Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan.

Pietarsaarelainen

#26 Re: Turvapaikka

05.05.2011 14:20

#11: Pekka K - Turvapaikka

Pekka puhuu totta. Harmillista jos perhe ei saa jäädä ja toivon todellakin että saisi jäädä.

Suomi takaa pojille hyvän tulevaisuuden!

Jeppis

#27

05.05.2011 16:06

ei pois oikest zaherilaiset on kivoij
Anna-Maija Lyyra

#28 Re: Re: Re:

05.05.2011 20:57

#15: Reich - Re: Re:

Olen ollut molempien poikien opettaja tämän vuoden ajan. Tunnen heidät, toisin kuin anonyymi kirjoittaja. Olen näiden muutamien kymmenen vuoden työurani aikana nähnyt yhtä ja toista. Näiden poikien kohdalla voin sanoa, että tapahtuu todella suuri vääryys. Sympattisia, ahkeria ja sydämellisiä poikia, jotka ovat tehneet todella paljon töitä ja haaveilleet tulevisuuden rakentamista täällä turvassa.


Vieras

#29

05.05.2011 22:01

Minä ei hyväksy täämä:( minun napurit tapahtuu noin.Ne on aina hoitanut asia,ja on iloinen.Ja välitä meile täälä.Ja halua eteinpäin elämässä.Pojat on ahkera koulussa ja urhelu.Isä on niin sairas.Kunnon ihmiset
O_O

#30

05.05.2011 22:56

nii justii . jos ihminen tulee afganistanist ja yrittää oppia kieltä , sopeutua maan tapoihi , asua täällä ja tehä töitä täällä , niin se lähetetää takas sen maaha , mut jos joku ruottalaine tulee tänne ja ei suostu puhumaa suomee , niin sitä vartee pistetää kouluis ruotsi pakolliseks aineeks , jos joku muu maahan muuttaja tulee ja ei suostu opiskella ollenkaa tai käydä töissä , sille maksetaan lapsilisää tai työttömys korvauksia tai jotain tollast. nii onko yhtää reiluu ? ja jokku viisastelijat siel puhuu jtn et : joo pitää lähettää pois täst maasta ku ei oo mitään syytä jäädä tänne , no entä se perheenisä joka on sairas ? miksei kukaan siittä välitä ?
'Oikeus

#31 Kuolema

05.05.2011 23:33

Mistä lähtien suomesta on tullut niin paha MAA että voi lähettää sairaita ihmisiä joilla ei ole mitään. Onko "suomalaisilla" oikeasti niin kylmä sydän että voisi tehdä jotain näin kauheaa?(anteeks että käytän suomalaisilla sanaa mutta he ovat niitä jotka päättävät tälläisista asioista!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vieras

#32

05.05.2011 23:34

hän on mielettömän hyvä ja edistyy suomessa EI afganissa, joten antakaa mahdollisuutta herralle ja hänen vanhemmille! isä vi
Hazaraman

#33 Re:

06.05.2011 01:48

#30: O_O -

"jos ihminen tulee afganistanist ja yrittää oppia kieltä..."

Maailmassa on varmaan miljoonia ihmisiä, jotka haluaisivat samalla tavalla tehdä, mutta valitettavasti rajat on vedettävä. Perhe on hakenut turvapaikanhakijana oleskelulupaa sosiaaliturvalla, mutta eivät ole siihen tuomioistuimenkaan mielestä oikeutettuja. Tästä syystä perheen on lähdettävä maasta vaikka kuinka innokkaita opiskelijoita pojat olisivat, koska yhtä innokkaita oleskelulupaa hamuavia turvapaikanhakijoita on Suomi pullollaan.

"nii onko yhtää reiluu ?"

Typerää.

http://www.norden.org/fi/tietoa-yhteistyoestae/sopimukset/sopimukset

"miksei kukaan siittä välitä ?"

Luultavasti tuomioistuimen mielestä isä ei ole oleskelulupaan oikeuttavan sairas, eikä muutenkaan Suomesta saa oleskelulupaa helposti sairauden perusteella, koska maailmalla on valtavasti hyvin sairaita ihmisiä.

Hazaraman

#34 Re: Re: Re: Re:

06.05.2011 02:06

#28: Anna-Maija Lyyra - Re: Re: Re:

Jos todella on näin, niin silloin ratkaisu voisi olla aluksi oleskelulupa ilman sosiaaliturvaa. Tällaista oleskelulupaa ehdotettiin liittyen isovanhempien perheenyhdistämisiin, mutta jostain syystä päättäjät eivät sitä pitäneet hyvänä vaikka perheet olivat lupautuneet kustantamaan mummoista aiheutuvat kustannukset.

Nyt tietysti kysyt, millä tämä perhe sitten elää. Perhe elää sinun, Annan ja muiden tukijoiden avustuksella siihen asti, että ovat oikeutettuja pysyvään oleskelulupaa.

Muutenkin näissä oleskeluluvissa on pyrittävä siihen, että annetaan oleskelulupia mahdollisimman parhaiten suomalaiseen yhteiskuntaan kotoutuville. Sinulla Anna-Maija on varmaan myös kokemuksia huonommin pärjäävistä maahanmuuttajista.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.05.2011 10:11



Vieras

#36

06.05.2011 11:21

Viranomaiset tulkitsevat asioita kovin ailahtelevasti ja mielivaltaisesti. Tämän perheen pitää saada ehdottomasti jäädä Suomeen koska käyvät kouluakin täällä. Onko Suomella varaa ajaa pois hyvää työvoimaa näin ? Ei ole minun mielestä.

-Sakke-

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.05.2011 11:23


Elmo

#38

06.05.2011 12:10

Huono elintaso kotimaassa ei riitä turvapaikkaan. Säälihän tuo on, mutta maailma on loppujenlopuksi täynnä vääryyttä ja sairautta.

Tämä adressi on muuten helvetin typerä. Luuleeko joku oikeasti, että jotain kiinnostaa joku parinsadan nettikirjoittajan adressi? Hohhoijaa.. Zaherit lentää kun leppäkeihäät, oli adressia tai ei.
Hazaraman

#39 Re: Aleksi

06.05.2011 12:23

#37: - Aleksi

En tiedä ovatko rikollisia, mutta osaltaan kielteiseen oleskelulupapäätökseen syynä voi olla valehteleminen viranomaisille.

Ilmeisen perusteeton hakemus:

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040301

abdi

#40 poisvain

06.05.2011 12:31

mina ainaki en halua liika afganistan ihmisiä suomiin, ainoastan somalia olla hyvä kaikki muut rasistiihmisiä koska ei annna rahaa haluan astrid thors presidentti
naks

#41 juh

06.05.2011 12:33

Pois vaan suomesta, suomi suomalaisille ja afganistan afganistalaisille.
Hazaraman

#42 Re:

06.05.2011 12:40

#36: -

"Viranomaiset tulkitsevat asioita kovin ailahtelevasti ja mielivaltaisesti."

Tähän on eduskunnan puuttuva tekemällä sellaisia lakeja ja säännöksiä, joiden avulla viranomaiset voivat kohdella kaikkia mahdollisimman yhdenvertaisesti vaikkakin se ei taida olla helppoa.

Esimerkkinä ajatellaan, että Suomesta hakee turvapaikkaa kaksi henkilöä. Toinen turvapaikanhakija on todellisuudessa elintasopakolainen, jota ei kotimaassa vainota, mutta hän saa oleskeluluvan, koska osaa kusettaa viranomaisia. Turvapaikanhakija jota taas vainotaan ei saa, koska ei pysty uskottavasti kertomaan vainosta vaan hänet palautetaan kotimaahansa. Valitettavasti turvapaikanhakuun liittyy paljonkin väärinkäytöksiä, josta taas aidot tapaukset joutuvat kärsimään.

"Suomeen koska käyvät kouluakin täällä."

Tietääkseni kaikki alaikäiset turvapaikanhakijat käyvät Suomessa koulua odottaessaan oleskelulupapäätöstä. Tästä syystä koulunkäynti tai työnteko ei saisi olla ainoa peruste jäädä maahan. Koulunkäynnissä on myös hyvä huomata, että siitä aiheutuu yhteiskunnalle kymmenien tuhansien eurojen edestä kustannuksia, koska ulkomaalaisten opettaminen ei ole ilmaista.

"Onko Suomella varaa ajaa pois hyvää työvoimaa näin ?"

Mistä tiedät, että on hyvää työvoimaa? Tietääkseni maahanmuuttajien työttömyysprosentti on tällä hetkellä 20% paikkeilla, että ensin tulisi työllistää heidät ja sadattuhannet muut työttömät.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.05.2011 12:55


sotainvalidin jälkeläinen

#44 Omat sairaat kuolevat jonoihin

06.05.2011 12:56

Se nyt vaan on niin, ettei suomalaisten verovarat riitä edes oman maan kansalaisten hoitoon, joten ei ole oikein ottaa tänne vielä ulkomaalaisia hoidettavaksi ja elämään sosiaalitukien varassa. Afganistanissa on kansainväliset joukot turvaamassa rauhaa, myös suomalaiset ja afgaanien pitää nyt vaan kääriä hihansa ja alkaa rakentaa omaa maataan ja tulevaisuuttaan eikä vaatia pääsyä valmiiksi katettuun pöytään. Se vaati rohkeutta ja uhrauksia kuten kaikki suomalaiset tietävät. Siis palautus on oikein ja kohtuullista, mutta ratkaisut pitäisi tietysti saada paljon nopeammin.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.05.2011 13:08


Keero

#46

06.05.2011 13:27

Mitä pàskaa nyt taas. Täällä on muutenkin liiaksi leväperäistä maahanmuuton hoitoa ja sitten pyritte edistämään sitä vielä lisää. Missään hyvinvointivaltiossa ei katsota tuollaista lunssimista ja luvatkaan eivät ole kunnossa. Säännöt on sitä varten, että niitä noudatetaan. Ei muuta kuin takaisin sinne Afganistaniin ja hyvää jatkoa siellä.
J

#47

06.05.2011 14:10

Mun mielestä joku vakava sairaus ei ole mikään pätevä syy jäädä suomeen. Ohan tuolla maailmalla miljoonia sairaita ihmisiä. Mutta ei suomi voi kaikkia ottaa. Lisäksi täytyy huomioida se, että jos annetaan periksi kerran niin kohta noita elintasopummeja on tunkemassa tänne lisää. Se on voi voi jos afganistanissa ei pystytä muka hoitamaan, mutta se ei ole meidän suomalaisten työssä käyvien veronmaksajien asia elättää tuollaisia loisia. Onhan tässä yhdellä jos toisella suomalaisellakin ongelmia ja sairauksia, mutta me emme silti koita loisia täällä.

Työvoima argumentti on aivan älytön, koska suomessa on jo nyt helvetisti työttömiä. Lisäksi kokoajan valmistuu lisää koulunpenkiltä opiskelijoita työttömäksi. Mihin me muka tarvittaisiin näitä ählyjä, jotka eivät välttämättä edes työllisty.

Sitäpaitsi afganistanissa ei ole todellakaan sellasta tilaa, että perhettä ei voitaisi sinne palauttaa. Pidetään suomi ja sen sosiaaliturva ensisijaisesti suomalaisilla, jotka ovat siihen oikeutettuja, eikä ruveta haalimaan koko maailman ihmisiä tänne jos milläkin verukkeella. Suomen ei tarvitse olla maailman sosiaalitoimisto.

Vieras

#48

06.05.2011 15:47

Mitä tässä auttaa vaikka olisit poikien opettaja? Miettikää nyt suomi ei voi pelastaa koko maailmaa, laki on laki vaikka on jopa lepsu näissä tilanteissa. En nyt suoranaisesti toivo käännytystä mutta mun verovaroin tuetaan kankkulankaivoa jo liikaakin. 180€ jokainen suomalainen maksaa kehitys apuun. Meillä on suomessakin tarpeeksi ongelmia ja rahareikiä. Antaisin mielelläni vaikk 200€ jos se menisi omalle kansalle. Nykyään ollaan niin vieraanvaraisia että oma kansa kärsii.
oikeus

#49 Re: Kuolema

06.05.2011 20:19

#31: 'Oikeus - Kuolema 

 justin tuo minä mieti ja.Ja ihmiset kun yritä jotain,ja halua.Eikö suomi tarvitse semoista

mertsi

#50 pois ja heti

07.05.2011 00:14

ei meillä ole mitään velvoitetta elättää laittomia tulijoita. johan nuo on 2,5 vuotta pummanneet meidän rahoja joita ei ikinä saada takaisin. ihmetyttää miten poikosella on vara olla urheiluseurassa mutta ei ole varaa asua afganistanissa missä mikään ei maksa mitään. suomalaisella työläiselläkin tekee tiukkaa maksaa seurojen lisenssejä. poi pois.