Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin.

huomattuja

#351 Olis tässä maailmassa muutaki vikaa...

17.05.2011 12:00

"Rasismin vastustajat" ovat naurettavia yhden asian meuhkaajia. Maailmassa on paljon pahempiakin ongelmia kuin se, jos jotkut suomalaiset eivät tykkää jostain ihmisryhmistä.

Miksei Hannonen vaadi kiekkojoukkueelta saman tien kannanottoa vaikka ilmastonmuutosta, luonnon tuhoutumista, ydinasevarustelua, maapallon ylikansoittumista, tai vaikka koulukiusaamista vastaan? Miksi se rasismi on nykyään aina se yksi ja ainoa vollotuksen aihe mistä jaksetaan suu avata?

Vieras

#352

17.05.2011 12:02

Me Saamensukuiset olemme EUn alueen AINOA alkuperäiskansa. Lisäksi kansa, joka ei koskaan ole sotinut! Mihin siis persujen kannattajat uhoojat asettaisivat rajan "maahanmuutolleen"?
Ollaan ihmisiksi ihmisten kanssa ja pidetään urheilu erillään tuollaisesta politikoinnista!
Ihmettelijä

#353 Re: Olis tässä maailmassa muutaki vikaa...

17.05.2011 12:08

#351: huomattuja - Olis tässä maailmassa muutaki vikaa...

Addressin kirjoittajalla vain sattui varmaankin tulemaan tämä suvaitsemattomuus mieleen "juhlivia" ihmisiä seuratessaan. Nuo muut aiheet eivät varmaan ihan yhtä paljon.

Ja sinähän voit pyytää joukkueelta noihin muihin kommenttia kun ne kerran sinulla tästä tulivat mieleesi.


Vieras

#354 Voitosta iloittiin yhdessä

17.05.2011 12:10

Espoossa ainakin MM-voitosta iloittiin yhdessä mamut ja suomalaiset. Ei mitään rasismia sen suhteen ennemminkin tuo voitto toi yhteen ihmiset.
Oiva Oikaisija

#355 Punaviherväen propagandaa

17.05.2011 12:15

Kaikenlainen rasismi on toki tuomittavaa, mutta eräänlaista rasismia on myös se, kun nämä punaviherväen edustajat yrittävät väittää myös täysin asiallista ja perusteltua maahanmuuttokriittisyyttä rasismiksi. Näiden viherväen valhesyytösten kärki kohdistuu erääseen Jussiin, joka on saanut nämä viherväen edustajat raivon valtaan osoittamalla heidän väitteidensä huteruuden. Yleisemmin ottaen viherväki on hyvin rasistinen suomalaisia kohtaan tyyliin "Tavallinen suomalainen mies on juoppo natsiraiskaajarasistisika!". Tähän viherväki aina yrittää vastata, että ovathan he itsekin suomalaisia. Tämä vastaus on kuitenkin täysin kestämätön, sillä eivät he samaista itseään tavallisiin suomalaisiin, vaan he kuvittelevat - täysin perusteetta tosin - olevansa jotain harvalukuista suomalaisten eliittiä, jonka tulee valistaa typerää tavallista kansaa mitä tulee sellaisiin asioihin kuten nyt esimerkiksi juuri maahanmuutto.


jellona fani

#356 No,huh huh

17.05.2011 12:15

on se kummaa,kun joku viherpiipertäjä vetää herneen nenäänsä jos joku nimittelee maahanmuuttajia.
ennen oli asiat toisin ja puhuttiin asioista niiden oikeilla nimillä.on tämä meno mennyt kummalliseksi mm.makeisten nimiä jouduttu muuttamaan,etteivät jotkut vähemmistöt pahoita mieltänsä.kun muualta tulleet oppisivat,että suomen lait koskevat heitäkin niin ehkä olisi vähemmän ulkomaalaisvihaa ja kaikki voisivat elää sovussa.ettei tarvitse heti alkaa itkemään jos joku sanoo,että v...n n.....i
Ihanaa kun Rakkaus voittaa!

#357 Re: Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

17.05.2011 12:17

#1: Ne ovat vaan tiellä täällä - Olisi hienoa voittaa maahanmuuttajat ja pakolaiset

Oikein pahaa tekee lukea sinun kirjoitustasi, mieti miten itse kokisist jos sinä olisit rasismin kohde? Vai etkö osaa tai uskalla?

Olet luultavasti vain Suomessa kaarrellut kyliä ja mantuja ja sinulle muu maailma on utopiaa..

 

huomattuja

#358 Re: Re: Olis tässä maailmassa muutaki vikaa...

17.05.2011 12:18

Addressin kirjoittajalla vain sattui varmaankin tulemaan tämä suvaitsemattomuus mieleen "juhlivia" ihmisiä seuratessaan.

Ja sinähän voit pyytää joukkueelta noihin muihin kommenttia kun ne kerran sinulla tästä tulivat mieleesi.

 

Luulenpa että adressin kirjoittaja on niitä ihmisiä joille ei koskaan "tule suvaitsemattomuus mieleen", vaan se on siellä koko ajan, niin että minne tahansa menee ja mitä tahansa tekee, aina kyräilee ja tarkkailee että koska tulee mahdollisuus osoittaa sormella ja huutaa "RASISMIAA!!!".

En aio pyytää mainitsemistani asioista kommenttia jääkiekkojoukkueelta, koska ymmärrän että jääkiekolla ei ole niiden asioiden, sen enempää kuin rasisminkaan, kanssa mitään tekemistä.

 


Vieras

#359

17.05.2011 12:21

mielestäni tämä aloite on loistava. rasismi syntyy pelosta erilaisuutta kohtaan, voi niitä raukkoja, jotka ovat niin pelokkaita, että ovat kuin pienet piskit, jotka arkuuttaan räksyttävät kaikelle vähänkin vieraammalle!!!

Vieras

#360

17.05.2011 12:21

Suomen vahvuus ei parane rasismin avulla, suomalaisuuden perusarvoihin tulee kuulua suvaitsevaisuus ja vahvuudet uudenlaisten arvojen huomiomisesta, joiden avulla olemme rakentamassa meille kaikille parempaa tulevaisuutta ja Suomen hyvinvointia!
vihreä marsilainen

#361 Voi jeesus

17.05.2011 12:24

Ette sitten mitään muuta keksinyt, kuin alkaa pilaamaan suomen voitonjuhlia rasistikortteja heittelemällä. Ei se suomen joukkueen vika ole, jos joku yksittäistapaus huutelee kännissä jollekkin. Menkää hoitoon.
Oiva Oikaisija

#362 Punaviherväen valheita

17.05.2011 12:26

Tosiasia on, että tämä adressi ei todellisuudessa ole suunnattu niinkään joitakin suomalaisia kännissä rasistisesti riehuvia (Joita toki on olemassa, mutta he ovat niitä oikeita yksittäistapauksia.) vastaan, vaan se on suunnattu täysin asiallista ja perusteltua maahanmuuttokriittisyyttä vastaan ja se on suunnattu Perussuomalaisia vastaan, sillä Perussuomalaiset on likipitäen ainoa puolue, joka sallii piirissään tämän maahanmuuttokriittisyyden. Todistaahan tästä sekin, että adressin on masinoinut edustaja kilpailevasta puolueesta, joka vieläpä erityisen voimakkaasti kokee olevansa Perussuomalaisten vastavoima.

Mitä Vihreisiin ja heidän luotettavuuteensa taas tulee... Hyvä esimerkki Vihreiden harjoittamasta valheellisuudesta on kuvattu Halla-ahon Scripta-blogin kirjoituksessa numero 304 "Soininvaara ja asiallinen keskustelu", jossa Halla-aho antaa selvän esimerkin siitä kuinka Vihreät esittävät täysin valheellisia ja perusteettomia syytöksiä poliittista vastustajaa mustamaalatakseen.


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2011 12:28


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2011 12:28Vieras

#365 Re: Outo syytös

17.05.2011 12:40

#5: Äly hoi älä jätä - Outo syytös

Suomen joukkue/joukkueenjohto on syylistynyt tosi pahaan rasismiin! Miten voi olla mahdollista että lavalla hyväksytään että Aki Hirviniemi huutaa kansalle "lyödään hurrit turpaan" kun joukkue esitellään??? Tarkoittiko hän että Leo Komarovia pitäisi lyödä turpaan? Suomi voitti kultaa, ei Suomen kieli.

 


Vieras

#366

17.05.2011 12:43

Rasisti on reppana - jääkiekossakin! Urheilun rasistit pilaavat koko suomalaisen liikuntakulttuurin hyvän maineen. Oikeat suomalaiset huippu- ja kilpaurheilun kannattajat ovat kansainvälistä porukkaa, joilla on niin vahva itsetunto ettei tarvitse muita uhkailla. terv. Kimmo Suomi

Vieras

#367

17.05.2011 12:44

Rakkaudella omaa Isänmaataan kohtaan ja muukalaisvihalla ei tarvitse olla mitään yhteyttä. Heikko itsetunto ja kyvyttömyys ottaa vastuu omasta elämästään johtaa lapselliseen toisten alistamiseen ja syyttämiseen.
JSSPSJ

#368 Kristus!

17.05.2011 12:48

Nyt ihan oikeasti tää rasismin etsiminen menee jo ihan liian pitkälle. Taitaa tässä nyt vihainen ihminen löytää vihaa taas sieltä, missä sieltä missä sitä ei ole.

Kyllä suvaitsevaisuus lähtee jokaisesta itsestään, ei siitä, että siitä huomautellaan joka käänteessä. Tämmöinen sairaaloinen häpeäminen jonkun yksittäisen sekopään takia on vähintäänkin hyvä merkki todella huonosta itsetunnosta.

Ja pitänee taas todeta, että tulihan se sieltä: Täällä nyt joku alkoi taas todistelemaan miten kukaan meistä ei ole alkuperäinen suomalainen. Siinä vaiheessa kun itse näennäissuvaitsevaiset alkavat itse puhumaan rodun puhtaudesta, alkaa väkisinkin naurattamaan. Olisko sitten parempi tulevaisuudessa, että Suomi ei edustaisi oman maansa nimellä mitään ja jättäytyisi häviäjäksi vain siksi, ettei suomalaisten tarvitse kokea niin suurta häpeää?

Vieras

#369 Re: Re: Re: Olis tässä maailmassa muutaki vikaa...

17.05.2011 12:48

#358: huomattuja - Re: Re: Olis tässä maailmassa muutaki vikaa...

Voin kyllä sanoa, ettei tarvitse olla kovinkaan aktiivinen "punavihertäjä", että suvaitsemattomuus tulee MM-kultajuhlinnan yhteydessä paikoitellen mieleen.

Jepulis

#370 Aiheellinen ja fiksu veto

17.05.2011 12:52

Suomen lippua tahritaan vihapolitiikalla ja rasistisilla iskulauseilla. Nyt on aika muistuttaa mitä Suomen lippu merkitsee!
JSSPSJ

#371 Re: Re: Outo syytös

17.05.2011 12:52

#365: - Re: Outo syytös

Aki Hirviniemen "Ei kerta homoa tee" oli myöskin todella mautonta. Siellä lavalla kun taisi olla samaan aikaan Presidenttimme. Ja pelaajat aivan päissään. Auta armias jos huumori koskeekin vahingossa häviäjäjoukkuetta tai vaikkapa maahanmuuttajia, niin lopputuloksena on ammattiloukkaantujen addressi.

Homovitsit on hauskoja, hihih.

Ihmettelijä

#372 Re: Kristus!

17.05.2011 12:53

#368: JSSPSJ - Kristus!

Addressi ei mielestäni ole kovinkaan vihaiseen sävyyn kirjoitettu. Vihaisia täällä tuntuvat olevan ainoastaan ne, jotka addressia parjaavat.

JSSPSJ

#373 Re: Aiheellinen ja fiksu veto

17.05.2011 12:53

#370: Jepulis - Aiheellinen ja fiksu veto

No mitenhän se Suomi itsenäisyytensä sai? Rauhalla ja rakkaudella?

Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta älä nyt kuitenkaan ole naiivi.

"Junnu"
Vieras

#374 hip hei

17.05.2011 12:53

No huhhu... Suomalaiset pahimmillaan lievästi palikka päitä. Hassua kuinka ihmiset sulkevat silmät totuudelta. Olemmehan kaikki ihmisiä. Mitä ihmeen merkitystä maiden rajoilla on siihen että kuka vetää ketä turpaan :D oi ihastus ja kyyynel,empä tiedä miten ilmaista itseäni fiksusti... pointti kai kuitenkin tuli aika selkeäksi :)

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.05.2011 12:54