Vetoomus Zaherin perheen käännyttämistä vastaan

Repe

#76 Re: Afganistanissa on jo turvallisia alueita,

14.05.2011 21:26

#75: -  

 eikä perheelle ole myönnetty turvapaikkaa. Tällaisten tapausten on lähdettävä maasta.

Ei käännytystä!!!

#77 Räjähteleekö vihreällä alueella pommeja?

15.05.2011 09:10

Miksi Suomi käy Afganistanissa ylipäätään sotaa?

Tällänen maa ei ole turvallinen palata jossa soditaan. Ja perhe joka käy työssä meillä Suomessa ja osallistuu yhteiskunnan toimintaan on maalle hyväksi, ei todellakaan mitään elätettäviä.
Miksi me huonontaisimme perheen elämää? Eiväthän he voi kotipaikkaan palata; sama jos helsinkiläinen sijotettaisiin Lappiin (ja silti vaarassa).

Vieras

#78

15.05.2011 18:51

En nää mitään järkevää syytä heidän palauttamiseen takas Afganistaniin, tyhmää toimintaa tälläne!

Vieras

#79

16.05.2011 01:57

seitkyt neljä suksi vaikkapa v i t t u u n :)

Vieras

#80

16.05.2011 15:28

Hieno tämä adressi... on oikeesti todella väärin että ulkomaalaisia kohdellaan näin.. se on melkein sama kuin että nämä päättäjät laittais itse kuula niitten kalloon.. kun kerran ovat jo uhkaillut kotimaassa että luultavasti niiltä menee henki jos palaa... niiin sitte senkin jälkeen vieläki ollaan lähettämässä takaisin... ei mitään järkeä tässä suomen politiikassa...

Vieras

#81

16.05.2011 18:59

Olisi kiva tietää että miten perhe on tullut Suomeen, vaikuttaa laittomalta maahantulolta jos ei kerta edes omaisuutta ole Afganistanissa. Joutakiin käännyttämään mokomat sosiaalituella eläjät
vieras

#82 Vähän realismia

17.05.2011 12:10

Eivätkö nämä henkilöt, joiden mielestä viranomaiset ovat väärässä, voisi organisoida yksityisen rahankeräyksen, jolla tuettaisiin perheen kotiutumista Afganistaniin? Samalla he voisivat yksityisesti kustantaa lääkkeiden ja hoitopalvelujen viennin niitä tarvitseville, tai mikä olisi aivan oikeasti realistinen ja järkevä ajatus maailmanparantajille - lähtisi itse paikan päälle näyttämään Afganistanilaisille miten rakennetaan hyvinvointivaltiota. Eivät ongelmat ratkea sillä, että Afganistanin väestö siirretään Suomeen pakoon karmaisevia oloja, vaan sillä että Afganistanilaiset jäävät omaan maahansa ratkomaan sen ongelmia, kehittämään ja rakentamaan sen infrastruktuuria. Näin suomalaisetkin ovat aikanaan tehneet omassa maassaan raivatessaan peltoja viljelymaaksi, taistellessaan itsenäisyytensä puolesta valloittajia vastaan, sekä kärsiessään kansalaissodan traumoista. Mielestäni on vähintäänkin rasistista ajatella, että nämä ongelmat olisivat muille kansallisuuksille ylitsepääsemättömän vaikeita ratkaistaviksi.

hieman inhimillisyyttä

#83 Re:

17.05.2011 12:26

#81: -  

 tokkopa kukaan lähtee omasta synnyinmaasta aivan eri kulttuuriin,jos ei ole äärimmäinen hätä ja pelko henkensä menettämisestä!Afganistan-asiantuntija Sari Kouvo kommentoi Afganistanin tilannetta näin:Afganistani ei ole tällä hetkellä turvallinen maa kenellekkään,siellä on sota ja mitä vain voi tapahtua!Ihmettelen kovasti miksi Suomi ottaa afgaani pakolaisia edelleen ,jos maa on täysin turvallinen!

hieman inhimillisyyttä

#84 Re: Re: vieras

17.05.2011 12:34

#83: hieman inhimillisyyttä -

Tällä ajattelutavalla voisi lähettää kaikki maahanmuuttajat takaisin kotimaihinsa esim. somalit,iranilaiset, irakilaiset,ym,ym.

Jozef

#85 Re: HOMMA FUTAA

17.05.2011 18:10

#10: REINO - HOMMA FUTAA

http://www.youtube.com/watch?v=bEdwv8fYOtQ

katso tätä videota !

jussi halla-aho on p*askana kun kysytään että "miten silloin sodan aikana kun suomalaiset muuttivat ruotsiin ? " tässä tilanteessa olisin kysynyt että olisiko pitänyt ruotsin valtion kääntää kaikki takaisin ?? jos kerranki zaherin perhe on tänne asti päässyt niin en näe syytä miksi pitäisi heidät heittää pois suomesta.  pojat muutaman vuoden päästä perustavat pizzerian ja alkavat maksaa veroa valtiolle ;)

veronmaksaja

#86 Re: Re Käännytys on ihan oikein

17.05.2011 19:12

#83: hieman inhimillisyyttä - Re:

Kyllä ihmiset lähtevät myös paremman elintason perässä mm. Suomeen, jossa on hyvä sosiaaliturva. Minäkin

ihmettelen, miksi Suomi ottaa afgaani pakolaisia ja jos jotkut näistä ei saa oleskelulupaa, niin alkaa suuri vastustus

heidän puolestaan. On väärin, että yritetään kasvattaa sosaaliturvan varassa elävien määrää Suomessa. Vaikka nämä

pojat ovat vaikka kuinka hyviä nyrkkeiljöitä ja "kivoi", niin se ei ole syy jäädä tänne. Myöskään isän sairaus ei ole

peruste saada turvapaikkaa, mikä on varmasti oikeista syistä evättykin. Kyllä asiat on varmasti tutkittu perusteellisesti.


Vieras

#87 Re: Re: HOMMA FUTAA

17.05.2011 19:19

#85: Jozef - Re: HOMMA FUTAA

Kyllä tuo video lähinnä tekee kunniaa Halla-aholle, varsinkin kun Salmen vieressä tekee itsestään täydellisen idiootin. Itse asiassa keskustelua käytiin Ruotsiin työhön lähteneistä siirtolaisista. Mitä sota-aikaan tulee muuten; lapsia lähetettiin evakkoon Ruotsiin väliaikaisesti, sillä aikaa kun suomalaiset aikuiset jäivät taistelemaan oman maansa puolesta henkeen ja vereen. Sen jälkeen he maksoivat sotakorvaukset Neuvostoliitolle ja alkoivat hellittämättömästi rakentaa tämän maan hyvinvointia, niin että sinäkin voit nyt elää työttömyysturvalla ja sylkeä kiittämättömänä kattoon. Näin rakennetaan maata. Eihän mikään ongelmista kärsivä maa voi koskaan nousta hyvinvointivaltioiden joukkoon, jos sen väestöllä ei ole vähääkään kiinnostusta jäädä kehittämään sitä.

Ihmisoikeudet?

#88 Re: Re: Re:

17.05.2011 23:34

#15: Reich - Re: Re:

Itse maahanmuuttolakiin ja oleskelulupa-asioihin perehtyneenä voin sanoa, että edellytykset luvalle ovat loistavat. Erityisesti perheen pojat ovat oppineet kielen hämmästyttävän hyvin ja nopeasti ja lisäksi käyneet koulua täällä, täysin Suomen lain mukaisesti. He ovat siis osoittaneet sopeutumisensa tähän yhteiskuntaan, eivätkä anna minkäänlaista viitettä siihen, että olisivat tulleet tänne "elämään leveästi Suomen rahoilla".

Lisäksi perheen isän sairauden vuoksi tuntuu kummalliselta lähettää hänet takaisin maahan, jossa ei ole mahdollista saada vaadittavaa hoitoa. Jos valtio tekee tämän päätöksen lähettää ihminen kuolemaan, voidaanko puhua Suomen noudattavan ihmisoikeuksia? Asiasta voi ja saa tietysti olla jokainen mitä mieltä haluaa, mutta itse koen perheen tänne jäämisen parempana vaihtoehtona.

Rasisti

#89 Re: Turvapaikka

18.05.2011 18:50

#12: - Turvapaikka 

 Täällä Suomessa on jo paljon mutanaamoja jotka saavat elää meidän rahoilla että ollaanpa tylyjä.

InYourFace

#90 Re: Re: Afganistanissa on jo turvallisia alueita,

20.05.2011 21:21


Vieras

#91

22.05.2011 09:38

Miksi lähettää takaisin jo kielen oppineita ja paikkansa löytäneitä ihmisiä, kun samasta maasta tuodaan samaan aikaan uusia pakolaisia? Eikö tällä perheellä olisi tehtävä myös uusien kotiuttamisessa Suomeen?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.06.2011 11:53


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.06.2011 11:54


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

01.06.2011 13:56



Vieras

#95

10.07.2011 01:59

Mielestäni perhe saa jäädä, kun kerran saa oleskelulupa,niin pojat voisi aloitta toittä vaikkapa ja maksaa valtiolle veroja niin samalla hoitaa valtion velkoja,,pojalla on hyvä tulevaisuus kun on suosittu nyrkkeilija, joka voisi menestyä hyvin...varmaan Suomestakin löytyy lahjakaita nyrkeilijoita tulevaisuudessa..ei saa ihmisiä lähettä nyt kuolemaan takaisin ei tää viitta minkälaisen politiikan ....voisi ajatella että meistä joku olisi heiän tilanteella,niin miltä tuntuu kun maailman ovet suljetaan sulle...eikä turvallista paikka elämiselle...

Vieras

#96 huohhhhhhhhh

05.01.2012 01:20

#74: HITLER -

järjetöntä kielen käyttöä kannattais hakee tarpeeks tietoa muslimeista sitten vasta alkais puhua jtn omaa shittia ja tää ei oo sun maa ainoastaan joten varo mitä sanot :)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.01.2012 03:17



Vieras

#98

22.01.2012 14:47

Tietääkseni Törni ei mennyt sosiaaliapuja nostamaan,vaan elätti itse itsensä.

Vieras

#99

24.04.2012 21:38

Kyllä on omahyvänen tää Suomenmaa nykyään - ettei yksi tavallinen afhghanistanilaisperhe saa tänne jäädä, vaan takasin sinne talibaanien tapettavaks !- Eikä nää oo ees mitään rikollisia vaan kunnon ihmisiä - Pitäisköhän Suomeenkin tulla joku katastrofi että täällä leveeperseiset sossutantat tajuis jostain jotain....
Stadin friidu

#100 Re: Puhuitte ympäri

24.04.2012 21:54

#55: Ville Komsi - Puhuitte ympäri

Olen samaa mieltä Villen kanssa - Kun meillä suomalaiset sanovat että "ei täällä ole varaa elättää eikä avustaa ketään muita paitsi suomalaisia" niin näistä ihmisistä 90 % ei tiedä minkälaista on maailman todella köyhissä ja sotaa käyvissä maissa - Suurimalla osalla afghanistanilaisista ei esim ole puhdasta juomavetta joka päivälle, suomalaisilla on; suuriosa afganistanilaisista syö päivittäin avustuskuivamuonaa ja lapset haaveilee "pehmeästä leivästä" - Lapsi kulkee pitkin talvea ilman kenkiä, lumessa - Talebanit uhkaavat tappamisella vieläkin monia ihmisiä - Mitään terveydenhuoltoa ei ISAF- ja muiden vastaavien joukkojen ulkopuolella kylissä ja kaupungeissa juuri ole köyhille, ja vain pienellä prosentilla afganistanilaisista on edes sellainen elintaso ku suomalaislla työttömillä - Ja voi voi, niitä suomalaisia sota-invalideja, kyllä ne niin kauheesti näkee nälkää hoitolaitoksissaan !!!

Zaherit ei alunperin tullu Suomeen elintasopakolaisian, vaan heillä oli tappouhka päällä - Ja nyt on sitten vielä tämän vanhan isän sydänsairaus - Tässä ei enää kohta kehtaa tunnustaa olevansa suomalainen.