Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja


Vieras

#76

05.04.2011 01:08

Onpa hyvä ja aiheellinen adressi
Homoton
Vieras

#77 Homot kaapista, kristityt kaappiin.

05.04.2011 06:52

Jopas ovat setalaiset aktivoituneet ottamaan kantaa tähän adressikeskusteluun.

Vieras

#78 Re: Homot kaapista, kristityt kaappiin.

05.04.2011 06:52

allekirjoittanut
Vieras

#79 Re:

05.04.2011 06:59

#57: Ihmettelen -

Siinä ihmettelet adressin laatineen omaa seurakuntataustaa. Itse en huomannut että tässä adressissa kysyttäisiin jäsenkirjaa? Missäs sinä näit sellaisen kysymyksen? Minulta kysyttiin olenko samaa mieltä että jonkinlainen vihakampanja on käynnissä lehdistössä. Olihan adressissa IRRTV:n osuuskin alunperin ja se ei liity kirkollisuuteen. Tämä on tyypillinen yritys mollata ja vaientaa hyvä adressi - mistähän motiiveista sinä täällä kävit kommentoimassa?


Vieras

#80

05.04.2011 07:37

Tässä alkaa jo olla uskonnonvapaus vaarassa Suomessa.

Vieras

#81

05.04.2011 07:41

Tämä alkaa jo olla uskonnonvapauden rajoittamista Suomessa.

Vieras

#82 Re:

05.04.2011 07:41


Vieras

#83

05.04.2011 07:50

Eikös lehdistön pitäisi olla puolueeton?
Älä alistu median homomafian mielivaltaan
Vieras

#84

05.04.2011 09:54

On hyvä, että addressin kirjoittaja on oivaltanut käyttää HS-Ylen/median homomafian viljelemää viharetoriikkaa myös toisin päin.

Muutoin olisin toivonut adressin sisältöön enemmän 'pihviä', laatimiseen laajempaa pohjaa ja raamatullista 'monen neuvonantajan' käyttöä. Lopputulos olisi voinut olla hieman hiotumpi.
Jefferson TD
Vieras

#85 Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

05.04.2011 10:04

Siis ymmärränkö nyt kuvion oikein? "Kristilliset" järjestöt tukevat kampanjaa, jonka pääasiallinen sanoma on, että homoudesta voi "parantua", vaikka homoutta ei ole enää luokiteltu sairaudeksi 30 vuoteen. Siinä sivussa annetaan ymmärtää myös, että heterous on tie taivaaseen ja verrataan homoutta murhaamiseen. Lisäksi kampanja vihjaa, että koko homoseksuaalisuus olisi seurausta ympäröivälle arvomaailmalle alistumisesta - eli toisin sanoen syytetään koko ympäröivää kulttuuria.

Nyt, kun tällaisia näkemyksiä kritisoidaan, sitä pidetään vihakampanjana? Mikä tuo "Älä alistu"-kampanja sitten oli?
Ihmettelen
Vieras

#86 Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

05.04.2011 10:27

#85: Jefferson TD - Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

Siinäpä se! En yhtään enää ihmettele muslimien agressiivisuutta pilapiirrosten takia, kun omat fundamentalistiset uskonnolliset järjestöt toimivat aivan samalla tavalla.

Leena
Vieras

#87 Re: Hesariin kypsynyt

05.04.2011 10:30

#56: - Hesariin kypsynyt

Me teimme samoin viime syksynä eli lopetimme Helsingin Sanomien tilauksen. Olimme harkinneet sitä jo vuosia, koska mielestämme HS kirjoitti varsinkin kristillisistä asioista melkein aina negatiiviseen sävyyn. Sen sijaan islamista ja mistä tahansa muusta uskonnosta kirjoitettiin eksoottisena ja positiivisena asiana.Vieraillessamme sukulaistemme paikkakunnilla Länsi- ja Itä-Suomessa huomasimme, että siellä myös valtalehtien näkökulma on erilainen.

Se, että lopetimme tilauksen vasta viime syksynä emmekä vuosia sitten, johtui siitä, että asuessamme pienemmällä paikkakunnalla emme halunneet ensin "tyytyä" sen paikkakunnan valtalehteen, jossa on paljon vähemmän luettavaa. Mutta mitta tuli täyteen viime syksynä.

Olen ollut joissakin journalistisen alan koulutuksissa ja siellä on painotettu puolueettomuutta ja sitä, että toimittaja ei saa näyttää asenteitaan haastateltavalle, vaan pitää suhtautua neutraalisti. HS:n linja näyttää olevan ihan erilainen.

 

Ihmettelijä myös
Vieras

#88 Re: Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

05.04.2011 10:32

#86: Ihmettelen - Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

Ei ole mielestäni suvaitsemattomuutta, jos nuori aikuinen kertoo omasta elämästään ja sen valinnoista. Suvaitsemattomuutta on se, että häntä vastaan hyökätään ja hänet pyritään vaientamaan.

Anneli
Vieras

#89 Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

05.04.2011 10:35

#85: Jefferson TD - Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

Suosittelen katsomaan "Annin" videon You Tubesta. Ei ihme, että olet saanut herneen nenääsi, jos muodostat näkemyksesi Iltalehden ja muiden sensaatiohakuisten lehtien ja medioiden kautta.

Jefferson TD
Vieras

#90 Re: Re: Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

05.04.2011 10:45

#88: Ihmettelijä myös - Re: Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

Ei ole kyse siitä, että tuota "Annia" kohtaan hyökättäisiin. En ole nähnyt yhtään kommenttia, artikkelia tai kolumnia, jossa Annia olisi haukuttu. Asia, jota vastustetaan on se, että Anni on valjastettu tällaiseen vastenmielisiä näkemyksiä viljelevään kampanjaan. Anni on biseksuaali, joka on päättänyt harjoittaa seksuaalisuutensa heteroseksuaalista puolta suuntautumisestaan niin käytännön syiden, ympäröivän kulttuurin kuin uskonnonkin vuoksi. Kampanjoitsijat ehkä näkivät tässä tilaisuuden ja päättivät haastatella (luultavasti ainakin jossain määrin johdatellen) Annia ja rakentaa haastattelun ympärille kampanjan.

 

Jefferson TD
Vieras

#91 Re: Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

05.04.2011 10:46

#89: Anneli - Re: Suvaitsemattomuuden vastustaminenko on vihaa?

Olen katsonut kyllä tuon youtube-videon. Myönnetään, että mediasta (ja hesaristakin) on tullut asiasta ehkä vielä rajumpi kuva, mutta vaikka video onkin pinnalta tavallaan kiltti, se viestii pinnan alla kovaa viestiä siitä, miten homoseksuaalisuus ei ole normaalia. Kirjoitin aiheesta myös blogijutun:

http://valmismaa.blogspot.com/2011/03/alistuva-maailma.html

Omituisinta kampanjassa on oikeastaan tuo sen nimi ja "alistumisen käsite". Mielestäni yhteiskunta ei pyri alistamaan yhtään mihinkään, toisin kuin tämä kampanja, joka painostaa heteroseksuaalisuuteen.

 

 

Markus Lintinen
Vieras

#92

05.04.2011 10:52

Tämä adressi on juuri ajankohtainen.
terveyttä kanssakäymiseen
Vieras

#93 vihasta aiheutui suhde

05.04.2011 10:54

Homosuhteen puolustajat näyttävät olevan sinkkuina elävät naispapit ja heitä lähellä olevat. Vastustajat ovat isiä ja isoisiä. Puolustus on ottanut mallia eräästä suhteesta, joka on kerrottu Raamatussa 1.Sam 20: Istuva kuningas vihaa kansansa sankarimiestä ja tavoittelee julkisesti hänen henkeänsä. Istuvan kuninkaan poika rakastaa sankarimiestä, joka on jo voideltu tulevaksi kuninkaaksi. Miesten kesken on sopu mennyt ja kärsijän osa on kuninkaanpojalla. Kuninkaanpojan ja sankarin suhdetta ei kerrota siunatun.  Lehti tekee juttujaan päivittäin. Pitääkö sen muodostua yksipuoliseksi tietolähteeksi...

Jefferson TD
Vieras

#94 Re: vihasta aiheutui suhde

05.04.2011 10:58

#93: terveyttä kanssakäymiseen - vihasta aiheutui suhde

Sanoit, että "Homosuhteen puolustajat näyttävät olevan sinkkuina elävät naispapit ja heitä lähellä olevat."

Mihinkähän perustat väitteesi?

Jaana Shelby
Vieras

#95

05.04.2011 11:14

Suvaitsevaisuus ja mielipiteenvapaus koskevat vain ei-kristittyjä. Uskovien halutaan olevan hiljaa sillä pelotteella, että valtamedian kannanotoista poikkeavien mielipiteiden esittäminen laukaisee 'yleisesti hyväksytyn' loanheittokampanjan. Mutta vihaan pitää vastata rakkaudella, ei vihalla.
AS
Vieras

#96

05.04.2011 11:21

Adressi kertoo syyn siihen, miksi suosin paikallista sanomalehteä Hesarin sijaan. Lompakkoäänestys - paras äänestys!

Vieras

#97

05.04.2011 11:25

Suomi haluaa väkisin Ruotsin ja muiden skandinaavisten maiden rinnalle ja ohi näissä tasa-arvo ja vähemmistön jalustalle nostamisen asioissa. Ei kaikkia TEKOJA tarvitse hyväksyä/sallia. Yritetään olla niin nykyaikaisia ja ylisivistyneitä, että menee jo överiksi. Sitä tullaan saamaan, mitä tilataan! T: Syntynyt ulkomailla
Make
Vieras

#98

05.04.2011 11:38

Mm. Annin elämänkokemuksesta koko suomi kohisi arkkipiispaa myöten ja ihmiset erosi kirkosta. En ymmärrä, että mikä siinä nyt oli niin kummallista/ennenkuulumatonta.Raamattuhan on aina opettanut, että ihminen voi luopua Jumalan tahdon vastaisesta elämäntavasta ja saada kaiken anteeksi (1.Kor. 6:9-11), koska Jeesus on kuollut syntien puolesta. Nykyään kyllä rohkaistaan tulemaan kaapista ulos, mutta loukkaannutaan, jos joku tulee toisinpäin tai vastoin yleisesti hyväksyttyjä normeja. Valikoiva suvaitsevaisuus on sitä, että suvaitaan kaikkea muuta paitsi sitä, jos joku on erimieltä ja vaikka uskoo esim. raamattuun . Luulen,että homofobia on menneen talven lumia ja raamattufobia muotia. Raamattu on kuitenkin totta ja toisinaan totuus tuomitsee meidät. Raamatussa on myös armo ja vapaus jokaiselle joka nöyrtyy ja uskoo siihen. Pidetään rohkeasti kiinni Raamatun sanasta ja pysytään siinä vaikka tuulet kääntyvät vastaan.
Mikko Lahti
Vieras

#99

05.04.2011 11:53

Adressi on Herralle ja ihmisille otollinen terveen rakkauden teko.Kiitos tekijöille. Runsasta Herramme siunausta ja läsnäoloa elämäänne ja työhönne.

Yritin kolme kertaa samana päivänä vastata HS:n kolumnistin Riku Korhosen törkeään pilkkakirjoitukseen: Uskovaisporno kiihottaa.

Ei mennyt läpi.Muistaakseni lähes kahteen vuoteen yhtään kirjoitustani ei ole enää julkaistu Hesarin verkkolehdessä.2004.... oli toisenlainen ilmapiiri.

Ajan henkeen liittyen on kuitenkin kysyttävä:"Onko ev.lutin pääsanoma:Jeesus pelastaa helvetistä,parantaa sairaita ja eheyttää homoja?

http://mikkolahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66789-evlut-kirkon-paasanomajeesus-pelastaa-helvetista-parantaa-sairaita-ja-eheyttaa-homoja

Mikko Lahti
saarnaaja
http//www.pp.kpnet.fi/mila

Koponen
Vieras

#100 Re:

05.04.2011 11:57

#84: Älä alistu median homomafian mielivaltaan -

Ongelma on se, että jos julkilausumaa yritetään saada virallisesti aikaan, se jää tekemättä. Julkilausumakomiteoiden kokoaminen kestää, samoin myöskin valinta- ja hyväksytysprosessi kestää aikansa...ja kun ne saadaan tehtyä, asian ajankohtaisuus on jo mennyt...ehkä sittenkin pitää reagoida nopeasti ja sietää adressin keskinkertaisuus.