Opettajille tuki!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Opettajille tuki!.

vanha-alkoholisti

#1 En tiedä opettajien tuesta niinkään,kuin toivoa parempaa koulutusta

14.10.2016 05:42

Viimeiset kaksikymmentä vuotta on saanut huonoa koulutusta. Koulutettu pelkkiä puherobotteja, toistaan viisaampia olevinaan osaavia.

Koulumaailma menee sekaisin muun maailman mukana.Toisin olivat asiat ennen, hyvinä aikoina. Koulumaailmakin on pelkkä rahastuksen ja virkojen hakukohde yliopistoissa. En osaa sanoa aliopistoista ja vastaavista mitään, sen enempää,kuin ps:n Puttonenkaan tuulivoimalan infraääni räjäyttää lepakot.

ei itse kohteen, johon hyökätään
Vieras

#2 Opettajien suojelu

14.10.2016 05:48

Opiskelija aines heikkoa, ei huonosta raaka-aineestakaan voi saada riima tuotetta. Ei huonosta opettaja-aineksesta parempaa. Tyhmyydellä, kun on tapana tiivistyä tyhmässä yhteisössä, vai mikä sosialistijärjestelmä lieneekin kyseessä kulloinkin. Nykyisin on vallalla kaiken höpötyksen suojelu, punavihreällävasemmistorasvalla voideltu kaikki koneistot.


Vieras

#3

14.10.2016 06:01

Opiskelijan oikeudetkin on huomioitava.

avoin koulujärjestelmä

#4 Opettajille tuki

14.10.2016 06:35

Opettajat ovat joutuneet tukalaan tilanteeseen ja tilanne näyttääkin etelleenkin vain pahenevan, johtuen tiukentuneista vaatimuksista. On ihmisoikeuskysymyksiä, tottelemattomuutta oppilaissa, huono käytös ja runsas maahanmuuttajien määrä pahentavat tilannetta edelleen. Opiskelun luonne muuttu teknillisemmäksi, itseopiskelun painotteisemmäksi. Tulevaisuuden koulu ei vaadi niin paljoa liikkumistakaan, voi kotoa käsin käydä kolua, kuten nykyisin kaikki työkin pyritään jo tekemään kotoa käsin etätyönä. Ei tarvita kalliita kouluja ja opettajia juuri ollenkaan ja säästöjä syntyy kymmeniä miljardeja, joilla voidaan auttaa maahan kymmeniätuhansia maahanmuuttajia. Enempi aikaa tehokkaampaam opiskeluun ja ongelmakin poistuu,  vähenee,


Vieras

#5

14.10.2016 07:07

Ennen tehtiin kirkkomatkoja pitkien taivalten takaa ja kokoonnuttiin suureentaloon, kuten mustalaispoka sanoi. Siellä tapahtui monenlaista, aina kolehdin keräämiseen. Oli kirkkoveneitä, joilla tehtiin matkat. Ei ollut maanteitä, kuten nykyisin, jotka tosin rapistuvat ja entisöityvät hiljalleen. Nykyisin kirkon sanomaan osallistutaan jo television välityksellä ja tulevaisuudessa virtuaalimaailmassa ollaan kuulema jo paikanpäälläkin, koetaan uudelainen maailma.

suomalainen koululaitos todella huonossa hapessa

#6 Opettajien turvallisuus

14.10.2016 07:19

Oliskohan koulutuksen tarve vähenemässä,kun koulutusrahaa leikataan,josta edustaja Ville Niinistöllekin on tullut oikea pakkomielle puhumiseen.

Suomessa on koulujen vartiointia ja valvontaa kehitetty,on vartijoita ja kameroita lisätty, samoin kuin muutenkin seurantaa, jokainen alkanut valvoa toistaan ja ulkopuolisia. Pienikin asia järkyttää ja aloitetaan heti tutkimukset ja elvytystoimet.

abcdef

#7

14.10.2016 07:45

se että oppilaat arvioivat kuka on pätevä opettamaan ja vanhemmat lähtevät tähän lauluun mukaan on yksi keskeisimmistä ongelmista juuri nyt. On syntynyt ilmiö jonka mukaan opettajan pitää voittaa sinut temppuilemalla puolelleen ja olla hauska ja kaikkea mitä nyt kuningas oppilas mieliikään, jotta oppilas voi sallia armollisesti itsensä alentua opetettavaksi. ja vanhemmat tätä innoissaan peesaavat. News flash! ei ole kiinni opettajan mukavuudesta ja temmpuilusta, oppiiko lapsesi vai opitko itse? oppilas sen sen työn tekee ja vanhemmat joko tukee tässä tai iskee kapuloita rattaisiin opettaja jakaa tiedon. Tää pärstäkerroinshoppailu on mennyt aivan liian pitkälle!Mutta sen sanon vielä että vallitsevalla meninigillä se tuleva opettaja-aines ei ainakaan enää paremmaksi muutu. Kuka tervejärkinen lahjakas ihminen enää hakeutuu opetustehtäviin sylkykupiksi?

 


Vieras

#8 Raimo R.

14.10.2016 07:59

Ongelmat alkoivat jo 40 vuotta sitten kun siirryttiin peruskouluun. Alkoi riehuminen ja tottelemattomuus, uskonnonopetus naurunalaistettiin, ei Jumalaa eikä muitakaan auktoriteetteja.

Oppilaista tuli asiakkaita, joita opettajien  on palveltava ilmaitteeksi. Ilmaiseksi meni koulu, kirjat, välineet, kouluruoka ja koulumatkat. Heti alkoi röyhkeys ja hävyttömyys. Nykyisten lasten vanhemmat on itsekin käyneet jo peruskoulun ja ehkä heidänkin vanhempansa.

Ennen vain vähemmistö lapsista pääsi oppikouluun. Lukukausimaksu maksettiin käteisellä koulussa, ruokamaksut maksettiin koulussa, kirjat ja vihkot ostettiin kaupasta vanhempien rahoilla, bussiliput ostettiin itse tai käveltiin pitkiäkin matkoja. Opettajia kunnioitettiin, opiskelulle annettiin arvioa, koska kaikesta piti maksaa, ja oppilaat näkivät itse, että vanhemmat otti rahat omasta lompakostaan, he tiesivät kenen rahoilla elettiin. Jos joku käyttäytyi hävyttömästi, niin asianomainen erotettiin koulusta. Sai palata kansakouluun tai siirtyä työelämään siltä istumalta.

Toiset riehuu, koska ovat liian älykkäitä keskivertojoukkoon, toiset hitaita oppimaan tai täysin oppimiskyvyttömiä. Kaikki hermostuvat, vammaiset ja henkisesti häiriintyneet integroidaan samaan ryhmään erilaisuusen oppimiseksi. Erilaiset kuitenkin joutuvat pääsääntöisesti kiusaamisen kohteeksi tai eristetään muista. Kaaos on valmis.

Lukukausimaksut pitää palauttaa! Samoin välinemaksut, matkat maksettava itse! Niin johan alkaa löytyä kuria ja kunnioitusta.

 

 

Suomalainen koulutus nousuun

#9 Re: kommentti

14.10.2016 11:33

#3: -  

Aivan oikein, oppilaita tulisi todella sivistää heidän oikeista oikeuksistaan ja käyttäytymissäännöistä, jotta osaavat käyttäytyä niiden mukaisesti. Nykyään luullaan että kaikkeen on vaan oikeus mutta mihin unohtuu velvollisuudet jotka oikeuttavat näihin joihinkin oikeuksiin. Esimerkiksi mihin katoaa velvollisuus antaa kanssaopiskelijoille työrauha? tai velvollisuus itsekin läpäistä koulu? Onko oppilaalla oikeus huudella päähänpistojaan keskellä oppituntia?

Opettajat ovat työntekijöitä, joille pitää myös saada hyvä työympäristö. Opettajat ovat olleet aivan liian pitkään oppilaiden sylkykuppeja ilman tarvittavia oikeuksia kurin ja hyvän oppimisympäristön ylläpitämiseen.

amadeus

#10 Re:

14.10.2016 13:29

#7: abcdef -  

 Näinhän se juuri tahtookin olla, kuningasta on vaikea mennä opettaa ja saati. sitten saada kuninkaan tukijoukot vastaansa, jopa tuomareiden ja lakimisten kanssa.

amadeus

#11 Re: Re: kommentti

14.10.2016 13:35

#9: Suomalainen koulutus nousuun - Re: kommentti 

 Niinhän se on tosiaan, oikeuksien ohi ajaa velvollisuudet, jotka tahtovat nykyään unohtua turhan usein.

koko

#12

14.10.2016 14:19

Hallitus näyttää esimerkkiä huonosta käytöksestä

esikuvaa

#13 Hyvää optimistia

14.10.2016 15:09

Ilman pääministeri Sipilää olisivat kaikki aivan toisi huonokäytöksisiä pellejä, tosin Petteri Orpo on tuonut puheenjohtajan vaihdoksella malttia ja järkeäkin, ei käydä sillä tavalla kilpaa maalin, edellinen jäi tulematta maaliin, kun joutui keskeyttämään. Kun villinlännen, tai mikä idän opposition saa vielä aisoihin,kuin hevosen ja ohjakset käsiin, niin kyllä tässä vielä mennään ja tosi lujaa, aikakin lupaavalta alkaa jo näyttää. Soinikin persuista on sävel muuttunut ja kaikki aivan tapissa, kannatus pieksää, tarvitaan vielä ripaus piiskaa.Sivistyskin nousee.


Vieras

#14

14.10.2016 17:53

Opettajien pitää saada jotain työkaluja oppilaiden tunnilla häiriköinnin vähentämiseksi.

Vieras

#15

14.10.2016 18:31

Näillä säännöillä selkeytetään kouluissa toimimista, joka edistää toimivaa oppimisympäristöä. Näillä ehkäistään mahdollisia seurauksia, jotka johtuvat selkeästi siitä, ettei ole työkalua puuttua esim. kiusaamiseen.

Vieras

#16

14.10.2016 18:55

On korkea aika puuttua vapaan kasvatuksen tuomiin ongelmiin...ihan sairasta, että oppilaat voivat terrorisoida opetusta...ja että opettaja ei voi enää mitään oppilaille. Hulluksi mennyt Suomen  asiat.


Vieras

#17

14.10.2016 20:28

Lasten ja nuorten "ymmärtäminen" koulussa on edennyt liiallisuuteen. Luokkahäiriköintiä ei pidä sallia. Rajat on asetettava, ja ne asettaa opettaja. Ajatus vanhempien velvollisuudesta hakea häiriköivä lapsensa koulusta on kannatettava.

Vieras

#18

14.10.2016 21:37

Kouluihin työ- sekä opiskelurauha.

Vieras

#19

15.10.2016 05:56

Haluan jokaiselle oppilaalle turvallisen ja viihtyisän kouluajan.

Vieras

#20

15.10.2016 06:00

Koska olen itse tuuraavana opettajana tietoinen, mitä tämän päivän kuri on koulussa. Lisää kuria ja opettajille valtuuksia - mm. kännykän takavarikointiin tarvittaessa jne. Sekä toivoisin, että pahimpiin luokkiin opettajat saisivat vaikkapa vahtimestarin tukihenkilöksi ylimenovaiheen ajaksi - kunnes nuoret ymmärtävät oman etuutensa!

Vieras

#21

15.10.2016 06:46

Työskentelen itse esikoulussa ja jo siellä näkee häiriökäytöksen aiheuttaman pahan kierteen ja opettajien riittämättömyyden. Ei ole resursseja ( henkilökuntaa) auttamaan jolloin muu luokka kärsii ja sitä kautta myös itse häirikkö leimataan ja tilanne vain pahenee.

Vieras

#22

15.10.2016 08:09

kouluihin tiukemmat kurinpitosäännöt, kännykät pois tunneilta

Vieras

#23

15.10.2016 08:30

Kaiken muun kohdan allekirjoitan, mutta eristäminen erityisluokkaan pitää miettiä tarkkaan. T. Itse 11vuotta erityisluokkia opettanut

Vieras

#24

15.10.2016 08:54

Tässä se on :Jokainen velvoitetaan laittamaan omalla nimellä hyvä tarra puhelimen/älykännyn pohjaan ja kouluun tulessa puhelin suljetaan ja laitetaan kerätyt puhelimet suljettuun laatikkoon.
Kolun päätyttyä saan puhelimen mukaan. Jos kouluaikana sattuu jotain epätavallisen tärkeää asiaa, sen hoidosta voi sopia opettajan kanssa. Myös ehdotan, että koulualueelta ei saa poistua väli-tai ruokatunnin aikana. On tosi inhottavaa, kun menee lähikauppaan, se vilisee kaikenikäisiä koululaisia, jotkut odottavat tupakka suussa kaupan nurkalla, jos kaveri toisi jotain ”ilmaista”….
Kurin palautus myös ruokailuun, jonka yhteiskunta maksaa. Ruokailun aikana kaikki istuvat ruokapöydissä, jos ruoka ei kelpaa, ei sille voi mitään. Sitten ollaan nälissään tai tuodaan omat eväät kotoa .
Vapaa kasvatus vei pohjan opettajien arvovallalta ja nyt varhaiskasvatus poistaa kotien vastuuta yhteiskunnan kontolle ! Suunta taitaa olla evp. Neuvostoliitto tällä menolla.
Ei ole ”kaikki muumit laaksossa”, jos koulun järjestyksen pitäjiksi pitää palkata vartioita !

Vieras

#25

15.10.2016 09:22

On palautettava VANHA kuri koteihin ja myös kouluihin. Vanha sanonta, joka kuritta kasvaa hän kunniatta kuolee. Oma poikan on jo yli 30 eikä ole kauankaan, kun hän kiitteli, että oli kunnon kuri.