväks hä? ja ei oo varaa yläpitää jopa armeejastaki leikataan joka vuos rahaa valtiolle tuhlattavaks johki turhaan millä kansa ei tee yhtään mitään ja 75% autoilijoista ja varmaan kokokansasta oli esim tie kameroita vastaan menee turhaa kansan rahaa ja niihän siinä kävi jotku ihmiset jopa nyky irti niitä traktoreilla yks räjäytettiin ja sit ihmetellään miks no varmaan siks ku kansa ei sitä hyväksyny ku hallitus laatii uusia lakia jotka vie pikku hiljaa meiän oikeuksia ja vapauksia! ps.hallitus tärisee ku kansa murisee ja se on faktaa kattokaa kuinka kaikki maan hallitukset tärisee ku ne ei saa esim libyan kansaa rauhottumaan :D
zäpzäp
Vieras

#53 Re: nykyhallitus ja k.edustajat syytteeseen maanpetoksesta

01.03.2011 00:42

#6: Merja helkamäki - nykyhallitus ja k.edustajat syytteeseen maanpetoksesta

Suomen hallitus on Suomen kansan valitsema.

pyh tota ei usko kyllä kukaan en oo vieläkään tavannu ihmistä tuola kadulla joka olis ikinä äänestäny yhtäkään noista ketä sielä nyt on pätees ja voin sanoa et viimesen 5 vuoden aikana on tullu paljon erinikäsiä ihmisiä vastaan ja aina ne kaikki sanoo yhtä ja samaa eli hallitukseen ei voi luottaa ja luulet tosiian et kansa on ne sinne äänestäny niinku usalaiset äänesti esim bushin ai niin jos muista niin sielä oliki kansa sitä vastaan mut silti bushi sinne valkosen taloon meni jopa toistamiseen! LOL


Vieras

#54 joukkokanne

01.03.2011 08:21



hallitus vastuuseen tekemisistään
Anja Saarinen
Vieras

#55 Eroon Eu:sta välittömästi.

04.03.2011 20:04

Eu:hun liittyminen oli lainvastainen harhautus.
Reima Kultalahti
Vieras

#56 Oikein kirjoitus

06.03.2011 13:11

#34: Yhdys Sana - Allekirjoitan, kun...

 

Henkilö jolle oikein kirjoitus on tärkeämpää kuin isänmaallisuus, on mielestäni turha luuseri, sillä asiahan on yleensä tärkein ja oikein kirjoitus on tärkeintä vain pilkun nussijoille, joilla ei isänmaallisuutta löydy muutenkaan hevonpa*kan vertaa ja tuollaiset kommentoijat ei allekirjoita vaikka kirjoitusasu olisi kuinka hyvä. Lisäksi puskista huutelijoilla ei muutenkaan arvoa ole sen sijaan tosimies ja nainen kirjoittaa omalla nimellään. Aku Ankat ja muut feikit sensijaan huutelee puskista uskaltamatta allekirjoittaa nimellään.

Angélica Skywolf
Vieras

#57 Re: Oikein kirjoitus

06.03.2011 14:14

#56: Reima Kultalahti - Oikein kirjoitus 

 Kiitos Reima olet niin oikeassa !!!

Vieras
Vieras

#58 Re: moi

15.03.2011 04:01

Vieras
Vieras

#59 Re: moi,

15.03.2011 04:03

#1: jussi vuorinen - moi

 

Tervehdys

 

tässä on yksi syy, miksi hallituksemme on korruptio:

 

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu

 

- Kiltamestari

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.03.2011 14:08


REIMA kULTALAHTI
Vieras

#61 jahas taas on joku suomesta karkoitettu asialla

15.03.2011 23:20

#60: Suomesta karkuun päässyt - hiton apinat

Tässäpä lieneekin ollut se ainoa typerä mielipide, mutta voihan suomesta karkoitettu noinkin ajatella, mistä vankilasta sitten kirjoitelleekin? Parasta kuitenkin saisaas on jos kirjoittaja ei todellakaan ole suomessa eikä tule suomeen.

 

Erkki Hänninen
Vieras

#62 Veteraanien työ kunniaan!

16.03.2011 10:16

Suomi eroon EU:sta! Itsenäisyys ja kansanvalta takaisin! Jo riittää riistohallitus! Ja maanpetturit valtakunnanoikeuteen, ne jotka myivät itsenäisyytemme! Muistutettakoon, että murha ja maanpetos ovat rikoksia, jotka eivät koskaan vanhene...

Vieras

#63

18.03.2011 01:37

Auttakaa jakamaan tätä linkkiä: Suomessakin on säteilyvaroitus, mutta korruptiohallitus vain salailee tietoa ihmisten terveyden kustannuksella, kopioi tämä teksti ja linkki kavereidesi seinälle!

"Jo mikrogramma plutoniumia keuhkoissa voi aiheuttaa syövän ja tennispallon kokoisesta kappaleesta voi rakentaa ydinaseen."

http://sirhenririst...i.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu
Kustukaaleppi
Vieras

#64 Re: KANSA ON HERROJEN HERRA!!!

25.03.2011 06:23

#12: Angélica Skywolf - KANSA ON HERROJEN HERRA!!!

"Viemme sen oikeuskanslerin pöydälle". Voi hyvät hyssykät. Ei Suomen oikeuskansleri ole kanslalaisnäkökulmasta muuta kuin tyhjäntoimittaja ja pahimmillaan virkarikollisten suojelija. Tämän tyhjäntoimittajan ylläpito on kallista meille veronmaksajille.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.04.2011 23:58



Vieras

#66

10.04.2011 18:00

TÄMÄ ON KÄSITÄMÄTÖNÄ!
Anne
Vieras

#67

13.04.2011 11:55

Adressi on tarpeellinen. Olen yrittänyt saada mm. maanpetosasian käsittelyyn yksin oikeudessa, ollen tällä hetkellä valituslupahakemuksena ja valituksena Helsingin Hovi-oikeudessa. Korruptio, korruptio, korruptio? Ihmisen perisynti on ahneus.

Olen seurannut aktiivisesti Suomen Valtion tilanteen kehittymistä koko ikäni eli 50+ vuotta. Vuonna 1995 liityttäessä EUhun markkinointi ja tiedottaminen suoritettiin kansalle ns. Valtiosopimuksena. Näin opetetaan myös yliopistossa mm. oikeustieteissä. Todellisuus on toinen: Tällöin silloiset päättäjät luovuttivat Suomen Valtion itsenäisyyden siirtäen päätäntä- ja toimivallan EU:lle. Tämä käy selville myös EUn perustuslaista, joka on ristiriitainen Suomen Perustuslain kanssa. Asia on vaatinut myös pitkäaikaisen valmistelun ja jatkopeittelyn sekä tulevaisuuden suunnittelun. Tähän suunnitelmaan kuuluu ihmisten totaalinen tuotteistaminen ilman ensimmäistäkään ihmisoikeutta. Ihmisiä on peloteltu, uhkailtu, kiristetty, "pakko"siirretty, myyty, varastettu myös identtiteetit ja hävitetty eli kyseessä on koko yhteiskunnan yli tapahtuvaa rikollista toimintaa. Kokemusta on ja tiedän etten todellakaan ole ainoa. Ihmiset pelkäävät.

Tämä on koko maailmaa koskeva tapahtumaketju. Syyllisiä on paljon. Erityisesti niitä korkeilla paikoilla olevia ihmisiä, jotka tekevät mitä vaan rahasta ilman omantunnon kolkutuksia. Samat lait koskevat kaikkia ihmisiä riippumatta taloudellisesta tai muusta yhteiskunnallisesta asemasta.

Taistellaan yhdessä itsenäisen Suomen Valtion ja kansalaisten puolesta, kuten aikoinaan aiemmat sukupolvet tekivät. Samalla taistellaan muidenkin maiden ihmisten ihmisoikeuksista.

Oma mottoni on aina ollut "Totuus-Oikeus-Vapaus".

Yhteistyössä on voimaa!!!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.04.2011 12:14


Angélica Skywolf
Vieras

#69 Re: Herranjestas

04.05.2011 16:50

#68: Epätoivoinen - Herranjestas

Eikös perustuslaki ole tehty juuri VALTION VIRKAMIESTEN ja Suomenkansan välille???!!!!  Vai olenkos harhainen senkin suhteen! Onko tämä Kokoomuksen toiminta muuten viisasta vai harhaista?  Minusta heidän poliittinen näkemys pelastakaa koko mailma Suomalaisten rahoilla on harhaista mitä suurella syyllä samalla että lakiehdotuksessa viedään Suomen itsenäisyys jollekkin raha mafialle pantiksi, on minusta mielisairasta ei vain harhaista!


Vieras

#70

14.05.2011 23:01

Asiasta on tiedotettu kauan sitten. Ei EU n sätkynukeksi kyllä rupea suurin osa kansasta. SUORA KANSAN ÄÄNESTYS.

Vieras

#71

15.05.2011 22:06

käteinen käräjille !
JT

#72 maanpetos

16.05.2011 03:05

@ #67 - miten yksityishenkilö käytännössä tuollaisen haasteen tekee? - toinen kysymys : olisiko joukkokanne parempi? palatakseni ensimmäiseen kysymykseeni, maksaako haasteen teko mitään, entä voiko sen tehdä netissä kuten tavallisen rikosilmoituksen? köyhyysrajan alapuolella kun elelen ei ole varaa asianajajaan. jos joku näistä asiosta enemmän tietävä voisi vastailla kysymyksiini ja kenties tehdä rautalankaohjeet miten tuo haaste käytännössä tehdään. kiitos.

aija

#73

26.06.2011 14:34

ihanaa sano masokisti :D ..
jussi

#74

26.06.2011 15:56

taistelu tuntuu toivottamalta koska mielipidekyselyissa suomalaiset ovat euroopan eu myonteisimpia.