Gåsgrundetin saunan purkupäätös peruttava!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Gåsgrundetin saunan purkupäätös peruttava!.

tuikku

#26

21.08.2015 18:34

Muutin Espooseen keski-suomesta ja tuttuni veivät minut gåsariin. Sanoivat että siellä on saunakin...en meinannut uskoa! Mitä...yhteiskäytössä?? Ilmainen?? Mahtavaa! En ole koskaan törmännyt järviseudullakaan ilmaiseen vapaakäyttöiseen yhteisaunaan. Järki käteen ja sauna säilytetään!


Vieras

#27

23.08.2015 18:28

Upean kaunis Gåsgrundet on valittu retkeilykohteeksemme omien lasteni, sisarusteni ja ystävieni kanssa juuri saunansa ansiosta. Saunaa ylläpitää ja kunnostaa veneiljäjoukko ja tämä työ on erittäin kunnioitettavaa vapaaehtoistyötä. Kun minulle tulee kylään ulkomaalaisvieraita kesällä, Gåsgrundet ja sen sauna ovat todella upea vierailukohde. Sauna on jatkuvassa käytössä ja erittäin suosittu.
Hannu Järvinen

#28 Järki käteen ja sauna säilytetään!

24.08.2015 12:44

Tottakai sauna pitää säilyttää. Kävin viime viikonloppuna saunassa ja se on kaikinpuolin hyvässä kunnossa. Myös turvallisuusasiat on otettu huomioon. Kyllä paperillakin saadaan huolto virallisesti merkittyä veneilyporukan vastuualueeksi, jos vain purkajataholla tähän riittää halua ja älyä. Sauna on jatkuvassa käytössä ja omallakin kohdalla yksi syy siihen miksi juuri Gåsgrundetilla tulee käytyä.


Vieras

#29

25.08.2015 12:12

Gåsgrundetin sauna on yksi pääsyy miksi vierailemme saarella monta kertaa kesässä. Lähempänä olisi monta muutakin retkeilysaarta, mutta mahdollisuus saunoa kesäillassa on reissun arvoinen. Saaren aktiivit pitävät selkeästi hyvää huolta saunasta ja remontoivat sitä vapaaehtoisesti tarpeen vaatiessa. Rakennusta ei voi kuvailla huonokuntoiseksi, vaikka se vaatimaton rantasauna onkin. Saunalla on kaikki tarvittava ja ystävälliset vakituiset neuvovat mielellään uusia vierailijoita. Ainutlaatuisen tunnelman takia olemme vieneet saarelle saunomaan myös useita vieraitamme ulkomailta. He ovat ihastuneet ikihyviksi tälläiseen mahdollisuuteen. Saunominen auringonlaskussa on hieno kokemus Espoon saaristosta ja saunan säilyttäminen näin ehdoton kulttuuriteko.
Joukkopako Espoosta!
Vieras

#30

26.08.2015 08:07

Käsittämätöntä että pienetkin ilot halutaan viedä ihmisiltä! Voisiko veneilijät ottaa Kaparenin laittomasti rakennetun mökin ja saunan käyttöönsä siinä tapauksessa että Gåsgrundin sauna puretaan? Sillä rakennuksella on kuitenkin Merran ja kumppaneiden täysi siunaus. Vai onko kyseinen mökki vieläkin aluetyönjohtaja Lasse Raunion yksityiskäytössä?


Vieras

#31

27.08.2015 06:55

On täysin idiotismia tuhota Espoon saariston vähiä virkistyspaikkoja ! Ja vielä SAUNA joka on jokaiselle saaristossa kesiään viettävien toiveiden täyttymys.
Anu

#32 Saunan puolesta purkua vastaan

28.08.2015 05:44

Itse vietin saaressa la-su välisen yön poikani kanssa viettäen runsaasti aikaa juuri saunalla. Kävin siellä saunomassa myös tiistai-iltana ystävän veneen kyydillä. Harvalla meistä tavallisita kaupunkilaisita on muuten mahdollisuutta merenrantasaunaan uimisesta nauttien, mutta Gåsgrundetissa se onnistuu ilman varauksia, maksuja jne.
Tämän mahdollisuuden soisi säilyvän jatkossakin. Aivan hurmaava paikka ihanin näköaloin.

Vieras

#33

17.01.2016 11:09

En ollut Gasgrund mutta oli lähellä Stora Brando, Malkasari. Niin monia mukavia paikkoja saarilla lahden Suomessa ja Pohjanlahden. Aina ihaillut vuonna Suomessa säilyttää ja sisustaa kotisi, saari, koko maa. Tietenkään ei ole tarpeen tuhota jotain, joka voidaan tallentaa. Olen pahoillani, että olen kirjallisesti Google Translator. Grigory

Vieras

#34

23.01.2016 02:02

Mitä ihmettä? Miksi Espoo haluaa tuhota kuntalaisten kesäparatiisin riistämällä meiltä saunan?

Sauna on Gåsgrundetin henkireikä, eikä sitä saa missään tapauksessa purkaa!

 

Terveisin,

Gåsgrundetissa 1970-luvulta lähtien kesänsä viettänyt