Vastustamme Uuteenkaupunkiin kaavailtavaa vastaanottokeskusta.

Laske yksi plus yksi. Mitä saat? Kulttuuririkkaan tuplaraiskauksen.

#176 Re: Re: Re: Re:

02.12.2015 08:39

#16: - Re: Re: Re:  

 On puhuttu, mutta nyt raiskauksia tapahtuu turvapaikanhakijoiden myötä niin usein (vastahan tulivat tänne) että uutisointi on huomattavasti vilkkaampaa kuin ennen. Pitäisikö hyväksyä tilanne vain sen takia, että ennen ei uutisoitu niin ahkerasti aiheesta?


Vieras

#177 Ovatko mökkiläiset valmiita?

02.12.2015 12:21

Kohta tekin saatte uudet isännät vähällä käytöllä oleville kesäasunnoillenne.

Iltalehti kertoi asiasta aamulla, tosin jostakin syystä uutinen poistui pikaisesti julkaisun jälkeen mutta mv-lehdessä näkyy olevan tallessa.


Vieras

#178 Suomen poliisijärjestöjen liitto SPJL:n puheenjohtaja Yrjö Suhonen

02.12.2015 12:58

Suhonen viittaa Ilta-Sanomien juttuun, jonka mukaan turvapaikanhakijoihin liittyvät rikosepäilyt ovat kasvaneet merkittävästi.

- Pelkään pahoin, että kohta Suomessa kaduille tulee Ranskan mallin mukaisesti sotilaita. Ammattitaidon ja osaamisen kannalta sekin on parempi kuin tehtävien jakaminen siviileille täydennyspoliisijärjestelmän kautta, Suhonen kirjoittaa.

 

 

Katkeraa

#179 Re:

02.12.2015 14:23

#171: -  

 Näin se toimii U:gissa: tk:n lääkäri Maria-Sofialta lähettää sairaan ja huonokuntoisen vanhuksen "hyväkuntoisena" kotiin hoidettavaksi kotihoidon huomaan, ja tämä paljon mainostettu kotihoito ei kuitenkaan toimi. Eli palvelut ei ole käytettävissä silloin kun niitä tarvitaan. Aamuhoito tulee silloin kun ehtivät (viipyy ½ - 1 tuntiin, ei käy diabeetikolle), päivän ruoka ja sen lämmitys viipyy, iltahoitoajat miten sattuvat hoitajalle sopimaan jne. Hoitajia vähennetään ja hoitoaikoja lyhennetään. näin ovat päättäjät täällä homman hoitaneet.

Mamuja kyllä ollaan hyyssäämässä vanhusten kustannuksella!

 

 


Vieras

#181 Re:

02.12.2015 20:03

#180: -  

Mitä te ihmiset oikein kuvittelitte kun niitä vanhoja vaatteitanne SPR:lle raahasitte?

Uusia niiden olla pitää. Ja nuorison tuntemaa muotimerkkiä. Eihän nuoret jannut mitään toisten vanhoja rytkyjä huoli.

 

 

heidän rahat

#182 Re:

03.12.2015 14:47

#180: -  

 Vokkilaisille ostetaan myös uudet harrastusvarusteet joten kelpaahan siinä palloa merkkivetimissä pelailla. Veronmaksajien piikki on auki joka kohdassa eikä kyse suinkaan ole siitä muutamasta kympistä mitä päiväkulujen väitetään olevan. Vaivat hoidatetaan yksityisellä ja virikematkoille mennään omilla busseilla. Ruokakin on tasokkaampaa kuin missään koulussa tai muussa laitoksessa. Huolto pelaa ja palvelijoita piisaa. Poliisikin käy tervehtimässä harva se päivä.


Vieras

#183

03.12.2015 15:11

Rauha säilyy pikku kaupunkimme kaduilla,romaaneja ei ole ollut, miksi riskeerata .
jööran

#184

03.12.2015 18:26

SPR keräysboikottiin,ei killinkiäkään keräyksiin niin kauan kuin partavauvojen hyysääminen jatkuu.Tavallinen kansalainen ei voi tietää mihin kerätyt varat päätyvät,siksi on viisain pitää vähät roponsa omassa taskussa.

perheellinen

#185 tekstaripalsta

05.12.2015 10:10

Ugin Sanomat näköjään julkaisee vain vokki-myönteisiä tekstareita. Laitilassakin silti sattuu ja tapahtuu mutta ikäviä asioita ei haluta yleisön tietoisuuteen. 

Tulen peruuttamaan tilaukseni sillä hetkellä kun lehti alkaa lobbaamaan vokkia Uuteenkaupunkiin. Samoin kannan viimeisetkin euroni Turun seudun kauppakeskuksiin jos paikallisia yrittäjiä lähtee mukaan tähän mielettömään ja erittäin haitalliseen hankkeeseen.


Vieras

#186

05.12.2015 15:02

Ei oo pakko tyttöjen pelkää!!

Vieras

#187

05.12.2015 18:56

Olen täysin samaa mieltä että suomen pakolaispolitiikka on tällä hetkellä täysin kestämättömällä pohjalla !
Suomen pitäisi olla samalla viivalla Baltianmaiden, puolan, Unkariin ym.
Maiden kanssa.
Pakolaiset eivät aiheuta kun häiriötä,näin pienelle paikkakunnalle!
Mielestäni nämä 20-35 vuotiaat pakolais-miehet ovat rintamakarkureita,lainatakseni isääni!

Vieras

#188 sukupuolten tasa-arvo

07.12.2015 19:12

Sen lisäksi, että vokin ylläpito on aivan järjettömän kallis hanke, tulee se muuttamaan elinympäristöämme olennaisesti koska islaminuskoiset eivät halua elää meidän normiemme mukaisesti. Koraani oheiskirjoituksineen ja sharia määrittelevät sen mikä on oikein ja mikä ei. Muslimit pitävät myös tiukasti kiinni perinteistään ja uskomuksistaan ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että he pitävät omia tapojaan ja uskontoaan parempina kuin länsimaissa yleisesti tunnustettuja periaatteita kuten demokratiaa ja tasa-arvoa. Jokainen, joka on seurannut uutisia laajemmalti, lukenut aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ja matkustellut maailmalla tietää tämän ikävän tosiasian. Tänne tulevat miehet ovat aivan eri ihmisiä kuin ne, joita te turistit kohtaatte etelän lomakohteissa tai joiden kanssa te asioitte kebab-ravintoloissa.

On ihan käsittämätöntä, että jotkut naiset yhä kuvittelevat, että ongelmia ei synny ja kaikki jatkuu sopuisana niin kuin aina ennenkin. Naisten ja tyttöjen elämä Ukissa ei siis todellakaan jatku samanlaisena jos tänne rantautuu satoja miehiä; aikuisia ja niitä vähän nuorempia, partaa kasvattavia alaikäisiä turvapaikanhakijoita. Heidän asenteitaan ei muuteta SPR:n kurssituksella eikä hyvää tarkoittavalla ohjeistuksella. Naisten ja lasten turvallisuus heikkenee väkisinkin kun kaupungissa oleilee satoja naisia vailla olevia miehiä kulttuureista joissa naista, ja etenkään länsimaista naista, ei arvosteta pätkän vertaa.


Vieras

#189 ei helvetti tällaista ukiin

07.12.2015 22:16

Käykäähän katsomassa kopiota Heinolan Lyseonmäen koulun Wilma-viestistä MV-lehden sivuilla.

 

Vieras

#190 Säilytetään lasten ja nuorten turvallinen kotikaupunki

10.12.2015 20:40

Se on kapinan paikka jos kaupunginhallitus yrittää junailla vokin Ukiin ilman valtuustokäsittelyä ja TÄYSIN vastoin kaupunkilaisten tahtoa.

Ukissa on paljon nuoria tyttöjä jotka kulkevat iltaisin harrastuksiinsa ja muutenkin liikkuvat kaupungilla ilman saattajia. Lenkkeillään, pelataan salibandya, käydään korisharkoissa ja kuntosaleilla. 

Mitä luulette tapahtuvan jos kaupunkiin tulee muutama sata naisetonta miestä, joiden mielessä hyvinkin nuori tyttö on luvallista riistaa? 

 


Vieras

#191

15.12.2015 06:30

Kaikki kaupunkilaiset lakkoon niin pitkäksi aikaa,että sanoma menee perille,jopa päättäjien päihin!!!

Ei siihen montaa päivää menen,ja on halpa hinta kotikaupungin säilymisestä.

Pelkällä suvakkivoimalla ei pyöri mikään yritys,niitä suvakkeja kun ei montaa ole.


Vieras

#192

29.12.2015 19:45

Siksi että olen suomalinen ja haluan että kotimaani on turvallinen paikka asua ja että voin elää rauhassa omassa kulttuurissamme. Lisäksi Maahanmuuttajat on raiskanneet ja lähennelleet ihan tarpeeksi ihmisiä täällä. Heidän kulttuurinsa ei sovi meidän maahamme. En halua tänne enempää pedofiilejä raiskaajia ja terroristeja!!!

Vieras

#193

30.12.2015 13:37

Tyttäreni, 7 vuotias tietääkseni asuu Uudessakaupungissa enkä toivo hänen joutuvan ahdistelun kohteeksi. Äidistään en niin väliä pidä, vaikka viihdyttelisi useampaakin maahanmuuttajaa..
Magnus von Lagerbom

#194 Kovasti ihmettelen salaisia allekirjoittajia

30.12.2015 13:39

Jos kantansa adressiin ilmoittaa, pitäisi olla rohkeutta myös seisoa kantansa takana eikä piilotella nimettömänä.


Vieras

#195

10.01.2016 21:37

Ei yhtään vokkia enää mihinkään päin suomeen!

Vieras

#196

27.01.2016 20:08

En halua nuoria arabitaustaisia tyhjäntoimittajia elämään verorahoillani tänne.
ukilainen veronmaksaja

#197 Vokkilobbausta Viikaisilla

31.01.2016 13:09

Kiiltokuva-afgaani Nasima Razmyar on nyt sitten kutsuttu lobbaamaan vastaanottokeskusta ja tuomaan monikulttuurisuuden ilosanomaa myös Ukiin. Nasima on tunnettu siitä, että hän kiertää ympäri Suomea syyllistämässä kantasuomalaisia siitä, etteivät he ota elintasopakolaisia avosylin vastaan.  

Nasima siis haluaa, että me kustannamme raavaiden afgaani-, somali- ja irakilaismiesten turvapaikkashoppailun, eikä ihme, koska hän on itse mukana vastaanottokeskusbisneksissä ja on mm. Viittakivi Oy:n varsinainen jäsen. Nasiman puoliso, suomenruotsalainen Johan Fager, toimii niinikään kiinteistö- ja rahoitusalalla.  

Tässä on kyse maahan tunkeutuneista ulkomaalaisista, joista poliisin maltillisen arvion mukaan vähintään kaksi kolmasosaa on tullut Suomeen vain korkeamman elintason toivossa. Ei myöskään pitäisi olla kenellekään epäselvää, että tämän sirkuksen kokonaiskustannukset liikkuvat vuositasolla miljardeissa. Se on tuonut mukanaan myös laajalle levinneen rikollisen toiminnan, josta kärsivät erityisesti naiset ja nuoret tytöt. Maahantulijat työllistävät viranomaisia merkittävässä määrin ja seurauksena on kantasuomalaisten heikentyneet turvallisuus- ja sosiaalipalvelut sekä asuntojonojen venyminen entistä pidemmiksi.  

Valtion rahoituksen päättyessä kaikki kustannukset jäävät meidän kuntalaisten maksettavaksi ja meidän riesaksemme jää myös kotikaupunkimme heikentynyt turvallisuus, josta esimerkkejä löytyy runsain mitoin muualta maastamme ja muista Euroopan maista sikäli kun on tullut seuratuksi muitakin medioita kuin Yleä ja paikallislehteä. Lähinaapurimme on Ruotsi karmaiseva esimerkki, siitä miten turvapaikanhakijat ja holtiton maahanmuutto ovat saattaneet ennen niin rauhallisen Pohjoismaan kaaoksen tilaan.  

Tiistaina 2.2. alkaen klo 18 Viikaisten koulun auditoriossa siis lobataan vokin puolesta. Koska Ugin Sanomien mainoksen mukaan kyse on keskustelutilaisuudesta, kannattaa paikalle mennä hyvin valmistautuneena kertomaan mitä mieltä on meneillään olevasta turvapaikkashoppailusta.  

 

Tästä tilaisuudesta / karhunpalveluksesta ukilaiset saavat kiittää kunnallisneuvos Helena Vartiaista ja Työväen sivistysliiton Uudenkaupungin seudun opintojärjestöä, jossa vaikuttavat henkilöt on lueteltu alla.  

Työväen sivistysliiton Uudenkaupungin seudun opintojärjestö:

Puheenjohtaja, rahastonhoitaja ja tiedotusvastaava Mauri Pietilä

Varapuheenjohtaja Eeva-Liisa Isoheiko

Kulttuurivastaava Sirpa Kaupinsalo


Vieras

#198 Re: yhteystietoja

29.11.2016 04:20