PRO ROXX

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PRO ROXX.

Uskomatonta!

#26 Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone

24.10.2016 17:46

#19: Matkaopas - Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone 

 Kauheassa kunnossa??? Ei turistit uskalla mennä??? Hetkinen nyt. Roxx on siisti ja puhdas ja -yllätys!- TÄYNNÄ turisteja kesäaikaan....kuin myös paikallisia ympäri vuoden...No, sellaisestahan se kateus kumpuaa.....


Vieras

#27

24.10.2016 18:10

Koska emme voi menettää hango SYDÄNTÄ

Vieras

#28

24.10.2016 18:47

Koska roxx on paras paikka kaikille.

Vieras

#29

25.10.2016 00:44

Koska hanko on hyvää paikka ja tälläisiä kahviloita saa olla enemmän siellä ja siellä asuu mukavia ihmisiä vai on pienikylä niin on se vaa aivan älyttömän kaunis paikka ja uskon että tällä kahvilalla on hyötyä hankolaisille sekä Hankoon vierailioille ❤❤

Vieras

#30 Re: Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone

25.10.2016 06:00

#26: Uskomatonta! - Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone 

 "TÄYNNÄ turisteja kesäaikaan....kuin myös paikallisia ympäri vuoden... "    Et taida olla kahvilan vierasta.   Käymällä  pullakahvilla tilanne selviää. Vapaa tuoli löytyy takuuvarmasti. Ja käymällä paikan päällä on myös yksi tapa tukea ja varmistaa että on ympärivuoden palvelu tarjolla.

ihmettelen

#31 Re: Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone

25.10.2016 17:45

#21: Maailman valloittaja - Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone 

Paikkahan on täysräkälä ja täynnä spurguja. Turistit eivät asu täällä ympäri vuoden, mutta he tuovat aika paljon rahaa kaupunkiin. Olisivat siistineet paikkaa aikaisemmin, mutta kun päätehtävä on rahastus. Ilman turisteja Hanko ei pärjää, tätä menoa kaupunkia ei kohta ole olemassa.


Vieras

#32

25.10.2016 19:41

Asian takia..
Stamkund

#33 Kaffe glass o kanakori

25.10.2016 20:18

Att roxx skulle bort är så själviskt. Där trivs alla hangöbor från 0-100år. Som liten smakar kanakorin och glassen som pappa bjuder på i smyg från mamma. Som ungdom är det en samlings plats dit du kan sitta i flera timmar, joma skit o spela. kaffe smakar också för  Gamyylena där! Detta är stället vi alla samlas vid. Där de små kan springa runt. 18åringarna ta sin första lagliga och "åldringan" sälskapa och disskutera höftproteser! Detta är ett ställe där du får vara dig själv. Varför ta bort ett sånt ställe för turisternas skull? Vill de komma till roxx är de lika välkomna som hangöborna. Men vill de ta en kaffelatte kan de gå till regatta vill de ha en stek finns hsf.

Men låt vårt roxx vara vårt.

Räven sa att vi syns nästa sommar och så tycker även jag!


Vieras

#34 Re: Kaffe glass o kanakori

25.10.2016 21:18

#33: Stamkund - Kaffe glass o kanakori 

 Helt bäst o sant vartenda ord!! ❤


Vieras

#35

26.10.2016 17:13

Roxin hyväksi ;)

Vieras

#36

27.10.2016 11:16

Det är för jävligt att Hangö stad inte vill utveckla verksamhet för Hangöborna och också för andra. Roxx har ju också kunder på höst och vinter som främst är Hangöbor

Vieras

#37

27.10.2016 13:06

Ystäväni pyysi apua tärkeässä asiassa.

Vieras

#38

27.10.2016 15:18

Allekirjoitin koska ROXXin säilyttäminen ennallaan on tärkeä asia Hankolaisille ja kaupungin päättäjien tulisi kunnioittaa omien kuntalaisten mielipiteitä. Jos paikan asiakkaat pelkää menettävänsä oman viihtyisän "olohuoneen" niin heillä on satavarmasti syytä pelkoonsa koska pokkaaminen rikkaille "Ei-veronmaksajille" on turhan ilmeistä.
Härski Hartikaiset

#39 Re: Re: Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone

27.10.2016 20:27

#31: ihmettelen - Re: Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone 

 just näin . ,Roxxin veijarit ovat rahastaneet kaikkia muita härskisti vuosikaudet. Kauppa-autosta lähtien. Muut tekee talkootöitä esim regatan aikana, niin nämä rahastaa 30% kaikista HSF regatan tuloista " suihkumaksuna" . 

Eiköhän näiden aika ole nyt jo pikkuhiljaa ohi?

Roxxi alas ja uusi kahvila tilalle

#40 Re: Re: Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone

27.10.2016 20:32

#30: - Re: Re: Roxin tilalle uusi kaupunkilaisten olohuone 

 Miksi veneilijät eivät tule Hankoon? Ylihinnoiteltu satamamaksu ja olematon palvelu - kiitos Roxxin.

Suihkut siivoamatta ja muutoinkin kauheassa kunnossa.  SAtama on alunperin vierassatama ja Roxxin sen huoltorakennus.

Nyt se ei enää toimi huoltorakennuksena ja on aika pahassa kunnossa. Tällä hetkellä vain keskiolutkuppilana. 

Seilori

#41 Re:

27.10.2016 20:39

#20: -  

 Veneilijät taputtaa, kun roxin tilalle tulee uusi huoltorakennus, jossa kunnon - siistit suihkut ja saunat.

Nyt aika moni ei pysähdy Hangossa ollenkaan - kiitos Roxxin nostaman satamamaksun takia.

Nyt hinta ei vastaa laatua.

Tervetuloa 2000-luvulle!


Vieras

#42

28.10.2016 10:07

Olen samaa mieltä tekstin kirjoittajan kanssa,Tehtaanniemen kesäasukkaat eivät saa sanella ehtoja.Jos täyttä hiljaisuutta kaivataan niin maaseutu on sitä varten.Roxxin myötä saattaa keskiviikon iltatorikin kuihtua,se on myös tärkeä Hangon asukkaille,asiakkaitahan tulee lakjon myös ympäristöstä.

Vieras

#43 Haluan nimeni pois listalta

28.10.2016 15:52

Millä tavalla saan nimeni pois listalta. Adressissa lukee, että Roxxin sopimus on jatkettu vain yhdellä vuodella kerralla. Mutta kaupunginhallituksen esityslistalla lukee ihan muuta. Kaupunginvaltuusto jatkoi 2002 sopimuksen vuoteen 2016 (31.12.) saakka. Minun laskujen mukaan 14 vuotta. Sinä aikana omistajat olisivat voineet siistiä paikan.


Vieras

#44 Re: Haluan nimeni pois listalta

29.10.2016 07:58

#43: - Haluan nimeni pois listalta 

 Minäkin haluan nimeni pois. Näyttää siltä, että kirjoittelu loppui kun totuus tuli esiin.

Petra

#45 PRO ROXX

29.10.2016 10:49

Tässä vähän selvennystä, jotta ei mene ne puurot ja vellit liian sekaisin...

Ruber Oy on tuolloin 2011 esittänyt että he olisivat valmiita kehittämään toimintaa satamassa, mutta kaupunki on vedonnut siihen että asemakaavaa ollaan muuttamassa joten sitä tulee odottaa. Asemakaavan valmistelu on kuitenkin pitkittynyt ja nyt vasta sitä ollaan aloittamassa.

Tässähän se asia onkin tässä että vuokrasopimuksen jatkosta on keskustelu avattu jo 2011, viisi vuotta ennen kuin sopimus umpeutuu. Maavuokrasopimus on Ruberin nimissä.
Maavuokrasopimus on voimassa 31.12.2016 asti ja sitä on viimeksi jatkettu vuonna 2002.

Ab Ruber Oy on myös vierasvenesataman toimija. Sopimus vierasvenesataman ja toripalvelujen järjestämisestä on jatkettu vuodesta 2011 vain vuosi kerralla päättyen nyt tältä erää 30.11. Pidempiaikaista sopimusta on anottu, jotta toimintaa vierasvenesatamassa ja yhtiön omistamissa tiloissa voitaisiin kehittää. Asiaa ei olla kuitenkaan otettu käsittelyyn, vedoten nimenomaan tähän kehitteillä olevaan asemakaavaan.

Ruber Oy omistaa rakennuksen. Hanko Roadhouse Oy markkintointinimeltään Roxx Café-Pub on Ruber Oy:llä vuokralla.
Kahvila-ravintola täydentää ja mahdollistaa ympärivuotisen
toiminnan tiloissa ja näin myös pidentää vierasvenesataman käyttömahdollisuutta. Syyskuussa satama on suljettu, mutta silloinkin suihkuun ja saunaan pääsee Roxx Cafén tilojen kautta
Ruber Oy on viimeksi joulukuussa 2015 anonut maavuokrasopimukseen jatkoa, tietäen että sopimus päättyy 31.12.2016.

Nyt eletään lokakuun loppua, eikä kaupunki ole ottanut asiaa käsittelyyn. Kaupunki sanoo että heillä ei ole minkäänlaista juriidista velvoitetta käsitellä jatkoanomusta, jos he eivät halua.
Määräaikainen sopimus päättyy ja thats it.

Väittämä että vierasvenesatman yöpymiset olisivat vähentyneet ei pidä paikkansa. Edelleenkin satamassa on vuosittain n. 7000 yöpymistä. Tosiasia on että veneiden kokoluokat ovat suurentuneet ja näin vaikka satama on täynnä niin sinne ei enää saada mahtumaan yhtä paljon veneitä. Nykyinen kapasiteetti on täynnä ja siitä ei voida syyttää sataman toimijaa, vaan kaupungin tulee luoda ne edellytykset että lisää veneitä saadaan mahtumaan, toisinsanoen rakentaa lisätilaa. Verrattain voidaan sanoa että ennen 134 metriä pitkään päälaituriin saatiin mahtumaan 100 venettä kun siihen nyt mahtuu enää 70 venettä.

Mitä Roxxiin tulee, Ruber Oyn rakennus on alkujaan palvelutalo satamalle, johon on nyt sijoitettuna lisäksi kahvila-ravintola joka myös palvelee satamaa. Talo ei ole pelkkää suihku-/saunatilaa, sellaisena sitä ei voitaisi pitää auki ympäri vuoden. Nyt kun tiloissa toimii myös paikallisia palveleva kahvila-ravintola niin tämä voidaan pitää auki 364 päivää vuodessa aikaisesta aamusta myöhään iltaan.
Tämä on paikkana hyvin suosittu kokontumispaikka meille paikallisille vauvasta vaariin.
Kun maavuokrasopimus päättyy on yrityksellä sopimuksen mukaan kaksi kuukautta aikaa purkaa rakennus.

Tässä faktat ja se että yli tuhat henkilöä on allekirjoittanut nettiadressin ja ja toistasataa allekirjoitusta on vielä paperisena, niin viestii selkeästi että Roxxin asiakkaat toivovat että rakennusta ei jouduta purkamaan! Muu on sanahelinää...


Vieras

#46 Re: PRO ROXX

29.10.2016 13:19

#45: Petra - PRO ROXX 

Anteeksi Petra, mutta teillähän on jo mennyt puurot ja vellit ihan sekaisin ...

Aikaisemmin kirjoititte, kuten myös adressin tekstissä lukee, että vuokrasopimus on jatkettu vaan vuosi kerrallaan. No, sehän ei ole totta. Moni on allekrijoittanut adressin siinä uskossa, että vuokrasopimus on jatkettu vuosi kerrallaan. Minä mukaanlukien. Olin valmis lähtemään barrikaadeille puolustamaan Roxxia, mutta en enää. Jos kovalla äänellä ja ilkeillä kommenteilla lähtee ajamaan tällaisia asioita pitäisi myös selvittää faktat ja pysyä totuudessa.

Ja sitten tuli takinkääntö ...

Aikaisemmin monessa kohdassa on jo tuotu erittäin selvästi esiin, että vierasvenesatamtoiminta voitaisiin irroittaa ja antaa jollekin toiselle toimijalle. No hups, nyt yhtäkkiä tämä toiminta on elintärkeä Roxxille. Nyt tämä sopimus on yhtäkkiä se tärkein. Eikö enää hankolaisten tuomat rahat kaljatuopeista riitä, vaan yhtäkkiä "kamalien helsinkiläisten" tuomat satamamaksut kelpaisivat.

Terveisiä pettyneeltä hankolaiselta, joka viihtyy Roxxissa myös helsinkiläisten seurassa

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.10.2016 13:46


Petra

#48 Re: Re: PRO ROXX

29.10.2016 18:59

#46: - Re: PRO ROXX 

 Parahin vieras kuka oletkaan,

Pyydän sinua poimimaan minulle kohdan adressista jossa lukee että VUOKRAsopimusta on jatkettu vain vuosi kerrallaan?

Puhun sopimuksesta, jolla viittaan nimenomaan tähän Ruber Oyn sopimukseen jota itse asiassa viimeiset 10 vuotta on pidennetty vain muutama vuosi kerrallaan ja viimeiset viisi vuotta vain vuosi kerrallaan viitaten nimenomaan tähän suunnitteilla olevaan kaavamuutokseen. 

Ruber Oy on se yhtiö joka omistaa rakennuksen, eli se yhtiö jonka tulisi tehdä investoinnit tiloihin. Ruber Oy on se joka on tuottanut vierasvenesataman palvelut.

Kuten kirjoitan Hanko Roadhouse pyörittää kahvila-pubia vuokraamalla tilat. Nämä kaksi yritystä ovat hyvin vahvasti sidoksissa toisiinsa, Hanko Roadhousilla ei ole mahdollisuutta jatkaa toimintaansa rakennuksessa jonka Ruber omistaa jos rakennus joudutaan purkamaan.

Ruber on ollut halukas kehittämään toimintaa satamassa ja investoimaan rakennukseen. Tämä keskustelu on avattu 2011 tietäen että maavuokrasopimus päättyy joulukuussa 2016. Vierasvenetoiminta on sidoksissa raakennukseen koska se toimii satamapalveluja varten. He voivat investoida jos saavat pitkän sopimuksen, he eivät voi jos sopimusta jatkuu vain vuosi kerrallaan. 

Ihmettelen vahvasti mitä olet ollut aikeissa lähteä puolustamaan? Jos viihdyt Roxxissa niinkuin kirjoitat, niin olennaista on varmaan että rakennus pysyy pystyssä? Olennaista on myös että kaupunki hyvää hallintotapaa noudattaen ottaa anomuksen vuokrasopimuksen pidennyksestä käsittelyyn? Olennaista on varmaan myös se että ympärivuoden toimivaa yritystä ei tulisi lakkauttaa ja työntekijät saisivat jatkaa työtään? Minulle ainakin juuri nämä seikat olivat tärkeimmät kun lähdin tapahtumaa järjestämään, osoittaamaan tuki yritykselle joka on mielestäni hoitanut asiaa hyvin, niissä puitteissa mitä heille on annettu ja osoittamaan että haluan jatkossakin itse istua siellä nauttimassa kahvini itäsataman hienommalla alueella.


Vieras

#49

30.10.2016 07:49

Eiköhn sieltä Rakkaasta Hangosta löydy jo valmiiksi raivattua aluetta myös eliitti alueen asukeille ! Roxx on monelle juuri aidolle Kaupunkilaiselle tärkeä kohtaamispaikka. Ja miten voi olla mahdollista edes puhua moista, että jos joku pärjää yrittämisellään Hangossa ,se vietäisiin häneltä ? Hyi hävetkää !!!
Hankoon tullessa on valmiiksi raivattua asfaltoitua aluetta vaikka muille jakaa ... sinne mahtuu ja olis mahtunut muutama purjevene ilman uusia raivaukia !!!

Vieras

#50

30.10.2016 10:19

Kuuluu kaupungin henkeen ja ensimmäinen paikka,Hankoon tullessa,mihin voi luottaa,että tarjoaa palveluita vuoden jokaisena päivänä.Törkeä eliitin lelliminen lopetettava.Sille on jo tarpeeksi tilaa annettu!