Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Perussuomalaiset ei ole "The Finns".


Vieras

#426 Re:


#425: -  

 Taidat pitää sitä kovinkin tärkeänä, kun viitsit sekä allekirjoittaa että kommentoida.

facepalm

#427 toivotonta, säälittävää ja surullista


pääosin väitellään kielioppivirheistä tai huudellaan argumentteja joita ei lapsellisuutensa ja epäolennaisuutensa puolesta odottais edes seiskaluokalaiselta. persujen kannattajat osoittavat älykkyytensä(tai sen vähäisyyden) ilman että eri mieltä olevat edes vaivautuvat mainitsemaan asiaa. puheet kommunisteista, piipertäjistä ja nekkujen palvojista kertovat kaiken tarpeellisen. kun asiallisen argumentin esittämiseen ei ole malttia eikä varsinkaan tarvittavaa sanavarastoa joudutaan turvautumaan naurettavuuksiin jotta voidaan lähteä keskustelupalstalta voittajafiiliksin. enpä siis itsekään vaivaudu sanomaan tämän enempää. miksi vaivautua kun paraskin argumentti jonka osaisin esittää nollattaisiin syyttämällä minua kommunistiksi tai puunhalaajaksi.
E-PK

#428 Re: toivotonta, säälittävää ja surullista


#427: facepalm - toivotonta, säälittävää ja surullista 

 "pääosin väitellään kielioppivirheistä tai huudellaan argumentteja joita ei lapsellisuutensa ja epäolennaisuutensa puolesta odottais edes seiskaluokalaiselta. persujen kannattajat osoittavat älykkyytensä(tai sen vähäisyyden) ilman että eri mieltä olevat edes vaivautuvat mainitsemaan asiaa"

Kyllä tässä syytä on niin sysissä kuin sepissäkin. Eivät adressin kannattajatkaan voi kaikki kehuskella ällyllisellä argumentaatiolla tai asiallisella keskustelulla. 


Vieras

#429 henkilökohtaisesti


Perussuomalaisissa minua ärsyttää se, että he "tekevät politiikkaa suomalaisten haluamalla tavalla". Se ei vain käytännössä ole mahdollista, koska suomalaisten ihmisten ideologiat vaihtelevat vahvasti eikä kaikkia vain pysty miellyttämään.
Olis kiva tietää

#430 Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat


#7: Lopen kyllästynyt - Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

"Irtoaminen EU:sta ja rahaliitosta ei ole ratkaisu yhtään mihinkään, sillä suomalainen ei kykene tuottamaan yhtä halvalla kuin aasialainen oli suomi sitten unionissa tai ei."

Mikä mielestäsi on ratkaisu, jolla tämä ongelma ratkaistaan? Turha ryhtyä moiseen populismiin, jos ei ole esittää minkäänlaisia vaihtoehtoja toimia!

Tässä minun mielipide

#431 Re: Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat


#430: Olis kiva tietää - Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat 

"Mikä mielestäsi on ratkaisu, jolla tämä ongelma ratkaistaan? Turha ryhtyä moiseen populismiin, jos ei ole esittää minkäänlaisia vaihtoehtoja toimia!"

Ei ole olemassa yksinkertainen ratkaisu, mutta eroaminen EU:sta ja rahaliitosta tässä tilanteessa tekisi Suomen tilanne vielä vaikeimmaksi. Ainoastaan hyvällä työllistämistilanteella voidaan ylläpitä hyvinvointiyhteiskunta ja myös parantaa heikkompiosasten elämä.

EU on myös vapaakauppa-alue ja myös Suomen päämarkkina-alue. Jos me erotaan EU:sta niin silloin me ollaan tämän vapaakauppa-alueen ulkopuolella ja silloin on hyvin mahdollista että Suomalaisille tuoteille määrätään eritasoisia tullimaksuja joka heikentää näiden tuoteiden kilpailukyky ennestään.

Ja miksi näin ei voisi tapahtua? Jos nyt muistetaan viimepäivien ja -viikkojen realivakuus keskustelut missä useat EU-jäsenmaat alkoi syytämään Suomea vapaamatkustajaksi. Mikä olisi sitten sellainen tilanne jossa Suomi eroaisi EU:sta ja lopettaisi jäsenmaksun maksaminen mutta haluaisi edelleen säilyttä vapaakauppa-aluen jäsenyys. En todella usko että sellainen tilanne olisi mahdollinen.

Korvataan EU-vienti lisämällä myynti Venäjälle, Kiinan ja Aasiaan. Työskentelen itse vientiyrityksessä joka harrastaa vientiä sekä Venäjälle, Kiinan ja Aasian ja voin kertoa että kyllä sitä vientiä yritetään kokoajan lisätä, ei ne kyseissä olevat maat ole mitkään uusia vientimaita. Ja ei ole olemassa mitään taikatemppua millä vientiä voisi noin vaan lisätä.

Jos taas vedotaan Neuvostoliitto kauppaan ennen EU:ta niin silloin oli kyse ns. bilateraalikaupasta (vaihtokaupasta). Nykyisin myös Venäjä on siirtynyt markkinatalouuten enkä usko että nekään enää halua harrasta mitän bilateraalikauppa. Kyllä nekin halua vientitulot puhtana rahana. Ja siksi se on minusta väärin verrata siihen aikaan.


Vieras

Olen opiskellut ulkomailla useammassa eri maassa ja ollut aina tervetullut muualle. En ole enää, kiitos perussuomalaisten. Nyt kuva suomalaisista on selkeästi muuttumassa ja erittäin negatiiviseen suuntaan. Ja nyt koitetaan vielä viedä nimikin niin, että he pääsevät julistamaan itsekästä ja vihamielistä politiikkaansa kaikkien meidän suomalaisten suulla? Ei todellakaan käy!!
Rabinos

#433 Re: Re: Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat


#431: Tässä minun mielipide - Re: Re: Adressi on hyvä ja perustelut kivikovat

Eroaminen EU:sta ei ole sama kuin eroaminen Euroopan talousalueesta (joka on siis vapaakauppa-alue), ja tähän kuuluu nykyäänkin kolme maata, jotka eivät ole EU:ssa. EU:n jäsenmaiden pitäisi siis vielä erottaa Suomi ETA:sta erikseen, ja tähän en oikein usko. Ainakaan ilman hyviä perusteluja.

Sursum Corda

#434 Tulevat ja vievät meidän letutkin


Vai, että on persuttajien letut vain "suomalaisille". Aasialaisen näköinen lapsi ei saa niitä maistaa. Aika hyvin taas nähtiin minkälaista rupusakkia on kyseessä.
Kopa

#435 Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#434: Sursum Corda - Tulevat ja vievät meidän letutkin

Uskoo ken tahtoo. Ja sinunkaltaiset järjen jättiläisethän uskoisivat, vaikka samaan hengenvetoon todettaisiin ko. järkkärin potkaisseen lastenrattaat alamäkeen ja haistatelleen perään.

Sursum Corda

#436 Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#435: Kopa - Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

No, sinä et selvästikään usko. Persuhan ei toisen persun mielestä voi koskaan ikinä tehdä mitään väärää. Valheita ja vääristelyjähän ne on kaikki mistä lehdissä kerrotaan ja jos on niin paljon todistajia, että ei kehtaa enää valheiksi väittää, niin sittenhän se olikin jo sen mamun oma vika kun sai minkä ansaistsi. Kylläpä oot Kopa homman trollausohjeet ahkerasti opetellu.

Kopa

#437 Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#436: Sursum Corda - Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Mietihän nyt vielä hetki.

1. Kyseessä oli "Näkökulma"-osio, eli kyse ei ollut uutisesta, vaan lähinnä toimittajan mielipiteestä johonkin asiaan.

2. Moni paikalla ollut on todistanut, että näin ei ole käynyt, vaan kyseinen aasialaistaustainen nainen oli saanut lettuja kuten muutkin, useampana päivänä.

3. Paikalla olleiden mukaan myös monet muut maahanmuuttajat, kuten arabi- ja somalitaustaiset henkilöt olivat saaneet lettuja ongelmitta.

4. Koska persuja haukutaan joka käänteessä muutenkin suvaitsemattomiksi rasisteiksi, luuletko tosiaan, että he antaisivat ehdoin tahdoin tällaiseen aihetta julkisessa tapahtumassa?

5. Jussi Halla-aho on lähettänyt asiasta (itsekin paikalla olleena) vastineen Ilta-lehdelle. Toivottavasti se julkaistaan.

Summa summarum: olette väärässä, kadotkaa!

Sursum Corda

#438 Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#437: Kopa - Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Mieti itse vaan

 

1. Kyllä tekstistä vaan saa sen kuvan että toimittaja nimenomaan kertoi näkemästään.Mutta onhan hän "katkera vasuri" jne joten eihän persu häntä usko.

2, 3, 5. Kuten sanottu, persu nyt ei toisen persun mielestä voi tehdä mitään väärää. Eipä ole vielä ainakaan neutraalilta taholta tällaista kerrottu.

4. Mihin koira karvoistaan pääsee? Hyvä esimerkki löytyy ihan eduskunnasta, jossa yksi tyyppi jatkaa valitsemallaan tiellä vaikka häntä (kerrotun mukaan) on ojennettu ja kehoitettu valitsemaan sanojaan.

Summa summarum: Olette trolli, kadotkaa Hommalle hakemaan uusia ohjeita.

Kopa

#439 Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#438: Sursum Corda - Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

No mikä sinun selityksesi sitten on? Että tätä yhtä aasialaistaustaista naista on syrjitty törkeästi ilman syytä, mutta ei kuitenkaan muita maahanmuuttajataustaisia? Tai että ketään muuta sellaista ei olisi siellä lainkaan käynyt? En usko kumpaankaan. Ensimmäinen selitys on yksinkertaisesti älytön, ja toinenkin lienee hyvin helposti osoitettavissa vääräksi ns. neutraaleiltakin tahoilta.

Ota myös huomioon, että tässä puhutaan järjestysmiehestä. Ei ole edes varmaa, onko ko. henkilö puolueen kannattaja, vaiko vain palkattu tyyppi. Niin tai näin, tuollaisen munauksen jälkeen hän tuskin olisi persujen palveluksessa enää toiste.

Et tunnu myöskään ymmärtävän mitä "trolli" tarkoittaa. Puolustan tosissani omaa kantaani, enkä siis harrasta minkään näköistä vedätystä. Ellet sitten pidä pelkkää omastasi eriävän kannan esittämistä vedätyksenä, mikä osoittaisi minusta kyllä hieman hämärtynyttä todellisuudentajua.

Kopa

#440 Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#438: Sursum Corda - Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Ai niin... mitä tulee Timo Hakkaraisen omaan kertomaan tapahtumien kulusta, siinäkään ei oikeastaan tunnu olevan mitään järkeä. Hän kirjoittaa:

"Huomasin jonoon tulleen myös aasialaisen näköisen pienen naisen lastenrattaiden kanssa. Pian paikalle asteli puolueen oma järjestysmies, joka kysyi naiselta, osasiko tämä suomea. Kun vastausta ei kuulunut, mies toisti kysymyksensä englanniksi ja ruotsiksi. Nainen vain hymyili hämillään ja vilkuili toiveikkaana lettukojulle päin.

- Tämä on vain suomalaisille, ilmoitti mies ja osoitti kojua."

Siis mitä? Miksi järkkäri mukamas "ilmoittaisi" naiselle enää tässä vaiheessa verbaalisesti yhtään mitään, kun hän on juuri todennut, ettei tämä ymmärrä noita kolmea kieltä? Vai oliko hänellä sittenkin vielä ässänä hihassa joku thain kieli (jota Hakkarainenkin ymmärsi)? Ja miksi hän sitten osoittaisi aasialaisnaiselle kojua? Jos elekieli on ainoa kommunikoinnin väline, niin tämähän antaisi pikemminkin ymmärtää, että "mene tuonne". Kenties tämä olikin todellinen tarkoitus, jonka Hakkarainen tahallaan tulkitsi väärin.

Sursum Corda

#441 Odotellaan mielenkiinnolla


#440: Kopa - Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Odotellaan nyt sitten niitä neutraalien tahojen kuvauksia tapahtuneesta. Vaikka kai kaikki muutkin jotka eivät ole samaa mieltä persuversion kanssa ovat niitä "katkeria vasureita, jotka kostavat kun ei heille ollut tarpeeksi hyvää tarjoilua". Tämähän vaikuttaa ainakin IL:n keskustelupalstan mukaan olevan teikäläisten virallinen näkemys silminnäkijästä.

ihan suomalainen

#442 Lopputulos


Allekirjoitetuista määristä päätellen meillä on reilu kymmenentuhatta "eliitti" rantaruottalaista plus muutama viherpiiperö...

Vieras

#443 Re: Lopputulos


#442: ihan suomalainen - Lopputulos 

 Perussuomalaisella puolueella on jäseniä 5.000.

Adressi saavutti jo tavoitteensa, kai huomasit.


Vieras

#444 Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin


#437: Kopa - Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

"Paikalla olleiden mukaan myös monet muut maahanmuuttajat, kuten arabi- ja somalitaustaiset henkilöt olivat saaneet lettuja ongelmitta."


Tuo kuullosti niin mukavalta, että minä kun en voinut osallistua otin ja surffasin kuvia netistä tästä tilaisuudesta. Pettymyksekseni huomasin, että ainakin "eriväriset" maahanmuuttajat loistivat täysin poissaolollaan kaikista kuvista mitä netistä löytyi. Ehkä joukossa sentään oli joku venäläinen tai virolainen maahanmuuttaja? Heitä nyt ei pelkästä kuvista erota.

Jorma Soukka

#445 Perus-Suomalaisissa ei ole yhtään fasistia..


#5: Mikko Laaksonen - Perussuomalaisten riveissä on neljä pesunkestävää fasistia

Perus-Suomalaisten eduskuntaryhmä on läpileikkaus Suomen kansasta!!

Minä olin aikaisemmin Kristillisdemokraatti mutta kun he eivät osanneet tehdä mitään, Päivi Räsästä lukuunottamatta, niin sitten minä hyppäsin PS:ään..

Perus-Suomalaiset ovat Ainoa Suomalaisten etua ajava puolue.. Kepu ja Kokoomus ei tiedä mikä on Suomalaisille hyväksi.. RKP, Vihreät, ja punikit ovat tosi vaarallisia Terveen yhteiskunnan kehittäjiä!!

Koivisto oli oiken raukka kakka, myös Ahtisaari ja Halonen.. Nyt tuo Pässinpää Lipponen yrittää lopettaa lopunkin Itsenäisyyden suhteessa Euroopan unioniin..

Milloin me SUOMALAISET heräämme näkemään Sairaan EU:n politiikan??


Vieras

#446 Omanapapuolue persut


Persut aja koskaan muuta kun omaa etuaan. Nythän se nähtiin siinä että muut ei heistä oo enää edes suomalaisia.

Vieras

Olisi tuolla varmaan tärkeämpiäkin adresseja allekirjoitettavana, jos haluatte vielä itseänne suomalaisina ajatella ja itsenäisessä maassa elää. Kuten tämä "kansalais adressi perstuslakimuutosta vastaan": http://www.adressit.com/kansalaisadressi_perustuslakimuutosta_vastaan

Vieras

#448 Re:


#447: -

Miksi meidän tulisi allekirjoittaa teidän persujen pelotteluadressi kun  te kerran tahdotte kieltää meiltä kansalaisuutemmekin?


Vieras

#449 Nimiehdotuksia PS:n englanninkieliselle nimelle


#43: -

Basic Finns, Regular Finns, Common Finns tai vaikkapa Ordinary Finns


Vieras

#450 Re: Re:


#448: - Re:

Tämä oli loistava vasta argumentoinnin helmi. Jos et lukemasi linkin sisältöä ymmärrä, niin en voi sille mitään. Siinä kuitenkin pitäisi olla syytä kerrakseen.

 

p.s. en ole persu

Kommentoi adressia