ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.


Vieras

#901 Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

07.09.2011 10:23

#890: Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.

Kuka on minä?

Siinäpä vasta kysymys.

Hän on Israelin Jumala!
Vieras

#902 Re: Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

07.09.2011 10:55

#901: - Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus! 

Kuka on minä?

Siinäpä vasta kysymys.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja kun hän oli lakannut puhumasta Mooseksen kanssa Siinain vuorella,
antoi hän hänelle kaksi laintaulua, kivitaulua, joitten kirjoitus oli Jumalan sormella kirjoitettu. 

Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:

1. KÄSKY:
Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä.
Älä pidä muita jumalia minun rinnallani.


Vieras

#903 Re: Re: Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

07.09.2011 14:03

#902: Hän on Israelin Jumala! - Re: Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus! 

 Joku sen on kirjoittanut. Jumalia kun ei ole olemassa muuta kuin ihmisten päissä.


Vieras

#904

07.09.2011 18:00

Tämä on vähintä ja rukous lisäksi!

Vieras

#905 Re: Re: Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

07.09.2011 18:18

#783: - Re: Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

 

#783 Re: Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

02.09.2011 01:32

#753: Uusi historian tutkimus - Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

 

http://www.ennenjanyt.net/1-03/juusola.htm

 

Viimeisen viidentoista vuoden aikana lisää arkistomateriaalia on avattu tutkijoiden käyttöön.

Yleisesti ottaen Morrisin alkuperäisen julkaisun jälkeen esiin tullut materiaali vahvistaa Palestiinan juutalaisyhteisön (yishuv) ja Israelin valtion osuutta palestiinalaispakolaisuuden synnyssä, kuten Morris itsekin on myöntänyt.

Suoranaisten karkotusmääräysten ja raakuuksien merkitys oli ilmeisesti selvästi suurempi kuin Morris esitti 1980-luvulla.

Esimerkiksi Pohjois-Galilean osalta meillä on nyt käytössä konkreettinen tyhjennysmääräys, jonka pohjoisen rintaman komentaja Moshe Karmel antoi (lokakuu 1948).

Raakuuksien kohdalla ongelmana on edelleen se, että Israelin armeija ja puolustusministeriö eivät ole yleensä avanneet tutkimukselle niitä dokumentteja, jotka sisältävät konkreettisten karkotusten kuvauksia ja niihin mahdollisesti liittyviä raakuuksia.



Edelleen esimerkiksi kesällä 1948 kirjoitettu armeijan tiedustelupalvelun raportti vahvistaa sitä kuvaa (johon jo Morris päätyi), ettei arabijohtajien määräyksillä ollut merkittävää osaa arabiväestön paossa. Tämä joitakin vuosia sitten esiin tullut raportti tosin mainitsee, että jossain tapauksissa arabijohto on kehottanut siviiliväestöä – erityisesti naisia ja lapsia – väistymään väliaikaisesti taistelujen tieltä.

 

-   -   -   -   -   -

 

Isarel noudattaa 30 vuoden salassapitoaikaa.

Ensi vuonna Israel siis julkistaa vuoden 1982 sotien salassapidetyt paperit. Libanonin sodasta, Beirutin piirityksestä, Sabran ja Shatilan pakolaisleirin verilöylystä löytyykin PALJON salassapidettyjä papereita.

Muu maailma tulee taas kauhistumaan Israelin tekoja, kun paperit tulevat julki. Ja tuomitsemaan ja hylkäämään Israelin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Libanonin_sota_1982

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sabran_ja_Shatilan_veril%C3%B6yly

 


Vieras

#906 Re: Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

07.09.2011 18:21

#757: Uusi historian tutkimus - Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

 

 

Israelin historian uuden arvioinnin taustalla on useita tekijöitä.

Ensinnäkin Libanonin sota 1980-luvun alussa rikkoi ensimmäisen kerran kansallisen yhtenäisyyden sodan välttämättömyydestä.*

Silloinen pääministeri Menachem Begin puolusti hallituksensa politiikkaa vertaamalla sitä Israelin ensimmäisen pääministerin David Ben-Gurionin politiikkaan.

Tästä sai alkunsa laaja keskustelu, jossa myös aiempien sotien ja ylipäänsä Israelin harjoittaman politiikan oikeutusta alettiin pohtia.

Palestiinalaisten vuonna 1987 alkanut kansannousu intifada vaikutti samaan suuntaan.

Välttämätön edellytys uudelle tutkimukselle on ollut se, että 1970-luvun lopulta alkaen monet aiemmin salaiset israelilaiset viralliset dokumentit alkoivat tulla tutkijoiden käyttöön.

Israelissa on omaksuttu brittiläinen 30 vuoden sääntö monien dokumenttien salassapitoon liittyen. Merkittävä ongelma tutkimuksessa on kuitenkin edelleenkin se, että monet arkistot ovat yhä suljettuja. Erityisesti tämä koskee luonnollisesti arabimaiden arkistoja.

 

 

*Ariel Sharon ei juuri kysellyt edes hallitukselta lupaa hyökkäys- ja etenemistoimissaan. Päinvastoin hän antoi hallitukselle harhaanjohtavia tietoja siitä, missä Israelin joukot muka sijaitsivat, ja mitä tekivät. Myös Sabran ja Shatilan pakolaisleirin verilöylyssä Sharonin toimet, jotka ennakkovalmistelivat tilanteen ja estivät sen pysäyttämisen, ovat kyseenalaiset.

Näistä syistä kansallinen yhtenäisyys sodan ja väkivaltaisuuksien välttämättömyydestä rikkoutui. Sharonin toimia ei hyväksytty edes Israelissa.

 

 


Vieras

#907 Re: Re: 1982 Sabran ja Shatilan verilöyly, pakolaisleirin vastuussa Ariel Sharon

07.09.2011 19:12

#906: - Re: Israelin synty (1948) uudessa tutkimuksessa

16.-18.9.1982    Israelin häpeän päivät!

 

Sabran ja Shatilan verilöyly oli joukkomurha[1], joka tapahtui 16.–18. syyskuuta 1982 Sabran ja Shatilan pakolaisleireissä Länsi-Beirutissa Libanonissa.

Elie Hobeikan, josta myöhemmin tuli kansanedustaja Libanonin eduskuntaan, johtamat Libanonin kristityt falangistijoukot tunkeutuivat Sabran ja Shatilan pakolaisleireille ja surmasivat 700–3 500 palestiinalaista, joukossa naisia ja lapsia. Leirien vartioinnista oli vastuussa Israel, minkä vuoksi silloista puolustusministeri Ariel Sharonia on syytetty velvollisuuksiensa laiminlyönnistä.

 

Tapahtumat

Sitten Ariel Sharon kutsui Israelin kouluttamat ja aseistamat libanonilaiset falangistijoukot "puhdistamaan terroristeista" Sabran ja Shatilan pakolaisleirit. Israelin suunnitelman mukaan Israelin sotilaat kontrolloisivat pakoilaisleirien ympäristöä ja tarjoisivat logistista apua, kun falangistit tunkeutuisivat leireihin, etsisivät PLO:n taistelijat käsiinsä ja luovuttaisivat heidät Israelille.

Israelille ei kuitenkaan luovutettu ainuttakaan henkilöä, taisteluja ei käyty ja leireiltä ei löydetty aseita. Belgiassa käydyssä sotarikosoikeusjutussa Ariel Sharonia vastaan esitetyissä todisteissa väitetään, että PLO:n läsnäolo leireillä oli Israelin keksimä peitetarina.[3] Sharonin ohjeet falangisteille osoittavat, että Israelilla oli täydellinen kontrolli alueella.

Israelin joukot olivat piirittäneet ja sulkeneet leirit ja asettaneet tarkkailupisteitä korkeiden talojen katoille 15. syyskuuta. Seuraavana päivänä Israel ilmoitti, että se kontrolloi kaikkia Beirutin tärkeimpiä kohteita. Päivän mittaan Israelin asevoimat tapasi falangistijohtajia järjestelläkseen operaation yksityiskohtia. Seuraavina kahtena yönä illansuusta pitkälle yöhön Israelin joukot valaisivat valoammuksin leirejä avustaakseen falangisteja.

16. syyskuuta 1982 iltana falangistijoukot Elie Hobeikan johdolla tunkeutuivat leireihin. Seuraavien 36–48 tunnin aikana falangistit teurastivat pakolaisleirien asukkaita Israelin vartioidessa leirien ulospääsyreittejä.

Noin 150 falangistin joukko kokoontui kello 16 iltapäivällä ja nämä asein, veitsin ja kirvein varustautuneet joukot siirtyivät leireihin kello 18. Falangistiupseeri ilmoitti Israelin komentopaikalle kello 20 300 kuolleesta (joukossa siviilejä), raportit tapoista jatkuivat läpi yön. Jotkut näistä raporteista välitettiin Israelin hallitukselle Tel Aviviin ja ne näki suuri joukko Israelin korkeimpia virkamiehiä.

Eräässä vaiheessa israelilainen upseeri kuuli falangistisotilaan kysyvän radiossa komentajaltaan Hobeikalta, että mitä tehdään lapsien ja naisten kanssa. Hobeika vastasi: "Tämä on viimeinen kerta kun kysyt minulta tuollaisen kysymyksen, sinä tiedät tarkalleen mitä pitää tehdä". Falangistijoukkojen kuultiin nauravan taustalla. Isralilainen upseeri raportoi kuulemastaan esimiehelleen kenraali Yaronille, joka varoitti Hobeikaa satuttamasta siviilejä, mutta ei tehnyt asialle sen enempää. Luutnantti Avi Grabowsky näki Kahanin komission mukaan viiden naisen ja lapsen murhan. Hän kertoi tästä pataljoonankomentajalleen, joka vastasi: "tiedämme, emme pidä siitä, mutta emme sekaannu asiaan". Visnewsin kameramies kuvasi Israelin joukkoja, jotka estivät leiristä verilöylyä pakenevia pakolaisia.

Falangistijoukot palasivat säännöllisesti Israelin yksiköiden luokse, joilta he saivat ruokaa, vettä ja ammuksia läpi verilöylyn. Myöhemmin iltapäivällä Israelin esikuntapäällikkö ja falangistit pitivät tapaamisen. Kahanin komission raportin mukaan (joka perustui Mossadin agentin raporttiin) esikuntapäällikkö ilmoitti, että falangistien tulisi "jatkaa toimintaa, siivota Fakahanista etelään olevat leirit huomiseen kello 05 mennessä, johon mennessä heidän pitää lopettaa toimintansa amerikkalaisten painostuksen vuoksi". Hän väitti, että hänellä "ei ole käsitystä että mitään epätavallista olisi tapahtunut tai tulisi tapahtumaan". Tuossa tapaamisessa hän lupasi sotilaille myös traktorin, luultavasti rakennusten hävittämistä varten.

Perjantaina 16. syyskuuta leirien ollessa vielä suljettuna muutamien riippumattomien tarkkailijoiden onnistui livahtaa alueelle. Heidän joukossaan oli norjalainen lehtimies ja norjalainen diplomaatti, jotka tarkkailivat falangeja puhdistusoperaatiossaan näiden siirtäessä tapettuja ruumiita Shatilan leirin taloista.

Falangistit eivät lähteneet leireiltä kello 05 kuten oli pyydetty. He pakottivat jäljelle jääneet marssimaan ulos leireistä tappaen satunnaisesti yksittäisiä ihmisiä ja lähettäen muita kuulusteltaviksi, tätä jatkui koko päivän. Sotajoukko lähti leireistä kahdeksalta aamulla 18. syyskuuta. Ensimmäiset kansainväliset lehtimiehet pääsivät leireihin kello yhdeksän ja he löysivät satoja silvottuja ruumiita ympäri leiriä. Ensimmäiset viralliset uutiset verilöylystä lähetettiin puolenpäivän aikoihin.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sabran_ja_Shatilan_veril%C3%B6yly

 


Vieras

#908 solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.2011

07.09.2011 19:20


ISRAEL ELÄKÖÖN - JAKAMATON JERUSALEM - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.2011


Kutsumme sinut mukaan Helsingin Senaatintorilla tiistaina 13.9.2011 klo 17 järjestettävään JAKAMATON JERUSALEM -solidaarisuustapahtumaan Israelin puolesta.


Olisikohan syytä vakavasti harkita, että kyseisessä tilaisuudessa tehdään parannusta Israelin aiheuttaman Sabran ja Shatilan verilöylyn johdosta.

Sodaarisuustapahtuma on 13.9, ja verilöylyn muistopäivä 16-18.9.

Sana sanoo:
"Voi sitä, joka rakentaa kaupungin verivelkojen varaan ja perustaa linnan vääryyden varaan!"

Vain Israelin verivelkojen anteeksipyytämisell, ja parannuksenteolla voi mennä Israelin Pyhän eteen. Hän ei vääryyttä siunaa, eikä rakenna edes Jerusalemin kaupunkia verivelkojen varaan.

Vieras

#909

07.09.2011 19:40

Minulle henkilökohtaisesti todella tärkeä:Raamatun Sanat:Siunatkaa Israelia*******************

Vieras

#910

07.09.2011 19:44

Ympäristö valtiot hyökkäsivät Israeliin ja hävisivät sodan. Israel luovutti Siinai Egyptille rauhan lahjaksi. Lisä luovutukset mereen ajajille ei ole paikallaan. Hyökkääjä Neuvostoliitto/Venäjäkään ei ole valmis luovuttamaan valloittamiaan ja pakkoluovutettuja alueita Suomelle. Hyökkääjänä tupla velvollinen.
Anja

#911 Re: Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

07.09.2011 20:41

#892: Miksi epäjumalat Jerusalemiin? - Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

Kaikki kansat tulevat kyllä Jerusalemiin palvelemaan Herraa ja oppimaan Hänen teitänsä. Siis Jumalan Kaikkivaltiaan joka Jeshuassa, Israelin maaperään vuotaneen ja imeytyneen verensä kautta, on lunastanut ihmiset.


Vieras

#912 Re: Re: Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

07.09.2011 20:56

#911: Anja - Re: Re: Re: Onpa erikoinen vetoomus!

Leo Mellerkö teille aivottomille seuraajille on opettanut sanan Jeshua?


Vieras

#913 Re: solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.2011

07.09.2011 22:06

#908: - solidaarisuustapahtuma
 Helsingin Senaatintorilla 13.9.2011

 


Sana sanoo:
"Voi sitä, joka rakentaa kaupungin verivelkojen varaan ja perustaa linnan vääryyden varaan!"

Vain Israelin verivelkojen anteeksipyytämisell, ja parannuksenteolla voi mennä Israelin Pyhän eteen. Hän ei vääryyttä siunaa, eikä rakenna edes Jerusalemin kaupunkia verivelkojen varaan.

 

 

1 Daavidin aikana oli nälänhätä, jota kesti kolme vuotta peräkkäin; silloin Daavid etsi Herran kasvoja. Herra vastasi: "Saulin tähden, verivelan alaisen suvun tähden, koska hän surmasi gibeonilaiset".
2 Niin kuningas kutsui gibeonilaiset ja puhutteli heitä. Mutta gibeonilaiset eivät olleet israelilaisia, vaan amorilaisten jätteitä, ja israelilaiset olivat vannoneet heille valan, mutta Saul oli kiivaillessaan israelilaisten ja Juudan puolesta koettanut hävittää heidät.
3 Daavid sanoi gibeonilaisille: "Mitä minun on tehtävä teidän hyväksenne, ja millä minun on teidät sovitettava, että siunaisitte Herran perintöosaa?"
4 Gibeonilaiset vastasivat hänelle: "Ei ole meidän ja Saulin sekä hänen sukunsa välillä kysymys hopeasta eikä kullasta, eikä meillä ole valtaa surmata ketään Israelissa". Hän sanoi: "Mitä sitten vaaditte minua tekemään teidän hyväksenne?"
5 He vastasivat kuninkaalle: "Sen miehen, joka tahtoi meidät lopettaa ja joka aikoi hävittää meidät, niin ettei meillä olisi missä olla koko Israelin alueella,
6 sen miehen jälkeläisistä luovutettakoon meille seitsemän miestä lävistääksemme heidät paaluihin Herralle Saulin, Herran valitun, Gibeassa". Kuningas sanoi: "Minä luovutan".

 

1)   Israel oli hätätilanteessa, se oli menettänyt siunauksen.

2)   Daavid etsi Jumalan kasvoja, ja kysyi, mistä tilanne johtui.

3)   Jumala vastasi, että Israel oli syyllistynyt verivelkaan.

4)   Daavid tunnusti Jumalan ja vääryyttä kärsineiden edessä verivelan.

5)   Daavid sopi verivelan sovituksesta, ja hoiti sovituksen.

 

Tänä päivänä Israel voi onneksi sovittaa verivelkansa Messiaansa lunastustyön kautta, eikä uhreilla. Mutta koska koko Israel ei vielä ole vastaanottanut Messiastaan, täytyy meidän kristittyjen toimittaa yleispapillista tehtäväämme, ja rukoilla Israelin puolesta. Myös sen verivelkojen puolesta. Rukoilla anteeksiantoa Jumalalta Jeesuksen nimessä, tehdä parannusta veriveloista, tunnustaa ne synteinä, rukoilla sovitusta Jeesuksen kalliin veren tähden.

Sillä tavoin voimme tuottaa Israelille todellisen siunauksen ja menestyksen, koska se on ainut tapa, joka kestää Kaikkivaltiaan pyhien kasvojen edessä.

 

13 Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon.
14 Onnellinen se ihminen, joka aina on aralla tunnolla; mutta joka sydämensä paaduttaa, se onnettomuuteen lankeaa.

 

SHALOM

#914 Re: Shalom

07.09.2011 22:38

#53: merkki - Shalom 

 

Kirkon ulkomaanavun johtaja:Israelin tukeminen menee välillä äärimmäisyyksiin

17.3.2010 20:01
Kuva: Mikko Stig

http://www.ksml.fi/multimedia/dynamic/00131/7096307_jpg_131907c.jpg...

Kirkon ulkomaanavun johtaja Antti Pentikäinen kritisoi Israelia puolustavia ääripiirejä.

Niilo Simojoki / STT

Voimakkaat Israelia tukevat ryhmät länsimaissa ovat yksi syy Lähi-idän kriisin pitkittymiselle, sanoo Kirkon ulkomaanavun johtaja Antti Pentikäinen. Suomi ei ole poikkeus.

- Myös meidän kirkoissamme ja vapaissa kristillisissä suunnissamme esiintyy puhetta, jonka voi tulkita vihaan ja väkivaltaan yllyttämiseksi. Olen sellaista itsekin todistanut, Pentikäinen sanoi keskiviikkona Helsingissä.

Hänen mukaansa kyseessä ovat Israelia puolustavat ääripiirit, joiden sanoma ei ole saanut paljon julkista huomiota osakseen, mutta on silti huolestuttavaa.

- Kirkkojen pitäisi puuttua tällaiseen selkeämmin. Pitäisi tunnustaa, että sen kirkkotiloja käytetään ja että sen työntekijöitä osallistuu tilaisuuksiin, joissa lietsotaan vihaa yhtä kansanryhmää (palestiinalaisia) kohtaan tai oikeutetaan siihen kohdistuvaa väkivaltaa, Pentikäinen vaatii.

- Tässä on itsetutkistelun paikka: miten tällainen on mahdollista.

Ilmiön tarkasta laajuudesta Pentikäisellä ei ole tietoa, mutta yksittäistapauksista ei hänen mukaansa ole kyse, pikemminkin hyvin aktiivisesta ryhmästä.

Pentikäinen tunnustaa Israelin ja juutalaisten tukemisen hengellisen ja raamatullisen perustan kirkossa - ja arvostaa sitä. Hänen mukaansa on kuitenkin menty liian pitkälle, kun tuki konkretisoituu kaiken Israelin valtion politiikan hyväksymisenä.

- Äärikristilliset ja -konservatiiviset ryhmät EU:n ja Yhdysvaltain alueella ovat osa tätä (Lähi-idän) ongelmaa.

Arvostelua, jopa uhkauksia

Toimittajapiireissä on hyvin tiedossa, että Lähi-idästä kirjoittamista seuraa usein heti sähköposteja, joissa tiedotusvälinettä syytetään Israelin tuomitsemisesta ja silmien ummistamisesta palestiinalaisten rikoksilta.

Avustustyöntekijät eivät näytä pääsevän tältä osin yhtään helpommalla. Palautetta tulee heti, kun palestiinalaisten avustamisen puolesta on puhuttu.

- Olemme saaneet arvostelua ja suoranaisia henkilökohtaisia uhkauksia, Pentikäinen sanoo.

- Tällaiset viestit osoittavat, ettei kaikki ole näissä ryhmissä terveellä pohjalla.

Jupi

#915 Näyttäkää rohkeasti värinne

07.09.2011 23:01

Kun tuki Israelille kasvaa, näyttää siltä että vastainen HULABALOO voimistuu. Tarkasti kun katselee noita adressin vastaisia viestejä, voisin melko varmasti sanoa, että niitten taustalla on melkein kaikissa sama henkilö, joka useilla nimimerkeillä yrittää sekoittaa "keitosta". Kova tuntuu olevan viha sisimmässä uskovia ja Israelia kohtaan. Tulee väistämättä mieleen jo tämänkin adressin perusteella, mikä taistelu tässä maailmassa on hyvän ja pahan kesken.
Toisaalta en ole aikoihin kuullut niin monen uskovan halusta rukoilla Israelin ja Suomen puolesta, kuin tällä hetkellä. Jatkakaa uskollisesti rukoustanne, meillä on ELÄVÄ RUKOUKSIA KUULEVA JUMALA. Rukoillaan, että koko Israel saisi pian ottaa vastaan Messiaansa Jeesuksen.
Näyttäkää rohkeasti värinne. Jeesus on voittaja. TORILLA TAVATAAN!!!
PS. Tämän kirjoitelman jälkeen varmaan tulee taas täyslaidallinen kaikkien nimimerkkien kautta, kuten aikaisemminkin,SO WHAT! Siunauksia kaikille, olkaa uskollisia.




Vieras

#916 Re: Näyttäkää rohkeasti värinne

07.09.2011 23:05

#915: Jupi - Näyttäkää rohkeasti värinne 

Taas sama vainoharhainen samojen harhojen kanssa liikkeellä...


Vieras

#917 Tue Israelia - ryhdy vähävaraisen opiskelijan kummiksi! TV7

07.09.2011 23:15


TV7:lla ohjelma "Ohalon yliopisto Israelissa"


Ohalon yliopisto Israelissa
Ryhdy kummiksi opiskelijalle! Sinä voit ryhtyä kummiksi israelilaiselle yliopisto-opiskelijalle.

Tietoisku kertoo, miten voit kummityön kautta siunata juutalaista kansaa.


Torstaina 8.9 klo 17.25
Perjantaina 9.9. klo 8.55 ja klo 18:20
Torstaina 15.9. klo 20.20


http://www.tv7.fi/vod/player.html;jsessionid=830BC5B0CDF1C46385CA81DAA64EDA67?id=17942

http://www.ohalo.ac.il/

Ohalo college at Quatzrin/Katsrin, Golan Heights








Vieras

#918 Re: Re:

07.09.2011 23:18

#916: - Re:

Osui ja upposi!  Tuntuu, että olisin lukenut ton vastauksen joskus aikaisemminkin.  Mitenkäs sitä sanotaan TOTUUS ei pala.......


Vieras

#919 TORILLA TAVATAAN!

07.09.2011 23:21


TORILLA TAVATAAN!!!

Vieras

#920 Re: Näyttäkää rohkeasti värinne

07.09.2011 23:31

#915: Jupi - Näyttäkää rohkeasti värinne

 

"Toisaalta en ole aikoihin kuullut niin monen uskovan halusta rukoilla Israelin ja Suomen puolesta, kuin tällä hetkellä. Jatkakaa uskollisesti rukoustanne, meillä on ELÄVÄ RUKOUKSIA KUULEVA JUMALA."

 


Amen!

Ja KIITOS HERRALLE! - toisaalta ei myöskään ikinä ole kuultu, että niin monet uskovat  Suomen Sionissa olisivat halukkaita tavoittamaan ei-uskovia ja kaikin tavoin palvelemaan evankeliumin työssä!

Itäraportti - Odotusta Helsingissä

Pääkaupunkiseudulla alkavalta mediamissiolta odotetaan hengellisesti paljon. Kampanjan koulutus sai liikkeelle yli tuhat vapaaehtoista.

http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=16825

 

Mutta ei ihme!  Sillä Jumala on rukouksiin vastaava Jumala, ja olen kuullut, että jo vuoden verran ovat jotkut seurakunnat rukoilleet asian puolesta. Seurakuntien yhteisrukouksissa on kuulema aivan polvillaan tehty parannusta, tunnustettu syntejä ja huudettu Jumalan puoleen, jotta Hän murtaisi ja kääntäisi sydämet niiden puoleen, jotka eivät Jeesusta tunne.  Sellainen rukous on Jumalan mielen mukainen rukous!  Olihan Daavidkin Jumalan sydämen mukainen mies, koska hän nöyrtyi ja tunnusti syntinsä ja syyllisyytensä.  Saul ei suostunut nöyrtymään, ja Jumala siirsi hänet pois paikaltaan.

Rukoilkaamme siis Israelin YK- ja Turkki-tilanteiden lisäksi myös sitä, että tuhannet saisivat kohdata Vapahtajan henkilökohtaisella tasolla täällä Suomessa Mahdollisuus Muutokseen- kampanjan aikana 15.9-15.10, ja ottaisivat Hänet koko elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi!

 

Tämän kampanjan aikana saa jokainen uskova todella näyttää rohkeasti värinsä tavoittamalla ei-uskovia, ja todistamalla Herrasta Jeesuksesta.  :))


Vieras

#921 Auta Israelia! Israel eläköön - Israel must live!

07.09.2011 23:42


Auta Israelia! Israel eläköön - Israel must live!

Nuorten aikuisten Grafted-työ opettaa nuoria seisomaan Israelin rinnalla
http://fi.icej.org/ty%C3%B6muodot/nuoret-aikuiset-grafted

Sosiaalinen avustustyö ICEJ AID, Kotisairaanhoitotyö
http://fi.icej.org/ty%C3%B6muodot/avustusty%C3%B6

Exodus-työ
http://fi.icej.org/ty%C3%B6muodot/paluumuutto-exodus

MUU TYÖ ISRAELISSA
Arabikristityt
Kansainvälinen toiminta
Missä tarve on suurin
Syvännön raamattutyö ja Raamattukoti
Karen Ronningin muistorahasto
Messiaaniset juutalaiset
Druusit
Sderotin nuorisokeskus
Yad Vashem
Rimma Eksler -koti
http://fi.icej.org/ty%C3%B6muodot/muu-ty%C3%B6-israelissa

Vieras

#922 ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE! Rukoile Israelin puolesta!

07.09.2011 23:45

Rukoile Israelin puolesta!


Tällä sivulla näet listan Suomessa säännöllisesti kokoontuvista Israel-rukouspiireistä. Etusivulla esitellään yksittäisiä Israel-tapahtumia. http://israel-piirit.50webs.com/piirit.html



Myös 24/7-rukoushuoneissa voi rukoilla Israelin puolesta - tai voit pystyttää rukoushuoneen siihen tarkoitukseen!

Tällä hetkellä ei tarjolla ollut kuin Vivamon vakituinen 24/7-huone, mutta täältä tai suoraan seurakunnista voi seurata rukoushuoneitten ajankohtia. http://24-7rukous.fi/index.php/tietoja/





Tällä sivulla näet listan Suomessa säännöllisesti kokoontuvista Israel-rukouspiireistä. Etusivulla esitellään yksittäisiä Israel-tapahtumia. http://israel-piirit.50webs.com/piirit.html



Myös 24/7-rukoushuoneissa voi rukoilla Israelin puolesta - tai voit pystyttää rukoushuoneen siihen tarkoitukseen!

Tällä hetkellä ei tarjolla ollut kuin Vivamon vakituinen 24/7-huone, mutta täältä tai suoraan seurakunnista voi seurata rukoushuoneitten ajankohtia. http://24-7rukous.fi/index.php/tietoja/


Vieras

#923 MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN

07.09.2011 23:51


MAHDOLLISUUS MUUTOKSEEN 15.9-15.10.PÄÄKAUPUNKISEUDULLA



Pääkaupunkimissio - mahdollisuus meille kaikille!

Oletko unelmoinut siitä, kuinka muutkin kuulisivat elämää muuttavan sanoman Jeesuksesta? Oletko haaveillut niiden tavoittamisesta, joiden sydän kaipaa kipeästi Jumalan puoleen, mutta jotka eivät tiedä mistä Häntä etsiä?

Missiotehtäviä, joihin voit osallistua:

1) Puhelinkeskuksessa (jatkuva 24/7) osoitteessa Kalevankatu 34 as 11, Kamppi.

Päivävuorot 4 h (8.00-12.00, 12.00-16.00, 16.00-20.00 ja 20.00-24.00)
Yövuorot 8 h (00.00-8.00)
Puhelimeen vastaaja, vastaa soitettuihin puheluihin
Livechat-keskustelija, chattailee online chatkanavilla Internetissä
Tekstiviestien vastaanottaja, kirjaa ylös lähetetyt tekstiviestit

2) Kirjojen viejänä

Kirjojenviejät toimivat käsinä ja jalkoina, vievät muutoskertomuksista kertovat kirjat ja DVD:t niitä pyytäville? Missiotoimisto jakaa vientiosotteita eri seurakunnille samassa suhteessa kuin kirjojenviejiä on ilmoittautunut mukaan.
Voit olla kertomassa elämän tärkeimmistä asioista niille, jotka miettivät onko elämässä mitään oikeaa toivoa ja voit olla kutsumassa heitä seurakuntaan ja soluun?

3) Muissa tehtävissä

Tue missiota rukouksin kotona tai seurakunnan tilaisuuksissa.
Mission aikana toimii myös 24/7-rukoushuone osoitteessa Kaisaniemenkatu 8, katutaso (entinen kukkakauppa).
Mahdollisuus soluille ja solulaisille ottaa uusia jäseniä ja kulkea rinnalla
Mission aikana seurakunnilla voi olla omia palveluevankeliointitapahtumia ja ihmisten kohtaamisia
Haluaisitko olla palvelemassa omine lahjoinesi muilla tavoin?

Ota yhteys oman seurakuntasi missiokoordinaattoriin,
tai jos seurakuntasi ei ole mukana virallisesti kampanjassa,
voit ottaa yhteyttä irrtv: henna.saarinen(at)irrtv.fi.

http://www.irr-tv.fi/uutiset/18-eurooppa/211-mediakampanjahelsinginseudullealkamassa
http://koemuutos.fi/index.php/mita-teemme

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.09.2011 23:56



Vieras

#925 TORILLA TAVATAAN!!!!!!!

08.09.2011 00:10



TORILLA TAVATAAN!!!!!!!
TORILLA TAVATAAN!!!!!!!
TORILLA TAVATAAN!!!!!!!