Adressi kunnanvaltuutettu Olli-Pekka Hynösen erottamiseksi


Vieras

#1

27.08.2016 17:19

Ei lapsia kohdella sikamaisesti.

Vieras

#2

27.08.2016 17:59

Olli-Pekka ei sovellu luottamustehtäviin, tajuaahan sen jo lapsikin.

Vieras

#3

27.08.2016 17:59

1970-luvulla oli tapana ainakin jossakin päin Suomea rangaista kyyditettäviä liiallisuuksiin menevästä suunsoitosta kuljettajaa kohtaan ja muusta vastaavasta huonosta käytöksestä jättämällä kyydistä kesken matkan (noin 3 kilometriä ennen), mutta silloin olivat kyseessä isommat koululaiset, jotka olivat ylemmillä luokilla ja pahasuisia. Näin eksymisen vaaraa ei ollut kenelläkään ja rangaistus tuntui meistä kävelemään joutuneista oikeutetulta. Itsekin jouduin kävelemään kerran 3 kilometriä, kun kaikki laitettiin loppumatkaksi kävelylle ja koululaisauto pyörsi takaisin paluumatkalle. Jokunen oppilas käyttäytyi tosi rumasti, mutta kaikki saimme kävelyrangaistuksen. Pidin sitä rangaistusta kaikesta huolimatta täysin oikeutettuna, vaikka en itse ollut syyllistynyt mihinkään. Tämä ei tapahtunut Hausjärvellä. En ota kantaa itse adressiin, koska en ole hausjärveläisiä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

27.08.2016 18:00


yksi adhd+autismilapsen äiti

#5 Re:

27.08.2016 18:22

#3: -  

 Kyse on erityistarpeisista lapsista. Miten jätät esim autismioireisen, adhd-lapsen tai näkövammaisen kyydistä syyllistymättä heitteillejättöön? Moniin fyysisiin sairauksiin liittyy haastavaa käytöstä. Jokaisen erityislasten kanssa töitä tekevän tulee tietää se alalle ryhtyessään. Ajatuksena on oppia sosiaalista käytöstä kanssakäymisessä. 

 

Luojan kiitos ajat ovat muuttuneet. 70-luvulla ei tiedetty monista terveydellisistä ongelmista juuri mitään- erityistarpeista lasta pidettiin tyhmänä tai kamalana. Ja tästä pitkälti johtuivat myös lisääntyneet ongelmat. Nykyään osataan kuntouttaa. Ja sen kuntoutuksen kulmakivi on joku ihan muu kuin haukkuminen idiootiksi.  


Vieras

#6

27.08.2016 21:28

Siksi, että minua järkyttää tämän "aikuisen" ihmisen käyttäytyminen lapsia ja heidän vanhempiaan kohtaan.

Vieras

#7

28.08.2016 06:22

Tässä vielä lisämakua tämän henkilön "asiakaspalvelusta" 

Vesa Toivanen

#8

28.08.2016 07:05

Hynösen komentit täyttää jo kunnianloukkauksen merkit. Kommentien kohdituminen alaikäisiin lapsiin luokitellaan Suomen laissa jo törkeäksi. Mikäli tämän kaltainen asia käsitellään oikeudessa ja tuomitaan, on hyvin kyseenalaista kyseisen komentin kirjoittajan toiminta lasten asioiden hoitamiseen liittyvissä luottamustehtävissä. Kyseinen toiminta antaa myös huonon kuvan kunnan tavasta toimia. Voidaan siis kukin tahoillamme miettiä minkä kaltaisen julkisuus kuvaan Hausjärven kunta kuntalaisten toimilla olisi hyvä tähdätä. Kunnan ilmapiiri muodostumiseen vaikuttaa myös kunnan luottamushenkilöiden toiminta niin luottamustehtävissä kuin myös siviili elämässä. Ei ole kunnalle hyväksi, jos kunnan päättävätelimet ohjaa kuntaa epäasiallisen käyttäytymisen suuntaan. Tosin tämä linja kunnan "henkilöstössä" on ollut jo aijemin toiminta tapana. Koulutoimen johtaja antaa vääriä lausuntoja kuljetusten toimimisessa julkisesti Procomp nimisen yrityksen sivuilla. Myöskin Virka-aseman väärin käyttö kertomalla perusteettomia asioita on myös rikosoikeudellisesti virheelistä toimintaa. Tämä on kaiketi kunnan tapa toimia. Harmilista mutta totta Hausjärven kunnan päättävissä elimissä. Olisiko kunnanjohtajan aika puuttua "peliin" ja ohjata näitä mustia lampaita oikeaan suuntaan? Kunnanjohtaja mielestäni voisi olla kuin kapellimestari joka luo sen kokonaisuuden miltä Hausjärven kunta voisi olla. Tietysi jos ei löydy kunanjohtajasta "munaa" ... ei voi mitää. Synkältä näyttää kunan tulevaisuus. Rämitään sitten 70 luvulla, jolloin lapsia ei vielä arvostettu ihmisinä. Kunta julkisesti mainostaa kuinka hyvä täällä on lapsiperheiden asua ja olla. Kuitenkin kunnan "henkilöstö" yrittää monin tavoin vesittää tuon hyvä olon kunnianloukkauksin ja valehtelemalla.


Vieras

#9 Kärpäsestä härkänen

28.08.2016 07:23

Uli uli idiootit :D


Vieras

#10

28.08.2016 07:25

Lapset ovat kertoneet Hynösen käytöksestä monesti. Kertoivat kiroilusta ja huutamisesta yms. Itselläni on hänestä myös huono kokemus, jonka kollega oli todistamassa. Menin asiallisesti Hynöseltä kysymään erästä asiaa ja hän alkoi minulle huutamaan ja kyseenalaisti jopa työntekoni. Silmät pyöreänä häntä kuuntelin ja poistuin.
Toinen puoli myös

#11 Minkäs voi..

28.08.2016 09:31

Koitetaan kaikki ymmärtää loppuunpalanutta ihmistä ihmisenä. Mielenterveydelliset ongelmat ei ole sen helpompi asia kuin erityislasten ongelmat. Mutta ihmisten ja kunnan asioista ja asiakaspalvelutyössä ei tuollaisessa jamassa oleva ihminen voi olla.

Yhellä jos toisella aikuisella kyllä menee hermo etenkin omien lasten kanssa, kertaluontoiset hermonpurkaukset ymmärrän, mutta nyt on ihan liikaa tullut näitä juttuja luettavaksi. Toivottavasti viestit sosiaalisessamediassa on humalassa kirjoitettuja, vaikka ei saisi tulla tollasia humalankaan johdosta.

 

 


Vieras

#12

28.08.2016 10:26

Kykypuolueen edustaja ajaa vain puolueensa linjaa.

kyy

#13 nauttiiko henkilö luottamusta

28.08.2016 10:58

On erittäin hyvä nostaa asioita julksuuteen koska kyseessä on julkista eli kunnallista virka

suorittava henkilö joka nauttii kuntalaisten ja kunnan luottamusta työssään. On selvää että tämä adressi on kunnassa otettava vakavasti ja henkilö on irtisaottava tehtävästään. Osoittaa selkeää ammattitaidottomuutta tuo epäasiallinen käytös. Suosittelisin kunnassa asuvien ihmisten tekevän asiasta aluehallibtovirastoon aluehallibtokantelun. Hyvä hallintolaki edellyttää kunnan virkamiehen asiallista käyttäytymistä myös provokatiivisssa keskustelussa. Palveluntarjoajana tällainen henkilö ei myöskään ole luotettava. Toivon mukaan tämä henkilö ei saa jatkaa toimissaan enää. Adressin latijalta olisi hyvä kuulla millaisia päätöksiä kubtane tekee.

Kykypuolueen äänestäjä

#14 Re:

28.08.2016 11:03

#12: -  Kykypuolueen edustaja ajaa vain puolueensa linjaa.

 Olen ko. puolueen  äänestäjä, enkä todellakaan voi sietää kyseisen ihmisen käytöstä. Ihan selvää on se, että tyyppi pitäisi potkaista niin pitkälle  puolueesta kuin mahdollista . Vähintäänkin pitäisi erottaa perusturvalautakunnasta, mutta mieluummin koko valtuustosta.

Vesa Toivanen

#15 Re: nauttiiko henkilö luottamusta

28.08.2016 11:54

#13: kyy - nauttiiko henkilö luottamusta  

 Kiitos hyvästä vinkistä. Annetaan nyt ensin kunnan johdon ottaa asiaan kantaa ja sitten, jos osotautuu kunanjohtajaa myöten munattomaksi koko porukaksi, teen kyllä kantelun.

Ja tietysti omalla nimellä, kuten täälläkin.


Vieras

#16 Re: Re: nauttiiko henkilö luottamusta

28.08.2016 16:51

#15: Vesa Toivanen - Re: nauttiiko henkilö luottamusta  

 Mielestäni kirjoitit mukavan kirjoituksen, mutta osaisiko joku kommentaattori suomentaa tuon munattoman tai useatkin voisivat kertoa oman mielipiteen munattomasta, kun tuntuu, ettei se sana kerro oikein tarpeeksi eli että niin että mitä.

Vesa Toivanen

#17 Re: Re: Re: nauttiiko henkilö luottamusta

28.08.2016 19:13

#16: - Re: Re: nauttiiko henkilö luottamusta  

 Oletan meidän kunnanjohtajan olevan täysin saamaton nahjus, joka ei uskalla pistää tämöisiä tyhjäntoimittajia aisoihin. Mikäli t'ässä kuitenkin erehdyn (toivon niin) kunanjohtajalta löytyy asenetta (munaa) laittaa kunnan asiat oikeaan suuntaan ja osaa ohjastaa mustat lampaat ruotuun.

Siis jos on munaton voisi myös kuvata arka saamaton nahjus yms.

Vesa Toivanen

#18 Re: Kärpäsestä härkänen

28.08.2016 19:17

#9: - Kärpäsestä härkänen 

 Taitaa olli-pekka uikutella ihan noin nimettömänä. Ei ole miestä vastata kunianloukaukseensa. No kunnan tapa toimia. Koulutoimenjohtaja myös yhtä nahjus. Ei osannut edes laskea oikein säästöjä. Samaa roska sakkia. Taitaa olla sama roska puoluettakin.

 


Vieras

#19

28.08.2016 19:52

Julkisessa mediassa henkilökohtaisesti minut haukuttu. Käytös epäasiallista!
ei minkään arvoinen

#20 Lautakunta perusturva.

29.08.2016 02:59

Perusturvalautakunnan puheenjohtaja on saman puolueen mies. Suunnaton määrä virheellisiä päätöksiä hyväksyvä lautakunta. Todelliset ongelmat kunnan tyyliin on haudattu hiekkaan. Lautakunta vaihtoon kokonaisuudessaan, sillä suosivat vääriä päätöksiä, eivät puutu oleelliseen. Me perusturvan henkilöstö olemme vuosia olleet tilanteessa jossa esimiehemme toimii mielenvaltaisesti. Konsulttia myöten tukee haettiin ja edelleen olemme saman esimihen alla. Kunnassa toimii hyvä veli järjestelmä ja suojatyöpaikat saavat jatkua vuodesta toiseen.


Vieras

#21 Re: Re: Kärpäsestä härkänen

29.08.2016 08:04

#18: Vesa Toivanen - Re: Kärpäsestä härkänen 

 En ole olli pekka mutta onhan tuo kuntalaisten touhu nyt silkkaa ajojahtia tommosen pikkujutun takia. T. Ei Olli pekka

kyy

#22 Re: Re: nauttiiko henkilö luottamusta

29.08.2016 15:52

#15: Vesa Toivanen - Re: nauttiiko henkilö luottamusta  

 vaikka kuinka asia kiehuttaisi niin kannattaa mennä tuollaisen ihmisen yläpuolelle ja osoittaa itse olevansa fiksu ja asiallinen. Kunnissa valitettavasti toimii sellanen järjestelmä että asenteet esim. Erotyislapsia kohtaan on todella kamalia. On todella mautonta alkaa palveluntuottajan ja luottamustyypin arvioimaan lasten perheiden olosuhteita ja muita asioita. Ei taida tuo hemmo tietää etä lääkärit eivät koulukyutisuosiuksia tee tuosta vain! On loukkaavaa kaikkien niiden lasten puolesta jotka tuollaisen tyypin kyytiin menevät.

kyy

#23 Re:

29.08.2016 15:57

#19: -  

 julkistaa "mediaa" on myös se epäasiallinen käytös jossa huudetaan aikuisille ihmisille, diagnosoidaan mielenvikaiseksi, pieniä lapsia kohtaan ollaan aivan pöljiä. Onneksi eidän kunnassa on aivan mahtavat koulukuudittäjät. Eivät he tule vammaisen lapsen äidille selostamaan kasvatusasioita.vtaitavat ymmärtää että lapsi ei vammalleen mitään voi. Julkista onbkirjoittaa myös asiatonta juttua ihmisille.


Vieras

#24

29.08.2016 19:09

Tuollainen idiootti ei vaan voi istua missään hallituksessa.

Vieras

#25

29.08.2016 20:14

En voi millään lailla hyväksyä tällaista käyttäytymistä.Vammaiset ovat lähellä sydäntäni.Hyvä,kun asiaan puututaan.Varsinkin lapset ja vammaiset ovat hyviä kohteita sairaille tyypeille