Keskuspuistoa ei saa supistaa

Keskuspuistoa ei saa supistaa / Tiedotteet / Keskuspuistoadressin luovutus / Kommentit


Vieras

#1

28.04.2016 13:26

Paitsi että on suuria luonto- ja ulkoiluarvoja, olisi ehkäpä hyvä tuoda mukaan vielä yksi pointti alueen suojelussa: Siellä sijaitsee paljon hyvin säilyneitä ensimmäisen maailmansadan aikaisia linnoitteita, jotka on muinaismuistolailla suojeltuja.
terv. Reijo Lainela
LM

#2 Re:

28.04.2016 14:07

#1: -  

 

Hyvä lisäargumentti!


Vieras

#3

28.04.2016 17:29

Osallistuin sunnuntaiseen tapahtumaan "keskuspuistoa ei saa supistaa.Nauhoin merkityt alueet toi kongreettisesti esille miten mittavasta asiasta on kysymys. Kuka päättäjä on vastuussa korvaamattomasta teosta jos tämä toteutuu.Käykää kävelemässä ja katselemassa kuinka luonto herää ja kuinka kukat nousee ja linnut laulaa. Meiltä viedään keukot ,mielenterveys ja terveys.Eikö mikään laki luonnonsuojelusta suojele tämän alueen koskemattomuutta ?Tämä voisi olla Helsingin ja ympäristön lunnonsuojelupuisto .Me pyydämme ÄLKÄÄ TEHKÖ MITÄÄN VAAN JÄTTÄKÄÄ KESKUSPUISTO TÄLLE TASOLLE MITÄ SE NYT ON.
mummo

#4 Re:

28.04.2016 17:45

#3: -  

 Osallistuin sunnuntaina tapahtumaan "keskuspuistoa ei saa supistaa ".Nauhoitettu alue näyttää kongreettisesti miten mittavasta ja peruuttamattomasta asiasta on kysymys. KUKA PÄÄTTÄJÄ ON VASTUUSSA TÄSTÄ KAIKESTA !

Onko hän ehtinyt käydä katsomassa ikihonkia ,valkovuokkoja ,näsiää ,kuuntelemassa satojen lintujen laulua ym. mitä ikinä vanha metsä kätkee syliinsä.

Meiltä viedään keuhkot ,terveys, mielenrauha .Siellä on vanhuset,perheet yksinäiset ,jotka tämän kiireen keskellä mielellään menee sinne, saaden luonnosta voimaa. Kuunnelkaa päättäjät  tutkittua tietoa, mitä vaikutuksia luonnolla on terveyteen.

PÄÄTTÄJÄT ÄLKÄÄ TEHKÖ KESKUSPUISTOLLE MITÄÄN VAAN ONTAKAA SEN OLLA SELLAISENA KUN SE ON NYT !!


Vieras

#5

28.04.2016 19:46

Kiitos näistä tiedoista!
Lähes päivittäin Keskuspuistoa käyttävänä (koiran kanssa lenkillä, omilla lenkeillä, hiihtämässä, juoksemassa) olin järkyttynyt, kun näin nuo huomionauhat suunnitelluista rakentamiselle ehdotetuista alueista! Olen kiltti, mutta nyt täytyy todeta, että rakentamissuunnittelut tehneet henkilöt ovat mielestäni rikollisia! Täysin käsittämätöntä ihastuttavan, aina hyvin hoidetun Keskuspuiston tuhoamista! Toivon, että asukasdemokratia todellakin toimii tässä asiassa! Terveisin Ulla Öman
Etelä-Haagan liepeiltä

Vieras

#6

29.04.2016 06:52

Kiitos sinulle!

Vieras

#7

29.04.2016 16:22

Hienoa! Onnea matkaan.

Vieras

#8

02.05.2016 13:57

Kaavoituspäällikölle Ilona Mansikalle voi myös lähettää omat lämpimät terveisensä:
ilona.mansikka@uudenmaanliitto.fi. Hän ottaa ilolla vastaan palautetta.
t. Marko Näätänen