"Muumitornia" ei saa purkaa!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista "Muumitornia" ei saa purkaa!.


Vieras

#126

16.09.2011 10:56

En ymmärrä naapureiden kateutta.Kukaan ei heitä kieltäisi rakentamasta samanlaista.JOS tuollainen kaunis torni pitää purkaa,ei tässä maassa ole oikeutta eikä kohtuutta.Meidän naapurit vahtivat meidän JOKAISTA liikettä,olemme sisällä tai ulkona.Vaadimmeko,että heidän pitää purkaa omakotitalonsa,vai?Katsokaa mökkinaapurit peiliin ja hävetkää ennenkuulumatonta tekoanne.HYI TEITÄ KATEELLISIA,OKSETTAA,olisi "kirveellä töitä" sekä kaivikoneilla,jotka hajottaisivat teidän töllinne!
Ihmettelevä

#127 Re: Oikeus on jo voittanut

16.09.2011 10:57

Ihmettelevä

#128

16.09.2011 10:59

Haista home sinä joka puolustat tornin purkamista!
Nimim. Ela

#129 Kaunis rakennusko muka piräisi purkaa?

16.09.2011 11:10

"Taivas varjele mitä tästä seuraa?" Luin naapurien olevan tornihuvilan omistajan sisaruksia! Rakennushan on rakennettu luvan kanssa ja ollut paikallaan 14 vuotta. Torni, niin kuin luin, on toiminut veneilijöillekin merimerkkinä. Luulisi tornihuvilan omistajalle olevan *elvetillistä asustaa noin vihamielisten sisarusten silmien alla. Ovat, -niin kuin luin nostaneet tonttejaankin valuttaakseen vetensä sisaren tontille. Onko se rakennuslain mukaan sopivaa? Tornin omistajan tulisi laittaa umpeen ikkunat joista näkee naapuriin ja stailata sisältäpäin kauniiksi. Mikä siinä on , ettei saisi nähdä mökin ikkunasta satamaan? Me kaupunkilaiset näemme naapuritalon huoneisiin sisään, näin halutessamme ja JOS EI OLE MUUTA TEKEMISTÄ. Hankkikaa oma elämä ja sopikaa sisarusten kesken riitanne, sillä aivan varmasti joskus kaduttaa tämä kaikki.
ISO-Jorma

#130 Muumiotorni

16.09.2011 15:02

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Alakohtamäki on taistellut oikeutta vastaan ja jälleen tuli häviö. Missä siis vika? Oikeuslaitoksessa vai voisiko kysymys olla, että kyseinen ihminen on kovin hankala? Vuosikymmenten ajan Alakohtamäki on jaksanut hankaloittaa muiden elämää. Jaksaa aina huolehtia toisten asioista. Kumpa ihmiset tietäisivät tämänkin asian toisen puolen. Onneksi Kuivalahdella, Eurajoella ja Raumalla kyseinen ihminen tunnetaan hyvin ja ei välttämättä niin positiivisessa valossa. Melkein säälin kyseistä ihmistä. Asioilla on aina se toinenkin puoli. Kumpa ihmiset tietäisivät sen niin ymmärtäisivät miksi torni joudutaan purkamaan. Kuten monet ovat kirjoittaneet, laki pitää olla kaikille sama ja tätä kyseinen rouva myös aina jaksaa hokea. Nyt laki on kaikille sama! Huhut kyllä liikkkuvat ja tietävät kertoa, että tornia ovat käyneet ihastelemassa monet miehet. Joten kovin sääli, että se nyt joudutaan purkamaan. Nyt näitä miehiä tarvitaan, kaikki esiin koloistaan, purkutyöt taitavat alkaa aika pian.
Mirja

#131 samaa mieltä

16.09.2011 15:35

kyllä täällä luviallakin asiasta puhutaan ja nauretaan.samaa mieltä,että laki pitää olla kaikille sama.todella kaunis torni,mutta se ei riitä.
O tempora, o mores

#132

16.09.2011 17:24

Isolle Jormalle on tainnut ihan R tai R itse kertoa, he kun ovat tupanneet kiikaroimaan ahkeraan naapuritontille miehiä ja jormia bongaillen. Vähän kuin lintubongareita, mutta bongaavatkin naapurissa vierailevia miehiä. Ai kamala jos siellä vaikka tapahtuisi jotain... Hui olkoon, en tohdi ajatellakaan mitä! Itsekin luonnollisesti kiikaroin aina naapuriani, siltä varalta että hänellä sattuisi olemaan vipinää puntissa. Olen myös laskenut jokaisen siellä vierailevan naisihmisen ja raportoinut siitä mm. kunnanhallitukselle, tiedä vaikka olisi rikollista semmoinen alaston toiminta ja saisin vielä naapurin talosta olohuoneen nurkasta pari hirttä purkutuomion alaiseksi. Pidän toki myös tarkkaa kirjaa havainnoistani. Millainen nainen kävi, moneltako, millaisella autolla ja miltä vaikutti sosiaalinen status.

...millainen ihminen on kaiken muun "hyvän" lisäksi vielä sairaalloisen kiinnostunut sisarensa luona vierailevista vastakkaisen sukupuolen edustajista? Melkein tulee pissat housuun kun pistää naurattamaan, vanhat ukot kyyläämässä vieraita jortikoita oikein yksissä tuumin että saavat äkkiä kylillä raportoitua kuka nyt kävi naimassa naapuria, koska eihän kyläilemisiä toki voi housut jalassa harrastaa.
Anna-mummu Sastamalasta

#133 Täyden kympin julkisivu - annetaan rauha omistajalle

17.09.2011 12:27

Upea tornihuvila. Kiitos persoonallisesta toteutuksesta. Säilyttämisen arvoinen. Sopeutumiskorvaus omistajalle häiriköivien naapurien pussista.

Vieras

#134

17.09.2011 17:37

Jos nyt alkaisimme puhua totta! Tämä henkilö on vastustanut kaikkea mitä siellä Pujonnokassa on tehty! Te puolustajat ette tiedä "neidin" toimia!.Vaihtaa miestä,kun joka kesä,kun tarvitaan "ruoholeikkuria":D.Ei ole tunteita neidillä!!

Vieras

#135

17.09.2011 17:43

No huh huh tuota edellistä kommenttia... Siis voihan nyt jokainen vaihtaa miestä tai naista tai sukkia jne. Miten se nyt liittyy tuohon kauniiseen rakennukseen? Eli siis tässä ON takana viha tuota naista kohtaan eli ei rakennusta...

Vieras

#136

17.09.2011 18:47

niin ja jos olisin tuo tornitalon omistaja niin miettisin tuota 134 kommentin kirjoittajan kirjoitusta jo kunnianloukkauksena.

Vieras

#137 mauton

17.09.2011 22:08

Peruskesämökki ja vielä järvenrannalla, johon rakennettu massiivinen satutorni ruutuikkunoineen, lisämausteena kakku kuorrutettu lilan/violetin värillä. Mauttomuus huipussaan.Tässähän tää Suomalaisten uusköyhyys tulee just esille kun aletaan apinoimaan vanhoja rakennuksia köykäsellä budjetilla. Rakennetaan pikkuisia Ruotsi kartanoita ja mauttomia pitsimökkejä ja kuvitellaan että asutaan linnanherranana kiinasta ostettujen suihkulähdepatsaiden keskellä. Ei hyvää päivää.
Päätelmiä ei tule tehdä mutu-tuntumalla eikä vedota kateuteen. Kyseessä on ilmeisestikin "ammattitaidoton" rakennustarkastaja ja rakennus-ja ympäristölaista "tietämättämät" päättäjät. Oikeus perustaa päätöksensä lakiin ei siihen onko juku kateellinen vai eikö ole. Kyllä Suomessa näitä poikkeuslupien hakijoita riittää, jotka tulkitsevat lakia omalla tavallaan ja saavat siihin keinolla jos toisellakin kunnan siunauksen.

Vieras

#138 Re: Ei voi olla totta!!!

18.09.2011 09:18

#134: -

Hah hah haa!!! Ja mitä väliä sillä on?!! Niin kauan kun ei vaihda sun miehiäs... :D :D :D Että kuka kyyläsi ja ketä?? Voi tsiisus, AIKUSET ihmiset!!!! Hei, ilmanen neuvo, jos korvien välissä tuntuu kovin ahtaalta, ota se kiristävä pipo hetkeks pois päästä, kiitos... ja jos mailma näyttää edelleen kauheen synkältä, ota laput pois silmiltä!Tai vaihda sinäkin miestä jos se helpottaa :D tai hanki päältäajettava leikkuri :D tai lammas :D

 

Minkä vuoksi te ihmiset vahditte toistenne elämää?? Sillä välin se oma menee ohi ja siinä voi sitten sopivasti vaikka katkeroitua ja alkaa nipottaa vaikka jostain tornista... kyllähän siitä sitten helposti tulee elämisen keskipiste!


Vieras

#139 Re: mauttomia kommentteja

18.09.2011 09:25

#137: - mauton

Heh heh... pidin tätä adressia aluksi varsin lapsellisena touhuna, mutta luettuani kaikki nämä naapuruston kommentit, taidan ihan PIRUUTTANI allekirjoittaa sen... Hei tornitalon omistaja, OTAN OSAA!!! Syvimmät pahoitteluni naapuriesi puolesta... Ihmetellä täytyy miten jaksat siellä, tsemppiä sulle!!!!


Vieras

#140 Re: Muumiotorni

18.09.2011 09:30

#130: ISO-Jorma - Muumiotorni

"Kyseinen ihminen on kovin hankala"... Eli ei tee siis sinun mielesi mukaan? No niinpä joo... ;) Mitäs tästä voisi päätellä. Tottahan toki HANKALAN IHMISEN talo pitää purkaa... Että kaikki vaan joukolla, koko SUOMI telttoja ostamaan!!! :D


Vieras

#141 Miksei rakennusaikana valitettu?

19.09.2011 09:14

Sisarukset R ja S!

Miksi ette valittaneet M:n tornista jo rakennusaikana? Ei se siihen yhdessä yössä noussut! Rakennusaikana työmaalle olisi saanut toimenpidekiellon mikäli siihen olisi ollut edellytyksiä. Teillä vissiin kesti aikansa raivata omat pihanne niin että tornista näkyy teille ja mahdolliset valituskriteerit täyttyisivät? Pitipä sitä pihaannekin korottaa. Taisi joku juristi löytää rakennusteknisiä sääntöjä, jotka sitten jälkikäteen maata korottamalla täytettiin.


Vieras

#142

19.09.2011 22:47

Jos kerran kunnan päättäjät ovat luvan antaneet rakentaa, pysykööt kaikki sen päätöksen takana. Ei todellisuudessa häiritse varmaan ketään, mutta komiastahan ollaan usein kateellisia ja mitä läheisempi sukulainen sen enempi.
Ihan vierestä asioita seurannut

#143 Onhan se laki valittajillekin sama.

20.09.2011 10:02

Olen aina pitänyt totaalisen hulluna, että naapurit rupeavat valittelemaan toistensa rakentamisista... siis kun ei ole kyse minkäänsorttisesta häiriköijästä. Tai no, eihän sitä tiedä, mitä salakähmäistä siellä valittajien tonteilla puuhastellaan, kun näköyhteydet pitää tällaisella mekastuksella peittää...
Kateus on kyllä kauhea tauti, muttä tässä tapauksessa kateus iski vähän jälkikäteen ja valitukset menivät pikkuisen kimurantisti. Sympatiani Eurajoen virkamiehille, jotka joutuivat tahtomattaan tämän sopan pelinappuloiksi.
Ai, että minkä pelin? No, Siellä Pujossa tuli pientä erimielisyyttä siitä, miten lakipykäliä luetaan eräiden muiden yhteisten asioiden yhteydessä. Ja kun mamma Ala-Kohtamäki taisi vetää siinä rytäkässä pidemmän korren, niin piti sitä tietysti ryhtyä kostamaan. Että sellaisia sarvipäitä...
Lykkyä tykö Ala-Kohtamäelle torninurkan uudelleen rakentamiseen - uusi on sentään aina uusi! Hieno siitäkin tulee takuuvarmasti, entistä hienompi - ei edes ikkunoista vilahda silmiin mitään p...aa vaan kaunis merimaisema!
heko, heko

#144 Re: ei oo totta!

20.09.2011 11:02

#143: Ihan vierestä asioita seurannut - Onhan se laki valittajillekin sama. 

Ei oo totta, ja sisaruksia vielä! Kaikki rakennustalkoisiin Ala-Kohtamäen tontille ja pistetään vielä hattu kiertämään. Tehdään sellainen purku/korjausoperaatio, että naapurit tukehtuvat kateuteensa, sillä niistä päästään.

Pro Oikeus

#145 Luvaton rakennus, eikä edes kovin kauniskaan

20.09.2011 16:52

#108: -  

Rakennus on rakennettu tietoisesti ilman asianmukaista lupaa. Se rikkoo ympäristö- ja rakennusmääräyksiä sekä rakennusoikeutta. Siksi Eurajoen kunta, Turun hallinto-oikeus ja korkein halinto-oikeus ovat määränneet uuden osan purkuun. Hölmö se, joka uskoo että nämä viranomaistahot eivät perusta päätöksiään lakiin, määräyksiin ja tosiasioihin.

Jos rantatonteille on määrätty n. 100 m2 maksimi rakennusoikeus ja rouva Ala-Kohtamäki rakentaa yli 150m2, luonnosta, ympäristöstä, laeista ja määräyksistä välittämättä, niin kyllä jonkun täytyy vanharouva pysäyttää. Ja näin ovat viranomaiset toimineetkin.

Ihailla täytyy mummelia, kun on manipuloinut näin monen allekirjoittamaan adressin, jolla puolustetaan vääryyttä ja rouvan ilkeyttä naapureitaan kohtaan. No onneksi valheet eivät toimi oikeudessa, jossa asiat käsitellään faktapohjalta. 

sivusta seurannut

#146 Re: Miksei rakennusaikana valitettu?

20.09.2011 17:10

#141: - Miksei rakennusaikana valitettu? 

Ala-Kohtamäki rakensi ilman asianmukaista lupaa, vaikka virkamiehet varoittivat, että purku tulee, jos hän ei lainvoimaista lupaa saa. Ala-Kohtamäki oli hyvin tietoinen ennen rakentamista, että lupaa tuskin tulee, koska rakennusoikeutta rikotaan härskisti. Tietoisen tästä, hän kuitenkin aloitti rakentamisen.

Jälkeenpäin Ala-Kohtamäki on valittanut Turun hallinto-oikeudella ja korkeimmalle hallinto-oikeudelle Eurajoen ympäristölautakunnan antamasta purkupäätöksestä, jotta saisi pitää luvatta rakentamansa tornin, mutta turhaan. Oikeuden kanta on yksiselitteisesti se, että hänenkin on  noudatettava rantatontteja koskevia rakennusmääräyksiä ja lakeja.

 

Suomi on oikeusvaltio

#147 Oikeus on jo voittanut!

20.09.2011 17:18

Adressi, joka puolustaa vääryyttä on turha ja säälittävä.
Uskoisin, että Turun hallinto-oikeudessa ja korkeimmassa hallinto-oikeudessa on ihmisiä jotka tekevät oikeudenmukaisia lakiin ja säädöksiin perustuvia päätöksiä.

Vieras

#148

20.09.2011 18:31

Siellä selittelee Karppiskat nyt oikein urakalla sitten niin! :D Voi herranpieksut ja kaverit, oisitte tehneet omasta laajennuksestanne yhtä mieluisan, olisitte välttyneet julkiselta nöyryytykseltä :D Jos naapurilla oikeasti olisikin pari liikaneliötä, niin aika pirun ankeaa saa oma arki olla että viitsii nähdä 15 vuotta vaivaa sen eteen että ne neliöt saadaan pois. Ei tällaiselle voi kuin nauraa! Voi elämän käsi mitä pölvästejä sinne Kuivlahdel oikke mahtuuka.

Vieras

#149 Eikun paranee vaan :D

21.09.2011 09:35

Jaha, ja mitä se on teiltä pois? Jos jollakulla on joku neliö enemmän? Että se oli tässä se suunnaton vääryys ja vastoin lakia ja pilaa ympäristön ja luonnon? Ei tässä adressissa ole muuta säälittävää kuin nuo naurettavat kommentit naapurien ruohonleikkaajien vahtimisesta.

Tässähän virkamiehet nimenomaan halusivat antaa sovittelevan ratkaisun, mutta sehän ei naapureille kelvannut!

Hei, rakentakaa muutama koirankoppi pihallenne, tai pinotkaa ne päällekkäin, niin saatte tekin tornin... eikä ole paha mieli :D

Vieras

#150 Re: Oikeus on jo voittanut!

21.09.2011 09:44

#147: Suomi on oikeusvaltio - Oikeus on jo voittanut!

Tiesitkö että laki ja oikeus eivät ole synonyymeja :)

 

Täältä voit katsoa mitä sana " synonyymi" tarkoittaa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Synonymia