Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.


Vieras

#226 Re: Mitä ihmettä

16.05.2011 21:03

#223: - Mitä ihmettä

Niin, jos olisit lukenut adressin, et olisi väittämässä jotain mikä ei pidä paikkaansa. Adressin laatija iloitsi itsekin Suomen menestyksestä eikä missään vaiheessa sanonut kaikkien suomalaisten olevan rasisteja. Mistä näin luit? En voi ymmärtää.

JSSPSJ

#227 Re: Re: Outo syytös

16.05.2011 21:04

#24: Leijona - Re: Outo syytös

Miksi helvetissä kaikkia Suomea koskevaa pitää pyytää antamaan lausunnon jostain rasismista? Tuo on kysymys, johonka kenenkään täysijärkisen ei täydy vastata, kuten ei keneltäkään pyydetä lausuntoja onko raiskaus tai murha tuomittava teko. Tää juttu menee nyt kyllä jo aivan helkkarinmoiseksi pelleilyksi.


Vieras

#228 Paloma Hannonen on näitä viherhörhöjä googlen mukaan.

16.05.2011 21:09

Blogi sivullaan "Haen Vihreiden varapuheenjohtajaksi".

Kun lukasin "Eniten vltuttaa köyhät" kirjotelman kävi selväksi hänen yksinkertaisuutensa. Yksinkertaisesti raportoitu ongelma, joka päätty virkkeeseen "Toivottavasti joku keksii ratkaisun, ettei ihmisten tarvitse jonottaa ruokaa ja vaatteita paheksuvien silmien alla."

Kävi selväksi, että kirjoittajahan ei sitä ratkaise. Ei osaa/ei jaksa. Tämän vuoksi en siedä perus-vihreitä Arkadianmäellä.

"Toivottavasti jokun keksii ratkaisun, minähän se en ole"... XD


Vieras

#229 Re: Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

16.05.2011 21:22


Vieras

#230 Noniin

16.05.2011 21:29

Nyt olen nähnyt kaiken ja voin kuolla.

Vieras

#231

16.05.2011 21:33

Kaikki ihmiset ovat saman arvoisia ja tasavertaisia. En hyväksy erottelua tai syrjintää millään perusteella. Kun kaikki saavat elää rauhassa ja pelkäämättä, niin se on hyvä.

Juha Hänninen - aina heikomman puolella..
Axu

#232 Re: Vastaus #67

16.05.2011 21:34

#71: Kyllästynyt - Vastaus #67

Justiinsa oli puhetta tästä vaalien jälkeen porukalla. =) En pistä sanoja kenenkään suuhun, vaan kerroin, mitä minun maahan muualta muuttaneet frendit tästä suomen touhusta ajattelevat ja ovat minulle kertoneet!

Ikävää, jos sinun frendisi saa kuraa naamalleen. Olisi kiva kuulla, että minkälaisissa tilanteissa näin käy. Onko kyseessä duunipaikalla tapahtuvaa kiusantekoa vai kadulla huutelua? En oikein käsittänyt, kun sanoit, että "kohtaavat rasismia, vaikka heihin ei erikseen kiinnitetä huomiota"? Millaista rasismia tämä on? Siis että "kukaan ei kiinnitä huomiota, mutta on kuitenkin rasistinen"??

Minä EN kuvittele, etteikö suomessa olisi rasismia - kaikkiallahan sitä on enemmän tai vähemmän. Toisaalta suomalaisia vaivaa myös joku ihme harhakuvitelma, että tämä maa on jotenkin äärimmäisen kauhea, verrattuna kaikkiin muihin maihin.

Ollaan Hki-keskustassa yleensä liikkeellä ja porukka puhuu keskenään joko suomea tai englantia vähän porukasta riippuen. Jos porukassa on joku, joka ei osaa kunnolla suomea, porukka vaihtaa yleensä Englantiin. Toisaalta jos kaikki osaavat jonkun verran suomea ja olen ainoa suomalainen, kieli vaihtuu niin ikään suomeksi, jotta kaikki pääsevät juttuun mukaan. Joku on jopa varsin äänekäs jo luonnostaan, saatika kun osa on ottanut suomeen muuttaessaan hieman maallisemman asenteen uskonnollisiin kysymyksiin ja tottunut hieman alkoholiakin juomaan, niin volyymi huonolla suomella voisi kuvitella herättävän närää - eipä ole kukaan tullut sanomaan pahaa sanaa ainakaan minun aikanani - eikä lössi ole tuollaisista kokemuksista koskaan minulle puhunut.

 

Aivan järettää

#233 Niin taikka näin!

16.05.2011 21:34

Myös valkoisen naisen raiskaaminen ihonvärin, pukeutumisen ja uskonnon vuoksi on viharikos ja sinänsä rasismia! Ruotsissa 5000 Raiskauksesta jopa 85 % on maahanmuuttajataustaisten tekemiä...Siinä hieman vertailukohtaa rasismista!

Vieras

#234

16.05.2011 21:36

Aiheellinen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

16.05.2011 21:38Vieras

#236 Re: Niin taikka näin!

16.05.2011 21:42

#233: Aivan järettää - Niin taikka näin!

Jep, ja Oslossa kaikki - toistan, KAIKKI - raiskaukset ovat ei-länsimaalaisten maahanmuuttajien tekemiä. Tässäpä muuten järkyttävä uutisartikkeli Norjasta: http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/03/its-hard-to-be-norwegian-in-groruddalen.html

Totuus on, että rasisteista pahimpia ovat ei-länsimaiset maahanmuuttajat. Eipä ihme, että esim. hollantilaisen tutkimuksen mukaan ei-länsimaisten maahanmuuttajien määrän kasvu vähentää asukkaiden turvallisuuden tunnetta ja hyvinvointia: http://www.rnw.nl/english/bulletin/diversity-leads-a-drop-trust


Vieras

#237

16.05.2011 21:45

tärkeä asia näinä aikoina!
Jellona

#238

16.05.2011 21:46

#210: -  Leijonat kivoja,  mut viidakon lait ei!

 


Vieras

#239

16.05.2011 21:49

Minä puolestani olisin todella kiitollinen, jos Suomen jääkiekkojoukkue kertoisi, mitä mieltä se on joidenkin maahanmuuttajaryhmien ylenpalttisesta edustuksesta rikostilastoissa ja siitä, onko kaikilla oikeus tulla Suomeen suomalaisten veronmaksajain elinikäisen elätyksen piiriin sekä kenellä on oikeus liikkua turvassa ilman aggressiivisten etnojengien uhkaa? Kertoisitteko myös, mikä merkitys isänmaallisuudella ja itsenäisellä, suomalaisella maalla ja sen omintakeisella kulttuurilla on teille Suomen väreissä pelaaville, vai onko teille sama, mitä maata ja kulttuuria edustatte MM-kisoissa tai mikä maa voittaa? Lisäksi toivoisin kommentteja ilmastonmuutokseen, veropolitiikkaan, ja vaikka mihin. Toivottavasti vastaatte pikaisesti!

Vieras

#241

16.05.2011 22:00

Rasismi ja joidenkin kiekkofanien typeryys ei ole kiekkoleijonien syytä, mutta heillä on mahdollisuus ottaa etäisyyttä rasismiin ja typeryyteen. Suosittelen sitä. Se ei voi olla huono asia. HYVÄ SUOMI! HEJA FINLAND!

Vieras

#242

16.05.2011 22:06

Eihän se jumaliste ole Jääkiekkoliiton syy jos joku pää pipi alkaa suutaan aukomaan.. Annetaan nyt Suomen juhlia Suurta juhlaa ja osoittakaa nuo rasistijutut sinne minne ne kuuluu.Ei Jääkiekkojoukkueelle.Pitääkö reiluun urheiluun sotkea rasisti.EI!!!!

Vieras

#243

16.05.2011 22:09

Tällaiselle kannanotolle on kyllä ollut tilausta jo pitemmän aikaa ja lopultakin joku nostin kissan pöydälle. Kiitos siitä! Ja minultakin joukkueelle onnittelut mestaruudesta, loistava suoritus!

Vieras

#244

16.05.2011 22:10

Koskeeko tämä teidän yksinkertaisten tyttösten kehittämä neronleimaus myös kantasuomalaisten kohtaamaa rasismia maahanmuuttajien taholta? Tampereellakin viikonloppuna 3 tummaihoista miestä pakottivat nuoren naisen pakettiautoon tehden seksuaalista väkivaltaa. Miksette nosta näistä suurta meteliä? Näitä tapahtuu lukemattomia nykyään.
Järki käteen. Tuomio pölkkypäille.

#245 Re: Re: Re: Outo syytös

16.05.2011 22:16

#227: JSSPSJ - Re: Re: Outo syytös

Ellet ole vähemmistö tai maahanmuuttaja tässä kauniissa maassa, ja jos sen lisäksi et tunne yhtäkään näiden ryhmien yksilöitä, niin et välttämättä tiedä mitä tällä hetkellä tapahtuu Suomessa. Ilmasto on muuttunut ja pölkkypäät aukovat suutaan kun luulevat PS:n vaalivoiton oikeuttavan jotain muuta kuin sivistynyttä kanssakäymistä. Ukkelit hurrittelevat suomenruotsalaisia lapsia ja työtätekevät maahanmuuttajat saavat skeidaa niskaan idiooteilta jotka näkevät vain "mamun". Sitten kun asian uskaltaa ottaa esille niin netissä sivutetaan aihe valittamalla jostain muusta joka ei lainkaan liity asiaan, kuten "maahanmuuttajien rikokset". Ei, se ei liity asiaan. Yksilöt ovat yksilöitä. Yksilöt tekevät rikoksia. Ei ihmisryhmät.

Olisi suuri apu jos suuret esikuvat kuten kiekkoleijonat ottaisivat etäisyyttä tälläisestä käytöksestä. Olisi suotavaa että myös Timo Soini, joka siis on sanonut että hän tuomitsee rasismin, myös ilmoittaisi tämän hyvin julkisesti. Se rauhoittaisi tilannetta puolin ja toisin.


Vieras

#246

16.05.2011 22:43

Kansankiihko ja rasismi on ollut tuhansia kertoja tappava yhdistelmä. Jääkiekkohumu ei saisi alentua sellaiseksi vaan olla ylpeää iloisesta ja urheilullisesta saavutuksesta.
Paloma Hannonen

#247 Paloma käy kommentoimassa tekstiään itse

16.05.2011 22:45

#65: Mimmi - Kiitos

Paloma käypi eri nimimerkeillä kommentoimassa ja tukemassa itseään.

 

Sairasta.

JSSPSJ

#248 Re: Re: Re: Re: Outo syytös

16.05.2011 22:53

#245: Järki käteen. Tuomio pölkkypäille. - Re: Re: Re: Outo syytös

Ahahaha :D

Nyt on pakko kyllä heittää ad hominemit kehiin.

Kaikki toi mitä kirjoitat, on jotain aivan naiivia p.....:

"Ilmasto on muuttunut ja pölkkypäät aukovat suutaan kun luulevat PS:n vaalivoiton oikeuttavan jotain muuta kuin sivistynyttä kanssakäymistä."

Ilmasto ja ilmapiiri ovat eriasioita. Ja jos pölkkypäät luulevat PS:n vaalivoiton jälkeen - menivät muuten oppositioon - olevan oikeutettuja tekemään idioottimaisia tekoja, he todellakin ovat idiootteja, eikä puolue ole siitä millään tavalla vastuussa. Hyppäätkö kaivoon jos joku toinen hyppää edeltä?

"Ukkelit hurrittelevat suomenruotsalaisia lapsia ja työtätekevät maahanmuuttajat saavat skeidaa niskaan idiooteilta jotka näkevät vain "mamun""

Nämä jutut sä taidat olla lukenut taas jonkun ammattiloukkaantujan sivuilta. Hurrittelu tai ruotsalaisten Suomi-vastaisuus on aina ja tulee olemaan molemminpuolista. Samoin tuo yleinen mamujen haukkuminen on taas niitä väitteitä, joille ei löydy edes mitään suoraa todellisuuspohjaa. Sen sijaan maahanmuuttajien huorittelua, sikailua ja fyysisiä hyökkäyksiä olen joutunut todistelemaan. Näin päin ajateltuna aletaan jo vetämään rasismi- ja ennakkoluulokorttia esille. Ainakin Suomessa mielestäni tuo "riehuminen" on molemminpuolista.

"Olisi suuri apu jos suuret esikuvat kuten kiekkoleijonat ottaisivat etäisyyttä tälläisestä käytöksestä. Olisi suotavaa että myös Timo Soini, joka siis on sanonut että hän tuomitsee rasismin, myös ilmoittaisi tämän hyvin julkisesti. Se rauhoittaisi tilannetta puolin ja toisin."

Esikuvat? Leijonat olivat tuolla lavalla päisäänn kuin ellun kanat, semmoinenko on hyvää esimerkkiä lapsille ja nuorille? Lisäksi Timo Soini on sanonut varmaan jo kyllästymiseen asti, ettei kannata rasismia, mutta se nyt ei mene perille, ellei sitä kirjoiteta NÄIN ISOLLA johonkin. SIlloinkin näiltä "suvaitsevaisilta" tulee palautetta takinkäännöstä. Mikään siis ei ole hyvin, jos ja kun kyseessä on Timo Soini tai vaikkapa Halla-Aho.

 

Ja ei: EN ÄÄNESTÄNYT PERSUJA!

 

 

 

 

JSSPSJ

#249 Re: Re: Re: Re: Re: Outo syytös

16.05.2011 22:54

#248: JSSPSJ - Re: Re: Re: Re: Outo syytös

Lisään vielä: Olen homoseksuaali.


Vieras

#250 Törtöt näkyvät mutta kuuluvat marginaalivähemmistöön!

16.05.2011 23:05

Pitää muistaa, että täydessä linja-autossa on noin 50 matkustajaa. Jos siellä on yksi hörhö, voidaan todeta että vähintään 98 % suomalaisista lätkäfaneista on hyvää porukkaa!