jaahallihanke

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista jaahallihanke.


Vieras

#51

14.06.2011 08:17

Kannatan jäähallihanketta, jotta saamme alueellemme kuntosalin.

Vieras

#52 Barona-arenan vieressä on asutusta Juu ei tuolle paikalle!

14.06.2011 15:13

#26: - Re: Re: Re: Juu ei tuolle paikalle! 

 Barona-arenan ja sen parkkipaikan läheisyydessä on paljon asutusta. Tie, joka vie Tapiolaan ja Matinkylään, niin sen toisella puolella on valtavasti pientaloja ja rivitaloja - matkaa halliin ja vilkkaaseen liikenteeseen arviolta alle sata metriä. SIellä homma toimii, miksi ei toimisi Kaarelassa?

 


Vieras

#53

15.06.2011 09:50


tietenkin Jäähalli Kannelmäkeen !

Vieras

#54 Re:

15.06.2011 16:13

#53: -  

 Kari Varvikko kirjoittaa niin valheellista kuin manipoloivaa teksiä Tanotorvessa. Alueen asukkaat eivät halua minkäänlaista hallia kyseiselle alueelle, eivät edes uimahallia. Oikean paikan löytäminen mahdollistaa hankkeen toteuttamisen, myös vastustajien puolesta!

Alueen asukkaat ja Lions Club ovat suorittaneet monen vuoden aikana siivoustalkoita kyseisessä metsässä. KOSKAAN EI OLE LÖYTYNYT HUUMENEULAA; RUISKUA EIKÄ LIIMAPULLOJA! Tänä vuona tyhjennettiin jopa maalinnoitukset, ei edes sieltä löytynyt...

En löydä enään sanoja Varvikon sadunkirjoittelulle.


Vieras

#55 Re: Re:

15.06.2011 16:22

#54: - Re:  

 Mitä ns. Kaarelan jäähallihankkeen tiloihin tulee, niin

1 krs. on harjoitusjäähallia n. 7000 neliötä kahdella kentällä ja korkeutta 12 metriä!

Toiseen kerrokseen tulisi toimistotilat, sosiaalitilat/ pukuhuoneet, pieni kuntosali lämmittelyä varten, EI ALUEEN ASUKKAILLE VAAN KIEKKOILIJOILLE! Pieni jumppasali, myöskin lämmittelyä varten! korkeutta 2 krs. n. 3,5 metriä.

Eli hankkeen koko korkeus n. 15,5 metriä!!!

Vaihtoehtona lähimetsä vai 15 metrin korkea peltirotisko?


Vieras

#56 Re: Re: Re:

15.06.2011 16:25

#55: - Re: Re:  

 Vielä lisään; 3000 koululaisen liikuntamahdollisuuteen. Helsingin Kaupungilla ei ole varaa hoitaa luononjäätä eikä ole varaa toimittaa jääkiekkokaukaloa talvisin, mutta riittääkö määrärahat vuokrata jää-aikaa liikuntatunneilla? Ei todellakaan!


Vieras

#57 Re: Re: Re: Re:

15.06.2011 17:47

#56: - Re: Re: Re:  

 Allekirjoittaneiden joukosta löytyy monta yhdistystä. Yhdistysten säännöissä sanotaan, että jäsenien äänioikeutta on kuultava. Ei puheenjohtaja Hietanen ja Haggren,  voi kun omalla nimellä puoltaa asioita, ei asukasyhdistyksen nimissä.

 Kirkkoherralla ei ole oikeus kun omaan henkilökohtaiseen mielipiteeseen, asiahan ei koske millääntavalla kirkkoa. Otan vielä asiasta selvää Kirkkohallituksesta huomenna! Pekka Haanpää sanoi maaliskuussa, että paikkahan on ihan väärä, mutta on allekirjoittanut kumminkin.

Malminkartanon Lions Clubi ei toimi alueella, hyvä heidän on kirjoitella nimiä. Kannelmäen Lions Club on ainakin hankkeen vastustajia!

HJK ei hyödy milläänlailla harjoitus jäähalli hankkeesta!

Eikä myös Kannelmäen Voimistelijat!

Kannelmäen nuoritalon porukallekin on luvattu varmaan ilmaisia jäävuoroja!

Käveleekö Kumppanuustalo Rengin porukka sieltä treenaamaan, liikennehän ei lisäänny...

Anu HP
Vieras

#58 Vastustetaan samantien ihan kaikkea

15.06.2011 18:17

Liikenne tulee lisääntymään joka tapauksessa koska bussi 42 alkaa ajaa rymistää 47 reitillä syksystä alkaen aamusta iltaan. Vastustetaan sitäkin reittimuutosta. Ja parempihan se on että nuoret viedään autolla Pirkkolaan Kaarelan läpi koska Pirkkolaan ei ole minkäänlaisia julkisia kulkuyhteyksiä Kaarelan ja Maununnevan alueelta. Itse ajoin lapseni joka jesuksen päivä johonkin eri puolillä pk-seutua olevista jäähalleista. Olisi ollut todella mukavaa, jos edes kerran tai kaksi viikossa ei olisi tarvinnut mihinkään lähteä. Paloheinän mäen vieressä oleva pikkuhalli on ilmeisesti samaa kokoluokkaa kuin mitä nyt on suunniteltu. Istuu siihen metsänreunaan mainiosti mutta ei sinnekkään ole tältä alueelta minkäänlaisia julkisia kulkuyhteyksiä enkä minä ainakaan laittaisi lastani kävelemään iltapimeällä yksi metsän poikki.


Vieras

#59 Re: Vastustetaan samantien ihan kaikkea

15.06.2011 19:19

#58: Anu HP - Vastustetaan samantien ihan kaikkea 

 Ei kaikkia tarvi vastustaa. jäähalli on kaikille hesalaisille luisteluseuroille, etenkin Karhu Kissoille, tarkoitettu, seuran luistelijoista suurin osa tulee Vantaa, Espoo ja vähän kauempaakin. liikenne on arvioitu lisääntymään reilut 500 autoa vuorokaudessa, se on hirveesti. Sama kuljetusongelma on varvasti monella koko Suomen lapsi perheillä.


Vieras

#60

15.06.2011 21:44

Jäähalli hanke on HYVÄ!

Vieras

#61

15.06.2011 21:44

Hanke on hyvä sillä miksipä ei tuskin se ihmisiä NIIN paljon häiritsee
13 v treeneihin kuljettanut

#62 Kaikki liikunta kaikenikäisenä on hyväksi

16.06.2011 11:09

Kannatan kaikkea liikuntaa, jossa vanhemmat ovat mukana lastensa kanssa.Silloin  tiedetään missä ollaan ja mitä tehdään ja tulee juteltuakin asioista, kun ollaan samassa ne treenireissut.Jää ainakin se pahanteko niihin pienempiin hetkiin, kun ei olla treeneissä.


Vieras

#63 Re: Kaikki liikunta kaikenikäisenä on hyväksi

16.06.2011 11:57

#62: 13 v treeneihin kuljettanut - Kaikki liikunta kaikenikäisenä on hyväksi 

 Lähes 20 vuotta lasten ja nuorten liikunnanharrastuksessa mukana olleena,  olen samaa mieltä, MUTTA hankkeen paikka ei ole oikein valittu! Se ei tue kuin pientä osaa, jääkiekkoa. On myös monia muita harrastuksia.


Vieras

#64 Re: Re: Kaikki liikunta kaikenikäisenä on hyväksi

16.06.2011 14:06

#63: - Re: Kaikki liikunta kaikenikäisenä on hyväksi 

Tarkoitus on, että kyseisessä paikassa kyetään harrastamaan myös muuta liikuntaa. Samoin hallin päätyyn on suuniteltu jalkapallokenttää, joka lämpenisi hallin laitteistoilla. Ihmettelen kovasti tämän paikan vastustamista. Onhan Helsingin kaupunkikin täynnään erilaisia tiloja kuten Nordenskiöldin kadun jäähalli aivan asutuksen vieressä, Oopperatalo, Kaupunginteatteri...

Tämä vastustus pohjautuu pelkästään omana navan tuijotteluun. Häpeän kaikkia niitä suomalaisia, kaupunkilaisia, jotka kehtaavat vastustaa hanketta a) pahuksen polun takia b) kuka on kirjoittanut milläkin oikeudella nimensä adressiin - itse olen ollut ikäni urheilun ja liikunnan parissa - kyllä se on järkyttävän hyvä ympräristö lapsen kasvaa, eikö se tee huonoa vanhemillekaan. Hävetkää kaikki vastustajat, teidät pitäisi lähettää Libyaan jälleenrakentamaan rintamamiestaloja!


Vieras

#65

16.06.2011 15:40

Paikka on ihan yes. Pääsen kävellen fanittamaan lätkää.
Mummo 74 v

Vieras

#66

17.06.2011 12:19

Voi kun olisi rakennettu jo paljon aikaisemmin, jolloin omat pojat oli pieniä, mutta parempi myöhään ... . Jos se tykkitie olisi merkittävä, sehän olisi jo kaivettu ajat sitten esiin, ei tainnut tie olla koskaan edes käytössä ?

Vieras

#67 Re:

17.06.2011 13:53

#66: -  

 Voi, Voi, Teillä on yhtä hatarat ja kuvitteelliset tiedot kuin Tanotorven Kari Varvikolla. Varvikolla on "faktaa" alueen käytöstä, siellä on viimeisten 35 vuoden aikana ryypätty, rällätty, piikitetty, impattu ja rikottu pulloja. Taitaa herra odottaa eläkepäiviä, jututtujen perusteella ;-)

Kyseinen Tykkitie on samanlainen ulkoilupolku, kuin esim. keskuspuiston polut, on ollut käytössä kymmeniä vuosia. Tykkitietä ei ole kaivettu esiin, vaan sitä on ns. huollettu. Poistettu kertynyt maa-aines harjaamalla!

Samanlaisia kevättöitä tehdään muissakin Helsingin Kaupungin puistokohteissa...


Vieras

#68 Re: Re: Vastustetaan samantien ihan kaikkea

17.06.2011 23:50


Vieras

#69 Lisääntyy,lisääntyy

18.06.2011 00:00

Kaupunki on jo muuttanut 42 bussireitin kulkemaan tulevan hallin ohi joten julkiset kulkuneuvot tulevat ihan viereen. Taitoluistelijoille aivan oivallinen juttu. Jääkiekkoilijat onkin sitten asia erikseen ja myös pienten taitoluistelijoiden iltakulkeminen. Maailma on muuttunut ja maisemat sen mukana. Me olemme ja asumme kasvavalla kaupunkialueella. Ei aikaakaan kun keskusta-alue laajenee tänne meidän "lintukotoon". Historia on toki arvokasta, mutta Kaupungin toimesta on Maununnevan alueella on jo silloin kun rintamamiestontit on annettu, tehty tietoinen päätös olla suojelematta kaikkea alueella olevaa 1. maailmansodan puolustuspaikkoja. Tiedän naapurustossani monia tontteja, joissa juoksuhaudat yms. on jo aikoja sitten peittetty ja talot rakennettu päälle. Alueella on erittäin runsaasti erilaisia rakennelmia 1. maailmansodan ajoilta, joita kukaan ei pidä kunnossa eikä juurikaan edes tiedä niiden olemassaolosta. Itse olen asunut alueella yli 20 vuotta ja nyt kuulin mokomasta kivitiestä ensimmäisen kerran. Meidänkin pihalla on laitettu kiviä vieri viereen ja jos sanon että ne on kiinalainen sotavanki laittanut niin kuka sen sanoo että olen väärässä tai oikeassa ja kuka sen oikeaksi todistaa milloin ne kivet on siihen laitettu.

Vieras

#70

20.06.2011 21:28

Toivoisin että jäähalli tulisi myös yleisöluisteluaikoja joita ei nyt ole ollut jäähallissa

Vieras

#71 Halli tulee

22.06.2011 17:00

Kun halli tulee, niin tekin, jotka olette vieneet lapsianne suden pentujen leireille kesäisin, voitte tarjota heille oikeasti mieluista tekemistä. Kyllä sekaan mahtuu myös vasemmistolaisia ja vihreitä, siinä missä porvareitakin.
Matti Joutkoski

#72 Re: Re: Paikka väärä

01.07.2011 11:01

#14: Hannu - Re: Paikka väärä

Miksei hallia rakenneta Kaarelantien jalkapallokentälle, jossa olisi laajennustilaa pohjoiseen aivan riittävästi? Nyt suunniteltu paikka ja sen liikenneyhteydet eivät ole loppuun asti mietittyjä, paremmin toimisi tuo Kaarelantien kenttä. Nykyisessä sijainnissa on vielä se riski, että iso osa liikenteestä tulee Kaarelantielle, sen sijaan, että kiertäisi Hämeenlinnantien kautta.

Itse asun Maununnevalla ja kannatan itse hanketta, olen juniorina pelannut Jokereissa kiekkoa ja tiedän miltä matkustaminen tuntuu, halleja ei ole yhtään liikaa. Ihan sama juttu jalkapallossa, talviolosuhteet todella heikot. Parasta olisi, kun näitä urheilupaikkoja keskitettäisiin, sen sijaan että niitä ripotellaan sinne tänne. Optimi olisi, että jäähalli tulisi Kaarelantien kentän kupeeseen ja sen viereen keinonurmi + kupla (kuten HPS-halli Pakilassa), siihen voisi esim. HJK:ta + kaupunkia pyytää mukaan.

Ja jos/kun paikallisia ihmisiä haluaa hankkeen taakse kosiskella, mielelläni näkisin jonkinlaista yhteistyötä paikallisten koulujen kanssa, jotka halleja voisi vastapainoksi hyödyntää päiväaikana.

t. matti


Vieras

#73 Re: Re: Re: Paikka väärä

01.07.2011 18:43

#72: Matti Joutkoski - Re: Re: Paikka väärä 

 Kyseiselle kentälle haettiin alunperin hallihankkeelle kaavamuutosta, mutta kaupunki hylkäsi sen heti kättelyssä, mikä on erittäin hyvä asia. Hiekkakentällä on monipuolista käyttöä ja tämäkin alue on liian pieni jäähallille. Kivikon hiihtoputkihalli on myynnissä tällä hetkellä ja sinne mahtuisi kaksi jääkenttää vallanmainiosti. Nyt vaan HB tekemään tarjousta, ostajaehdokkaita on jo pari. Siellä on kaikki muut tarvittavat systeemit jo valmiina. Tämän alkuviikon Hesarissa iso juttu, kannattaa vilkaista.

Jäähallille varmasti löytyy oikea sijainti ajan mittaan, metsikkö on siihen liian pieni ja liikennejärjestelyt eivät tule onnistumaan...

Junnu Hankala

#74

12.07.2011 15:06

Joo rakennetaan vaan iso komea halli ja sille ois hyvä nimi. KUMMOLA Areena

Vieras

#75 Re: Kutsu

04.09.2011 11:30

#74: Junnu Hankala -  

 

KUTSU

Kaarelan Jäähalli-hankkeen kumoaminen

Adressi allekirjoitus

K-Kauppa Maununneva edustalla
Kaarelantie 14


TI 06.09.2011 klo 16.00-20.00
To 08.09.2011 klo 16.00-20.00
La 10.09.2011 klo 12.00-14.00
Su 11.09.2011 klo 12.00-14.00
Ke 14.09.2011 klo 16.00-20.00

*Jäähalli tuhoaa alueen luontoa
 -Alue on kaavoitettu viher,-ja     virkistysalueeksi
 
*Alue on Museoviraston suojelema
 -tykkitie on muinaismuistolain (295/1963)   suojaama kiinteä muinaisjäännös. Lain mukaan sen kaivaminen, peittäminen, muuttaminen, vahingoittaminen, poistaminen ja muu siihen kajoaminen on kieletty. Tässäkin tapauksessa, vaikka sen on uskottu olleen tuhoutuneen
muinaismuistolaki suojelee sitä

*Jäähalli lisää liikennettä
 -Esim. Paloheinän jäähallin liikenne talviaikana on huomattu huomattavasti vilkkaamaksi kuin viereisen golfkentän liikenne kesäaikana
 -N. 90% käyttäjistä saapuu hallille autolla

*Jäähalli tuo meluhaittoja
 -Mm. Malmin jäähallin meluhaitat ovat suuremmat kuin Kehä I:n (2008)
 -Myllypuron jäähallin DB on ylittänyt huomattavasti sallitun

*Lähistöllä on jo kaksi muuta jäähallia
 -Pirkkolaan 2,5 km
 -Paloheinään 2,1 km

*Jäähallihanke ei sovi suunnitellulle alueelle
 -Suunniteltu paikka liian ahdas
 -Hankkeen ympärille ei jää yhtään tilaa
 -Hankkeen paikka esim. teollisuusalueelle