Vastustamme Uuteenkaupunkiin kaavailtavaa vastaanottokeskusta.

Realisti
Vieras

#76

27.11.2015 20:45

Maahantunkeutujat ovat kiistämättä turvallisuusuhka. Jos Ugissa alkaa pörräämään satoja joutilaita miehiä, en todellakaan uskalla enää lenkkeillä. Sorvakon pururata on ollut henkireikäni, missä minä, työssäkäyvä perheenäiti olen hoitanut fyysistä ja henkistä kuntoani. Nyt minun terapiakeinoani ollaan viemässä pois!

Perheessämme on kolme alle kymmenvuotiasta lasta. Pelkään varsinkin tyttöni turvallisuuden puolesta. Lapseni ovat kulkeneet joihinkin harrastuksiinsa itsenäisesti. Ainakaan tyttöäni en uskalla enää päästää yksin ulos, jos partalapsoset alkavat parveilemaan kaupungilla. Muslimien uskonto poikkeaa hyvin suuresti meidän uskonnostamme. Länsimaisella, kristityllä naisella ei ole heidän silmissään minkäänlaista arvoa.

Meillä ei ole varaa elättää tällaista valtavaa määrää pakolaisia, joita Suomi vastaanottaa. Jo nyt kulut ovat valtiolle vähintään pari miljoonaa euroa päivässä! Olen varma, että vastaanottokeskuksesta koituisi kuluja myös kaupungille ainakin terveydenhuoltopalveluiden ja koulutuksen järjestämisen vuoksi. Eikä se paljon lohduta, että valtio maksaa suurimman osan pakolaisista koituvista kuluista. Osallistummehan me veroja maksamalla koko tämän sirkuksen pyörittämiseen, niin kunnan kuin valtionkin tasolla.

Terveyskeskuksessa on jo nyt lääkäripula, eivätkä veroja kiltisti maksavat SUOMALAISETkaan saa lääkäriaikoja. Tiedotusvälineiden ja mm. THL:n mukaan näillä tulijoilla on jos jonkinmoista tautia, mm. tuberkuloosia. Yksityiselläkö heidät sitten hoidetaan, kun kaupungin terveyskeskuksessa ei pystytä hoitamaan edes nykyistä, uusikaupunkilaisista koostuvaa potilaspainetta?  Vastaanottokeskuksen kannattajat voisivat tutustua esim. tuberkuloosiin. Melkoisen ikävä sairaus, eikä ole mikään halpa hoidettava. Ja maahanmuuttajilla on sitäkin riemua meille tuliaiseksi. Suomalaisia lapsia ei ole edes rokotettu tuberkuloosia vastaan. Eikä niitä rokotteita julkiselta puolelta edes anneta vaikka sellaisen nyt haluaisikin!

Päiväkodissa lapseni saa veteen keitettyä puuroa aamupalaksi. On siinä toki kaverina pieni liraus maitoa ja juhlapäivinä saa juustosiivunkin. Pahaa tekee seurata tiedotusvälineistä, mitä maahantunkeutujille tarjotaan ruuaksi ja tietysti ilmaiseksi. Lapseni eivät ikinä saa hoidossa ja koulussa niin monipuolisia ja runsaita aterioita. Minä ja mieheni maksamme lastemme päiväkoti- ja kouluaterioista verovaroilla, sekä päivähoitomaksuilla. Nuorimmasta lapsestamme maksamme päivähoitomaksuja 283 euroa joka kuukausi. Viiden hengen perheemme jaksamme vielä ruokkia ja elättää, mutta alkaa kyllä vähemmästäkin ahdistaa, kun ajattelen miltä Suomen ja ehkä jopa tämän rakkaan kotikaupungin tulevaisuus näyttää.

Jos vastaanottokeskus tänne perustetaan ja paikallinen seurakuntakin liittyy maahanmuuttajia hyysäävään iloiseen joukkoon, eroan kirkosta. En haluaisi sitä missään nimessä tehdä ja se tekisi kipeää, mutta vapaaehtoisen veron muodossa en osallistu tähän projektiin.

Kummat ovat tärkeämpiä, veroja maksavat kunnon kansalaiset, uusikaupunkilaiset, vaiko nämä elintasopakolaiset? Vain toiselle voi kumartaa, toiselle on pakko pyllistää.


bball

#77 Re: Re: Re:

27.11.2015 20:50

#3: Yks vaa - Re: Re:  

 "Heidän kuuluisi olla sodassa taistelemassa maansa puolesta"

 

Tää on kyllä huvittava lause. Ketä vastaan he taistelisivat maansa puolesta? Sielä on hieman eri meininki kun oman maan sisällä on eri terroristi ym. Joukkoja tappamassa viattomia ihmisiä. Nuo suomeen tulevat eivät todellakaan ole mitään "rintamakarkureita".


Vieras

#78 Re:

27.11.2015 21:19

#55: -  

 Niin onhan se SAIRAAN mielestä suvaittavaa raiskata 14 vuotiaita. Kannattaisi mennä nopeasti mielisairaalaan jos näin ajattelee. 


Vieras

#79 Re:

27.11.2015 21:40

#76: Realisti -  

 Kerta kaikkiaan käsittämätöntä ja pöyristyttävää, että Nikula kumppaneineen KEHTAA olla mukana järjestämässä kaupungin asukkaiden vastaista hanketta.

Lasten ja naisten turvallisuudella ei näköjään ole mitään väliä kunhan vain joku yrittäjä pääsee vetämään välistä ja veronmaksajien kukkarolle.

Jani

#80 Re: Re: Re: Re:

27.11.2015 22:00

#77: bball - Re: Re: Re:  

Elintasosurffareita suurin osa porukasta. Ei kukaan terve ihminen ainakaan mies jätä vaimoa, lapsia, siskoa tai perhettä sotatantereelle ja jos jättää niin ei mun puolesta kyllä tarvii minkäänlaista turvapaikkaa antaa!. Ne ihmiset, jotka tuolla tarvii apua ei edes Suomeen asti pääse.

Raha ratkaisee

#81

27.11.2015 22:18

 

Avatkaahan vaan, kaupungin päättäjät, kaupungin ovet matubisnekselle. On pian hotelli Lännentiessäkin uusia asukkaita...

 

MV-lehdestä lainattua:

 

SPR vuokrasi Rauman vastaanottokeskuksen ylihintaa kiskoneelta yritykseltä

 

Kiinteistöstä maksettavaa neliövuokraa SPR:n Satakunnan piirin vt. toiminnanjohtaja Kari Petäjä ei kerro.

 
 

Majoitus Oy Lonsinkallio tuomittiin vuonna 2013 maksamaan 400 000 euroa perusteettomasti peritystä ylihinnasta.

Hovioikeuden tuomion mukaan Lonsinkallio oli erehdyttänyt rakennusalan henkilöstövuokrausta harjoittavaa yritystä maksamaan ylisuurta hintaa Olkiluoto 3 -ydinvoimalatyömaan työntekijöitä varten hankituista huoneista. Lonsinkallio laskutti huoneista 300 euroa viikossa, vaikka osapuolet olivat sopineet 150 eurosta, kertooIltalehti.

Hovioikeus piti Satakunnan käräjäoikeuden joulukuussa 2013 antaman tuomion voimassa ja Lonsinkallio joutui maksamaan rakennusalan henkilöstövuokrausta harjoittavalle yritykselle perusteettomasti maksetun hinnan palautuksena 400 000 euroa.

Tieto kerrostalokiinteistön omistavan Majoitus Oy Lonsinkallion huhtikuisesta velkomustuomiosta tulee SPR:lle täytenä yllätyksenä. Maahanmuuttovirasto hyväksyi 15. lokakuuta SPR:n Satakunnan piirin esityksen perustaa pysyvä, noin 260 turvapaikanhakijan vastaanottokeskus Raumalle. Keskuksen toiminta alkaa 1. tammikuuta. SPR vuokraa tätä varten kerrostalokiinteistön Majoitus Oy Lonsinkalliolta.

“Asia ei ollut tiedossa”, SPR:n Satakunnan piirin vt. toiminnanjohtaja Kari Petäjä myöntää Iltalehdelle.

Petäjän mukaan SPR on vuokrannut Lonsinkalliolta kerrostalokiinteistön ja sen yhteydessä olevan toimistotilan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella puolen vuoden irtisanomisajalla.

“SPR vuokraa neliöt yritykseltä, mutta järjestön vastuulle jää kaikki vastaanottokeskuksen pyörittämiseen liittyvä”, Petäjä sanoo.

Kiinteistöstä maksettavaa neliövuokraa Petäjä ei kerro. Petäjän mukaan vuokra on kuitenkin linjassa muualla tehtyjen vastaavanlaisten sopimusten kanssa.

“Meillä on Maahanmuuttoviraston kanssa sopimus, että yksittäisten kohteiden hintatietoja ei kerrota julkisuuteen”, Petäjä sanoo.

Iltalehti kertoo, että Kaupparekisterin mukaan Majoitus Oy Lonsinkallio kuuluu konserniin, jonka emoyhtiö on Kiinteistö Oy Riva. Konsernin toimitusjohtajana toimiiJussi Salin.

 

Lähde: Iltalehti

T2 / MV

 
 

Vieras

#82 Re:

27.11.2015 22:28

#81: Raha ratkaisee -  

 Ei jumalauta. Ei se yrittäjää haittaa vaikka lapsia hätistellään ja raiskataan kunhan vaan tyypit saa tehdä bisnestä.

Meidän rahoilla.

Huolestunut isä

#83 Re: Re:

28.11.2015 03:36

#43: - Re:  

 Omaa alle 15-vuotiasta tytärtä ahdisteltu kahden (17-18-v) mamun toimesta, onneksi oli toisia ohikulkijoita joiden seurassa jatkoi loppumatkan. Voi olla traumatisoivia tilanteita. Ei muuta kuin nuorille kurdimiehille menoliput takaisin lähi-itään ja äkkiä!


Vieras

#84

28.11.2015 07:30

En halua maahamme Islaminuskoisia.
ei muslimeja tänne

#85 Re:

28.11.2015 07:43

#30: Jom Kippurin Juudas -  

 Ei sieltä yhtään juutalaista tule , juuri juutalaisten tähden Lähi-itää puhdistetaan , jotta he saavat asuinaluettaan laajentaa.

Melkein Golfkerhon jäsen

#86 Sorvakon pururata

28.11.2015 08:05

Kukahan mahtaa enää uskaltaa käyttää Sorvakon pururataa päivisin? Puhumattakaan iltaisin. Ei kannata sytyttää valoja laisinkaan, saadaan edes jostain säästöjä tämän lauman elättämiseen. Mersu tervetullut, Ahmed ei.


Vieras

#87 Re:

28.11.2015 08:07

#81: Raha ratkaisee -  

 

Monessa kunnassa ja kaupungissa on käynyt nyt niin, että kun sinne otetaan esim. 100 tai 200 maahantunkeutujaa, niin pian sinne rahdataankin, kaupungin päättäjiltä kysymättä PALJON mamuja lisää. 
Jos tänne luvataan ottaa 200 elintasosurffaria, niin pian niitä onkin 400 tai 600. 

 

Vieras

#88

28.11.2015 08:19

Nuoret miehet pois maasta, ne jotka suojelua tarvitsevat köyhät perheet ne on sodan jaloissa, heillä ei ole varaa matkustaa. Nämä nuoret miehet ovat myyneet omaisuutensa joten eivät ansaitse turvapaikkaa. Sotikoot maansa puolesta niin meilläkin aikanaan tehty. Eikö päättäjä tajua , poliisi salaa asioita jottei tulisi hysteriaa. Minusta pitää maassa olla maan tavoin taikka täältä pois. Kun kaikkia ulkoistetaan niin kovasti niin tuon vankilankin voisi ulkoistaa Malesiaan yksinäisille saarille sinne vaan kaikki rikolliset;)

Vieras

#89

28.11.2015 08:32

Iltalehti: Perjantaina Heinolan torilla tapahtui kaksi yhteenottoa, joissa oli osallisena Viittakiven vastaanottokeskuksen asukkaita ja paikallisia nuoria naisia.

Perjantaina alkuillasta Heinolan torilla tapahtui välikohtaus, jossa kolmen ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään käyneen käsiksi 17-vuotiaaseen tyttöön. Miehistä kaksi on täysi-ikäisiä ja yksi on alaikäinen. He asuvat vastaanottokeskuksessa. Tapahtumiin liittyi alkoholin käyttöä ja mahdollisesti lähentelyä, jonka yhteydessä tyttö loukkasi itsensä.

Poliisi otti tapahtumapaikan läheisyydestä kiinni miehistä kaksi, jotka kuljetettiin Lahden poliisiasemalle pahoinpitelystä epäiltyinä.

Toisessa tapauksessa alaikäinen vastaanottokeskuksessa asuva poika juotti nuorelle tytölle alkoholia ja lähenteli häntä.

-

Miten ihmeessä vastaanottokeskuksen naapurissa sijaitseva poliisilaitos pystyy estämään tämänkaltaista toimintaa, puhumattakaan sitä, että tyypit alkaa hieromaan tuttavuutta pikkutyttöjen kanssa kirjastossa tai muualla kaupungin alueella?


Vieras

#90 Re: Sorvakon pururata

28.11.2015 08:49


Vieras

#91 Re: Sorvakon pururata

28.11.2015 08:53

#86: Melkein Golfkerhon jäsen - Sorvakon pururata 

 Saadaan Ahmed vetämään golfkärryjä. Kaikille töitä: työttömät valvomaan ja Ahmed vetämään.


Vieras

#92 Pakolaisen rankasta matkasta pakettiauton kopassa..=)

28.11.2015 09:01

Kaikille jotka lässyttää jostain rankoista matkoista niin katsokaapa vaikka randomin surffarin matkatarina.

Linkki..

ei Islamisteja maahamme

#93 Re: Re: Re: Re:

28.11.2015 09:39

#77: bball - Re: Re: Re:  

 He ovat täällä taistelemassa Islamilaisen maailmanvaltauksen puolesta.


Vieras

#94 Viimeinen sammuttaa valot

28.11.2015 11:07

Eli näin alkajaiksi 200 afganistanilaista, irakilaista ja somalia (=aikuisia miehiä) ja sitten lisäksi "alaikäisiä" turvapaikanhakijoita ties minne Uudenkaupungin alueelle?

 

Uutiset ja some kertovat, että nuo "alaikäisetkin" turvapaikanhakijat ovat kovin toimeliasta porukkaa. 

Kohta arkea myös Uudessakaupungissa Anne Takala?

 


Vieras

#95

28.11.2015 11:13

On se ihan kivaa et pia ei voi liikkuu missään yksin et ei tarvis pelätä ja vilkuilla taakse.. täältä muuttaa jo muutenki tarpeeksi ihmisiä pois ja kaupunki huutaa konkurssii, ja kun me täkäläiset ei siedetä olla noiden raiskareiden kanssa samassa paikassa, niin pakolaiset tekee meistä pakolaisia. On vaan pakko lähtee, ja se on fakta et jos niitä tänne tulee, niin taas alkaa semmonen exit uusikaupunki aalto, näin syntyy taas yks aavekaupunki, ja kaikki vaan sen tähden että halutaan hyysätä jotain v**** raiskaajia!! naiset ja lapset beware, ja vähintään haulikko mukaan kun poistutte kotoa! Tai no niin kai niille se MIESKIN kelpaa, kun tarpeeks kauan on ilman!


Vieras

#96

28.11.2015 11:33

Kyllä ne tuolla naapurimaassa on jo osittanu olevansa ihan kaikkiruokasia raiskauksen kohteen kohdalla.

Muutenhan niille saatanille ei kelpaakkaan ku 5 tähden gourmee ruoka,eteen tarjoiltuna 4 kertaa päivässä.

Jaani

#97 Re: Re: Re: Re: Re:

28.11.2015 11:40

#80: Jani - Re: Re: Re: Re:  

 Turvapaikan hakijat on luokiteltu turvallisuusuhaksi, miksi me tähän pikkukaupunkiin haluaisimme vartavasten ottaa turvallisuuttamme uhkaavaa tekijää.

Sen lisäksi Kristinusko rantautui Varsinais-Suomesta , nyt voisimme olla etunenässä pysäyttämässä Islamilaisen kulttuurin ja uskonnon rantautumisen tällä erää Uuteenkaupunkiin , eikö se riitä kun Rauma , Raisio akselilla on .

Lisäksi tuollainen vajaa miehitetty poliisiasema ei paljoa litele kun muslimit nousee vallankumoukseen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.11.2015 12:05


REBEL!

#99

28.11.2015 12:36

Voisiko joku kertoa että pitääkö paikkansa kun kuulin että MV-lehti on ukilaisten torttutukkien koraani?


Vieras

#100

28.11.2015 12:43

En halua kaupunkiimme pakolaisia. Tällä hetkellä koen ja tunnen kaupunkimme rauhalliseksi ja turvalliseksi asua. Täällä lastemme on hyvä olla. Pakolaisten myötä rauhallisuus ja turvallisuus katoaa.